2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

kimyon koyup dene istersen , yayla çorbası yap naneli sıcak sıcak oohh mis

domates çorbası yap canım böyle üstü bol kaşarlı:))
iyi fikir ama evde 3 domatez var

yayla ve şehriyeyi yapmıştım, çok severim amaaaa

günaydın güzel anneler ve minnak tavşanları. akşam eşim geldi. çok özledim falan diye baya kötü olmuş sonra üzüldüm. ben seni anlıyorum kıskanman çok normal olabilir ben olsam ben daha kötü olurum dedi. ama benim kızdığım sen bana güvenmiyomuşsun gibi konuşuosun dedi. o yüzden çok sinirleniyormuş. barıştık. ama baş ağrısından öldüm hap ta yutamadım sımsıkı sardım kafamı yattım. şimdide resmen kafam acıyo nasıl ağrıdıysa artık

günaydınlar,
bugün çok kötüydüm servise yürüyemeyecek kadar halsizdim. 5te uyandım, sonra işe geç giderim taksiyle dedim ama kalkar kalkmaz kalbim güm güm, başım dönüyor, ayakta duramıorum resmen. midem de berbat günlerdir.
rapor almak için hastaneye gideceğim geç de olsa işe geleyim dedim ve geldim. hala kötüyüm.
napıcaz böyle kızlar?

Rapor al canım bu kadar eziyet etme kendine.Birkaç gün kendini topla bence.Bende Pazartesi başlıyorum ya dün gece rüyamda hep iş yerini gördüm.Şu 7 aya bir gelsek doğum öncesi+doğum sonrası rahatlasak.

Bitanem neden sıkıyosun canını ya. Eşin seni seviyosa ki seviyordur başka dünya güzeli gelse umrunda olmaz. Sıkma canını. Ben de arada eşime takılıyorum çirkinleştim sen beni sevcekmisin diye saçının telini değiştirmem diyo dünyaya. :) Oğlumun annesi diyo seviyo . güvenmediğini düşünüyosa o da üzülüyordur barışmanıza sevindim canım .

geçicek tatlım az kaldı 3.aydan sonra kalmıcak bişey sık dişini :)

Selam herkese:) Mutlu günler.
Dün gece ilk defa aş erdimmmm...Karnım öyle bir acıktıkiii, annemin yaptığı bir şeyi canım felaket istedi bütün gece onu düşündüm uyuyamadım.Aç aç.Sabah kalktım tabi hala açım ekmek arası salatalığa talim
Dr.umla görüştüm yarın gelip birdaha usg ye gireyim 10 gün falan oldu Tr ye döneceğim dedim."Hayır" dedi "gerek yok şuan senin için bu sıklıkta Usg'ye".Peki dedimüzülerek.Çok özlemiştim oysa...

Cnm tarhana çorbası yap. çok iyi geliyorrr azcıkda sarımsak ohh misss mideyi de rahatlatıyor

kıyamammmm. sabır biraz bak ben de bekiyorum taaa ayın 5 inde kontrolüm :/ bide böle bebişleri görüyorum burda ultrasonda elleri kımıldıyo falan diyolar ya aklım çıkıyo ben ne zaman göreceğim diye

Rapor al canım bu kadar eziyet etme kendine.Birkaç gün kendini topla bence.Bende Pazartesi başlıyorum ya dün gece rüyamda hep iş yerini gördüm.Şu 7 aya bir gelsek doğum öncesi+doğum sonrası rahatlasak.

diyorumm tüm rapor hakkımı şimdiden tüketmeyeyim. daha bi de erken. off bilemedim resmen kafamda su var sanki. boğuk boğuk her şey.
ah bi gelsek o 7 aya

Bugün ben eve gitmeden eşim pişirmiş olacak.Bakalım bir de bu yöntemi deneyeceğiz:)

kızlar başım çatlıyo noolur yardım edin ??? naapıcamm ??? minoset içebilirsin diolar ama içmek istemiorum sizin oluyo mu böle nası geçiriosunuz ??????? yardımmm

canım dün akşama bende aynısını yaşadım. o kadar berbat bir ağrıydıki. en sonunda kafamı sıkı sıkı sardım. sabahta bildiğin kafam aciyordu nasıl bir ağrıysa. ben progestan hap kullanıyorum ve onun tetiklediğini düşünüyorum.

zuzu4742 bebişinii gördümmm pek tatlı maşallah rabbim hayrlı doğumlar nasip etsinn..

nergisyasemin canımmm sana demiştikkkk bak oh rahatladım valla sayende erken doğum yapcaktım)

puffyy ablacımmmmm hayırlı haberlerini ve yiğenimiizn fotoğrafını bekliyoruz 4 gözle)

filizimmmmm aklım hep sende dualarımda seninle. inş. daha iyisindir cnm benimm

Ben yaklaşık 9 saat uyuyorum ama işe geldiğimde uyur gezerden farkım yoktu,kafamı masaya koyup yarım saat kadar kestirdim.Hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk kez nescafe içtim vallahi ancak kendime geldim.Kolumu kaldırmaya dermanım yok.İlk aylar bünye tüm enerjisini plesanta yapımına harcadığı için böyle halsiz kalınıyormuş.Gerçi sonra da bebeğin büyümesi için enerji gerekecek :) Yani 9 ay böyle geçecek sanırım sonra da zaten bebek olacağı için yorgunluk,uykusuzluk vs.:) Artık kendimiz için yaşama devri kapandı.Bundan bir şikayeti olan da yoktur diye düşünüyorum :)

kıyamammmm. sabır biraz bak ben de bekiyorum taaa ayın 5 inde kontrolüm :/ bide böle bebişleri görüyorum burda ultrasonda elleri kımıldıyo falan diyolar ya aklım çıkıyo ben ne zaman göreceğim diye

Evet bebeğim ya bende ençok ona heveslenmiştim,eşimle gidip hareketlerini görmek istemiştim.Ama neyse sağlıklı olsunlarda.Geçen gece karnımdan seviyordum rüyamda:)ceviz kadar ama ellerini falan hissetiyordum.

saol canım işte hormonlarmıdır nedir. ama eşimde bazen çok düşüncesiz oluyor. gerçi düşününce hak veriyorum ş.dışına gidince onunda nevri dönüyo. evinden uzak kalmayı hiç sevmiyor. o da bana patlıyor heralde. hayırlısıyla şu dönemleri bi atlatsaydık. dün çok üzüldüm. normaldede kıskanç bir insan hiç değilimdir. dünde aslında kıskandığım için yapmadım. ama o öyle algıladığı için her sorduğuma tepkileri çok sert oldu bende doğal olarak çok üzüldüm. bebişide üzdüm. gece karnım da çok ağrıdı inşallah iyidir.

Arkadaşlar ben İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum.Tr ye gelir gelmez kendime bir Dr.seçmem lazım.Yardımcı olabileceğiniz yerler varsa sevinirim.Tahlillerimde yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…