2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar size bişey sorcam. eşim iş değiştirdiği için bu sene izni olmıcak sanırım. bende tatil yapmak istiyorum. mecburen ramazan bayramı tatilini değerlendircez. ama ben 7 aylık hamile olucam sanırım. hani 6 ay falan neysede 7 ay biraz gözümü korkuttu acaba tatilide bi sıkıntı olurmu. 2. bebişini bekleyen anneler daha iyi bilirler sanırım. bir de bekliyelim desek istediğimiz yerlerde bayram nedeniyle sıkıntı olabilir. o yüzden mecburen bu aralar ayarlamamız gerekiyor. napsam bilemedim :26:

Son düzenleme:
Canım, Gaziosmanpaşa mı oluyor 500 evler? Tahlillerini ordamı yaptırdın nekadar acaba tahlil ücretleri?

evet gaziosmanpaşa oluyor canım. tahlillerimi de orada yaptırıyorum. sgklı olduğum için indirimli dedi ama 140 ilk testlerimdi, sonra 2.cide kan pıhtılaşması için ve düşük riski için baktılar bir de 40 tl verdim sanırım.

yok valla bayağı bakıyolar:)
ölçümünü filan yapıyolar..benim dr. ultrasonun fazlası sadece çocukları solak yapar diyor:))

solak insanlar zeki oluyor ve güzel yazıyorlar.

çok geçmiş olsun rabbim yardımcısı olup şifa versin inş.
sen de üzme kendini herşey olacağına varır.
ya nasip

Tüm tahlillerin öylemi canım, hormonlar falan.Cumartesi açıkmı biliyormusun.İş yerinden çok izin aldım, izin istemek istemiyorum da..

500 evler şafak açık ama randevu alıyorsun muayene için internetten alabilirsin.
tahlil için randevuya gerek yok.

canımcım senın doktorunun adı neydı

benimki defne hanım defne dağlar 500 evler şafakta.

burnu şişene kız derler, kimde gördüysem kızı oldu.
ama genelde 5-6 da başlar.
ben de tuzu kısmıyorum bir tek yiyebildiğim erik, tuzlayıp tuzlayıp yiyorum.

Rabbim yardımcısı olsun canım erken doğum olsa bile genelde çok yaşamıyo o kadarlık bebekler İnşallah öyle olmaz

annem de beni her gördüğünde yüzün şişmiş diyo sanırım şişmiş gerçekten :/

ay kıyamam allah yardımcısı olsun. hemen doğuma almazlar sanmıyorum ama kalan 3 ayını sürekli hastanede geçirebilir. çünkü bebeği tutabildikleri kadar anne karnında tutmaya çalışıyorlar. bende çok üzüldüm. inşallah öyle bir şey olmaz. önlemi alınır ve normal zamanında doğar

aynı durum bende de var. eşime patronu sana bu yıl izin yok demiş. ben de iznimi belirlemeliyim, herkes şimdiden belirledi tarihlerini ama işte hep kötü olursam o zaman kullanırım diye erteliyorum belirlemeyi.
bence 7 aylıkken güneşte fazla kalmazsan sorun olmaz. ama tabi bilemem.

canım tatılını sıgortalattır.ıptal ettırsen de odedıgın ucretı gerı alırsın

Ayyyy çok güldüm Allah da seni güldürsün ,kahkaha attım, eşim noldu diyo
gunaydınnnn
fasulyemle bız geldık
Eki Görüntüle 682237 Eki Görüntüle 682238 Eki Görüntüle 682239

kızlar gordugunuz gıbı elını kaldırrıyor sonradan 11+5 ız

Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın, ama başını anlamadım yan mı duruyor bize doğru mu bakmış

hiç iyi değilim işteyim açım bişey yiyemiyorum halsizim allahım sen yardım et...

aynen canım aynen berbat bir haldeyim. iş yerinde kimseye söylemedim hamileyim diye. hastayım dedim.
açım bişey yiyemiyorum midem felaket.
stajyer vardı da gönderdim beyaz ekmekle peynir al diye, bi onları yiyebiliyorum.
Allahım sen hepimize yardımcı ol Rabbimmmmmmmmm nasıl geçecek bu haftalar?
Sen güç ver, sağlık ver

Kuzum oncelikle çok güldüm yaaa:) bu halde bile güldürdün yanii canım benım...kızlar ben hala yatıyorum kaynanam yengem bakıyorlar dönüşümlü kanama devam edıyor hala az az ıgne proitonmu neydi hatırlamıom 1 hafta ıdare eder dedi dr 1 sefer oldum progestan verdi günde 4 sefer 200 mg sersem yapıo beni drla telleşiyoruz devamlı iinşallah bebeğim benımle kalır benden haberler bunlar şimdilik çok optum hepınızı

Son düzenleme:

canım inş. geçecek bu günler ..keşke hastanede 1 hafta yatsaydın daha rahat ederdin belki..
o kanama alanı bitince rahatlıycaksın inş..bol bol dua et bebişini sev...seninle kalacak tabiki annesi..

Arkadaslar kalp atislarini duydum dun allahima sukur.7+4 um 160 atiyordu.boyuna 9mm dedi kucukgibi geldi siizin nasildi bu haftalarda :18: :18:

kizlar Uzun Zaman Oldu Gelemiyorum Gelsemde bi Bakip Kaciyorum Neler Yapiyorsunuz Nasil Gidiyo Hamilelik. Ben Sikildim Calismaktan Cok Yoruluyorum

or

yok canim duz bakiyor kafasi keseye yaslamis sekilde :)) oyle yatiyorr.cinsiyetten anlayan var mi benim bebise bakanlarr

Benim bebişi de gördün ya biraz farklı gibi benimki erkekse seninki de kızdır belki.

Kırmızıdan sonra bir iki gün de kahverengi gelir galiba. İnş şak diye kesilir. Hepimizin dualarındasın

kizlar Uzun Zaman Oldu Gelemiyorum Gelsemde bi Bakip Kaciyorum Neler Yapiyorsunuz Nasil Gidiyo Hamilelik. Ben Sikildim Calismaktan Cok Yoruluyorum

Şükür bi sıkıntı yok, filizin hafif kanaması var o da geçer inş en kısa zamanda. Sen nasılsın, bebiş nasıl, kontrol ne zaman. 1.sınıflardı dimi senin Allah kolaylık versin kaç tane okumaya geçemeyen kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…