2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Resme baktım cok sekerler Allah nazardan sakınsın
Hayirlisi ile bu gunleri anlatıp ikisinide saglikli kucagina almani dilerim

Sen bunların hic birini dusunme , simdi dusunecegin tek sey evladin ve kendinsin , bu gune kadar baskalarını düşünmüşsun simdi kendini ve bebegini dusunme zamani , koca her zaman bulunur ama evlat her zaman bulunmaz sakin unutma :))

Aman o gelişsin de ben bakarım başımın çaresine. Sağol canım, yine de biraz içim rahatladı.
Bu hafta oldukça azaldı. (maşallah diyeyim de...) Geçen hafta durmadan bir şey yemek zorundaydım şimdi ağzımdaki tat yok.
Sabahları hiç bir şey yiyemiyorum ama bugün öğleden sonra iki yumurta haşladım bir güzel yedim :) Çok şükür.

Bni her hafta cagriyor normalde ama bugun 2 hafta sonra gel dedi. Cnm hersey olacagina variyor hakkimizda ins. Hayirlisiiii bizimm icin tabiki iki kat zor ama mukafatinida iki can olarak alicaz ins. Senide bebislerinide cok opuyorummm. Sende ultrason resmi varsa koysana cnm meram ettim

şimdi beni aie sağlı merkezinden aradılar çok şaşırdım hamile olduğumu hemencik öğrenivermişler anlamadım teknolojinin gözünü sevim Neyse 17 Haziran a beni çağarıyolar

beni de hamile değilken kaç kere aradılar. Her aradıklarında nasıl korunuyorsunuz diyordu hemşire tövbe tövbe iş yerinde ne diceksem...

Beni doktorum yönlendirmişti. Kayıt yapmak gerekiyormuş, takipte oluyorlarmış.

hepinize sağlıklı gebelikler dilerim, sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin allahım...
ben de komşu topikten geliyorum
sizi de takip edicem artık, malum doğum 40. haftayı bulmadan da geliveriyo belki ben de kasım annesi olurum
allahım hayırlısını nasibetsin
öpüyorum siziii

Herkese Merhaba;
Ben de bulantı yok ama aşırı iştahsızlık var.Sadece belli gıdaları yiyebiliyorum oda azar azar ve en üzüldüğüm kısım balık yiyemiyor olmam.Aranızda balık yiyemeyen var mı?

bana biri ızgara yapıp getirirse yerim. ama çarşıda kızartma kokusunu aldığım an midem kötü oluyor, kaçıyorum oradan. bizim balıkçı pişirme hizmeti de yapıyordu, oradan söylüyordum. çipura veya levrek mangal-ızgara yapıyorlar. kg için 5 tl gibi de komik bir rakam alıyorlar. evde pişirmeye değemez. Bildiğiniz balıkçı varsa o şekilde dene derim. Hatta limon sıkarak daha rahat yersin.

Ben karbonatı çok kullanırım. Hatta hamilelik yüzünden BUZDOLABI KOKUSUNA DAYANAMAYANLAR; bir çay tabağına döküp rafa bırakın. kokuyu çekecek, daha rahat edersiniz. geçen hafta dolabı açamadığımdan böyle yaptım sonuç olumlu...

Karbonatlı suyu da gaz sancım olduğunda, mide kramplarımda kullanıyorum. yarım saate rahatlatıp, sindirimi rahatlatır. Kabızlığa da bir nevi iyi gelmiş oluyor. hamilelikle düzenli olarak kullanmak konusunda yorum yapmamayım ama doğru olduğunu düşünmüyorum. Diyet olarak da doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü karbonatlı su vücudundaki ödemi- suyu atar. Kaybettiğin kilo yağ değil su olacak. sonrasında daha fazla kilo almış olursun.

Bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalıştım canım.

Arkadaşlar merhaba geceleri karnım inanılmaz ağrıyor sizinde böyle şikayetleriniz var mı?

esselaaa canim arkadasim gel gel buraya da bak biz cok guzel arkadasliklar kurduk burda da seni de bekleriz aralik annesi adayi seni :) kasima kayabilir dogumun bu arada hakikaten :)

neslim de burdaymış
nasılsın canım herşey yolundadır inş...

canimmm :) yolunda simdilik, insallah boyle devam eder. en son cuma gorduk, iyiydi icerde kendileri :) su 3.ay bitsin de bi rahatlasak artik diyorum :)) senin pirinc nasil napiyor, gittin mi doktora?

Topikler arasi yolculuk varmis oyle duydum , iyi git git bakalim oralarda kime puf puf eti puffffff diyeceksin bakalim :)))

canimmm :) yolunda simdilik, insallah boyle devam eder. en son cuma gorduk, iyiydi icerde kendileri :) su 3.ay bitsin de bi rahatlasak artik diyorum :)) senin pirinc nasil napiyor, gittin mi doktora?

iyi, mutlu, huzurlu olsunlar keselerinde, sağlıkla büyüsünler inşallah.....(aminn)
benim minik şimdilik iyi sanırım
kesemizi gördük, yolk sac da göründü, haftaya kalp atışı için gel dedi beni şimdilik en çok heycanlandıran o sesi beklemek şimdi siz o sesi duymuşunuzdur hep ayyy ne güzel
düzgün, ilgili bi dr. arayışı içindeyim
inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize

canim bence o da biliyordur da icinden erkek milleti,ozellikle Turk erkekleri boyle olabiliyorlar. benim de babam yok, caresiz basibos gorulmeyeyim diye bastan biraz sert durdum esime flort asamasinda, benim ki de muhendis o da bana sen niye muhendis degilsin der :) hepsi ayri alem yani,ben cevirmenim, muhendislik disindaki isler is degil diyor haspam :) erkek milleti yani...keske araziye cikma dediginde ona bir formul bulsaymissin ama gecmis artik. fedakarlik yapmaya evet ama kendinden odun vermek bir yere kadar,sakin kendine saygini kaybetme. bir de erkekler uzaktayken devamli telefon acmamiza ve mesaj atilmasina cok kiziyorlar, gecen benimkinin de is yemegi vardi,benim baya tansiyonum dusmustu, aradim kacta geliyorsun diye, geldiginde baya dalga gecerek laf etti yok su kadar mesaj atmisim,yok aramisim bilmemne...ben onsuz ciksam ama o kac kere arar beni hep,ben de bunu hatirlattim,guluyor! hepsinin mayasi bir yerde ayni yani bizden daha benciller maalesef. ondan, sen esin geldiginde tartismamaya calis,simdi yorgun da gelir,sakin sorgulama,ustune gitme yani,alacaksan lafi agzindan tatli tatli al bebisin var bak senin deme lutfen oyle laflar,biliyorum bunaldin ama Allah'in gucune gider valla,tovbe de, ailecek huzurunuz icin dua et canim benim.

Arkadaşlar merhaba geceleri karnım inanılmaz ağrıyor sizinde böyle şikayetleriniz var mı?

benimde oldu. gece sürekli düşük yaptığımı gördüm o derece ağrıdı. Kanama olmadığı sürece normalmiş. Regl dönemlerine denk geldiğinde de oluyormuş. Rahim o dönemlerde adet olacak gibi kasılıyormuş. Korkma canım.

insallah canim benim :))) insallah hayirlisiyla duyacaksin kalp sesini. ben kalp atimini iki kere gordum ama burda 12. haftadan once dinletmiyorlar sadece atisi gosteriyorlar,pit pit atisini gordum ben de :) insallah boyle devam eder. Doktorla ilgili topikteki arkadaslardan tavsiye isteyebilirsin,malum ben yardimci olamiyorum bu konuda :/

Merhaba ben 7 haftalik hamileydim dun kanamam oldu ve hastaneye gittim doktor kontrol etti ve hamilikle ilgili birsey gozukmedigini soyledi kan tahlili yapildi pozitif cikti tekrar bakarak bisey olmadigini dusmus olabilir dedi ama kurtaj bile yapmadi suan tedirginim dusuk yaptiktan sonra pozitif cikabilirmi? Cuma gunu tekrar kan tahlili ve kontrol edicek.. Sorum dusuk yapildiginda pozitif sonuc alinabilirmi ? Ve kanamam suan yok cevaplandirirsanir memnun olurum…

canim benim de geceleri kasik agrim ve gazim cogaliyor.

Geceleri eğer yüz üstü yatmak rahatsız etmiyorsa, o şekilde yatmaya çalışın. Sindirim sistemi daha rahat çalışıyor, sabah ben wc gittiğimde rahat ediyorum. Kabızlık için şuan ayrıca bişey yapmıyorum. Sadece günde 1 tane veya 2 soyulmuş elma yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…