2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Rahatsız olan anneler geçmiş olsun,bebekleri için üzülen anneler Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah
Birbirimiz için dua edelim bol bol.

Benimde öyle olmuştu yani kasık ağrım adet sancısı gibiydi hemen gittim doktora gördüm içim rahatladı bence git bir görün o düşünceler daha yoruyor insanı.

ah canım, senin gibi birine nasıl ihtiyacım vardı.
inş. dediğin gibi geçmez, bak iş hiç bitmez, koy kafanı uyu gerekirse, hamilesin, işleri bitireceğim diye yorma kendini. iş hiç bitmiyor. ağırdan al.

hımmm. olsun gene de hayırlısı herşeyin inş. kucağına sağlıkla alırsın canım

canım merak etme, kasık ağrısı hepimizde var. kanama olmadığı sürece normal

Canım hayırlısı olur inşallah.Herşey yolunda gider umarım,sağlıkla kucağına almak nasip olur.

Minis yavruslar ve anneleri hepinize guzel bir gun diliyorum ..

Sabahlari kalkinca 2-3 kere ögürdukten sonra mide bulantim cok asiri bir koku olmazsa ertesi gune kadar olmuyor ..
Sabahlari cok bulanan anneler aklima geliyor , allah biran once sifalarini versin diye dua ediyorum

insallah cabucak gecer bulantilariniz , ben 2-3 seferden bile kotu oluyorum , rabbim dayanma gucu versin size ..

Elfje tup bebekte nasil oluyor bilmiyorum ama insallah bir hafta geriden gelme vardir canim .. Minik kalbi hep atar bebeginin insallah ..

bir soruda benden :S folik asit dün bitti doktora sormadan tekrar kullanmaya devam etmeliyim yoksa illa ona mı sormalıyım ??? ne kadar kullanmak gerekiyor bu ilacı

gebelikten 3 ay önce başlayıp 3 ay sonraya kadar kullanmak gerekiyormuş.

slmlar..kontrolden geldim..çok şükür herşey iyiymiş...

teşekkürler canım ..hemde nasıl rahatladım
gerçi kontrol günü ve sonraki gün rahatlıyorum sonra tekrar başlıyo endişeler..sanırım hepimizde aynı bu durum :)

tatlım gözün aydın darısı tüm annelerimizin başına :)

ben çalışıyorum işte benim gibi olurdun sende :)

bana da başka ilaç vermedi doktor üstelik foliboldan yarım al günde dedi al burdan yak doktordan doktora değişiyor demekki :)

çözemedim ki valla bu dr lar dan hiiiç bişey anlamadım

canını sıkma Rabbim nasip ettikten sonra hiç kimse ne olacağını bilemez. Sen duanı et bebeğni düşün inşallah herşey yoluna girecek...

tatlım moralini yüksek tut üzüntü yasak sen bebeğine sıkı sıkı tutun annesi oda sana tutunur inşallah allah ikinizin de yanında olsun dua et bizimde dualarımız seninle...

günaydın güzel annişler ve melek yawruları

dün gece karma karışık rüyalar gördüm wc ye kalkıp geri yatıncada bebişimi gördüm kucağımda emzriyorum nasıl sokuluyo bana sonra soruyorum kuzenime cinsiyeti ne die kız diyor altını açtınız mı diyorum sana bıraktık diyor bi acıyorum erkek pispiste nasıl gülüyo bebiş bakıp bana çok güzeldi ya aynı eşime benziyordu

tatlım moralini yüksek tut üzüntü yasak sen bebeğine sıkı sıkı tutun annesi oda sana tutunur inşallah allah ikinizin de yanında olsun dua et bizimde dualarımız seninle...

O pıt pıt kalp atışlarını ekrandan gorunce tutunmamak elde mi, inşallah atağa geçer miniğim, hayırlısı olsun hepimiz için, inşallah bu günler de geçecek...

Telaş etme canım bende birkaç hafta öncesi aynen böyle oldum..Kasıklara batmalar çok fenaydı..Ve gaz inanılmadı.Gerçi gazım yine oluyor çünkü malesef süt bende yapıyor...
Endişe etme edince farkına varmadan karın kaslarını kasıyorsun farkında olmadan...

Sağlıklı günler diliyorum öptüm canım

teşekkür ederim sağolun :) dün yarım yağlı süt içtim bi de akşam soğan salatası yedim yemez olaydım sanırım onlar birleşince mahvettiler beni bide çalışıyorum genelde ayakta dolanıyorum eve gidince anlıyorum ne kadar yorulduğumu 8. aya kadar çalışıcam diyodum bu gidişle zor .şu doğum izni bi 6 aya çıksa rahatlıcam bir çok gebe gibi

Kızlar selam suan kanamam devam ediyor az az ama bebek iyiymiş şükür olsunki ama genede hersey bizim için korkularım çok fazla ablamında kanaması çok fazlaydı akıyordu resmen bir parça düştü benden pıhtılaşmaymış düşmesi daha iyi dedi dr. Annem ümrede oldugu ıcın bakıcak kimsem yok yengem gelıyo evi topluyo ablamla bugunde kaynanam gelcem yemek yapmaya inş bebişim sıkı sıkı tutunurda düşmez bana msj atan arkadaslarıma çok tesekkur ederim dualarını eksık etmeyenlerede geçmişi okuyamıyorum yatıyorum cepten açtım uzun süre gelemem ara ara yazarım sizlere çok optum hepınızı

Allaha emanet olun ikinizde canımm...

Miden bulantılarım hafifledi artık. Kokular geçen haftalar kadar rahatsız etmiyor ama iştahsızlık devam bu ara çok suçluluk hissediyorum. iştah olmadığından zorlayamıyorum , doğal olarak dengeli yeterli beslenemiyorum. Bebeğim ya gelişmezse diye diye içimi yedim bu ara. Bu haftalarda bir geçse...

Allah kuzucuğunu korusun canım..

Rabbim şifa versin ikinize de inşallah tez vakitte atlatırsın canım.
kan pıhtılaşması için iğne vermiyor mu doktorun?

Canım bende de akıntı devam ediyor, bazen hiç olmuyo bazen de yumurta akı kıvamında. Kasık ağrım yok ama adet sancısı gibi sancım oluyo bazen.

aynı durum bende de var. akşam erik yedim o da gaz yapar ama geğirince rahatlıyorum. ondan önce de maden suyu içtim ki geğirip rahatlıyım.
günlerdir şişkinlik var. çok kötüyüm yatamıyorum resmen

Canım gaz yapan şeyler yememeye dikkat et. Ben geçen gün ağladım şişlikten ne yedim diye düşünürken eşim mercimek dedi. Mercimek çorbası içtiğim güb mahfolmuştum.

Canım özellikle geceleri panik atak gibi oluyorum ben de nefes alıp verişim hızlanıyo kalbim hızla atıyo. Doktora sordum gebelikte artan progestan hormonunun etkisiymiş

Canım benim yaa çok üzüldüm ama benim bebeğim de 0 gün geriden geliyo. Tüp değil ama bu tür şeyler hep normal karşlılanır. sen üzüp sıkma canını moralini inancını yüksek tut bol bol dua et.

filizzzz canımm şimdi okudum yazdığını. Lütfen üzme kendini yıpratma. Dualarımız seninle. Hiiiiçç bişeycik olmayacak bak gör

Scorpiiiiiiiiiiiiiiiii yerim ben minnağın pıtpıtlarını gözün aydın kuzucum. Peki kanama alanından bahsetti mi, hani genç doktor öle bişeler atmıştı ya ortaya

Çookkk geçmiş olsun azalmasına sevindim, inş tamamen kesilir .Dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…