2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

daha bu ne ki doğduktan sonra asıl mesele başlıcak. Şimdi bu günler en kolay günlerimiz. Buna şükür rabbim sağlık sıhhat versin. EŞ çocuk derken anneler zaten kendini düşünmüyor ki

günaydın..nasılsınız hanımlar..ya bişey sorucam..şimdi benim tüp bebek olduğundan dr.um ilk haftalar ,3 haftada bir çağırıyo..
e ben arada serum almaya gittiğimde yakındaki hastaneye,ordada ultrasonda bebeği görmeden vermiyolar serum..
yani nerdeyse 10 günde bir ultrasonda bakılıyo..zararlımıdır yaa.dr.uma söyledim bişey olmaz dedi..ama bilemedim..
serum için sanki yalan söyliycem hamileyim diye..ne manyaklar

canım valla bilmiyorum alışacağız elbet ama çok zor, uykusuzluk, dengem bir kere yerinde değil, iştah yok, mide bulantısı, yardımcı olanım yok, yemek yapanım, eşim işten 9da geliyor en erken. ben 6ya doğru evde oluyorum ve çoktan acıkmış oluyorum.

Arkadaşlar ben İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum.Tr ye gelir gelmez kendime bir Dr.seçmem lazım.Yardımcı olabileceğiniz yerler varsa sevinirim.Tahlillerimde yapılacak.

500 evler şafakta benim doktorum eğer yakınsa sana, veya bahçelievler özel muayenehanesi olan bir bayan doktor daha var çok tatlı ama bana uzak ona gidemiyorum.

daha bu ne ki doğduktan sonra asıl mesele başlıcak. Şimdi bu günler en kolay günlerimiz. Buna şükür rabbim sağlık sıhhat versin. EŞ çocuk derken anneler zaten kendini düşünmüyor ki

benim fasulye alıştırıyor şimdiden..gece geç yatıyorum sabahın köründe ayaktayım:26:
antreman yaptırıyor:)

Canım, Gaziosmanpaşa mı oluyor 500 evler? Tahlillerini ordamı yaptırdın nekadar acaba tahlil ücretleri?

kızlar sanırım ben erken şişmeye başladım. ayaklarımın üstüne zor basıyorum. çok ağrıyor ve ayakkabılarımda acıtmaya başladı. paytak paytak yürümeye başladım. tuza dikkat ediyorum ama bacaklarım şişmeye başladı

Banada her hafta bakiyorlar canim ama cok kisa bakip cekiyor doktor ...

canım o kilo değildir vücut ödem yapıyor. yani şişmeler gayet normal. yorulduğum zamanlarda bende farkediyorum şişmeyi. ben 3 kilo verdim ama öyleyken vücudum şiş. garip bişey sanırım vücut hala alışma evresinde. ben hergün yeni bişey farkediyorum kendimde. Allah yardımcımız olsun. özellikle çalışanların. gerçi evde yatıyo olsamda çok huzurlu olmuyorum oda sıkıyor bir yerde. belkide işlerin yoğunluğundan oyalanıyoruzdur. gece bebiş uyutmuyo. öyle oluncada gündüz hiç enerjim olmuyo. yorgunluktanda heryerim şişiyo

kızlarr çok kötü bişi oldu...
şirketteydik burda 6 aylık bi arkaşım var hamile 2 gündür kasıklarım ağrıyo diyodu.biraz önce kanaması başladı doktoru aradı hemen gel erken doğum olablir demiş.Kızlar 6 aylık erken doğum olabilirmi ya daha 800 gr bişeyy ayy nasıll üzüldümm başıma ağrı girdii yaa

canımcım senın doktorunun adı neydı

allah yardımcısı olsun ınsallah.

Bende yüzümde bir değişiklik hissediyordum ama çözememiştim.Geçen kuafore gittim kaş alan kız "yüzün şişmiş özellikle burnun" dedi.ertesi sabah uyandığımda daha bir farkettim burnum şiş,burnum şişmeyeyydi iyiydi:) ben şuan yapamıyorum çok tuz kısıtlaması,zaten bişey yiiyemiyorum yiyeceğim besinide -buda salatalıktır- tuzluyorum.şu 3 ay bitsin yemeğe başlayayım inşallah tuz kısıtlması yapacağım.

Tüm tahlillerin öylemi canım, hormonlar falan.Cumartesi açıkmı biliyormusun.İş yerinden çok izin aldım, izin istemek istemiyorum da..

hormon yokki rutin testlerde..
idarar,açlık şekeri,rubella,toksoplazma ve 4 5 tane daha var onları bilmiyorum..
hepsi 140 a yaptırdım..evet c.tesi açık ..dışardan yaptırabiliyosun testleri..

Ben de hiç tuz kısıtlması yapamıyorum.Tek iştahla yiyebildiğim şey salatalık doğrayıp üzerine yoğurt ve bol tuz.Onu da tuz yemeyim diye kesersem aç kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…