2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ahh puffy hep boyleler.su hanı 10tl -20 tl lık parfumler var ya sahte olanlar sırf kanserojen gozuyle bakıyorum ben onlara onlardan en az 10 kere pıs pısayyy delırecegım

garibim benimki de işten gelmiş, git bir duşa gir dedim, o kadar mı kötü kokuyorum dedi halbuki kokmuyor da adam işte ama midem almıyor.

oda kötü ya sürekli miğden bir garip allah yardımcın olsun canım inşallah olmaz kusmaların falan rahat rahat geçirirsin.

sağol canım, amin inş. hiçbirimizin olmaz.
ben mesela yemeyi yerken tadını alıyorum ama sonra ağzımın tadı yok,
canım bişey istemiyor,
gözüm kararmaya başlayınca bişeyler yiyorum ama bir garip haldeyim.
3 gündür özellikle böyleyim.
akşamları da çok bişey yemediğim halde karnım davul gibi şiş.

evet ya eve, işe yürümek zorundayım, hemen kalbim güm güm, çabuk yoruluyorum. doktora sormadım ben 3 gündür oluyor özellikle, sanırım yürümek pek iyi gelmiyor.
böyle nefes alış verişimi duyar oldum, öyle yorgunum

Arkadaşlar selam,

Dün nihayet bebeğimizi ilk defa gormeye gittik... Ama tepetaklak olup donduk..

Bebiş var, kesesi düzgün, yolk kesesi var, kalp atışı ekrandan gorunuyor ama bebek olması gerekenden 1 hafta küçük... doktor tüp bebekte kesin dollenme tarihi biliyoruz, geç dollenme diyemem, büyük ihtimal düşük olacak dedi... 1 hafta sonrasına ultrason randevusu verdi, küçük bir ihtimal gelişirmiş ama ihtimal mucizeye olması gibi bişeymiş....

Oyle sarsıldık ki, üzülsek üzelemiyoruz, sevinsek sevinemiyoruz...

kk forumlarına baktım, bunu yaşayıp bebeğini kucağına alan 3 kişi gordum. Ama doktor oyle umutsuz konuştu ki, bi umutlanıyorum bi hayal kırıklığı yaşıyorum... Tanrım ne zor şeymiş

Geçmiş olsun canım,benim de akıntı var ara sıra kasık ağrım da oluyor.

Bak o servisçiye nasıl sinirlendim,olsam sizin serviste" şoför bey şoför bey, arkadaş hamile yazık değilmi ayıp değilmi",derdim.hiç dayanamam ben.Allah ımm pazartesi bende işe başlıycam rapor kullandığım için tripler,yığılı iş,insanlar...Ve salı günü doğum günüm eminim zehir edecekler bana bırak o günü o haftayı....

umutlandırmak istemem ama başka bir doktora daha gitmenizi tavsiye ediyorum. sonuçta bebek var ve her zaman 1 hafta küçük geriden geliyor gelişimleri. Allah yardımcınız olsun, inş. sağlıkla kucağına alırsın canım

Allah yardımcın olsun

Veee uzun bir aradan sonra bugun yemek yapacağımm Çünkü yine aynı şekilde uzun bir aradan sonra misafirim gelecek.Aslında dışarda yeriz hepberaber demiştik ama maaş yatmamış eşimin ben yapacağım ihale bana kaldı.Normalde de bişeyler yapıyorum ama yağsız-salçasız,kokusuz...Bugun onların hepsi olacak.Önce bide market kısmı,o reyonlarda beni öldürüyor.Kokudan midem kalkıyor.
Buarada Filiz den haber varmı, geçmişi pek okumadım?

canım tam bilgim olmasada benim durumumu yazayım..
ben de tüp bebekle hamile kaldım..
ama bebeğim 1 hafta önden gidiyor..
yani bu bir haftalık değişim olabilir demek..
hemen bozma moralini lütfen..

Canım, hollanadada yaşıyoruz biz, başka bir doktor şansım malesef yok Türkiyedeki doktorların yorumlarını takip ediyorum elimden geldiğince, bir doktor benim durumumda bir arkadaşa 11 haftaya kadar kalp atışı var yok diye bakarım... gerisi sonraki haftalarda değerlendirilir demiş...

Ama burdaki doktorlar çok katı, sert... 12. gün değerim 227 di bana pozitif denemez 7 gün sonra tekrar teste gel demişlerdi, farkı düşün yani...

Ne diyeceğimi bilemiyorum ama allahdan umut kesilmez kalp atışı varmış canım moralini yüksek tut etkilenmesin başka bir doktora görün istersen başka uzman görüşü al dualarım seninle canım hakkında hayırlısı olsun

günaydın sevgili anneler ve onların tatlı mı tatlı minikleri:))

bulantılı da olsa inşallah güzel bir güne uyanmışızdr.

ben bugün uyuyakalmısım işe geç kaldım.ama uykumu da aldım gibi:)

evde geçirmeyi nasıl isterdim hamileliği. bu saat oldu hala bişey yemedim karnım kazınıyor olmasına ragmen.

Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah...Sonucunda miniklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin..

ben geçmişi de okudum cnm belki filizden haber vardır diye ama yokk. filizzzzz seni çok merak ediyoruzz. umarım sende bebişinde iyisinizdir. bizi kısa bi mesajla da olsa bilgilndir cnm neolurr...

canım tam bilgim olmasada benim durumumu yazayım..
ben de tüp bebekle hamile kaldım..
ama bebeğim 1 hafta önden gidiyor..
yani bu bir haftalık değişim olabilir demek..
hemen bozma moralini lütfen..

Sağol canım,

Dorktorların bildiği bir okyanus içinde bir damla... Bekleyip gorucez, burda paylaştıkça rahatlıyorum, inaşşalah bebişleri kucağımıza alırız...

sıkma canını vardır Rabbimin bi bildiği

sen içini ferah tut Allaha güven duanıda eksik etme

eğer o bebeğin alacağı nefes varsa alır sakın merak etme bol bol dua et Allahtan hayırlısını dile

çok zor bi durum Rabbim yardımcın olsun. Mucize diye bişey yok Mevlam isterse olur okadar basit

Herşeyi düzgündü sadece 1 hafta geriden geliyor... bekliycez, bu da benim sınavım, çok sabırsız bir insandım, sabretmeyi ogrendim...

GÜNAYDIN KIZLAR
dün akşam kasıklarımdaki ağrıdan yerime resmen mıhlanıp kaldım hiç hareket etmeden yattım korkumdan bi de inanılmaz gaz oldu karnımda kocaman şişti resmen hala geçmedi sayılır gaz ama kasıklarımda ki ağrı daha iyi. bebek yerleşiyor diyorlar ama bilmiyorum yine de içimi kemiren bir sürü kurt var. iki hafta var daha doktor kontrolüne bu kasık ağrısı için gitsem mi ki :S:S:S

İnşallah canım,
Doktorlar da işte umutlandırmamak için en kotuyu soyluyorlar, yoksa bildikleri sınırlı... Dediğin gibi alacağı nefes varsa alır... Dua etmekten başka elimizden gelen bişey yok...

Sağol canım,

Dorktorların bildiği bir okyanus içinde bir damla... Bekleyip gorucez, burda paylaştıkça rahatlıyorum, inaşşalah bebişleri kucağımıza alırız...

Moralini bozma kesinlikle canım. doktordan doktora bile oyle fark oluyorki cihazda cok önemli bence. sonucta ölçüye göre gelişimine bakıyor ben bir gü arayla iki doktora gittim arada 1 mm fark vardı bebişin boyunun. diyeceğim o ki Ancak Rabbim bilir dua edelim inşallah bebişin hayata tutunacaktır Allah ın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…