Esine benden selam soyle bir görse halımı beter hamile nasil olur anlar , gecen gun domates soyuyordum elime yumuşak yumusak geldi bir fena hissettim kendimi yere yıkıldım 15 dk ağlaya ağlaya ogurdum eşimin aklı cikti , adamın korkudan yuzu gözü kipkirmizi oldu sonra limon falan koklatti kendime geldim gittim uyudum , yorulmuştum ogurmekten. Ama ileride bunlari anlatacağız guzel anılar olacak bize belkide :))
Dayanalım canim az kaldi olmadi su bulantı bileklikleri varmis yarin kontrolum var doktorda ona bir soracagim alıp kullanayim , cunku ayni zamanda cok ta acım , karnım hep gurulduyor
Allah yardimcin olsun biz evde zor dayanıyoruz , çalışanların ısı zor ben ilk hamileliğinde çalışıyordum cok zor geçmişti , ozellikle düşüncesiz insanlar hamile olalım olmayalım insanı rahatsiz ediyor , o kadar parfüm sıkmanın ne geregi var , astım. Hastası var , alerjik olanı var biraz saygı lazim galiba...
Bu gunleri hep birlikte atlatacagiz insallah simdi ben iyiyim yazıyorum birazdan kahvaltı edecegim ondan sonra bir müddet iptal :))
erkekler garip olmazmı hemde ne garip ya dün gece yattım uyuyorum bizimki 12 den önce yatmaz gelmiş gece beni öpmeye çalışıyo burnumun dibinde nasıl bir diş macunu kokusu aman allahımm dedimm yaaa git neolursun ağzın diş macunu kokuyo diyoki bittik biz ya bütün hayatımız bitti diyo biten sanki kendi hayatı ben keyfimden yapıyorum ya
oda kötü ya sürekli miğden bir garip allah yardımcın olsun canım inşallah olmaz kusmaların falan rahat rahat geçirirsin.
senınde mı kalbın hızlı atıyor.ben doktora sordum hep heyecanlı gıbıyım gum gum dedım.normalmıs.nasıl bı ev temızlerken yoruluyorsun sımdı 2 evı temızlıyor gıbı dusun kendını dedı
selam kızlar sizinde akıntınız çok oluyor mu? benim aşırı derecede geliyor17 sinde randevum var 2 li testlerim yapılacak.
e bulantılarım hep devam ediyor kasık ağrılarımda var. sizlerinde durumunu merak ediyorum..
herkes böyle de. bu erkekler de bir garipler. rabbim şifa versin canım, ben de yavaş yavaş kokuya hassasiyet başlıyor, kusma yok ama bulanıyor midem.
günaydın canım, ahh ahh ben de çalışıyorum, servisçi hamile olduğumu söylemem rağmen en uzakta beni bırakıyor, sabah akşam yürüyorum sürekli, kalbim güm güm.
aminn aminnn inş.
ben de hasta değilim hasta gibi hissetme diyorum ama sabah servis o kadar dolandırıyor ki midem bulanıyor, akşama kadar da başım dönüyor
Arkadaşlar selam,
Dün nihayet bebeğimizi ilk defa gormeye gittik... Ama tepetaklak olup donduk..
Bebiş var, kesesi düzgün, yolk kesesi var, kalp atışı ekrandan gorunuyor ama bebek olması gerekenden 1 hafta küçük... doktor tüp bebekte kesin dollenme tarihi biliyoruz, geç dollenme diyemem, büyük ihtimal düşük olacak dedi... 1 hafta sonrasına ultrason randevusu verdi, küçük bir ihtimal gelişirmiş ama ihtimal mucizeye olması gibi bişeymiş....
Oyle sarsıldık ki, üzülsek üzelemiyoruz, sevinsek sevinemiyoruz...
kk forumlarına baktım, bunu yaşayıp bebeğini kucağına alan 3 kişi gordum. Ama doktor oyle umutsuz konuştu ki, bi umutlanıyorum bi hayal kırıklığı yaşıyorum... Tanrım ne zor şeymiş
Mide bulantili klasik bir sabaha uyandım , bu aralar mide bulantilari ve halsizlik bitmeyen bir çile :))
Genelde okuyorum sizleri ama bazen cevap yazacak güç bulamıyorum , ya asiri yorgunluk ve uyku hali yada mide bulantilari yuzunden.Haftalardan beri ilk kez dun yemek yaptim o da basit ve az kokulu olanlarından :))
Doktorum 10-11 haftadan itibaren kademeli olarak azalacak diyor insallah azalır , ama midem bulana bulana elimden geldigince gozumden yas aka aka bebek icin yiyorum faydalı seyler
Hepimiz icin guzel haberi bir gun olsun dilerim :)))
Arkadaşlar selam,
Bebiş var, kesesi düzgün, yolk kesesi var, kalp atışı ekrandan gorunuyor ama bebek olması gerekenden 1 hafta küçük... doktor tüp bebekte kesin dollenme tarihi biliyoruz, geç dollenme diyemem, büyük ihtimal düşük olacak dedi... 1 hafta sonrasına ultrason randevusu verdi, küçük bir ihtimal gelişirmiş ama ihtimal mucizeye olması gibi bişeymiş....
kk forumlarına baktım, bunu yaşayıp bebeğini kucağına alan 3 kişi gordum. Ama doktor oyle umutsuz konuştu ki, bi umutlanıyorum bi hayal kırıklığı yaşıyorum... Tanrım ne zor şeymiş
umutlandırmak istemem ama başka bir doktora daha gitmenizi tavsiye ediyorum. sonuçta bebek var ve her zaman 1 hafta küçük geriden geliyor gelişimleri. Allah yardımcınız olsun, inş. sağlıkla kucağına alırsın canım
Arkadaşlar selam,
Veee uzun bir aradan sonra bugun yemek yapacağımmÇünkü yine aynı şekilde uzun bir aradan sonra misafirim gelecek.Aslında dışarda yeriz hepberaber demiştik ama maaş yatmamış eşimin ben yapacağım ihale bana kaldı.Normalde de bişeyler yapıyorum ama yağsız-salçasız,kokusuz...Bugun onların hepsi olacak.Önce bide market kısmı,o reyonlarda beni öldürüyor.Kokudan midem kalkıyor.
Buarada Filiz den haber varmı, geçmişi pek okumadım?
canım tam bilgim olmasada benim durumumu yazayım..
ben de tüp bebekle hamile kaldım..
ama bebeğim 1 hafta önden gidiyor..
yani bu bir haftalık değişim olabilir demek..
hemen bozma moralini lütfen..
Arkadaşlar selam,
Ne diyeceğimi bilemiyorum ama allahdan umut kesilmez kalp atışı varmış canım moralini yüksek tut etkilenmesin başka bir doktora görün istersen başka uzman görüşü al dualarım seninle canım hakkında hayırlısı olsun
tatlım benim başıma gelmedi ama bazı arkadaşlarda olmuştu ilaç ve dinlenmeyle temizlendi diye duydum. çok dikkat et kendine :) Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayaı nasip etsin inşallah.
Çok sağol canım çalışıyorum doktor istirahat de vermedi bulantılarımla zorla işe gidip geliyorumAllah hepimizin yardımcısı olsun.
sıkma canını vardır Rabbimin bi bildiği
sen içini ferah tut Allaha güven duanıda eksik etme
eğer o bebeğin alacağı nefes varsa alır sakın merak etme bol bol dua et Allahtan hayırlısını dile
çok zor bi durum Rabbim yardımcın olsun. Mucize diye bişey yok Mevlam isterse olur okadar basit
Sağol canım,
Dorktorların bildiği bir okyanus içinde bir damla... Bekleyip gorucez, burda paylaştıkça rahatlıyorum, inaşşalah bebişleri kucağımıza alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?