2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Benim baştan beri 27 Ekimmiş de benim aklımda Kasım olarak kalmış bebeğinde gelişimi maşallah iyi.

Ay tamam seni de operiz artik , ay ne cektim ben sizden napcaz öpcez artik :))
Bu arada benim doğumda nasipse Ekim'e kayacak bebek 1 hafta onden gidiyormuş bakalim yarin kontrol var neler duyacagiz :))

nasil oynuyordu hemde canim :) insallah herkes bu duygulari yasar.senin gelisimde iyi masallah

canim telle deniyorum simsiyah cikiyor ya :) ugrasayim biraz atacagimm

Flaşı açarsan net çıkar bide çok yakından değil de hafif uzak tutunca daha net çıkıyor, tamam bekliyorum.

seni 3 gün oyalarız burda
doğurmazsın:))
Hahahaha ayyy çok güldüm, Allah da seni güldürsün oyalayın beni anacım nasıl olcaksa artık.

Ay tamam seni de operiz artik , ay ne cektim ben sizden napcaz öpcez artik :))
Bu arada benim doğumda nasipse Ekim'e kayacak bebek 1 hafta onden gidiyormuş bakalim yarin kontrol var neler duyacagiz :))

Oh Ohhh maşallah o kadar eti pufu ben yesem benimkide önden giderdiönden gitmesi iyidir zilliye bakın hele zorla öpüyo yaaaa bizden neler çekiyomuşmuş tam zilli ya.

canıımmm sen şimdiden üzme kendini ne olur..herşey normal ama bebek 1 hafta geride diye neden böyle üzmüş bu doktor senii..belki 1 haftada olması gerekenden daha çok gelişecek ve açığı kapatacak..abk benimki tüp değil ama ilk gittiğimde 3 gün geriden geliyorsdu bu sefer gittim eşitlenmiş..sanırım yurtdışındasın ve oradakı doktorlar bizimkilerden daha katı..inşallah bebişin sana tutunup seninle kalacak annesi..dualarımız seninlee

Evet ben de pek anlamadim 7 haftaligin kanamasi oyle az surmez ki, parca fln gelir

yok canım ben önceki hamileliğimde 6 haftalık kürtaj oldum..
koca kese vardı..düşse mutlaka görürdü..büyük ihtimal dış gebelik.
Allah korusun tabide başka bişey gelmiyor aklıma

geçmişolsun filizciğim...çok şükür bebişin sağlıklı.bazı bünyeler böyle kanamalı hamilelik geçirebiliyor..sen şimdi iyice dinlen..anneciğin de sana bol bol dua ediyordur kutsal topraklardan..kayınvalde yenge artık kim varsa seferber olsun senin için..sen wc hariç kalkma kuzummm

valla çok güldüm kızzzz evet haklısın birlikte ilerlemek için iyi olur. ama bizi de bırakma

ohhhh yerim kuzuyu.ben de işten ayrıldım canım yayılmaya devam ediyorum. bizim de 6 mayıs randevumuz

amannn yayıl kuzummmmm..boşver sen hamileliğini rahat geçirdeee gerisi önemsizzz..benim de 30 nisanda randevum var..2li test için gün belirliycez sanırım..10. hafta bitmiş olacak..sanırım 12 de falan yapılıyor..

kızlar ya bu yemek yememe derdi ebni sinir ediyooo..anlatayım da gülün bana..sabah işe giderken 1 simit alıyorum..gün boyu acıktıkça o simitten tırtıklıyorum..öğlen yemekte yarım kase çorbayla idare ediyorum..akşamları u ara patates haşlamaya sardım..peynirle iyi gidiyor..karar verdim kız olursa simit erkek olursa patates koyucam bebenin adınıııı

ee ben o zaman hertürlü domates koyucam
bu gün yediklerim bir tane kızarmış biber ufacık..1 dilim peynir..
şimdide bi tane salatalık..açlıktan ölüyorum ama yiyemiyorum

7 haftalık bebek düşse görürdün sadece kanamyla olmaz ..
önceden kese göründümü..görünmediyse dış gebelik olabilir..

Ya canim burasi o kadar sacmaki ölsen bisey yapmiyorlar 8 haftalik olmadan bebek randevu alip doktora gidemiyorsun yani ben doktora gitmedim gebelik var ama 8 haftami doldurmayi bekliyordum dun parcali kanamam oldu acile gittim afedersin ama alttan bakti ilk dedi rahimde bebek gorunmuyor kanama neden olabilir diye secenekler soledi dis gebelik veya yumurtaliklarda yirtilma olabilir dedi biz yine kan tahlili yapalim gebelik varmi diye yokaa sabah uyutup kanamanin nerden gelicegine bakicakti ve kanamam sadece wc gittigimde oluyordu yururken veya yatarken bisey yoktu sabah tahlilde pozitif cikti tekrar alttan bakti dedi yine bisey gozukmuyor dusmus dedi anlamadigim tahlilden once anlayamiyorlarmi dusuk yaptigimi cuma gunu sabah yeniden kan tahlili yaptir kontrol edelim dedi eve yolladi dusuk yaptim diyelim 5 saatlik bi kanamami bu dusuk suan kanamam yok 2 damla bisey geliyor wc gidince dusuk yapmak bu kadar kolaymi anlamadim gitti ben uzulsemmi aglasammi bilemedim dusuk yapsam kurtaj yok ortada icimde gozuken bisey yok kafayi yicem ya. turk doktorlarina kurban olayim istedigin gibi gidip kontrol oluyorsun burda oda yok dusuk yapsan eve yolluyor dustumu dusmedimi belli degil

bebek gormedi kese de mi gormedi peki? cunku senin haftanda alttan ultrasonla kese gozukmesi lazim. cuma gunu kana bakacaklar hcg dusuyor mu diye..ben dusuk yapmadim kurtaj oldum ama dusukte kanamanin bu kadar az olmamasi lazim. ya kanama artacak,ya da Badezuzumun dedigi gibi dis gebelik olabilir. Gene de Allah ikisinden de korusun seni,cumaya kadar yorulma uzan dinlen, sancin ve kanaman artarsa ama acile git. ben de yurtdisinda yasiyorum anliyorum seni, burda Turkiye gibi ilgilenmiyorlar maalesef

Allah yardımcın olsun..çok betermiş cidden orası..
canım 7 haftalık bebek avuç ayası kadar bi kesededir..kendimden biliyorum..
parça parça gelsede epey ağrın kanaman olurdu..
kan değerinde eğer düşük olmuşsa birden sıfırlanmaz..
yavaş yavaş düşer..artık mecburen diğer testi bekleyip değerinin düşüşüne bakacaklar..
Allah kolaylık versin canım..

Malesef ilgilenme 0 burda bana direk pozitif ama bebek dustu dedi bisey gozukmuyor diyor 3 kere wc gittim ne kanadiysa parca orda akti o kdr suan bisey yok soruyorum herkese dusukte o kdr az kanama olmaz diyorlar anlamadim gitti ilk benim bu bilgim pek yok dis gebelik olsa bile onun icin bile bisey yapmadi allahim yardim etsin cevaplandiran herkese cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…