Kızlar öğlen için çorba yapcam ama aklıma bişe gelmiyo, fikir verin kuzularımmm
Bu arada geçen mercimek çorbası yaptım 2 gün şişlikten gaz sancısından öldüm, mercimek içemeyecek miyim hep böyle mi olcak yani
iyi fikir ama evde 3 domatez vardomates çorbası yap canım böyle üstü bol kaşarlı:))
Minik kangrularin anne kangrulari gunaydinlar
Puffy insallah iyi haberlerle gelirsin canim..
Annisler bulantisi az bir gun diliyorum ..
Bizler icinde dua eden annelere tesekkur ederim , bende hepimiz icin dua ediyorum , allahim cennetkokulu yavrularimizi koklamayi nasip etsin hepimize ..
Zuzucum masallah kocaman olmus kizmi olacak acep :))
Nehar canim aklima yogurtlu yayla corbasi geldi bilmem severmisin ??
günaydınlar,
bugün çok kötüydüm servise yürüyemeyecek kadar halsizdim. 5te uyandım, sonra işe geç giderim taksiyle dedim ama kalkar kalkmaz kalbim güm güm, başım dönüyor, ayakta duramıorum resmen. midem de berbat günlerdir.
rapor almak için hastaneye gideceğim geç de olsa işe geleyim dedim ve geldim. hala kötüyüm.
napıcaz böyle kızlar?
galiba benden başka da 2011 nisan annesi var kızlaaar f güney , skorpion bizim kızlar mısınızz
bir de şu listedeki bilgileri nerden dolduruyoruz arkadaşlar bulamadım.
günaydın güzel anneler ve minnak tavşanları. akşam eşim geldi. çok özledim falan diye baya kötü olmuş sonra üzüldüm. ben seni anlıyorum kıskanman çok normal olabilir ben olsam ben daha kötü olurum dedi. ama benim kızdığım sen bana güvenmiyomuşsun gibi konuşuosun dedi. o yüzden çok sinirleniyormuş. barıştık. ama baş ağrısından öldümhap ta yutamadım sımsıkı sardım kafamı yattım. şimdide resmen kafam acıyo nasıl ağrıdıysa artık
günaydınlar,
bugün çok kötüydüm servise yürüyemeyecek kadar halsizdim. 5te uyandım, sonra işe geç giderim taksiyle dedim ama kalkar kalkmaz kalbim güm güm, başım dönüyor, ayakta duramıorum resmen. midem de berbat günlerdir.
rapor almak için hastaneye gideceğim geç de olsa işe geleyim dedim ve geldim. hala kötüyüm.
napıcaz böyle kızlar?
Kızlar öğlen için çorba yapcam ama aklıma bişe gelmiyo, fikir verin kuzularımmm
Bu arada geçen mercimek çorbası yaptım 2 gün şişlikten gaz sancısından öldüm, mercimek içemeyecek miyim hep böyle mi olcak yani
Selam herkese:) Mutlu günler.
Dün gece ilk defa aş erdimmmm...Karnım öyle bir acıktıkiii, annemin yaptığı bir şeyi canım felaket istedi bütün gece onu düşündüm uyuyamadım.Aç aç.Sabah kalktım tabi hala açım ekmek arası salatalığa talim
Dr.umla görüştüm yarın gelip birdaha usg ye gireyim 10 gün falan oldu Tr ye döneceğim dedim."Hayır" dedi "gerek yok şuan senin için bu sıklıkta Usg'ye".Peki dedimüzülerek.Çok özlemiştim oysa...
Rapor al canım bu kadar eziyet etme kendine.Birkaç gün kendini topla bence.Bende Pazartesi başlıyorum ya dün gece rüyamda hep iş yerini gördüm.Şu 7 aya bir gelsek doğum öncesi+doğum sonrası rahatlasak.
bana biri ızgara yapıp getirirse yerim. ama çarşıda kızartma kokusunu aldığım an midem kötü oluyor, kaçıyorum oradan. bizim balıkçı pişirme hizmeti de yapıyordu, oradan söylüyordum. çipura veya levrek mangal-ızgara yapıyorlar. kg için 5 tl gibi de komik bir rakam alıyorlar. evde pişirmeye değemez. Bildiğiniz balıkçı varsa o şekilde dene derim. Hatta limon sıkarak daha rahat yersin.
kızlar başım çatlıyo noolur yardım edin ??? naapıcamm ???minoset içebilirsin diolar ama içmek istemiorum sizin oluyo mu böle nası geçiriosunuz ??????? yardımmm
Cnm tarhana çorbası yap. çok iyi geliyorrr azcıkda sarımsak ohh misss mideyi de rahatlatıyor
aaaaa evet o aklıma hiç gelmedi. teşekkür ederim canım
Ben yaklaşık 9 saat uyuyorum ama işe geldiğimde uyur gezerden farkım yoktu,kafamı masaya koyup yarım saat kadar kestirdim.Hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk kez nescafe içtim vallahi ancak kendime geldim.Kolumu kaldırmaya dermanım yok.İlk aylar bünye tüm enerjisini plesanta yapımına harcadığı için böyle halsiz kalınıyormuş.Gerçi sonra da bebeğin büyümesi için enerji gerekecek :) Yani 9 ay böyle geçecek sanırım sonra da zaten bebek olacağı için yorgunluk,uykusuzluk vs.:) Artık kendimiz için yaşama devri kapandı.Bundan bir şikayeti olan da yoktur diye düşünüyorum :)günaydınlar,
napıcaz böyle kızlar?
kıyamammmm. sabır biraz bak ben de bekiyorum taaa ayın 5 inde kontrolüm :/ bide böle bebişleri görüyorum burda ultrasonda elleri kımıldıyo falan diyolar ya aklım çıkıyo ben ne zaman göreceğim diye
Bitanem neden sıkıyosun canını ya. Eşin seni seviyosa ki seviyordur başka dünya güzeli gelse umrunda olmaz. Sıkma canını. Ben de arada eşime takılıyorum çirkinleştim sen beni sevcekmisin diye saçının telini değiştirmem diyo dünyaya. :) Oğlumun annesi diyo seviyo . güvenmediğini düşünüyosa o da üzülüyordurbarışmanıza sevindim canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?