GÜNAYDIN KIZLAR
dün akşam kasıklarımdaki ağrıdan yerime resmen mıhlanıp kaldım hiç hareket etmeden yattım korkumdanbi de inanılmaz gaz oldu karnımda kocaman şişti resmen hala geçmedi sayılır gaz ama kasıklarımda ki ağrı daha iyi. bebek yerleşiyor diyorlar ama bilmiyorum yine de içimi kemiren bir sürü kurt var. iki hafta var daha doktor kontrolüne bu kasık ağrısı için gitsem mi ki :S:S:S
Bak o servisçiye nasıl sinirlendim,olsam sizin serviste" şoför bey şoför bey, arkadaş hamile yazık değilmi ayıp değilmi",derdim.hiç dayanamam ben.Allah ımm pazartesi bende işe başlıycam rapor kullandığım için tripler,yığılı iş,insanlar...Ve salı günü doğum günüm eminim zehir edecekler bana bırak o günü o haftayı....
Canım, hollanadada yaşıyoruz biz, başka bir doktor şansım malesef yokTürkiyedeki doktorların yorumlarını takip ediyorum elimden geldiğince, bir doktor benim durumumda bir arkadaşa 11 haftaya kadar kalp atışı var yok diye bakarım... gerisi sonraki haftalarda değerlendirilir demiş...
Ama burdaki doktorlar çok katı, sert... 12. gün değerim 227 di bana pozitif denemez 7 gün sonra tekrar teste gel demişlerdi, farkı düşün yani...
GÜNAYDIN KIZLAR
dün akşam kasıklarımdaki ağrıdan yerime resmen mıhlanıp kaldım hiç hareket etmeden yattım korkumdanbi de inanılmaz gaz oldu karnımda kocaman şişti resmen hala geçmedi sayılır gaz ama kasıklarımda ki ağrı daha iyi. bebek yerleşiyor diyorlar ama bilmiyorum yine de içimi kemiren bir sürü kurt var. iki hafta var daha doktor kontrolüne bu kasık ağrısı için gitsem mi ki :S:S:S
Arkadaşlar selam,
Dün nihayet bebeğimizi ilk defa gormeye gittik... Ama tepetaklak olup donduk..
Bebiş var, kesesi düzgün, yolk kesesi var, kalp atışı ekrandan gorunuyor ama bebek olması gerekenden 1 hafta küçük... doktor tüp bebekte kesin dollenme tarihi biliyoruz, geç dollenme diyemem, büyük ihtimal düşük olacak dedi... 1 hafta sonrasına ultrason randevusu verdi, küçük bir ihtimal gelişirmiş ama ihtimal mucizeye olması gibi bişeymiş....
Oyle sarsıldık ki, üzülsek üzelemiyoruz, sevinsek sevinemiyoruz...
kk forumlarına baktım, bunu yaşayıp bebeğini kucağına alan 3 kişi gordum. Ama doktor oyle umutsuz konuştu ki, bi umutlanıyorum bi hayal kırıklığı yaşıyorum... Tanrım ne zor şeymiş
bir soruda benden :S folik asit dün bitti doktora sormadan tekrar kullanmaya devam etmeliyim yoksa illa ona mı sormalıyım ??? ne kadar kullanmak gerekiyor bu ilacı
slmlar..kontrolden geldim..çok şükür herşey iyiymiş...
teşekkürler canım ..hemde nasıl rahatladım
gerçi kontrol günü ve sonraki gün rahatlıyorum sonra tekrar başlıyo endişeler..sanırım hepimizde aynı bu durum :)
canım benimde geçen canım cips istedi..
dr. en fazla 3 tane ye dedi...sende fazla yememeye çalış abur cuburu..
bebek için zararlı maddeler olabiliyor..
yol içinde Allah yardımcın olsun..ben çalışsam ne halde olurdum hiç düşünemiyorum..
çok zor..
bana da başka ilaç vermedi doktor üstelik foliboldan yarım al günde dedi al burdan yak doktordan doktora değişiyor demekki :)
Arkadaşlar selam,
Bebiş var, kesesi düzgün, yolk kesesi var, kalp atışı ekrandan gorunuyor ama bebek olması gerekenden 1 hafta küçük... doktor tüp bebekte kesin dollenme tarihi biliyoruz, geç dollenme diyemem, büyük ihtimal düşük olacak dedi... 1 hafta sonrasına ultrason randevusu verdi, küçük bir ihtimal gelişirmiş ama ihtimal mucizeye olması gibi bişeymiş....
kk forumlarına baktım, bunu yaşayıp bebeğini kucağına alan 3 kişi gordum. Ama doktor oyle umutsuz konuştu ki, bi umutlanıyorum bi hayal kırıklığı yaşıyorum... Tanrım ne zor şeymiş
tatlım gözün aydın darısı tüm annelerimizin başına :)
ben çalışıyorum işte benim gibi olurdun sende :)
:
tatlım moralini yüksek tut üzüntü yasak sen bebeğine sıkı sıkı tutun annesi oda sana tutunur inşallah allah ikinizin de yanında olsun dua et bizimde dualarımız seninle...
GÜNAYDIN KIZLAR
Telaş etme canım bende birkaç hafta öncesi aynen böyle oldum..Kasıklara batmalar çok fenaydı..Ve gaz inanılmadı.Gerçi gazım yine oluyor çünkü malesef süt bende yapıyor...
Endişe etme edince farkına varmadan karın kaslarını kasıyorsun farkında olmadan...
Sağlıklı günler diliyorum öptüm canım
Kızlar selam suan kanamam devam ediyor az az ama bebek iyiymiş şükür olsunki ama genede hersey bizim için korkularım çok fazla ablamında kanaması çok fazlaydı akıyordu resmen bir parça düştü benden pıhtılaşmaymış düşmesi daha iyi dedi dr. Annem ümrede oldugu ıcın bakıcak kimsem yok yengem gelıyo evi topluyo ablamlabugunde kaynanam gelcem yemek yapmaya inş bebişim sıkı sıkı tutunurda düşmez bana msj atan arkadaslarıma çok tesekkur ederim dualarını eksık etmeyenlerede geçmişi okuyamıyorum yatıyorum cepten açtım uzun süre gelemem ara ara yazarım sizlere çok optum hepınızı
Kızlar selam suan kanamam devam ediyor az az ama bebek iyiymiş şükür olsunki ama genede hersey bizim için korkularım çok fazla ablamında kanaması çok fazlaydı akıyordu resmen bir parça düştü benden pıhtılaşmaymış düşmesi daha iyi dedi dr. Annem ümrede oldugu ıcın bakıcak kimsem yok yengem gelıyo evi topluyo ablamlabugunde kaynanam gelcem yemek yapmaya inş bebişim sıkı sıkı tutunurda düşmez bana msj atan arkadaslarıma çok tesekkur ederim dualarını eksık etmeyenlerede geçmişi okuyamıyorum yatıyorum cepten açtım uzun süre gelemem ara ara yazarım sizlere çok optum hepınızı
selam kızlar sizinde akıntınız çok oluyor mu? benim aşırı derecede geliyor17 sinde randevum var 2 li testlerim yapılacak.
e bulantılarım hep devam ediyor kasık ağrılarımda var. sizlerinde durumunu merak ediyorum..
aynı durum bende de var. akşam erik yedim o da gaz yapar ama geğirince rahatlıyorum. ondan önce de maden suyu içtim ki geğirip rahatlıyım.
günlerdir şişkinlik var. çok kötüyüm yatamıyorum resmen
senınde mı kalbın hızlı atıyor.ben doktora sordum hep heyecanlı gıbıyım gum gum dedım.normalmıs.nasıl bı ev temızlerken yoruluyorsun sımdı 2 evı temızlıyor gıbı dusun kendını dedı
Arkadaşlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?