Ben yaklaşık 9 saat uyuyorum ama işe geldiğimde uyur gezerden farkım yoktu,kafamı masaya koyup yarım saat kadar kestirdim.Hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk kez nescafe içtim vallahi ancak kendime geldim.Kolumu kaldırmaya dermanım yok.İlk aylar bünye tüm enerjisini plesanta yapımına harcadığı için böyle halsiz kalınıyormuş.Gerçi sonra da bebeğin büyümesi için enerji gerekecek :) Yani 9 ay böyle geçecek sanırım sonra da zaten bebek olacağı için yorgunluk,uykusuzluk vs.:) Artık kendimiz için yaşama devri kapandı.Bundan bir şikayeti olan da yoktur diye düşünüyorum :)
Ben yaklaşık 9 saat uyuyorum ama işe geldiğimde uyur gezerden farkım yoktu,kafamı masaya koyup yarım saat kadar kestirdim.Hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk kez nescafe içtim vallahi ancak kendime geldim.Kolumu kaldırmaya dermanım yok.İlk aylar bünye tüm enerjisini plesanta yapımına harcadığı için böyle halsiz kalınıyormuş.Gerçi sonra da bebeğin büyümesi için enerji gerekecek :) Yani 9 ay böyle geçecek sanırım sonra da zaten bebek olacağı için yorgunluk,uykusuzluk vs.:) Artık kendimiz için yaşama devri kapandı.Bundan bir şikayeti olan da yoktur diye düşünüyorum :)
Arkadaşlar ben İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum.Tr ye gelir gelmez kendime bir Dr.seçmem lazım.Yardımcı olabileceğiniz yerler varsa sevinirim.Tahlillerimde yapılacak.
daha bu ne ki doğduktan sonra asıl mesele başlıcak. Şimdi bu günler en kolay günlerimiz. Buna şükür rabbim sağlık sıhhat versin. EŞ çocuk derken anneler zaten kendini düşünmüyor ki
canım valla bilmiyorum alışacağız elbet ama çok zor, uykusuzluk, dengem bir kere yerinde değil, iştah yok, mide bulantısı, yardımcı olanım yok, yemek yapanım, eşim işten 9da geliyor en erken. ben 6ya doğru evde oluyorum ve çoktan acıkmış oluyorum.
500 evler şafakta benim doktorum eğer yakınsa sana, veya bahçelievler özel muayenehanesi olan bir bayan doktor daha var çok tatlı ama bana uzak ona gidemiyorum.
günaydın..nasılsınız hanımlar..ya bişey sorucam..şimdi benim tüp bebek olduğundan dr.um ilk haftalar ,3 haftada bir çağırıyo..
e ben arada serum almaya gittiğimde yakındaki hastaneye,ordada ultrasonda bebeği görmeden vermiyolar serum..
yani nerdeyse 10 günde bir ultrasonda bakılıyo..zararlımıdır yaa.dr.uma söyledim bişey olmaz dedi..ama bilemedim..
serum için sanki yalan söyliycem hamileyim diye..ne manyaklar
Banada her hafta bakiyorlar canim ama cok kisa bakip cekiyor doktor ...
Canım, Gaziosmanpaşa mı oluyor 500 evler? Tahlillerini ordamı yaptırdın nekadar acaba tahlil ücretleri?
yok valla bayağı bakıyolar:)
ölçümünü filan yapıyolar..benim dr. ultrasonun fazlası sadece çocukları solak yapar diyor:))
kızlar sanırım ben erken şişmeye başladım. ayaklarımın üstüne zor basıyorum. çok ağrıyor ve ayakkabılarımda acıtmaya başladı. paytak paytak yürümeye başladım. tuza dikkat ediyorum ama bacaklarım şişmeye başladı
Sol elden bahsediyorsun demi :)) . Bende solagim ama cok ultrasondan olmamisimdir kesin :))
canım ben tahlilleri b.evler nisada 140a yaptım..Dr.larından 2 tanesi iyi ama çok kalabalık..
canım valla bilmiyorum alışacağız elbet ama çok zor, uykusuzluk, dengem bir kere yerinde değil, iştah yok, mide bulantısı, yardımcı olanım yok, yemek yapanım, eşim işten 9da geliyor en erken. ben 6ya doğru evde oluyorum ve çoktan acıkmış oluyorum.
500 evler şafakta benim doktorum eğer yakınsa sana, veya bahçelievler özel muayenehanesi olan bir bayan doktor daha var çok tatlı ama bana uzak ona gidemiyorum.
kızlarr çok kötü bişi oldu...
şirketteydik burda 6 aylık bi arkaşım var hamile 2 gündür kasıklarım ağrıyo diyodu.biraz önce kanaması başladı doktoru aradı hemen gel erken doğum olablir demiş.Kızlar 6 aylık erken doğum olabilirmi ya daha 800 gr bişeyyayy nasıll üzüldümm başıma ağrı girdii yaa
canım o kilo değildir vücut ödem yapıyor. yani şişmeler gayet normal. yorulduğum zamanlarda bende farkediyorum şişmeyi. ben 3 kilo verdim ama öyleyken vücudum şiş. garip bişey sanırım vücut hala alışma evresinde. ben hergün yeni bişey farkediyorum kendimde. Allah yardımcımız olsun. özellikle çalışanların. gerçi evde yatıyo olsamda çok huzurlu olmuyorum oda sıkıyor bir yerde. belkide işlerin yoğunluğundan oyalanıyoruzdur. gece bebiş uyutmuyo. öyle oluncada gündüz hiç enerjim olmuyo. yorgunluktanda heryerim şişiyo
Tüm tahlillerin öylemi canım, hormonlar falan.Cumartesi açıkmı biliyormusun.İş yerinden çok izin aldım, izin istemek istemiyorum da..
Bende yüzümde bir değişiklik hissediyordum ama çözememiştim.Geçen kuafore gittim kaş alan kız "yüzün şişmiş özellikle burnun" dedi.ertesi sabah uyandığımda daha bir farkettim burnum şiş,burnum şişmeyeyydi iyiydi:) ben şuan yapamıyorum çok tuz kısıtlaması,zaten bişey yiiyemiyorum yiyeceğim besinide -buda salatalıktır- tuzluyorum.şu 3 ay bitsin yemeğe başlayayım inşallah tuz kısıtlması yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?