Kuzum oncelikle çok güldüm yaaa:) bu halde bile güldürdün yanii canım benım...kızlar ben hala yatıyorum kaynanam yengem bakıyorlar dönüşümlü kanama devam edıyor hala az az ıgne proitonmu neydi hatırlamıom 1 hafta ıdare eder dedi dr 1 sefer oldum progestan verdi günde 4 sefer 200 mg sersem yapıo beni drla telleşiyoruz devamlı iinşallah bebeğim benımle kalır benden haberler bunlar şimdilik çok optum hepınızı
Tekrar gunaydin kizlar, benim yakisiklinin gece yasattigi kabustan sonra sabaha kadar uyuyamadim uykum kacti. 8 de bi yattiysam yeni kalktim.
Bu gecede 5 farkli isim sayiklayim diyorum :-D ya topikteki herkezi saysaydim adamim hik diye gidecekti Allah muhafaza.
Filizcim daha iyi olacaksin inşallah.okunan ezanlarin yüzü suyu hormetine Rabbim senin ve senin gibi sikinti çeken herkezin yar ve yardimcisi olsun Rabbim hepimizin kucagini hayirlisi ile doldursun inşallah
Kızlar bu topikte topik sahibi ultrason görüntülerinden cinsiyet tahmini yapıyor ve genelde de doğru tahmin ediyor. Tabi 11-12. haftadan sonra heralde;
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
selam kızlar.. geçmişi okuyamadım. umarım herkesten güzel haberler vardır...
benden sok bi haber var.
ÜÇÜZ HAMİLEYİM
benden sok bi haber var.
ÜÇÜZ HAMİLEYİM
benden sok bi haber var.
ÜÇÜZ HAMİLEYİM
neeeeeee gerçekten mi canımmm
hey maşalllah
yenimi belli oldu..ayyy şok olmşusunuzdur..çok güzel Allah tamamına erdirsin
aaa canim gercekten sokk bir olayyy3 u birarada ne guzell tedaviyle mi oldu ar canim nasilda tutunmuslar sana
Kızlar bu topikte topik sahibi ultrason görüntülerinden cinsiyet tahmini yapıyor ve genelde de doğru tahmin ediyor. Tabi 11-12. haftadan sonra heralde;
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
benden sok bi haber var.
ÜÇÜZ HAMİLEYİM
teşekkür ederim kızlar. gerçekten sok olduk. ben ikiz fikrine bile alışamamışkenDua bekliyorum. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş. canım bu ay yumurta takibi yapılmıştı. 11 aydır olmadı diye. bir anda 4 çocuk annes mi olacam ben
benden sok bi haber var.
ÜÇÜZ HAMİLEYİM
benden sok bi haber var.
ÜÇÜZ HAMİLEYİM
aaaaaaaaaaaa süpeeeeeeeeeerrrr
Maşallah maşallah maşallah kirkbinkere maşallah sağlıkla sihhatle kucagina al yavrularini inşallah. Keşkebende coçoğul olsaydim cok istiyordum ikiz olsun ama nasip rabbim saglikli sihhatli kucaklarimiza almayi nasip etsin inşallah
kafam o kadar karısıkkii.. ne düşünsem bilemiyorum. korku endişe sevinç hepsi birbirine girdidoktor cok nadiren 3 ü birden yoluna devam ediyor. herseye hazırlıklı ol dedi. ikiz hatta teke bile düşebilir dedi. ama su an 3 ü nün de kalbi atıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?