bişi olmaz canım kiloyu dert etme sonra hepsi gidicek :) ayrıca sen 52 kiloydun diye hatırlıyorum yanlışmı hatırladım. zaten zayıfsın yani dert etme o kadar
şimdi beni aie sağlı merkezinden aradılar çok şaşırdım hamile olduğumu hemencik öğrenivermişler anlamadım teknolojinin gözünü sevimNeyse 17 Haziran a beni çağarıyolar
çoğumuzun öyle erken olabilir. ya da geç :) kasım başı olanların geç olursa sıkıntı olmaz da 30 kasımlar var onlarda aralığa sarkabilirbu arada bende normalde tatlıya deli olan bi insan olarak tatlıdan tiksindim. heralde tersi oluyor
yok canım nerdeeeee, ben 62 idim 63 oldum, o 52 olan başka bir arkadaştı, ah keşke ben olsaydım
tam da dukanla 4.5 kiloyu vermiştim ki geri aldım
beni de dün aradılar, şok oldum. ama beni çağırmadı kimse niye ki?:44:
bişi olmaz canım kiloyu dert etme sonra hepsi gidicek :) ayrıca sen 52 kiloydun diye hatırlıyorum yanlışmı hatırladım. zaten zayıfsın yani dert etme o kadar
kiloyu gerçekten hiiiççç dert etmeyin. kardeşimin eşi geçen mayıs da doğum yaptı 20 kg aldı. şimdi verdiği kg 26 oldu :) doğumdan önce daha kiloluydu şimdi daha çıtı pıtı. :) tek teselli o benim vücudumda kg almaya çok müsait şimdiden başladım ama hiç takmıyorum . yeter ki sağlıklı tamamlansın şu süreççç :)
Dün gece o kadar midem bulandıkiii,başımı yastıktan kaldıramadım,karanlık odaya attım kendimi.ben hala hiç faydalı şeyler yiyemiyorum.normalde tatlı sevmem şimdi kahvaltıda yersem tatlı yiyorum.bugun reçelden sonra nutellaya geçtim.
Benimde ekime sarkabilirmiş birkere girdim Ekim topiğine sonra girmedim:) yabancı geldi kendimi yalnız hıssettim:)) İçimden bir ses Ekimde olacak diyor zaten...Hayırlısı inşallah...
O 52 kg olan arkadaş benimbişi olmaz canım kiloyu dert etme sonra hepsi gidicek :) ayrıca sen 52 kiloydun diye hatırlıyorum yanlışmı hatırladım. zaten zayıfsın yani dert etme o kadar
:) tatlıyı midem alıyor ama ekşi olan yeni çıkan bir meyve var onu deli gibi yiyorum kaç haftadır.bugun yine aldım,normalde de deli olurum ona şimdi daha arttı.hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önce o meyveyi görmeye başladım hala görüyorum hala rüyamda da yiyorum.iyiki mevsimindeyim:)))
Ben de kendimi yalnız hissettim orda, kimseyi tanımıyorum çünkü.
O 52 kg olan arkadaş benimama boyum uzun değil benim de muhafaza etmem lazım.
Ben de ekşi olanın kardeşi var, hafif tüylü olgunlaşınca sarı oluyo hani , ne yiyorum ne yiyorum:125: midem ağrıyo sonunda
Herkese Merhaba;
Ben de bulantı yok ama aşırı iştahsızlık var.Sadece belli gıdaları yiyebiliyorum oda azar azar ve en üzüldüğüm kısım balık yiyemiyor olmam.Aranızda balık yiyemeyen var mı?
Herkese Merhaba;
Ben de bulantı yok ama aşırı iştahsızlık var.Sadece belli gıdaları yiyebiliyorum oda azar azar ve en üzüldüğüm kısım balık yiyemiyor olmam.Aranızda balık yiyemeyen var mı?
Kızlar ben de birşey sorayım.Hamile kalmadan önce kendimce yediklerime dikkat ediyordum.
Sporda yapıyordum bu arada.Netten karbonatlı suyu okudum hatta burada diyet topiğinde de
vardı.Suyu alkali yapmak için 1 litre suya yarım çay kaşığı karbonat atılıyordu.
Şimdiye kadar içtim ama şimdi acaba bir sorun olur mu diye kafama takıldı.
Doktora soracağım ama sizlere de danışmak istedim.
Belki bu sudan belki yediklerime dikkat etmemden bilmiyorum hiç kabızlık sorunu yaşamıyorum.
Eğer hamilelikte zararlı olmadığına iyice emin olursam da sürekli kullanırım.
Canım merak ettim normal doğum mu yaptı sezaryen mi oldu?
Kızlar ben de birşey sorayım.Hamile kalmadan önce kendimce yediklerime dikkat ediyordum.
Sporda yapıyordum bu arada.Netten karbonatlı suyu okudum hatta burada diyet topiğinde de
vardı.Suyu alkali yapmak için 1 litre suya yarım çay kaşığı karbonat atılıyordu.
Şimdiye kadar içtim ama şimdi acaba bir sorun olur mu diye kafama takıldı.
Doktora soracağım ama sizlere de danışmak istedim.
Belki bu sudan belki yediklerime dikkat etmemden bilmiyorum hiç kabızlık sorunu yaşamıyorum.
Eğer hamilelikte zararlı olmadığına iyice emin olursam da sürekli kullanırım.
kız ne o meyve ay merak ettım buamadım ya
Daha da bulamadıysanız ne diyimolgunlaşmamış halinin baş harfi ç. malatya da meşhurdur. Yani bana zorla ceza puanı şey ettirceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?