gösterdiğim anlayışın binde birini bile görmüyorumben sesimi çıkarmazsam çok iyiyz ama bende insanım gücüme gidiyor. ben burda onun için kaldım. ve bu şehri hiç sevmiyorum. çalıştığım holding çok büyük ve herkes bi garip arkadaşlık kurulcak doğru düzgün insan yok. burda arkadaşım yok. memleketimdende tek bir arkadaşım vardı. oda mağza müdürü işi geç bitiyor 9 dan sonra müsait oluyor. 9 dan sonra arıyor diye yapmadığını bırakmadı en sonunda görüşmemeye başladık. 7-8 ay görüşmedik. hamile olduğumu öğrenince aradım tekrar görüşmeye başladık. kız benim için geldi. bende işten yarım saat erken çıktım. gereksiz bişey için niye erken çıkıyormuşum onun için öyle çünkü. dışarda olduğumuz süre boyuncada hep arayıp bunalttı. evde yanlız olsam aklına bile gelmez aramak bende mühendisim yemin ediyorum onun yüzünden araziye çıkamıyorum diye evrakçı gibi kullanıyorlar beni. tamam erkektir istemeyebilir dedim ama bugün yaptığınıda haketmedim. ben geç kalırsa acele etmesin yolda yemeğini yesin gelsin diye aryorum. telefonu açmıyor ikinciye aradığımda niye duymadın dedim diye demediğini bırakmıyor
kızlar hatırlayanlar bilir eşim yeni şirketinde yabancı bi stajyerle ş.dışına gitmişti hala yok. bugün yolda. ama şu an moralim çok bozuldu mümkün olduğunca sabrettim. hiç bişey demedim. ama en ufak birşey sorsam düzgünce ona bile tepki veriyor. bugün geliyorlar geç çıktılar niye diye sordum ve gayet güzel sordum demediğini bırakmadı şimdi yolda aradım aradım açmadı. sonra duydu telefonu dedim nie açmadın yine bi dünya tepki verdi dün benim arkadaşım gelmişti memleketimden. dışarı çıktık 8 de aramaya başladı geç oldu gidin eve diye. kızın yanında burnumdan getirdi ona gelince bişey yok ama ben düzgünce bile soru soramıyorum. hamilelik duygusal mı yaptı diye çok düşündüm ama değil. evlenmeden önce bende gidiyordum şehir dışına. işimiz uzasa bile laftan anlamıyordu kaç gün kalıyorsam burnumdan getiriyordu. bir keresinde dönüşte memleketime uğradık saatte erkendi. yengemle karşılaştık yemek yerken. oda amcanda gelcek kalkmayında 5 dk görürsün dedi. aradı yapmadığını bırakmadı. yanımdaki arkadaşta en yakın arkadaşıydı. herkese ayıp oldu apar topar çıktık yola. gerekçeside beni özlemişmiş. ya ben inssan değilmiyim. ki yemin ediyorum olabileceğim en anlayışlı halimle yaklaştım işidir odur budur diye. ben çok iyi araba kullanırım şirketimizdede hep pickup var binek araç çok yok. şehir içinde bile pickup kullanmama izin vermiyor burnumdan getiriyor. ben ona birşey demediğim halde bana neden böyle yapıyor anlamadım şu an ağlıyorum kusura bakmayın anlatcak kimsem yok sizle paylaşmak istedim. belki fikirlerinizde vardır ne yapmalıyım. burası dert topiği değil ama beni en iyi siz anlarsınız diye düşündüm
anladığım kadarıyla ikinizde birbirinizi çok önemsiyor merak ediyorsunuz ama uslubunuz kötü sanırım sen onu o seni yanlış anlıyor hesap sorulduğunu hissediyor gibi bu durumu ikinizinde sakin bi zamanında sende kendi hassasiyetlerini ona anlatarak artık dahada duygusal olduğunu onun bu konulara dikkat etmesini eşininde neden rahatsız olduğunu iyi anlamalısın bence çocuk doğana kadar sabredersen odak noktanız bebişiniz olur bunlara vakit bile kalmazkızlar hatırlayanlar bilir eşim yeni şirketinde yabancı bi stajyerle ş.dışına gitmişti hala yok. bugün yolda. ama şu an moralim çok bozuldu mümkün olduğunca sabrettim. hiç bişey demedim. ama en ufak birşey sorsam düzgünce ona bile tepki veriyor. bugün geliyorlar geç çıktılar niye diye sordum ve gayet güzel sordum demediğini bırakmadı şimdi yolda aradım aradım açmadı. sonra duydu telefonu dedim nie açmadın yine bi dünya tepki verdi dün benim arkadaşım gelmişti memleketimden. dışarı çıktık 8 de aramaya başladı geç oldu gidin eve diye. kızın yanında burnumdan getirdi ona gelince bişey yok ama ben düzgünce bile soru soramıyorum. hamilelik duygusal mı yaptı diye çok düşündüm ama değil. evlenmeden önce bende gidiyordum şehir dışına. işimiz uzasa bile laftan anlamıyordu kaç gün kalıyorsam burnumdan getiriyordu. bir keresinde dönüşte memleketime uğradık saatte erkendi. yengemle karşılaştık yemek yerken. oda amcanda gelcek kalkmayında 5 dk görürsün dedi. aradı yapmadığını bırakmadı. yanımdaki arkadaşta en yakın arkadaşıydı. herkese ayıp oldu apar topar çıktık yola. gerekçeside beni özlemişmiş. ya ben inssan değilmiyim. ki yemin ediyorum olabileceğim en anlayışlı halimle yaklaştım işidir odur budur diye. ben çok iyi araba kullanırım şirketimizdede hep pickup var binek araç çok yok. şehir içinde bile pickup kullanmama izin vermiyor burnumdan getiriyor. ben ona birşey demediğim halde bana neden böyle yapıyor anlamadım şu an ağlıyorum kusura bakmayın anlatcak kimsem yok sizle paylaşmak istedim. belki fikirlerinizde vardır ne yapmalıyım. burası dert topiği değil ama beni en iyi siz anlarsınız diye düşündüm
Arkadaslar merhaba yeni hastaneden geldim. Bebislerimin durumu simdilik iyi hizli hizli kapleride atiyorrr neden bukadar hizli diye sordum doktora annesi gibi cok heycanlilar dedi15.haftadan sonra yatis verebilirim dedi doktor. Riskli gebelik old.icin ise fln o haftalardan sonra gitmemen gerekiyor dedi. 15 gun sonraya randevu verdi. Ben 47 kilo ile hamile kaldi m suan 51.80 falanim. Doktor sen artik kilo alma bebisler alsin dedi. Meyve ve tatliyi yeme diye tekrar uyardi. 25 nisanda diyetisyen randevum var cogul gebelik old.icin diyetisyen esliginde devam edecekmisim. Fotografini koydum miniklerimin teyzeleriii
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...leri-ultrason-goruntuleri-8.html#post29814044
Allah bol kaynanasiz gunler nasip etsin , aminnnnnnnnnn
Bende senin gibiyim bol mide bulantisi , bol uyku , bol halsizlik yarin doktoruma gidecegim bunlari söylediğimde oh oh ne guzel diyecek bende onu boğacağım bunlara ek birde katil olacagim:))
Ben progestron deposu vuruluyorum igne olarak acayip uyku ve gaz yapiyor
Topigi hep takip ediyorum , hep yazamiyorum bulantı yuzunden tam yazayim diyorum bir basliyor ondan sonra kafa binbesyuz :))
ooyyy maşallah onlaraaaArkadaslar merhaba yeni hastaneden geldim. Bebislerimin durumu simdilik iyi hizli hizli kapleride atiyorrr neden bukadar hizli diye sordum doktora annesi gibi cok heycanlilar dedi15.haftadan sonra yatis verebilirim dedi doktor. Riskli gebelik old.icin ise fln o haftalardan sonra gitmemen gerekiyor dedi. 15 gun sonraya randevu verdi. Ben 47 kilo ile hamile kaldi m suan 51.80 falanim. Doktor sen artik kilo alma bebisler alsin dedi. Meyve ve tatliyi yeme diye tekrar uyardi. 25 nisanda diyetisyen randevum var cogul gebelik old.icin diyetisyen esliginde devam edecekmisim. Fotografini koydum miniklerimin teyzeleriii
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...leri-ultrason-goruntuleri-8.html#post29814044
canım benim yaaaa lütfen yıpratma kendini, gelince düzgünce oturur kaygılarını konuşursun. haa bi de emin ol eşin ters bişey yani senin düşündüğün gibi bişey yapmış olsaydı sana bal kaymak davranırdı. Hani hep derler ya erkekler bi halt yerse karılarına da bi o kaddar iyi davranırlar. Sen üzme kendini, anlat olanları onun yaptıklarını anlar o zaman.
Benimde birçok arkadaşımla bağım koptu,malesef.iş güç ya haftasonu buluşacaksın ya da dediğin gibi geç saatte onda da problem çıktığı için pes ettim artık.benim eşim şantiyede ofiste, bazende sahada.çok bayanların olduğu bir ortam değil olsa deli olurum heralde ama bazen şartlar bizim elimizi kolumuzu bağlıyor bilemiyorumki.bende eşimin işi sebebiyle burdayım iş yerimle ciddi problemlerim oldu hayırlısı hakkımızda.mühendis eşi olmak zor.neyse gerçekten canım sıkıldı o yüzden çok yorum yapmak istemiyorum canım benim.
Canim ben yas olarak buyuk ihtimalle senden cok cok cok buyugum , sana abla nasihati turk ısı evliliğe hos geldin , hayatin boyunca bunu yasamaya hazirlikli ol , ya özgür ve tek yaşayacaksın yada es ve evliliğe alışacaksın , malesef evliliklerde kuralları erkek kor kadinda buna uyar , bu yıllar boyu devam eder en iyi erkek de hic olmayan erkekdir.
Peki ne yapacagim diyorsan eşini seveceksin ama gormemezlige geleceksin , duymamazliga geleceksin kurallarında zaman icinde kendin koyacaksin , en anlayışı erkende ölü erkekdir bunu bileceksin.
Peki sen ne yapıyorsun diyeceksin ben coktan beri arizaliyim esim bilerek aldi beni , o beni zaptetmeye çalışmaktan bir sey yapmaya fırsat bulamıyor :))
filizcim çok geçmiş olsun. giremiyordum iş yoğunluğundan dolayı şimdi açtım yazılanları okudum. umarım daha iyisindir. bebeğin için ayetel kürsi okudum. rabbim bebeğini ve seni korusun.
burçakcım ne güzel bebişlerini görmüşsün sende. merak ettim. doktorun neden 15.haftada yatış verdi. ben bu konuyu doktorumla konuşmadım henüz ama doğum iznine kadar çalışmayı düşünüyordum. erken doğum riski için mi sadece 15.haftadan sonra işe gitmemen gerektiğini söyledi?
benim doktor da öyle her şeye harikka diyoriyi haberlerini alırız inşallahhh
ooyyy maşallah onlaraaaben hiç ikiz ultrasonu görmedim. şimdi seninkilere baktım iki ayrı kesedeler yani çift yumurta ikizi dimi,oooyyyy 2 pencere sanki
Cnm bende hep son anima kadar calismayi dusunuyordum bana da surpriz oldu. Suan icin bir sikinti yokmus, rahimin siki bisii olmaz dedi. Ama 15.haftalar tehlikeli haftakardir dedi. Rahim o haftalarda daha cok buyuyecekmis benimde iikiz gebelik old. Icin iki kati buyuyecekmis ve buyudukce asagidan ister istemez aciklik gevseklik olcakmis. Buda ise gitmene engel dedi hep yatman gerekecek o haftalari atlatabilmek icin dedi. Bir nevi onlem yani suan gordugu bi sorun yok ama riskden uzak tutmaya calisiyor sanirim. 20 li haftalarda dogurursan bebekleri yasatamayiz olurler dedi ama senin 32. Haftaya kadar dayanacagini dusunuyorum dedi benim gonlumden gecende 34. Haftayi snaa tamamlatabilmek dedi. Oyle iste hayirlisi allahtan. Birde ben endometriosiz hastasiyim ya icerde yapisiklik ve kistlerde cokk onlarda baski yapip sikinti yaratir diye sanirim yatis dusunuyor cnmm.
Evet hayatim iki ayri keselerde olunca cift yumurta ikizi oluyormus)
oyyy yerim ben sizi iki minik dut
bende başta ikiz çok istiyodum ..Allahım hayırlısını veriyo biz bilmiyoruz işte..
bi taneyle bile sürekli lekelenmem var..
seninde yükün hem .çok tatlı hem de zor.
Allah kolaylık versin ..miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş. hepimiz
yok ben ona bişey yapmıştır demiyorum. göndermek istemedim doğru ama sonrasında hiç birşey demedim. ama o benim her sorduğumu yanlış algıladı. ki dediğim gibi beni kız arkadaşımla bile paylaşamıyo ama bana gelince aramıyayım sormıyayım istio heralde. bugün çok bunaldım. Allahın gücüne gitmesin bi an bebek bile olmasaydı keşke dedim
anladım canım. tüp bebekle ikizlere hamile kalan bi arkadaşım da geçen hafta doğum yaptı. ikizlere hamile kaldığını öğrenir öğrenmez işten ayrıldığını söyledi. üstüne de senin doktorun söylediklerini okuyunca korktum biraz. eşim de bebeklerin ikiz olduğunu öğrenince işi bırak istersen demişti. benim doktor bu konuda hiç bir şey söylemedi. erken diye ben de sormadım henüz. bu arada sen tüp doktoruna mı devam ediyorsun?
Hep ikizlerim olsun istemisimdir ama kismet :)
Tebrik ederim canim ne guzel iki bebek iki kalp .. Saglikla alirsin kucagina insallah
GÜNAYDIN KIZLAR
dün akşam kasıklarımdaki ağrıdan yerime resmen mıhlanıp kaldım hiç hareket etmeden yattım korkumdanbi de inanılmaz gaz oldu karnımda kocaman şişti resmen hala geçmedi sayılır gaz ama kasıklarımda ki ağrı daha iyi. bebek yerleşiyor diyorlar ama bilmiyorum yine de içimi kemiren bir sürü kurt var. iki hafta var daha doktor kontrolüne bu kasık ağrısı için gitsem mi ki :S:S:S
Valla bende hic boyle bir ihtimali gozonunde bulundurmamistim isi birakmamda cok zor mali musavirim ben. Bir suru firma var ancak home ofis calisirim diye dusunuyorum. Bnm doktorumda hic onceden boyle birsey soylememisti bugun soyledi 15.haftalarda yatmani dusunuyorum diye... ben ayni tup bebek doktoruma devam ediyorum cnm. Prof. Dr hulusi bulent zeyneloglu baskent univ. Hastanesinde. Birde benm dogumdan sonra ameliyatim olcak onuda ayni doktor yapacak. Onun icin ona guvenim sonsuz super bi adam. Beni hu halde ikiz hamile birakmasi bile mucize. Allahim nazarlardan saklasin ins. Bn ikinci bi doktora flnda gitmiyorumm. Oyle cok pinpirikli degilim hersey olacagina varir. Rabbim ol deyince oluyor istersen 5 ayri doktora muayne ol. Bide bu tarz seylerde doktora guvenme k cok onemli eger zaten ona guvenmeyip 2. Bir doktora gitmeyi dusunuyorsan sorun var demektir diye dusunuyorum ben. Birde insanin kafasi karisiyor her doktorun gidisati ayni ama yogurt yiyisi farkli. Biri boyke drrken neden digeri oyle dedi gibi ikilemlere giriyor insan. Oyle iste cnim sende durumlar nasil???
O pıt pıt kalp atışlarını ekrandan gorunce tutunmamak elde mi, inşallah atağa geçer miniğim, hayırlısı olsun hepimiz için, inşallah bu günler de geçecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?