Hahaah ben de şaşırmıştım bakıyom topikte en büyük bebiş benimmeğer ben de yanlışlık varmış aman 3 güncük eğer satım 20 ocak değil de 23 ocak olsaydı kasım annesi olcaktım
Mide ağrısı yapıyo dimi
Çoooook geçmiş olsun , geçti dimi şimdi kanama falan yok.
Amanın panik olurum ben doğmazda 40 haftayı gecirirse . Ama bence ben bu panikle Allah korusun erken bile doğurabilirim
Aaaaaa bak sennnn kimmiş o terbiyesiz, münasebetsizzzz
Ama ama ama sen beni sevmiyosunbebeği öpcem sadece diyosun , yok ya o topiği okuyorum daha çok , arada da sorularım olursa sorarım orda kimsecikleri tanımıyorum
Benim baştan beri 27 Ekimmiş de benim aklımda Kasım olarak kalmışbebeğinde gelişimi maşallah iyi.
Oyyyy size gösteri yapmış annesi :)))) canım ultrason görüntüsünü koyar mısın çok merak ettim ,benim bebişle karşılaştıralım, ben koydum benim bebişin resmini benimkide 4,65 cm dedi 11+2 normalde dr. 11+5 ilerde dedimaşallah , fıkır fıkır nasıl da oynuyolar dimi, elleri kolları maşallah Rabbim olmayanlara da versin bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
canim telle deniyorum simsiyah cikiyor ya :) ugrasayim biraz atacagimm
Hahahaha ayyy çok güldüm, Allah da seni güldürsün oyalayın beni anacımseni 3 gün oyalarız burda
doğurmazsın:))
Ay tamam seni de operiz artik , ay ne cektim ben sizden napcaz öpcez artik :))
Bu arada benim doğumda nasipse Ekim'e kayacak bebek 1 hafta onden gidiyormuş bakalim yarin kontrol var neler duyacagiz :))
7 haftalık bebek düşse görürdün sadece kanamyla olmaz ..
önceden kese göründümü..görünmediyse dış gebelik olabilir..
Evet ben de pek anlamadim 7 haftaligin kanamasi oyle az surmez ki, parca fln gelir
Nolmuş yaaAllah korusun
Bir arkadas gelip sormus da 2 sayfa onceden, kanamasi olmus, yurtdisindan,doktor hamilelikle ilgili bir bulgu gorememis ama hcg pozitif cikmis... Kanama durmus ama. Ona istinaden yaziyorduk
Arkadaşlar selam,
Dün nihayet bebeğimizi ilk defa gormeye gittik... Ama tepetaklak olup donduk..
Bebiş var, kesesi düzgün, yolk kesesi var, kalp atışı ekrandan gorunuyor ama bebek olması gerekenden 1 hafta küçük... doktor tüp bebekte kesin dollenme tarihi biliyoruz, geç dollenme diyemem, büyük ihtimal düşük olacak dedi... 1 hafta sonrasına ultrason randevusu verdi, küçük bir ihtimal gelişirmiş ama ihtimal mucizeye olması gibi bişeymiş....
Oyle sarsıldık ki, üzülsek üzelemiyoruz, sevinsek sevinemiyoruz...
kk forumlarına baktım, bunu yaşayıp bebeğini kucağına alan 3 kişi gordum. Ama doktor oyle umutsuz konuştu ki, bi umutlanıyorum bi hayal kırıklığı yaşıyorum... Tanrım ne zor şeymiş
Anladım canım Allah korusun düşmemiştir inşallah.
Evet ben de pek anlamadim 7 haftaligin kanamasi oyle az surmez ki, parca fln gelir
Kızlar selam suan kanamam devam ediyor az az ama bebek iyiymiş şükür olsunki ama genede hersey bizim için korkularım çok fazla ablamında kanaması çok fazlaydı akıyordu resmen bir parça düştü benden pıhtılaşmaymış düşmesi daha iyi dedi dr. Annem ümrede oldugu ıcın bakıcak kimsem yok yengem gelıyo evi topluyo ablamlabugunde kaynanam gelcem yemek yapmaya inş bebişim sıkı sıkı tutunurda düşmez bana msj atan arkadaslarıma çok tesekkur ederim dualarını eksık etmeyenlerede geçmişi okuyamıyorum yatıyorum cepten açtım uzun süre gelemem ara ara yazarım sizlere çok optum hepınızı
valla çok güldüm kızzzz evet haklısın birlikte ilerlemek için iyi olur. ama bizi de bırakma
ohhhh yerim kuzuyu.ben de işten ayrıldım canım yayılmaya devam ediyorum. bizim de 6 mayıs randevumuz
kızlar ya bu yemek yememe derdi ebni sinir ediyooo..anlatayım da gülün bana..sabah işe giderken 1 simit alıyorum..gün boyu acıktıkça o simitten tırtıklıyorum..öğlen yemekte yarım kase çorbayla idare ediyorum..akşamları u ara patates haşlamaya sardım..peynirle iyi gidiyor..karar verdim kız olursa simit erkek olursa patates koyucam bebenin adınıııı
7 haftalık bebek düşse görürdün sadece kanamyla olmaz ..
önceden kese göründümü..görünmediyse dış gebelik olabilir..
Ya canim burasi o kadar sacmaki ölsen bisey yapmiyorlar 8 haftalik olmadan bebek randevu alip doktora gidemiyorsun yani ben doktora gitmedim gebelik var ama 8 haftami doldurmayi bekliyordum dun parcali kanamam oldu acile gittim afedersin ama alttan bakti ilk dedi rahimde bebek gorunmuyor kanama neden olabilir diye secenekler soledi dis gebelik veya yumurtaliklarda yirtilma olabilir dedi biz yine kan tahlili yapalim gebelik varmi diye yokaa sabah uyutup kanamanin nerden gelicegine bakicakti ve kanamam sadece wc gittigimde oluyordu yururken veya yatarken bisey yoktu sabah tahlilde pozitif cikti tekrar alttan bakti dedi yine bisey gozukmuyor dusmus dedi anlamadigim tahlilden once anlayamiyorlarmi dusuk yaptigimi cuma gunu sabah yeniden kan tahlili yaptir kontrol edelim dedi eve yolladi dusuk yaptim diyelim 5 saatlik bi kanamami bu dusuk suan kanamam yok 2 damla bisey geliyor wc gidince dusuk yapmak bu kadar kolaymi anlamadim gitti benuzulsemmi aglasammi bilemedim dusuk yapsam kurtaj yok ortada icimde gozuken bisey yok kafayi yicem ya. turk doktorlarina kurban olayim istedigin gibi gidip kontrol oluyorsun burda oda yok dusuk yapsan eve yolluyor dustumu dusmedimi belli degil
Ya canim burasi o kadar sacmaki ölsen bisey yapmiyorlar 8 haftalik olmadan bebek randevu alip doktora gidemiyorsun yani ben doktora gitmedim gebelik var ama 8 haftami doldurmayi bekliyordum dun parcali kanamam oldu acile gittim afedersin ama alttan bakti ilk dedi rahimde bebek gorunmuyor kanama neden olabilir diye secenekler soledi dis gebelik veya yumurtaliklarda yirtilma olabilir dedi biz yine kan tahlili yapalim gebelik varmi diye yokaa sabah uyutup kanamanin nerden gelicegine bakicakti ve kanamam sadece wc gittigimde oluyordu yururken veya yatarken bisey yoktu sabah tahlilde pozitif cikti tekrar alttan bakti dedi yine bisey gozukmuyor dusmus dedi anlamadigim tahlilden once anlayamiyorlarmi dusuk yaptigimi cuma gunu sabah yeniden kan tahlili yaptir kontrol edelim dedi eve yolladi dusuk yaptim diyelim 5 saatlik bi kanamami bu dusuk suan kanamam yok 2 damla bisey geliyor wc gidince dusuk yapmak bu kadar kolaymi anlamadim gitti benuzulsemmi aglasammi bilemedim dusuk yapsam kurtaj yok ortada icimde gozuken bisey yok kafayi yicem ya. turk doktorlarina kurban olayim istedigin gibi gidip kontrol oluyorsun burda oda yok dusuk yapsan eve yolluyor dustumu dusmedimi belli degil
bebek gormedi kese de mi gormedi peki? cunku senin haftanda alttan ultrasonla kese gozukmesi lazim. cuma gunu kana bakacaklar hcg dusuyor mu diye..ben dusuk yapmadim kurtaj oldum ama dusukte kanamanin bu kadar az olmamasi lazim. ya kanama artacak,ya da Badezuzumun dedigi gibi dis gebelik olabilir. Gene de Allah ikisinden de korusun seni,cumaya kadar yorulma uzan dinlen, sancin ve kanaman artarsa ama acile git. ben de yurtdisinda yasiyorum anliyorum seni, burda Turkiye gibi ilgilenmiyorlar maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?