2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Arkadaslar merhaba yeni hastaneden geldim. Bebislerimin durumu simdilik iyi hizli hizli kapleride atiyorrr neden bukadar hizli diye sordum doktora annesi gibi cok heycanlilar dedi 15.haftadan sonra yatis verebilirim dedi doktor. Riskli gebelik old.icin ise fln o haftalardan sonra gitmemen gerekiyor dedi. 15 gun sonraya randevu verdi. Ben 47 kilo ile hamile kaldi m suan 51.80 falanim. Doktor sen artik kilo alma bebisler alsin dedi. Meyve ve tatliyi yeme diye tekrar uyardi. 25 nisanda diyetisyen randevum var cogul gebelik old.icin diyetisyen esliginde devam edecekmisim. Fotografini koydum miniklerimin teyzeleriii

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...leri-ultrason-goruntuleri-8.html#post29814044

Canim ben yas olarak buyuk ihtimalle senden cok cok cok buyugum , sana abla nasihati turk ısı evliliğe hos geldin , hayatin boyunca bunu yasamaya hazirlikli ol , ya özgür ve tek yaşayacaksın yada es ve evliliğe alışacaksın , malesef evliliklerde kuralları erkek kor kadinda buna uyar , bu yıllar boyu devam eder en iyi erkek de hic olmayan erkekdir.
Peki ne yapacagim diyorsan eşini seveceksin ama gormemezlige geleceksin , duymamazliga geleceksin kurallarında zaman icinde kendin koyacaksin , en anlayışı erkende ölü erkekdir bunu bileceksin.
Peki sen ne yapıyorsun diyeceksin ben coktan beri arizaliyim esim bilerek aldi beni , o beni zaptetmeye çalışmaktan bir sey yapmaya fırsat bulamıyor :))

yaaa kızlar biraz netten şu miğde bulantısı bilekliklerine baktımda iyi yorumlar var kullananlar çok memnun hamileler en çok da acaba sipariş etsem alsam mı diyorum. 32 tlmi öle bişeydi yanlış hatırlamıyosam..

filizcim çok geçmiş olsun. giremiyordum iş yoğunluğundan dolayı şimdi açtım yazılanları okudum. umarım daha iyisindir. bebeğin için ayetel kürsi okudum. rabbim bebeğini ve seni korusun.

burçakcım ne güzel bebişlerini görmüşsün sende. merak ettim. doktorun neden 15.haftada yatış verdi. ben bu konuyu doktorumla konuşmadım henüz ama doğum iznine kadar çalışmayı düşünüyordum. erken doğum riski için mi sadece 15.haftadan sonra işe gitmemen gerektiğini söyledi?

Canimm okuyunca cok uzuldum ama takmana bile degmez bosver erkek milleti degilmi hepsi ayni anlayissiz oluyorlar. Doganin kanunu bu biz kadinlarda hep alttan alan fedakar vefakar insanlariz. Senin icinde bulundugun ozel durumda biraz hazmedememeni sagliyor. Sen hic bisii olmamis gibi davran eve geldiginde. Oda is guc sorumluluk fln daralmistir iste nazida biricik esine gecmistir. Birde sen esini cok pinpirikli gondrrdin ya oda bunun farkinda her aradiginda yada her soru sordugunda yanlis anliyordur esim bana guvenmiyor mu diye. Rahat ollll bebisini dusunnnn bosverrr kocani 9 ay dusunme kiz)

anladığım kadarıyla ikinizde birbirinizi çok önemsiyor merak ediyorsunuz ama uslubunuz kötü sanırım sen onu o seni yanlış anlıyor hesap sorulduğunu hissediyor gibi bu durumu ikinizinde sakin bi zamanında sende kendi hassasiyetlerini ona anlatarak artık dahada duygusal olduğunu onun bu konulara dikkat etmesini eşininde neden rahatsız olduğunu iyi anlamalısın bence çocuk doğana kadar sabredersen odak noktanız bebişiniz olur bunlara vakit bile kalmaz

oyyy yerim ben sizi iki minik dut
bende başta ikiz çok istiyodum ..Allahım hayırlısını veriyo biz bilmiyoruz işte..
bi taneyle bile sürekli lekelenmem var..
seninde yükün hem .çok tatlı hem de zor.
Allah kolaylık versin ..miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş. hepimiz

benim doktor da öyle her şeye harikka diyor iyi haberlerini alırız inşallahhh

ooyyy maşallah onlaraaa ben hiç ikiz ultrasonu görmedim. şimdi seninkilere baktım iki ayrı kesedeler yani çift yumurta ikizi dimi,oooyyyy 2 pencere sanki

yok ben ona bişey yapmıştır demiyorum. göndermek istemedim doğru ama sonrasında hiç birşey demedim. ama o benim her sorduğumu yanlış algıladı. ki dediğim gibi beni kız arkadaşımla bile paylaşamıyo ama bana gelince aramıyayım sormıyayım istio heralde. bugün çok bunaldım. Allahın gücüne gitmesin bi an bebek bile olmasaydı keşke dedim

saol canım. ben eşimin mühendis olmasını kabullendim ama o benimkini hala kabullenemedi. sayesinde evrakçı oldum. asosyal oldum. bugünde çok bunaldım artık

teşekkür ederim ablacım. bende belki herşeye tamam dediğim için bu haldeyim. ben ilkokula giderken babam kanser oldu 10 yıl hastanelerde kaldı. sonra kaybettik ablam evliydi herşeyi ben çekip çevirdim. o kadar zorluklar çektikki anlatamam çalıştığım iş bana lutuf gibi mesleğimi yapamıyacağımı düşündüğüm anda çıktı karşıma. hiç bi zaman ünv mezunuyum mühendisim demedim her türlü işte çalıştım gocunmadım gocunmamda. bu zaman zarfındada çok yoruldum istedimki biri olsun baba olsun birazda birileri beni taşısın arkamda olsun. sonra eşimle tanıştık iş yerinde. evlendik. herşeye tamam dedim. sanki eksikli gibi eksikliydim evet ama sadece babam eksikti ama görüyorumki hata etmişim. ben sığındıkça o o hep daha fazlasını istedi insanoğlu işte. ne eşyada ne parada pulda hiç gözüm olmadı halende yok bir iğne dahi istemedim. iş yerimde beni tanıyan arkadaşlarım eşimide çok iyi tanıyorlar ve hep söyleler annesi kadir gecesinde doğurmuş heralde diye. ama bi eşim bilmiyor işte. çok zormuş

Cnm bende hep son anima kadar calismayi dusunuyordum bana da surpriz oldu. Suan icin bir sikinti yokmus, rahimin siki bisii olmaz dedi. Ama 15.haftalar tehlikeli haftakardir dedi. Rahim o haftalarda daha cok buyuyecekmis benimde iikiz gebelik old. Icin iki kati buyuyecekmis ve buyudukce asagidan ister istemez aciklik gevseklik olcakmis. Buda ise gitmene engel dedi hep yatman gerekecek o haftalari atlatabilmek icin dedi. Bir nevi onlem yani suan gordugu bi sorun yok ama riskden uzak tutmaya calisiyor sanirim. 20 li haftalarda dogurursan bebekleri yasatamayiz olurler dedi ama senin 32. Haftaya kadar dayanacagini dusunuyorum dedi benim gonlumden gecende 34. Haftayi snaa tamamlatabilmek dedi. Oyle iste hayirlisi allahtan. Birde ben endometriosiz hastasiyim ya icerde yapisiklik ve kistlerde cokk onlarda baski yapip sikinti yaratir diye sanirim yatis dusunuyor cnmm.

Evet hayatim iki ayri keselerde olunca cift yumurta ikizi oluyormus)

anladım canım. tüp bebekle ikizlere hamile kalan bi arkadaşım da geçen hafta doğum yaptı. ikizlere hamile kaldığını öğrenir öğrenmez işten ayrıldığını söyledi. üstüne de senin doktorun söylediklerini okuyunca korktum biraz. eşim de bebeklerin ikiz olduğunu öğrenince işi bırak istersen demişti. benim doktor bu konuda hiç bir şey söylemedi. erken diye ben de sormadım henüz. bu arada sen tüp doktoruna mı devam ediyorsun?

Iki minik dut ))) bak bu cok hosuma gitti cok guldumm. Aminnn canim rabbim tum hamilelere, hepimize sag salim dogumlar nasip etsin insallah. Hep birbirimize dua ediyoruz zaten. Bizleri en iyi yine bizler anlariz

evet haklısın canım ne desen haklısın, her şey karşılıklıdır ama bunun da tek yolu oturup güzel güzel konuşmak. Ama bebiş için sakın öyle düşünme, hissederse üzülür annesi. Hepimiz dönem dönem bazı sıkıntılar atlatıyoruz, huzurunu bozma canım,inşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu kötü günleri

Valla bende hic boyle bir ihtimali gozonunde bulundurmamistim isi birakmamda cok zor mali musavirim ben. Bir suru firma var ancak home ofis calisirim diye dusunuyorum. Bnm doktorumda hic onceden boyle birsey soylememisti bugun soyledi 15.haftalarda yatmani dusunuyorum diye... ben ayni tup bebek doktoruma devam ediyorum cnm. Prof. Dr hulusi bulent zeyneloglu baskent univ. Hastanesinde. Birde benm dogumdan sonra ameliyatim olcak onuda ayni doktor yapacak. Onun icin ona guvenim sonsuz super bi adam. Beni hu halde ikiz hamile birakmasi bile mucize. Allahim nazarlardan saklasin ins. Bn ikinci bi doktora flnda gitmiyorumm. Oyle cok pinpirikli degilim hersey olacagina varir. Rabbim ol deyince oluyor istersen 5 ayri doktora muayne ol. Bide bu tarz seylerde doktora guvenme k cok onemli eger zaten ona guvenmeyip 2. Bir doktora gitmeyi dusunuyorsan sorun var demektir diye dusunuyorum ben. Birde insanin kafasi karisiyor her doktorun gidisati ayni ama yogurt yiyisi farkli. Biri boyke drrken neden digeri oyle dedi gibi ikilemlere giriyor insan. Oyle iste cnim sende durumlar nasil???

canim ben de benzer seyleri yasiyorum, ilk bastaki kadar yogun olmayan ama hala suren kasik agrisi, korkunc gazlar...ben de dun gece bi panik oldum meger gazmis, ayaga kalkip dolaninca cikartabildim de gecti.

allah nazarlardan saklasın canım. hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin. ben de tüp doktoruma devam ediyorum. geçen hafta kalp atışlarını duyduk çok şükür. yarın kist için tekrar gidicem. benim doktor iki haftada bir çağırıyor ama rahatsızlığım olunca 3 haftada 4.kez ultrasona girmiş oluyorum. maşallah canım keşke senin gibi olabilsem. ben tam tersi çok pimpirikliyim. allah korusun riskli bir durum olursa ben de bir süre evden çalışırım. ama doktorum hiç risklerinden bahsetmedi. her gidişimde herşey güllük gülistanlık olacakmış gibi konuşuyor:) öyle olmayacağını biliyoruz tabii çoğul gebe olduğumuz için sıkıntısını bi parça fazla yaşıycaz. allah yardımcımız olsun..

O pıt pıt kalp atışlarını ekrandan gorunce tutunmamak elde mi, inşallah atağa geçer miniğim, hayırlısı olsun hepimiz için, inşallah bu günler de geçecek...

canim insallah dedigin gibi bu gunler de gececek. 1 hafta sonraya da ultrasonun varmis gene..icin rahat etmezse bu hafta ici baska doktora da gorun dedikleri gibi aletler co kfarkedebiliyor. kalp atisi varsa ve kese bozulmadiysa her zaman umut vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…