2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

daha önce keseni gördün , şimdi kese görünmüyor mu? Daha yeni kanaman olmuş canım, cuma günü olan daha garanti sonuç olacaktır. Çok geçmiş olsun.

oncelikle gecmis olsun. ben kurtaj oldum tam dusuk yasamadim ama bildigim kadariyla dusuk yasanirken tum parcalar dusecek ve ondan sonra hcg hormonun dusuyor ve 0'laniyor. yani dusuk tam tamamlanmadiysa pozitif cikabilir test. hakkinda hayirlisi canim kanaman belki devam edebilir..

Ben belcikada yasiyor burdaki doktorlar bisey anladigi yok 3 hafta once randevu icin aradim 8 haftalik oldugu zamana randevu verdi dun sanciyla kanamam oldu bakti bisey gormedi dis gecelik veya nerfen kana geldigini bilemedi dusuk yaptigimi bile anlamadi , hastanede yatirdilar kanimi aldilar tahlil icin bu sabah tahlilde pozitif cikti tekrar kontrol etti hic bisey yok dedi yine anlamadigim dusuk yaptigimi bile anlamadi ve suan sancim var kabamam yok parca bile kaldiysa ondanmi sanci bilmiyorum cocuktan gectim artik kendi sagligimi dusunuyorum

Öncelikle cok gecmis olmus .. 7 haftada en azindan keseyi görmeleri gerekirdi ..
Malesef hcg yani hamilelik hormonu yavas yavas düsüyor . Gecen yil kürtaj olduktan 3 hafta sonrasina kadar hcg hormonu cikiyordu kan tahlillerimde ..
Biran once sagligina kavusmani dilerim..

Ben belcikada yasiyor burdaki doktorlar bisey anladigi yok 3 hafta once randevu icin aradim 8 haftalik oldugu zamana randevu verdi dun sanciyla kanamam oldu bakti bisey gormedi dis gecelik veya nerden kana geldigini bilemedi dusuk yaptigimi bile anlamadi , hastanede yatirdilar kanimi aldilar tahlil icin bu sabah tahlilde pozitif cikti tekrar kontrol etti hic bisey yok dedi yine anlamadigim dusuk yaptigimi bile anlamadi ve suan sancim var kanamam cok az parca bile kaldiysa ondanmi sanci bilmiyorum cocuktan gectim artik kendi sagligimi dusunuyorum kurtajda yapmadi bana anlamadim gitti

Sağolun kızlar yazdıklarınızla biraz olsun rahatladım. Ama karnım çok ağrıyor ayaklarımda buz gibi eve geldiğimden beri ısınamadım

Tesekkur ederim yok gormedim bisey doktor 8 haftalik oldugu zamana randevu verdi haftaya carsamba randevum vardi ama dun dustu sanirim

yinede ihmal etme canım. Başka doktora git gerekirse. Bebeği kaybetsen bile kendi sağlığını düşünmelisin. İhmal etme. doktor güven vermediyse ona tekrar gitme zaten.

slm annısler ve mercımeklerı bızde bugun doktorumuza gıttık hersey yolunda fasulyem 1 hafta onde gıdıyormus kocaman olmus doktorun hesabına gore 11+5 ız :) 4.50 cm olmus.bakarken eli agzindaydi kuzumun sonra cikardi ellerini salladi bacaklari:) asagidan yukari zipladi:)mucizevi bir olay insan cok duygulaniyor. testlerımı de yaptırdım sonuclara haftaya bakacak doktor ıdrarda Lökosit yuksek cikmis (<5 olmasi gerekirken 24 yaziyor) sodyum(na)dusuk cikmis diger hersey normal bunlar neyi ifade ediyor acaba kizlar bilen var mi

insallahhhhh herkesten guzel haberler duyariz herkesin bebisi saglikli sihatli buyusun aminnnnn.

Aslında benim muhtemel doğum tarihim 27 Ekim'miş. 1 kere bakmıştım Kasım kalmış aklımda. Burda herkesi tanıdım ettim Ekim topiğine mi transfer olsam napsam bilemedim

canim bugun benim bebiste 1 hafta once cikti doktor 2 kasim degil 25 ekim gorunuyor dedi :) ama degisir belkide ya acele etme burda kal :)

7 haftalık bebek düşse görürdün sadece kanamyla olmaz ..
önceden kese göründümü..görünmediyse dış gebelik olabilir..

he tamam buldum aklıma glmedı sureklı yıyorum ama

Mide ağrısı yapıyo dimi

Çoooook geçmiş olsun , geçti dimi şimdi kanama falan yok.

Amanın panik olurum ben doğmazda 40 haftayı gecirirse . Ama bence ben bu panikle Allah korusun erken bile doğurabilirim

Kac seferden beri aklima dusurdunuz su eksi meyveyi yook cikmamis hala ((
Iyikide ismini yazmadiniz :)
Aaaaaa bak sennnn kimmiş o terbiyesiz, münasebetsizzzz

Topikler arasi yolculuk varmis oyle duydum , iyi git git bakalim oralarda kime puf puf eti puffffff diyeceksin bakalim :)))
Ama ama ama sen beni sevmiyosun bebeği öpcem sadece diyosun , yok ya o topiği okuyorum daha çok , arada da sorularım olursa sorarım orda kimsecikleri tanımıyorum

Oncelikle tebrik ederim cok guzel bir haber almisin bebegini görmüşsün , okurken cok duygulandim ağliyasim geldi. Yarin benimde kontrolum var insallah bende guzel haberler alirim senin gibi Allah nazarlardan sakınsın

Oncelikle tebrik ederim cok guzel bir haber almisin bebegini görmüşsün , okurken cok duygulandim ağliyasim geldi. Yarin benimde kontrolum var insallah bende guzel haberler alirim senin gibi Allah nazarlardan sakınsın

insallahhhhhhhhhh insallahhhhhhh guzel haberlerle doneceksin canim.Dua edecegim herkes icin

hadi hayırlı haberlerle gel..
kuzunu kıpır kıpr görürsün inş..
4d görüntüde çok kmik görünüyolar..küçük insanlar..Allahın en güzel nimetlerinden

Oyyyy size gösteri yapmış annesi :)))) canım ultrason görüntüsünü koyar mısın çok merak ettim ,benim bebişle karşılaştıralım, ben koydum benim bebişin resmini benimkide 4,65 cm dedi 11+2 normalde dr. 11+5 ilerde dedi maşallah , fıkır fıkır nasıl da oynuyolar dimi, elleri kolları maşallah Rabbim olmayanlara da versin bu mutluluğu yaşatsın inşallah.

aa sen ekim annesimisin..ohh ne güzel 3gün 3 gündür:)
bende diyorum bu kızlar 11 haftayı geçip nasıl kasımda doğuracaklar:))

Hahaah ben de şaşırmıştım bakıyom topikte en büyük bebiş benim meğer ben de yanlışlık varmış aman 3 güncük eğer satım 20 ocak değil de 23 ocak olsaydı kasım annesi olcaktım

canim telle deniyorum simsiyah cikiyor ya :) ugrasayim biraz atacagimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…