gunaydınnnn
fasulyemle bız geldık
Eki Görüntüle 682237 Eki Görüntüle 682238 Eki Görüntüle 682239
kızlar gordugunuz gıbı elını kaldırrıyor sonradan11+5 ız
Kizlar gunaydin geldim ama hemen kaçacağım , birazdan kontrol icin evden cikacagiz cok heyecanlıyım nedense Allah guzel haberler vermeyi ve duymayı nasip etsin dualarinizi esirgemeyin ne olur , her kontrol oncesi nedense boyle oluyorum kalp carpintisi , el ayak titremesi :))
Anca aksama yazarim doktordan bebek mevlutune gidecegim esimin bir akrabasının :))
Nehar
Tum dualarin kabul olsun , hepimizin ici o kadar temizki Rabbim hepimizi bebeklerimizi korur insallah
Kuzum
Sabah sabah beni güldürdün Allah'ta seni guldursun bu hamilelik neler yapti bize
Günaydın anneler ve pıtırcıkları erken kalkayım eşime kahvaltı hazırlayım dedim ama başaramadım 2 saat sonra eve gelicem beraber yaparız dedi istemedi bende uyumadım tekrar neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor günleriniz ben bugün biraz iyiyim
günaydın annecikler,
Ne güzel bebişleriniz kocaman olmuş . Allah'ım korusun hepimizinkini inşallh.
bu arada bebişi görünce günaydın demeyi bile unuttumgünaydın güzeller güzeli anneler ve yumoşlar...
günaydın kasım annecikleri bende 2012 kasım annesiyim yani kasım annesi derken ekim annesi olanlardanım :) 30.10.2012 de oğlum erdem dünyaya geldi şimdi 6. ayımızdayız darısı sizlerin başınıza hayırlısıyla evlatlarınıza sağlıkla kavuşun inşallah. çok güzel günleriniz ben hamileliğimi çok güzel yaşadım çok şükür kendiinizin çok özel olduğunuzu unutmayın sizler birer melek taşıyorsunuz karnınızda birer mucizesiniz bunu sakın unutmayın kendinize buna göre davranın meleklerinize ve kendinize çok iyi bakın her türlü sorununuzda yardımcı olmak için elimden geleni yaparım bir özel mesaj atmanız yeterli ...
[sıze=3]kızlar öğlen için çorba yapcam ama aklıma bişe gelmiyo, fikir verin kuzularımmm
Bu arada geçen mercimek çorbası yaptım 2 gün şişlikten gaz sancısından öldüm, mercimek içemeyecek miyim hep böyle mi olcak yani[/sıze]
kızlar başım çatlıyo noolur yardım edin ??? naapıcamm ???minoset içebilirsin diolar ama içmek istemiorum sizin oluyo mu böle nası geçiriosunuz ??????? yardımmm
gunaydınnnn
fasulyemle bız geldık
Eki Görüntüle 682237 Eki Görüntüle 682238 Eki Görüntüle 682239
kızlar gordugunuz gıbı elını kaldırrıyor sonradan11+5 ız
kızlar ya bu yemek yememe derdi ebni sinir ediyooo..anlatayım da gülün bana..sabah işe giderken 1 simit alıyorum..gün boyu acıktıkça o simitten tırtıklıyorum..öğlen yemekte yarım kase çorbayla idare ediyorum..akşamları u ara patates haşlamaya sardım..peynirle iyi gidiyor..karar verdim kız olursa simit erkek olursa patates koyucam bebenin adınıııı
günaydın kızlar bugün ben de aranıza katıldım . 2011 nisan annesiydim gerçi erken gelip mart annesi oldum ama yine de nisan anneleri grubumu bırakmam kızım büyüdü 2 yaşında artık ve abla olacak inşallah . Allah nasip ederse bir de kasım annesi olacağım bebeğim bugün 7+2 oldu 20 nisanda kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz ve ilk kez onu göreceğim . ilk gördüğümde daha kesecikti :)
Kızlar öğlen için çorba yapcam ama aklıma bişe gelmiyo, fikir verin kuzularımmm
Bu arada geçen mercimek çorbası yaptım 2 gün şişlikten gaz sancısından öldüm, mercimek içemeyecek miyim hep böyle mi olcak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?