kızlar selam suan kanamam devam ediyor az az ama bebek iyiymiş şükür olsunki ama genede hersey bizim için korkularım çok fazla ablamında kanaması çok fazlaydı akıyordu resmen bir parça düştü benden pıhtılaşmaymış düşmesi daha iyi dedi dr. Annem ümrede oldugu ıcın bakıcak kimsem yok yengem gelıyo evi topluyo ablamlabugunde kaynanam gelcem yemek yapmaya inş bebişim sıkı sıkı tutunurda düşmez bana msj atan arkadaslarıma çok tesekkur ederim dualarını eksık etmeyenlerede geçmişi okuyamıyorum yatıyorum cepten açtım uzun süre gelemem ara ara yazarım sizlere çok optum hepınızı
Aslında benim muhtemel doğum tarihim 27 Ekim'miş. 1 kere bakmıştım Kasım kalmış aklımda. Burda herkesi tanıdım ettim Ekim topiğine mi transfer olsam napsam bilemedim
kız sat ne zamandı gitme bizi bırakıp yaaavvv
Scorpiiiiiiiiiiiiiiiii yerim ben minnağın pıtpıtlarını gözün aydın kuzucum. Peki kanama alanından bahsetti mi, hani genç doktor öle bişeler atmıştı ya ortaya
Gülme yaaaSat : 20 Ocak canım.Zaten ben de diyorum bir terslik var bu topikte en büyük bebiş benim mi yani ekim topiğine baktım, benden öndeler benim gibiler daha faydalı takip açısından, olmazsa birlikte takip ediyim
Oy tatlimm sormaa gümgüm cok heyecanliii.arkadaslarim sesi duymamis doktor atiyo demisti.benimki dinletti hic beklemiyordum.esim de cok sasirdi..
Tatlim kesede falan bi sorun yok.o doktor sanirim tekrar gideyim diye soyledi onu.ozelden devlete gidince gicik oluyolar sanirim.
Bitek idrarda lokosit var.kultur yaptiricam.gerekirse ilac verecekmis cunku.
Normal hayatiniza devam dedi doktor.esim de yok ben almiyim diyodedim esim tedirgin iliski zarar verir diye.yok canim oyle bisey keyfinize bakin diyoo
3 hafta sonra kontrolumuz var tatlim.
Sen de dinleniyorsun hala dimi.
Aslında benim muhtemel doğum tarihim 27 Ekim'miş. 1 kere bakmıştım Kasım kalmış aklımda. Burda herkesi tanıdım ettim Ekim topiğine mi transfer olsam napsam bilemedim
Tam esimin dogum gününde senin muhtemel dogum günün canim .. Benimde nasip olursa 1 kasim ama esim 5 gün önceden dogur diyorisin sakasi tabi bakalim artik ne zmn gelirse yavrumuz
valla çok güldüm kızzzz evet haklısın birlikte ilerlemek için iyi olur. ama bizi de bırakma
ohhhh yerim kuzuyu.ben de işten ayrıldım canım yayılmaya devam ediyorum. bizim de 6 mayıs randevumuz
gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
belki bebiş geç gelir.
sen kal burda
şaka biyana orayada gir burada da kal
başımın ağrısından midem bulanıyor resmen :S:S:S
Dün gece o kadar midem bulandıkiii,başımı yastıktan kaldıramadım,karanlık odaya attım kendimi.ben hala hiç faydalı şeyler yiyemiyorum.normalde tatlı sevmem şimdi kahvaltıda yersem tatlı yiyorum.bugun reçelden sonra nutellaya geçtim.
Benimde ekime sarkabilirmiş birkere girdim Ekim topiğine sonra girmedim:) yabancı geldi kendimi yalnız hıssettim:)) İçimden bir ses Ekimde olacak diyor zaten...Hayırlısı inşallah...
çoğumuzun öyle erken olabilir. ya da geç :) kasım başı olanların geç olursa sıkıntı olmaz da 30 kasımlar var onlarda aralığa sarkabilirbu arada bende normalde tatlıya deli olan bi insan olarak tatlıdan tiksindim. heralde tersi oluyor
Miden bulantılarım hafifledi artık. Kokular geçen haftalar kadar rahatsız etmiyor ama iştahsızlık devambu ara çok suçluluk hissediyorum. iştah olmadığından zorlayamıyorum , doğal olarak dengeli yeterli beslenemiyorum. Bebeğim ya gelişmezse diye diye içimi yedim bu ara. Bu haftalarda bir geçse...
benim de kasım sonu ama doktora göre aralık başı ama burda başladım bende diğer gruba baktım ama pek sarmadı.
ben de tatlıya düşkündüm ama şimdi tatlı yesem canım tuzlu, tuzlu yesem tatlı istiyor.
ıykk midem berbat halde
kızlar 4 günde 1 kilo aldımağlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?