Malesef ilgilenme 0 burda bana direk pozitif ama bebek dustu dedi bisey gozukmuyor diyor 3 kere wc gittim ne kanadiysa parca orda akti o kdr suan bisey yok soruyorum herkese dusukte o kdr az kanama olmaz diyorlar anlamadim gitti ilk benim bu bilgim pek yokdis gebelik olsa bile onun icin bile bisey yapmadi allahim yardim etsin cevaplandiran herkese cok tesekkur ederim
ilk değerin kaç çıktı canım
Bi deger gozukmuyor kagitta sadece pozitifi isaretlemisler
ee ben o zaman hertürlü domates koyucam
bu gün yediklerim bir tane kızarmış biber ufacık..1 dilim peynir..
şimdide bi tane salatalık..açlıktan ölüyorum ama yiyemiyorum
Ya canim burasi o kadar sacmaki ölsen bisey yapmiyorlar 8 haftalik olmadan bebek randevu alip doktora gidemiyorsun yani ben doktora gitmedim gebelik var ama 8 haftami doldurmayi bekliyordum dun parcali kanamam oldu acile gittim afedersin ama alttan bakti ilk dedi rahimde bebek gorunmuyor kanama neden olabilir diye secenekler soledi dis gebelik veya yumurtaliklarda yirtilma olabilir dedi biz yine kan tahlili yapalim gebelik varmi diye yokaa sabah uyutup kanamanin nerden gelicegine bakicakti ve kanamam sadece wc gittigimde oluyordu yururken veya yatarken bisey yoktu sabah tahlilde pozitif cikti tekrar alttan bakti dedi yine bisey gozukmuyor dusmus dedi anlamadigim tahlilden once anlayamiyorlarmi dusuk yaptigimi cuma gunu sabah yeniden kan tahlili yaptir kontrol edelim dedi eve yolladi dusuk yaptim diyelim 5 saatlik bi kanamami bu dusuk suan kanamam yok 2 damla bisey geliyor wc gidince dusuk yapmak bu kadar kolaymi anlamadim gitti benuzulsemmi aglasammi bilemedim dusuk yapsam kurtaj yok ortada icimde gozuken bisey yok kafayi yicem ya. turk doktorlarina kurban olayim istedigin gibi gidip kontrol oluyorsun burda oda yok dusuk yapsan eve yolluyor dustumu dusmedimi belli degil
hey Allahım ne tuhaf yer..ee nasıl anlıycaklar değerindeki farkı:44:
cnm çok geçmiş olsun..ya acaba dış gebelikmi geçiriyorsunnnn...çünkü 8 haftalık görünmesi gerekiyor..ne garip sağlık sektörü var oralarda..hayret yani..senin sağlığından önemli ne olabilir ki..düşük yapsan çok dha yoğun olmalıydı kanaman.inşallah yakın zamanda sonucu alırsın cnm..böyle bilemeden beklemek te zor olmalı..hakkında hayırlısı olsunnn cnmmm
ben bi domates bi salatalık yiyebiliyorumben de domates manyağıyım normalde ama şimdi aklıma bile gelmiyooo..aç aç hamilelik geçiriyoruzzz..valla ben kilo veriyorum cnm..sende vermişsinddir muhakkakk
Bilsem nasil anlicaklar baska doktora bile gidemiyorum randevu vermiyorlar hemem ozel muayane yok gideyim baska doktora kaldim bole ortada sonuc ne belli degil dusmus olsa bile uzulemiyorum suan sonu yok ortada
Cok zor beklemekdis gebelik demedi ki doktor dusmus dedi ama bakiyor rahimde bisey yok diyor ne bunyeymis hemen atti herseyi anlamadim gitti cuma gunude ayni desin doktoru degisicem insallah rabbim iyi sonuclarla karsilastirir
kızlar başım çatlıyo noolur yardım edin ??? naapıcamm ???minoset içebilirsin diolar ama içmek istemiorum sizin oluyo mu böle nası geçiriosunuz ??????? yardımmm
Topiği ben kapatmışım ben açayım bariGünaydın minnoşlar ve anneleri
Biz pıtırcığımla sabahın nurunda açtık gözlerimizi, babamızla kahvaltı yapcaz sonrası malum bütün gün uyurum artık
Sabah ezanıyla hepimize dualar ettim sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı, tehlikede olanlara da dualar ettim, evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara da...
Günaydın güzel anneler ve fasulyeler,cilekler, paşalar,prensesler.
Kizlar cok ama cok garip bir gece yasadim. Gecenin bir yarisi esim tepemde gözlerini kocaman açmış kaslarini catmis uyandirmaya çalışıyor beni, sersem sersem noldu dedim, bi sinir bi sinir (yüzü aklima geldikçe hala gülüyorum:-D ) NEHAR, SCORSPION, VAHSIHATUN, PUFFY kim bunlar dedi ben şok gecenin bi yarisi herifim tepemde bunlari soruyor, cem yilmaz vari bu nerden çıktı gece gece dedim adam iyice sinirlendi sana sormalı sayiklayip duruyorsun kim bunlar nedemek oluyor dedi, dedim sevgilim hepsi gözlerinden ateş fiskiriyordu :-D uzatamadim ver telefonu dedim sinirinden ben ne diyorum sem telefon diyorsun dedi kizdim dogruldum yatakda sordun bemde soyliycem ver telefonu dedim, actim kadinlar kulubü nü verdim eline valla hepinizde neredeyse peşpeşe yazmissiniz bakti bakti hey allahim yasakliycam sana burayi dedi basladim gülmeye, birde filizi sayiklamisim ismi anlayamamis az kaldi sabret herşey bizim istedigimiz hibi olacak diyormusum orda kopmuş benim yakisiklim :-D
Valla ne gördüm nasil gördüm sizleri bilmiyorum ama benim yakışıklıyı komaya sokmuşum.
Bu arada filizim iyi haberlerini ver hep bak artik rüyalarıma girer oldunuz.
Puffy ablacim sende bugün güzel haberlerle gel.
Bugün kontrolü olan herkez mujdelerle gelsin inşallah
Sanada gunaydin canim
Valla gece uyandiktan sonra bende uyuyamadim sabah ezan okunurken senin gibi bendw dua ettim bol bol, sonra babamizi izledik yavrumla beraber :-D beni kaldirdi kendi horul horul uyudu, kahvalti hazirladim yakışıklım yedi ama ben yiyemedim
Canim istemedi.simdi uykusuzluktan gozlerim yaniyor elimde tel heran iptal olabilirim
Güzel haberlerini bekliyoruz ablacımKizlar iyi geceler hepinize huzurlu uykular ...
Benim yarin kontrolum var dualarinizi esirgemeyin ....
gunaydınnnn
fasulyemle bız geldık
Eki Görüntüle 682237 Eki Görüntüle 682238 Eki Görüntüle 682239
kızlar gordugunuz gıbı elını kaldırrıyor sonradan11+5 ız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?