Arkadaslar merhaba yeni hastaneden geldim. Bebislerimin durumu simdilik iyi hizli hizli kapleride atiyorrr neden bukadar hizli diye sordum doktora annesi gibi cok heycanlilar dedi15.haftadan sonra yatis verebilirim dedi doktor. Riskli gebelik old.icin ise fln o haftalardan sonra gitmemen gerekiyor dedi. 15 gun sonraya randevu verdi. Ben 47 kilo ile hamile kaldi m suan 51.80 falanim. Doktor sen artik kilo alma bebisler alsin dedi. Meyve ve tatliyi yeme diye tekrar uyardi. 25 nisanda diyetisyen randevum var cogul gebelik old.icin diyetisyen esliginde devam edecekmisim. Fotografini koydum miniklerimin teyzeleriii
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...leri-ultrason-goruntuleri-8.html#post29814044
yok ben ona bişey yapmıştır demiyorum. göndermek istemedim doğru ama sonrasında hiç birşey demedim. ama o benim her sorduğumu yanlış algıladı. ki dediğim gibi beni kız arkadaşımla bile paylaşamıyo ama bana gelince aramıyayım sormıyayım istio heralde. bugün çok bunaldım. Allahın gücüne gitmesin bi an bebek bile olmasaydı keşke dedim
saol canım. ben eşimin mühendis olmasını kabullendim ama o benimkini hala kabullenemedi. sayesinde evrakçı oldum. asosyal oldum. bugünde çok bunaldım artık
teşekkür ederim ablacım. bende belki herşeye tamam dediğim için bu haldeyim. ben ilkokula giderken babam kanser oldu 10 yıl hastanelerde kaldı. sonra kaybettik ablam evliydi herşeyi ben çekip çevirdim. o kadar zorluklar çektikki anlatamam çalıştığım iş bana lutuf gibi mesleğimi yapamıyacağımı düşündüğüm anda çıktı karşıma. hiç bi zaman ünv mezunuyum mühendisim demedim her türlü işte çalıştım gocunmadım gocunmamda. bu zaman zarfındada çok yoruldum istedimki biri olsun baba olsun birazda birileri beni taşısın arkamda olsun. sonra eşimle tanıştık iş yerinde. evlendik. herşeye tamam dedim. sanki eksikli gibieksikliydim evet ama sadece babam eksikti ama görüyorumki hata etmişim. ben sığındıkça o o hep daha fazlasını istedi insanoğlu işte. ne eşyada ne parada pulda hiç gözüm olmadı halende yok bir iğne dahi istemedim. iş yerimde beni tanıyan arkadaşlarım eşimide çok iyi tanıyorlar ve hep söyleler annesi kadir gecesinde doğurmuş heralde diye. ama bi eşim bilmiyor işte. çok zormuş
canım üzülme ve bunu düşünme doktorum bana şunu dedi sen 4 ay boyunca hiç birşey yemesen bile bebeğin seni bitirir kendi büyür. ama sen halsiz kalırsın sen düşüp biyerde kalırsın dedi. azda olsa yiyebildiğimizden yemeğe çalışalım ama işte olmayınca olmuyor.
allah nazarlardan saklasın canım. hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin. ben de tüp doktoruma devam ediyorum. geçen hafta kalp atışlarını duyduk çok şükür. yarın kist için tekrar gidicem. benim doktor iki haftada bir çağırıyor ama rahatsızlığım olunca 3 haftada 4.kez ultrasona girmiş oluyorum. maşallah canım keşke senin gibi olabilsem. ben tam tersi çok pimpirikliyim. allah korusun riskli bir durum olursa ben de bir süre evden çalışırım. ama doktorum hiç risklerinden bahsetmedi. her gidişimde herşey güllük gülistanlık olacakmış gibi konuşuyor:) öyle olmayacağını biliyoruz tabii çoğul gebe olduğumuz için sıkıntısını bi parça fazla yaşıycaz. allah yardımcımız olsun..
şimdi beni aie sağlı merkezinden aradılar çok şaşırdım hamile olduğumu hemencik öğrenivermişler anlamadım teknolojinin gözünü sevimNeyse 17 Haziran a beni çağarıyolar
Herkese Merhaba;
Ben de bulantı yok ama aşırı iştahsızlık var.Sadece belli gıdaları yiyebiliyorum oda azar azar ve en üzüldüğüm kısım balık yiyemiyor olmam.Aranızda balık yiyemeyen var mı?
Kızlar ben de birşey sorayım.Hamile kalmadan önce kendimce yediklerime dikkat ediyordum.
Sporda yapıyordum bu arada.Netten karbonatlı suyu okudum hatta burada diyet topiğinde de
vardı.Suyu alkali yapmak için 1 litre suya yarım çay kaşığı karbonat atılıyordu.
Şimdiye kadar içtim ama şimdi acaba bir sorun olur mu diye kafama takıldı.
Doktora soracağım ama sizlere de danışmak istedim.
Belki bu sudan belki yediklerime dikkat etmemden bilmiyorum hiç kabızlık sorunu yaşamıyorum.
Eğer hamilelikte zararlı olmadığına iyice emin olursam da sürekli kullanırım.
hepinize sağlıklı gebelikler dilerim, sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin allahım...
ben de komşu topikten geliyorum
sizi de takip edicem artık, malum doğum 40. haftayı bulmadan da geliveriyo belki ben de kasım annesi olurum
allahım hayırlısını nasibetsin
öpüyorum siziii
neslim de burdaymış
nasılsın canım herşey yolundadır inş...
Arkadaşlar merhaba geceleri karnım inanılmaz ağrıyor sizinde böyle şikayetleriniz var mı?
canimmm :) yolunda simdilik, insallah boyle devam eder. en son cuma gorduk, iyiydi icerde kendileri :) su 3.ay bitsin de bi rahatlasak artik diyorum :)) senin pirinc nasil napiyor, gittin mi doktora?
yok ben ona bişey yapmıştır demiyorum. göndermek istemedim doğru ama sonrasında hiç birşey demedim. ama o benim her sorduğumu yanlış algıladı. ki dediğim gibi beni kız arkadaşımla bile paylaşamıyo ama bana gelince aramıyayım sormıyayım istio heralde. bugün çok bunaldım. Allahın gücüne gitmesin bi an bebek bile olmasaydı keşke dedim
saol canım. ben eşimin mühendis olmasını kabullendim ama o benimkini hala kabullenemedi. sayesinde evrakçı oldum. asosyal oldum. bugünde çok bunaldım artık
teşekkür ederim ablacım. bende belki herşeye tamam dediğim için bu haldeyim. ben ilkokula giderken babam kanser oldu 10 yıl hastanelerde kaldı. sonra kaybettik ablam evliydi herşeyi ben çekip çevirdim. o kadar zorluklar çektikki anlatamam çalıştığım iş bana lutuf gibi mesleğimi yapamıyacağımı düşündüğüm anda çıktı karşıma. hiç bi zaman ünv mezunuyum mühendisim demedim her türlü işte çalıştım gocunmadım gocunmamda. bu zaman zarfındada çok yoruldum istedimki biri olsun baba olsun birazda birileri beni taşısın arkamda olsun. sonra eşimle tanıştık iş yerinde. evlendik. herşeye tamam dedim. sanki eksikli gibieksikliydim evet ama sadece babam eksikti ama görüyorumki hata etmişim. ben sığındıkça o o hep daha fazlasını istedi insanoğlu işte. ne eşyada ne parada pulda hiç gözüm olmadı halende yok bir iğne dahi istemedim. iş yerimde beni tanıyan arkadaşlarım eşimide çok iyi tanıyorlar ve hep söyleler annesi kadir gecesinde doğurmuş heralde diye. ama bi eşim bilmiyor işte. çok zormuş
Arkadaşlar merhaba geceleri karnım inanılmaz ağrıyor sizinde böyle şikayetleriniz var mı?
iyi, mutlu, huzurlu olsunlar keselerinde, sağlıkla büyüsünler inşallah.....(aminn)
benim minik şimdilik iyi sanırım
kesemizi gördük, yolk sac da göründü, haftaya kalp atışı için gel dedi beni şimdilik en çok heycanlandıran o sesi beklemek şimdi siz o sesi duymuşunuzdur hep ayyy ne güzel
düzgün, ilgili bi dr. arayışı içindeyim
inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
canim benim de geceleri kasik agrim ve gazim cogaliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?