Merhaba ben 7 haftalik hamileydim dun kanamam oldu ve hastaneye gittim doktor kontrol etti ve hamilikle ilgili birsey gozukmedigini soyledi kan tahlili yapildi pozitif cikti tekrar bakarak bisey olmadigini dusmus olabilir dedi ama kurtaj bile yapmadi suan tedirginim dusuk yaptiktan sonra pozitif cikabilirmi? Cuma gunu tekrar kan tahlili ve kontrol edicek.. Sorum dusuk yapildiginda pozitif sonuc alinabilirmi ? Ve kanamam suan yok cevaplandirirsanir memnun olurum…
Merhaba ben 7 haftalik hamileydim dun kanamam oldu ve hastaneye gittim doktor kontrol etti ve hamilikle ilgili birsey gozukmedigini soyledi kan tahlili yapildi pozitif cikti tekrar bakarak bisey olmadigini dusmus olabilir dedi ama kurtaj bile yapmadi suan tedirginim dusuk yaptiktan sonra pozitif cikabilirmi? Cuma gunu tekrar kan tahlili ve kontrol edicek.. Sorum dusuk yapildiginda pozitif sonuc alinabilirmi ? Ve kanamam suan yok cevaplandirirsanir memnun olurum
Merhaba ben 7 haftalik hamileydim dun kanamam oldu ve hastaneye gittim doktor kontrol etti ve hamilikle ilgili birsey gozukmedigini soyledi kan tahlili yapildi pozitif cikti tekrar bakarak bisey olmadigini dusmus olabilir dedi ama kurtaj bile yapmadi suan tedirginim dusuk yaptiktan sonra pozitif cikabilirmi? Cuma gunu tekrar kan tahlili ve kontrol edicek.. Sorum dusuk yapildiginda pozitif sonuc alinabilirmi ? Ve kanamam suan yok cevaplandirirsanir memnun olurum
oncelikle gecmis olsun. ben kurtaj oldum tam dusuk yasamadim ama bildigim kadariyla dusuk yasanirken tum parcalar dusecek ve ondan sonra hcg hormonun dusuyor ve 0'laniyor. yani dusuk tam tamamlanmadiysa pozitif cikabilir test. hakkinda hayirlisi canimkanaman belki devam edebilir..
daha önce keseni gördün , şimdi kese görünmüyor mu? Daha yeni kanaman olmuş canım, cuma günü olan daha garanti sonuç olacaktır. Çok geçmiş olsun.
evet haklısın canım ne desen haklısın, her şey karşılıklıdır ama bunun da tek yolu oturup güzel güzel konuşmak. Ama bebiş için sakın öyle düşünme, hissederse üzülür annesi.Hepimiz dönem dönem bazı sıkıntılar atlatıyoruz, huzurunu bozma canım,inşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu kötü günleri
Resme baktım cok sekerler Allah nazardan sakınsın
Hayirlisi ile bu gunleri anlatıp ikisinide saglikli kucagina almani dilerim
Sen bunların hic birini dusunme , simdi dusunecegin tek sey evladin ve kendinsin , bu gune kadar baskalarını düşünmüşsun simdi kendini ve bebegini dusunme zamani , koca her zaman bulunur ama evlat her zaman bulunmaz sakin unutma :))
canim bence o da biliyordur da icinden erkek milleti,ozellikle Turk erkekleri boyle olabiliyorlar. benim de babam yok, caresiz basibos gorulmeyeyim diye bastan biraz sert durdum esime flort asamasinda, benim ki de muhendis o da bana sen niye muhendis degilsin der :) hepsi ayri alem yani,ben cevirmenim, muhendislik disindaki isler is degil diyor haspam :) erkek milleti yani...keske araziye cikma dediginde ona bir formul bulsaymissin ama gecmis artik. fedakarlik yapmaya evet ama kendinden odun vermek bir yere kadar,sakin kendine saygini kaybetme. bir de erkekler uzaktayken devamli telefon acmamiza ve mesaj atilmasina cok kiziyorlar, gecen benimkinin de is yemegi vardi,benim baya tansiyonum dusmustu, aradim kacta geliyorsun diye, geldiginde baya dalga gecerek laf etti yok su kadar mesaj atmisim,yok aramisim bilmemne...ben onsuz ciksam ama o kac kere arar beni hep,ben de bunu hatirlattim,guluyor! hepsinin mayasi bir yerde ayni yani bizden daha benciller maalesef. ondan, sen esin geldiginde tartismamaya calis,simdi yorgun da gelir,sakin sorgulama,ustune gitme yani,alacaksan lafi agzindan tatli tatli albebisin var bak senin deme lutfen oyle laflar,biliyorum bunaldin ama Allah'in gucune gider valla,tovbe de, ailecek huzurunuz icin dua et canim benim.
Tesekkur ederim yok gormedim bisey doktor 8 haftalik oldugu zamana randevu verdi haftaya carsamba randevum vardi ama dun dustu sanirim
Aslında benim muhtemel doğum tarihim 27 Ekim'miş. 1 kere bakmıştım Kasım kalmış aklımda. Burda herkesi tanıdım ettim Ekim topiğine mi transfer olsam napsam bilemedim
Ben belcikada yasiyor burdaki doktorlar bisey anladigi yok 3 hafta once randevu icin aradim 8 haftalik oldugu zamana randevu verdi dun sanciyla kanamam oldu bakti bisey gormedi dis gecelik veya nerfen kana geldigini bilemedi dusuk yaptigimi bile anlamadi , hastanede yatirdilar kanimi aldilar tahlil icin bu sabah tahlilde pozitif cikti tekrar kontrol etti hic bisey yok dedi yine anlamadigim dusuk yaptigimi bile anlamadi ve suan sancim var kabamam yok parca bile kaldiysa ondanmi sanci bilmiyorum cocuktan gectim artik kendi sagligimi dusunuyorum
he tamam buldum aklıma glmedı sureklı yıyorum ama
Çoooook geçmiş olsun , geçti dimi şimdi kanama falan yok.selam kızlar nasılsınız? kanamam oldu doktoru değiştirdim bu arada yeni doktorum 10 gün rapor verdi evdeyim 10 gün boyunca...her gün iğne vurunuyoum...sizlerde ne var ne yok.rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip edip sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin....
Bende yiyemiyorum balik tek yedigim balikli sey figer fish :)
Onun disinda saglikli beslenmeye calisiyorum..
Vahsihatun dogumun benim oglumdaki gibi olursa kasim annesi olursun canim 41+2 de dogurmustum tosuncugu cikasi hic yoktu.
Filiz 86 canim kanamalarin azalmasina sevindim , bol bol dinlen tatlim , yardim edecek birinin olmasi guzel . Cabucak gecer insallah
Kizlar kabizlik sorununu aktivia yogurtla cozdum .. Sabahlari ac karnina yedinmi bagirsaklari calistiriyor ...
Cemeh sanada cok gecmis olsun ..
Aaaaaa bak sennnn kimmiş o terbiyesiz, münasebetsizzzzKac seferden beri aklima dusurdunuz su eksi meyveyi yook cikmamis hala((
Iyikide ismini yazmadiniz :)
Ama ama ama sen beni sevmiyosunTopikler arasi yolculuk varmis oyle duydum , iyi git git bakalim oralarda kime puf puf eti puffffff diyeceksin bakalim :)))
canim bugun benim bebiste 1 hafta once cikti doktor 2 kasim degil 25 ekim gorunuyor dedi :) ama degisir belkide ya acele etme burda kal :)
slm annısler ve mercımeklerı bızde bugun doktorumuza gıttık hersey yolunda fasulyem 1 hafta onde gıdıyormus kocaman olmus doktorun hesabına gore 11+5 ız :) 4.50 cm olmus.bakarken eli agzindaydi kuzumun sonra cikardi ellerini salladi bacaklari:) asagidan yukari zipladi:)mucizevi bir olay insan cok duygulaniyor. testlerımı de yaptırdım sonuclara haftaya bakacak doktor ıdrarda Lökosit yuksek cikmis (<5 olmasi gerekirken 24 yaziyor) sodyum(na)dusuk cikmis diger hersey normal bunlar neyi ifade ediyor acaba kizlar bilen var mi
insallahhhhh herkesten guzel haberler duyariz herkesin bebisi saglikli sihatli buyusun aminnnnn.
Benim baştan beri 27 Ekimmiş de benim aklımda Kasım olarak kalmışbebeğinde gelişimi maşallah iyi.
Oncelikle tebrik ederim cok guzel bir haber almisin bebegini görmüşsün , okurken cok duygulandim ağliyasim geldi. Yarin benimde kontrolum var insallah bende guzel haberler alirim senin gibi Allah nazarlardan sakınsın
Oncelikle tebrik ederim cok guzel bir haber almisin bebegini görmüşsün , okurken cok duygulandim ağliyasim geldi. Yarin benimde kontrolum var insallah bende guzel haberler alirim senin gibi Allah nazarlardan sakınsın
slm annısler ve mercımeklerı bızde bugun doktorumuza gıttık hersey yolunda fasulyem 1 hafta onde gıdıyormus kocaman olmus doktorun hesabına gore 11+5 ız :) 4.50 cm olmus.bakarken eli agzindaydi kuzumun sonra cikardi ellerini salladi bacaklari:) asagidan yukari zipladi:)mucizevi bir olay insan cok duygulaniyor. testlerımı de yaptırdım sonuclara haftaya bakacak doktor ıdrarda Lökosit yuksek cikmis (<5 olmasi gerekirken 24 yaziyor) sodyum(na)dusuk cikmis diger hersey normal bunlar neyi ifade ediyor acaba kizlar bilen var mi
insallahhhhh herkesten guzel haberler duyariz herkesin bebisi saglikli sihatli buyusun aminnnnn.
aa sen ekim annesimisin..ohh ne güzel 3gün 3 gündür:)
bende diyorum bu kızlar 11 haftayı geçip nasıl kasımda doğuracaklar:))
Oyyyy size gösteri yapmış annesi :)))) canım ultrason görüntüsünü koyar mısın çok merak ettim ,benim bebişle karşılaştıralım, ben koydum benim bebişin resmini benimkide 4,65 cm dedi 11+2 normalde dr. 11+5 ilerde dedimaşallah , fıkır fıkır nasıl da oynuyolar dimi, elleri kolları maşallah Rabbim olmayanlara da versin bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?