2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canımmmm şimdi gördüm bende yazını çok geçmiş olsun yat dinlen sürekli ağır kaldırma yukarıya uzanma rabbim yar ve yardımcınız olsun...

Aslında benim muhtemel doğum tarihim 27 Ekim'miş. 1 kere bakmıştım Kasım kalmış aklımda. Burda herkesi tanıdım ettim Ekim topiğine mi transfer olsam napsam bilemedim

kız sat ne zamandı gitme bizi bırakıp yaaavvv

Gülme yaaa Sat : 20 Ocak canım.Zaten ben de diyorum bir terslik var bu topikte en büyük bebiş benim mi yani ekim topiğine baktım, benden öndeler benim gibiler daha faydalı takip açısından, olmazsa birlikte takip ediyim

Scorpiiiiiiiiiiiiiiiii yerim ben minnağın pıtpıtlarını gözün aydın kuzucum. Peki kanama alanından bahsetti mi, hani genç doktor öle bişeler atmıştı ya ortaya

Oy tatlimm sormaa gümgüm cok heyecanliii.arkadaslarim sesi duymamis doktor atiyo demisti.benimki dinletti hic beklemiyordum.esim de cok sasirdi..
Tatlim kesede falan bi sorun yok.o doktor sanirim tekrar gideyim diye soyledi onu.ozelden devlete gidince gicik oluyolar sanirim.
Bitek idrarda lokosit var.kultur yaptiricam.gerekirse ilac verecekmis cunku.
Normal hayatiniza devam dedi doktor.esim de yok ben almiyim diyodedim esim tedirgin iliski zarar verir diye.yok canim oyle bisey keyfinize bakin diyoo
3 hafta sonra kontrolumuz var tatlim.
Sen de dinleniyorsun hala dimi.

valla çok güldüm kızzzz evet haklısın birlikte ilerlemek için iyi olur. ama bizi de bırakma

ohhhh yerim kuzuyu.ben de işten ayrıldım canım yayılmaya devam ediyorum. bizim de 6 mayıs randevumuz

Aslında benim muhtemel doğum tarihim 27 Ekim'miş. 1 kere bakmıştım Kasım kalmış aklımda. Burda herkesi tanıdım ettim Ekim topiğine mi transfer olsam napsam bilemedim

Tam esimin dogum gününde senin muhtemel dogum günün canim .. Benimde nasip olursa 1 kasim ama esim 5 gün önceden dogur diyor isin sakasi tabi bakalim artik ne zmn gelirse yavrumuz

sürekli karnım kazınıyor, sürekli açmışım gibi ve sürekli tansiyonum düşük gibi...
ağzımın da hiç tadı yok.
napıcam ben

Tam esimin dogum gününde senin muhtemel dogum günün canim .. Benimde nasip olursa 1 kasim ama esim 5 gün önceden dogur diyor isin sakasi tabi bakalim artik ne zmn gelirse yavrumuz

5 gün önceden doğurursun şansın yüksek ama benim geç doğurmam zor olur genelde 36. haftadan sonra doğum bekleniyor 40 haftayı pek beklemiyo bebekler. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

valla çok güldüm kızzzz evet haklısın birlikte ilerlemek için iyi olur. ama bizi de bırakma

ohhhh yerim kuzuyu.ben de işten ayrıldım canım yayılmaya devam ediyorum. bizim de 6 mayıs randevumuz

Peki muck

gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

belki bebiş geç gelir.

sen kal burda

şaka biyana orayada gir burada da kal

Ağzını hayra aç kız bebek geç gelmesin öyle yapcam galiba gitsem de aklım siz de kalır merak ederim , tanıdım hepinizi az çok, orayı da takip etcem artık

Dün gece o kadar midem bulandıkiii,başımı yastıktan kaldıramadım,karanlık odaya attım kendimi.ben hala hiç faydalı şeyler yiyemiyorum.normalde tatlı sevmem şimdi kahvaltıda yersem tatlı yiyorum.bugun reçelden sonra nutellaya geçtim.
Benimde ekime sarkabilirmiş birkere girdim Ekim topiğine sonra girmedim:) yabancı geldi kendimi yalnız hıssettim:)) İçimden bir ses Ekimde olacak diyor zaten...Hayırlısı inşallah...

başımın ağrısından midem bulanıyor resmen :S:S:S

canım onların ikisi birbirini tetikliyor zaten. hangisi önce başlarsa diğerini etkiliyor. ilaçta alamıyoruz. benimde öle bazen başım çatlıcak gibi oluyo. tabi o sıradada mide bulantısı tavan yapıo

çoğumuzun öyle erken olabilir. ya da geç :) kasım başı olanların geç olursa sıkıntı olmaz da 30 kasımlar var onlarda aralığa sarkabilir bu arada bende normalde tatlıya deli olan bi insan olarak tatlıdan tiksindim. heralde tersi oluyor

benim de kasım sonu ama doktora göre aralık başı ama burda başladım bende diğer gruba baktım ama pek sarmadı.
ben de tatlıya düşkündüm ama şimdi tatlı yesem canım tuzlu, tuzlu yesem tatlı istiyor.
ıykk midem berbat halde
kızlar 4 günde 1 kilo aldım ağlıycam

canım üzülme ve bunu düşünme doktorum bana şunu dedi sen 4 ay boyunca hiç birşey yemesen bile bebeğin seni bitirir kendi büyür. ama sen halsiz kalırsın sen düşüp biyerde kalırsın dedi. azda olsa yiyebildiğimizden yemeğe çalışalım ama işte olmayınca olmuyor.

bişi olmaz canım kiloyu dert etme sonra hepsi gidicek :) ayrıca sen 52 kiloydun diye hatırlıyorum yanlışmı hatırladım. zaten zayıfsın yani dert etme o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…