Bu konuda yani suya katıp içme konusunda bie fikrim yok ama kk da okumuştum hamilelik döneminde koltuk altlarını sodayla ovarsan ter kokmuyorsun diye,senin soruyla bişraz alakasız ama:))))))) paylaşmak istedim.her duşta yapıyorum ve rahat ettim,rolon falan kullanmıyorum çoktandır.
selam kızlar nasılsınız? kanamam oldu doktoru değiştirdim bu arada yeni doktorum 10 gün rapor verdi evdeyim 10 gün boyunca...her gün iğne vurunuyoum...sizlerde ne var ne yok.rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip edip sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin....
Herkese Merhaba;
Ben de bulantı yok ama aşırı iştahsızlık var.Sadece belli gıdaları yiyebiliyorum oda azar azar ve en üzüldüğüm kısım balık yiyemiyor olmam.Aranızda balık yiyemeyen var mı?
canım geçmiş olsun. duaların için de aminnn amin inş.
ben de her gün iğne oluyorum. kan iğnesi mi? pıhtılaşma için? adı ne?
ahh puffy hep boyleler.su hanı 10tl -20 tl lık parfumler var ya sahte olanlar sırf kanserojen gozuyle bakıyorum ben onlara onlardan en az 10 kere pıs pısayyy delırecegım
Arkadaşlar selam,
Dün nihayet bebeğimizi ilk defa gormeye gittik... Ama tepetaklak olup donduk..
Bebiş var, kesesi düzgün, yolk kesesi var, kalp atışı ekrandan gorunuyor ama bebek olması gerekenden 1 hafta küçük... doktor tüp bebekte kesin dollenme tarihi biliyoruz, geç dollenme diyemem, büyük ihtimal düşük olacak dedi... 1 hafta sonrasına ultrason randevusu verdi, küçük bir ihtimal gelişirmiş ama ihtimal mucizeye olması gibi bişeymiş....
Oyle sarsıldık ki, üzülsek üzelemiyoruz, sevinsek sevinemiyoruz...
kk forumlarına baktım, bunu yaşayıp bebeğini kucağına alan 3 kişi gordum. Ama doktor oyle umutsuz konuştu ki, bi umutlanıyorum bi hayal kırıklığı yaşıyorum... Tanrım ne zor şeymiş
Allah yardımcın olsun
Veee uzun bir aradan sonra bugun yemek yapacağımmÇünkü yine aynı şekilde uzun bir aradan sonra misafirim gelecek.Aslında dışarda yeriz hepberaber demiştik ama maaş yatmamış eşimin ben yapacağım ihale bana kaldı.Normalde de bişeyler yapıyorum ama yağsız-salçasız,kokusuz...Bugun onların hepsi olacak.Önce bide market kısmı,o reyonlarda beni öldürüyor.Kokudan midem kalkıyor.
Buarada Filiz den haber varmı, geçmişi pek okumadım?
Kızlar selam suan kanamam devam ediyor az az ama bebek iyiymiş şükür olsunki ama genede hersey bizim için korkularım çok fazla ablamında kanaması çok fazlaydı akıyordu resmen bir parça düştü benden pıhtılaşmaymış düşmesi daha iyi dedi dr. Annem ümrede oldugu ıcın bakıcak kimsem yok yengem gelıyo evi topluyo ablamlabugunde kaynanam gelcem yemek yapmaya inş bebişim sıkı sıkı tutunurda düşmez bana msj atan arkadaslarıma çok tesekkur ederim dualarını eksık etmeyenlerede geçmişi okuyamıyorum yatıyorum cepten açtım uzun süre gelemem ara ara yazarım sizlere çok optum hepınızı
Miden bulantılarım hafifledi artık. Kokular geçen haftalar kadar rahatsız etmiyor ama iştahsızlık devambu ara çok suçluluk hissediyorum. iştah olmadığından zorlayamıyorum , doğal olarak dengeli yeterli beslenemiyorum. Bebeğim ya gelişmezse diye diye içimi yedim bu ara. Bu haftalarda bir geçse...
Dün gece o kadar midem bulandıkiii,başımı yastıktan kaldıramadım,karanlık odaya attım kendimi.ben hala hiç faydalı şeyler yiyemiyorum.normalde tatlı sevmem şimdi kahvaltıda yersem tatlı yiyorum.bugun reçelden sonra nutellaya geçtim.
Benimde ekime sarkabilirmiş birkere girdim Ekim topiğine sonra girmedim:) yabancı geldi kendimi yalnız hıssettim:)) İçimden bir ses Ekimde olacak diyor zaten...Hayırlısı inşallah...
puffyyyy cııımmmm. . . Napıon kıııssss. . . Beben nasıılll?
Herkese Merhaba;
Ben de bulantı yok ama aşırı iştahsızlık var.Sadece belli gıdaları yiyebiliyorum oda azar azar ve en üzüldüğüm kısım balık yiyemiyor olmam.Aranızda balık yiyemeyen var mı?
hımmmm hatırladımmm:)) İzmir de ne yerdim ondan.şuan bile elimde yine o yediğim ekşi meyve ve tuz.içim bi tek bunu istiyor ,hastasıyım:)
Dün gece o kadar midem bulandıkiii,başımı yastıktan kaldıramadım,karanlık odaya attım kendimi.ben hala hiç faydalı şeyler yiyemiyorum.normalde tatlı sevmem şimdi kahvaltıda yersem tatlı yiyorum.bugun reçelden sonra nutellaya geçtim.
Benimde ekime sarkabilirmiş birkere girdim Ekim topiğine sonra girmedim:) yabancı geldi kendimi yalnız hıssettim:)) İçimden bir ses Ekimde olacak diyor zaten...Hayırlısı inşallah...
Canim bebisim nasil geciyor bakayim kaynanasız gunler
Kac seferden beri aklima dusurdunuz su eksi meyveyi yook cikmamis hala((
Iyikide ismini yazmadiniz :)
Canımm benim kıyamam,ağlıycam şimdi bende.canım sıkıldı.benim eşimde Mühendis..biz o yüzden yurt dışındayız.içinden ya sabır çek başka söyleyecek bişey bulamıyorum.kızlar hatırlayanlar bilir eşim yeni şirketinde yabancı bi stajyerle ş.dışına gitmişti hala yok. bugün yolda. ama şu an moralim çok bozuldu mümkün olduğunca sabrettim. hiç bişey demedim. ama en ufak birşey sorsam düzgünce ona bile tepki veriyor. bugün geliyorlar geç çıktılar niye diye sordum ve gayet güzel sordum demediğini bırakmadı şimdi yolda aradım aradım açmadı. sonra duydu telefonu dedim nie açmadın yine bi dünya tepki verdi dün benim arkadaşım gelmişti memleketimden. dışarı çıktık 8 de aramaya başladı geç oldu gidin eve diye. kızın yanında burnumdan getirdi ona gelince bişey yok ama ben düzgünce bile soru soramıyorum. hamilelik duygusal mı yaptı diye çok düşündüm ama değil. evlenmeden önce bende gidiyordum şehir dışına. işimiz uzasa bile laftan anlamıyordu kaç gün kalıyorsam burnumdan getiriyordu. bir keresinde dönüşte memleketime uğradık saatte erkendi. yengemle karşılaştık yemek yerken. oda amcanda gelcek kalkmayında 5 dk görürsün dedi. aradı yapmadığını bırakmadı. yanımdaki arkadaşta en yakın arkadaşıydı. herkese ayıp oldu apar topar çıktık yola. gerekçeside beni özlemişmiş. ya ben inssan değilmiyim. ki yemin ediyorum olabileceğim en anlayışlı halimle yaklaştım işidir odur budur diye. ben çok iyi araba kullanırım şirketimizdede hep pickup var binek araç çok yok. şehir içinde bile pickup kullanmama izin vermiyor burnumdan getiriyor. ben ona birşey demediğim halde bana neden böyle yapıyor anlamadım şu an ağlıyorum kusura bakmayın anlatcak kimsem yok sizle paylaşmak istedim. belki fikirlerinizde vardır ne yapmalıyım. burası dert topiği değil ama beni en iyi siz anlarsınız diye düşündüm
kızzzzzzzz şehzade mi geliyooooooooooben de ekşiyi tatlıyı hiç sevmem,şimdi acayip ekşi yiyorum.ancak o bastırıyo miidemi
:)))))))))Güldürdün beni Şehzade hoşuma gitti.Erkek olsa tam şehzade olur eşimin ailesi çok kalabalık acayip bekliyorlar bebeği,keza benim ailemde öyle.Kız olursada Prenses olacak inşallah.Eşim "oğlum anneni niye üzüyorsun" diyor.hemen kzıyorum ona inat "kızım olacak benim" diyorum."ee olsun ne olmuş" diyor ben kendi kendime sinirleniyorum işte:))))))))) rüyamda erkek görmüştüm ilk günlerde çok tatlıydı bee aklım orda:))
Canımm benim kıyamam,ağlıycam şimdi bende.canım sıkıldı.benim eşimde Mühendis..biz o yüzden yurt dışındayız.içinden ya sabır çek başka söyleyecek bişey bulamıyorum.
kızlar hatırlayanlar bilir eşim yeni şirketinde yabancı bi stajyerle ş.dışına gitmişti hala yok. bugün yolda. ama şu an moralim çok bozuldu mümkün olduğunca sabrettim. hiç bişey demedim. ama en ufak birşey sorsam düzgünce ona bile tepki veriyor. bugün geliyorlar geç çıktılar niye diye sordum ve gayet güzel sordum demediğini bırakmadı şimdi yolda aradım aradım açmadı. sonra duydu telefonu dedim nie açmadın yine bi dünya tepki verdi dün benim arkadaşım gelmişti memleketimden. dışarı çıktık 8 de aramaya başladı geç oldu gidin eve diye. kızın yanında burnumdan getirdi ona gelince bişey yok ama ben düzgünce bile soru soramıyorum. hamilelik duygusal mı yaptı diye çok düşündüm ama değil. evlenmeden önce bende gidiyordum şehir dışına. işimiz uzasa bile laftan anlamıyordu kaç gün kalıyorsam burnumdan getiriyordu. bir keresinde dönüşte memleketime uğradık saatte erkendi. yengemle karşılaştık yemek yerken. oda amcanda gelcek kalkmayında 5 dk görürsün dedi. aradı yapmadığını bırakmadı. yanımdaki arkadaşta en yakın arkadaşıydı. herkese ayıp oldu apar topar çıktık yola. gerekçeside beni özlemişmiş. ya ben inssan değilmiyim. ki yemin ediyorum olabileceğim en anlayışlı halimle yaklaştım işidir odur budur diye. ben çok iyi araba kullanırım şirketimizdede hep pickup var binek araç çok yok. şehir içinde bile pickup kullanmama izin vermiyor burnumdan getiriyor. ben ona birşey demediğim halde bana neden böyle yapıyor anlamadım şu an ağlıyorum kusura bakmayın anlatcak kimsem yok sizle paylaşmak istedim. belki fikirlerinizde vardır ne yapmalıyım. burası dert topiği değil ama beni en iyi siz anlarsınız diye düşündüm
gösterdiğim anlayışın binde birini bile görmüyorumben sesimi çıkarmazsam çok iyiyz ama bende insanım gücüme gidiyor. ben burda onun için kaldım. ve bu şehri hiç sevmiyorum. çalıştığım holding çok büyük ve herkes bi garip arkadaşlık kurulcak doğru düzgün insan yok. burda arkadaşım yok. memleketimdende tek bir arkadaşım vardı. oda mağza müdürü işi geç bitiyor 9 dan sonra müsait oluyor. 9 dan sonra arıyor diye yapmadığını bırakmadı en sonunda görüşmemeye başladık. 7-8 ay görüşmedik. hamile olduğumu öğrenince aradım tekrar görüşmeye başladık. kız benim için geldi. bende işten yarım saat erken çıktım. gereksiz bişey için niye erken çıkıyormuşum onun için öyle çünkü. dışarda olduğumuz süre boyuncada hep arayıp bunalttı. evde yanlız olsam aklına bile gelmez aramak bende mühendisim yemin ediyorum onun yüzünden araziye çıkamıyorum diye evrakçı gibi kullanıyorlar beni. tamam erkektir istemeyebilir dedim ama bugün yaptığınıda haketmedim. ben geç kalırsa acele etmesin yolda yemeğini yesin gelsin diye aryorum. telefonu açmıyor ikinciye aradığımda niye duymadın dedim diye demediğini bırakmıyor
Kaynanasız moraller süper ablacımmm ama mide bulantısından ölüyorum, doğru düzgün bişe yiyemiyorum, sadece zorla çorbasu bile içemiyorum bi de progestandan sanırım sürekli uyuyorum sen nasılsın ablacım, mide bulanltıların azaldı mı
Peki Puffy ablacım, biryere gitmek yok burdayız hepberaber,inşallah.Misafirim gelsin biran önce yemek faslı bitsin kapansın istiyorum şuan.Elimde yine o yediğim şey,şiştim.Yemekte yiyemem.Kendime özel bişey yaptım yağsız sebze yoğurtlıycam ama bu mideyle zor.Misafirimde kayınpederim.Sen iyisin inşallah,bulantılar haricinde?
Benimde birçok arkadaşımla bağım koptu,malesef.iş güç ya haftasonu buluşacaksın ya da dediğin gibi geç saatte onda da problem çıktığı için pes ettim artık.benim eşim şantiyede ofiste, bazende sahada.çok bayanların olduğu bir ortam değil olsa deli olurum heralde ama bazen şartlar bizim elimizi kolumuzu bağlıyor bilemiyorumki.bende eşimin işi sebebiyle burdayım iş yerimle ciddi problemlerim oldu hayırlısı hakkımızda.mühendis eşi olmak zor.neyse gerçekten canım sıkıldı o yüzden çok yorum yapmak istemiyorum canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?