- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Canım, Gaziosmanpaşa mı oluyor 500 evler? Tahlillerini ordamı yaptırdın nekadar acaba tahlil ücretleri?
yok valla bayağı bakıyolar:)
ölçümünü filan yapıyolar..benim dr. ultrasonun fazlası sadece çocukları solak yapar diyor:))
kızlarr çok kötü bişi oldu...
şirketteydik burda 6 aylık bi arkaşım var hamile 2 gündür kasıklarım ağrıyo diyodu.biraz önce kanaması başladı doktoru aradı hemen gel erken doğum olablir demiş.Kızlar 6 aylık erken doğum olabilirmi ya daha 800 gr bişeyyayy nasıll üzüldümm başıma ağrı girdii yaa
Tüm tahlillerin öylemi canım, hormonlar falan.Cumartesi açıkmı biliyormusun.İş yerinden çok izin aldım, izin istemek istemiyorum da..
canımcım senın doktorunun adı neydı
Bende yüzümde bir değişiklik hissediyordum ama çözememiştim.Geçen kuafore gittim kaş alan kız "yüzün şişmiş özellikle burnun" dedi.ertesi sabah uyandığımda daha bir farkettim burnum şiş,burnum şişmeyeyydi iyiydi:) ben şuan yapamıyorum çok tuz kısıtlaması,zaten bişey yiiyemiyorum yiyeceğim besinide -buda salatalıktır- tuzluyorum.şu 3 ay bitsin yemeğe başlayayım inşallah tuz kısıtlması yapacağım.
şirketteydik burda 6 aylık bi arkaşım var hamile 2 gündür kasıklarım ağrıyo diyodu.biraz önce kanaması başladı doktoru aradı hemen gel erken doğum olablir demiş.Kızlar 6 aylık erken doğum olabilirmi ya daha 800 gr bişeyyayy nasıll üzüldümm başıma ağrı girdii yaa
Bende yüzümde bir değişiklik hissediyordum ama çözememiştim.Geçen kuafore gittim kaş alan kız "yüzün şişmiş özellikle burnun" dedi.ertesi sabah uyandığımda daha bir farkettim burnum şiş,burnum şişmeyeyydi iyiydi:) ben şuan yapamıyorum çok tuz kısıtlaması,zaten bişey yiiyemiyorum yiyeceğim besinide -buda salatalıktır- tuzluyorum.şu 3 ay bitsin yemeğe başlayayım inşallah tuz kısıtlması yapacağım.
kızlar size bişey sorcam. eşim iş değiştirdiği için bu sene izni olmıcak sanırım. bende tatil yapmak istiyorum. mecburen ramazan bayramı tatilini değerlendircez. ama ben 7 aylık hamile olucam sanırım. hani 6 ay falan neysede 7 ay biraz gözümü korkuttu acaba tatilide bi sıkıntı olurmu. 2. bebişini bekleyen annelere daha iyi bilirler sanırım. bir de bekliyelim desek istediğimiz yerlerde bayram nedenşyle sıkıntı olabilir. o yüzden mecburen bu aralar ayarlamamız gerekiyor. napsam bilemedim :26:
kızlar size bişey sorcam. eşim iş değiştirdiği için bu sene izni olmıcak sanırım. bende tatil yapmak istiyorum. mecburen ramazan bayramı tatilini değerlendircez. ama ben 7 aylık hamile olucam sanırım. hani 6 ay falan neysede 7 ay biraz gözümü korkuttu acaba tatilide bi sıkıntı olurmu. 2. bebişini bekleyen annelere daha iyi bilirler sanırım. bir de bekliyelim desek istediğimiz yerlerde bayram nedenşyle sıkıntı olabilir. o yüzden mecburen bu aralar ayarlamamız gerekiyor. napsam bilemedim :26:
Günaydın güzel anneler ve fasulyeler,cilekler, paşalar,prensesler.
Kizlar cok ama cok garip bir gece yasadim. Gecenin bir yarisi esim tepemde gözlerini kocaman açmış kaslarini catmis uyandirmaya çalışıyor beni, sersem sersem noldu dedim, bi sinir bi sinir (yüzü aklima geldikçe hala gülüyorum:-D ) NEHAR, SCORSPION, VAHSIHATUN, PUFFY kim bunlar dedi ben şok gecenin bi yarisi herifim tepemde bunlari soruyor, cem yilmaz vari bu nerden çıktı gece gece dedim adam iyice sinirlendi sana sormalı sayiklayip duruyorsun kim bunlar nedemek oluyor dedi, dedim sevgilim hepsi gözlerinden ateş fiskiriyordu :-D uzatamadim ver telefonu dedim sinirinden ben ne diyorum sem telefon diyorsun dedi kizdim dogruldum yatakda sordun bemde soyliycem ver telefonu dedim, actim kadinlar kulubü nü verdim eline valla hepinizde neredeyse peşpeşe yazmissiniz bakti bakti hey allahim yasakliycam sana burayi dedi basladim gülmeye, birde filizi sayiklamisim ismi anlayamamis az kaldi sabret herşey bizim istedigimiz hibi olacak diyormusum orda kopmuş benim yakisiklim :-D
Valla ne gördüm nasil gördüm sizleri bilmiyorum ama benim yakışıklıyı komaya sokmuşum.
Bu arada filizim iyi haberlerini ver hep bak artik rüyalarıma girer oldunuz.
Puffy ablacim sende bugün güzel haberlerle gel.
Bugün kontrolü olan herkez mujdelerle gelsin inşallah
gunaydınnnn
fasulyemle bız geldık
Eki Görüntüle 682237 Eki Görüntüle 682238 Eki Görüntüle 682239
kızlar gordugunuz gıbı elını kaldırrıyor sonradan11+5 ız
canım tatılını sıgortalattır.ıptal ettırsen de odedıgın ucretı gerı alırsın
olabilir bu hiç gelmedi aklıma yapıolarmıki acaba öle bişey. herzaman gittiğimiz tur şirketini ariip bi görüşeyim bakalım. saol canım
hiç iyi değilim işteyim açım bişey yiyemiyorum halsizim allahım sen yardım et...
orMaşallahcanım Allah nazarlardan saklasın, ama başını anlamadım yan mı duruyor bize doğru mu bakmış
Kuzum oncelikle çok güldüm yaaa:) bu halde bile güldürdün yanii canım benım...kızlar ben hala yatıyorum kaynanam yengem bakıyorlar dönüşümlü kanama devam edıyor hala az az ıgne proitonmu neydi hatırlamıom 1 hafta ıdare eder dedi dr 1 sefer oldum progestan verdi günde 4 sefer 200 mg sersem yapıo beni drla telleşiyoruz devamlı iinşallah bebeğim benımle kalır benden haberler bunlar şimdilikok optum hepınızı
or
yok canim duz bakiyor kafasi keseye yaslamis sekilde :)) oyle yatiyorr.cinsiyetten anlayan var mi benim bebise bakanlarr
Kuzum oncelikle çok güldüm yaaa:) bu halde bile güldürdün yanii canım benım...kızlar ben hala yatıyorum kaynanam yengem bakıyorlar dönüşümlü kanama devam edıyor hala az az ıgne proitonmu neydi hatırlamıom 1 hafta ıdare eder dedi dr 1 sefer oldum progestan verdi günde 4 sefer 200 mg sersem yapıo beni drla telleşiyoruz devamlı iinşallah bebeğim benımle kalır benden haberler bunlar şimdilik çok optum hepınızı
Arkadaslar kalp atislarini duydum dun allahima sukur.7+4 um 160 atiyordu.boyuna 9mm dedi kucukgibi geldi siizin nasildi bu haftalarda :18: :18:
kizlar Uzun Zaman Oldu Gelemiyorum Gelsemde bi Bakip Kaciyorum Neler Yapiyorsunuz Nasil Gidiyo Hamilelik. Ben Sikildim Calismaktan Cok Yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?