2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

İnşallah en kısa zamanda tamamen yok olur canım dinlenmeye devam dualarımdasın

Saolun kızlar dr gerek görmedi hast. Yatmamı 1 gün yatırdı kese yanında kanama alanı çok yokmuş pıhtı olmuş sanırım ondan çok geldi ablamında olmuştu böle nasipse yasıyor işte inş benımle kalır dua ediyorum hep

Tekrar gunaydin kizlar, benim yakisiklinin gece yasattigi kabustan sonra sabaha kadar uyuyamadim uykum kacti. 8 de bi yattiysam yeni kalktim.
Bu gecede 5 farkli isim sayiklayim diyorum :-D ya topikteki herkezi saysaydim adamim hik diye gidecekti Allah muhafaza.
Filizcim daha iyi olacaksin inşallah.okunan ezanlarin yüzü suyu hormetine Rabbim senin ve senin gibi sikinti çeken herkezin yar ve yardimcisi olsun Rabbim hepimizin kucagini hayirlisi ile doldursun inşallah

Aminnnnnnnn canım benim çok saol güzel duan için

Valla neharcim kiz kardeşim 2li taramatesti iiçin gittiginde doktoru oooannesi mmaşallah uzun boylu olacak ayaklari bacakları uzun bi kizin olacak dedi :-D biz 16. Haftayi beklerken doktor teyzesi kuzumun kiz olacağını soyleyi verdi, 12+3 dü ogrendigimizde. Valla benim randevuda 12+1 e geliyor inşallah ogrenirim diyorum kiz kardeşim gibi

selam kızlar.. geçmişi okuyamadım. umarım herkesten güzel haberler vardır...

benden sok bi haber var.

ÜÇÜZ HAMİLEYİM

neeeeeee gerçekten mi canımmm

hey maşalllah
yenimi belli oldu..ayyy şok olmşusunuzdur..çok güzel Allah tamamına erdirsin

aaa canim gercekten sokk bir olayyy 3 u birarada ne guzell tedaviyle mi olduar canim nasilda tutunmuslar sana

teşekkür ederim kızlar. gerçekten sok olduk. ben ikiz fikrine bile alışamamışken Dua bekliyorum. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş. canım bu ay yumurta takibi yapılmıştı. 11 aydır olmadı diye. bir anda 4 çocuk annes mi olacam ben

kız gözlerim kapanmıştı ekranı zor okuyodum bir sirkindim bir kendime geldim. hem çok güzel hem çok şaşırtıcı ben inanamaz ultrasonın içine girerdim rabbim hepsini sana bağışlasın

Teşekkür ederiz cınım örnek resimlerde gayet güzel anladım da , diğerlerinin tahmin etmemiz için koydugu resimlerde bilemedim.

benden sok bi haber var.

ÜÇÜZ HAMİLEYİM

Vayyyy maşallah üçüz hea vayyy vayyy vayyy

daha 1 tane daha mi var canim ayyy ne guzell ya saglikli sihhatli olsunlar insallah mucizevi bir olay

kafam o kadar karısıkkii.. ne düşünsem bilemiyorum. korku endişe sevinç hepsi birbirine girdi doktor cok nadiren 3 ü birden yoluna devam ediyor. herseye hazırlıklı ol dedi. ikiz hatta teke bile düşebilir dedi. ama su an 3 ü nün de kalbi atıyo

benden sok bi haber var.

ÜÇÜZ HAMİLEYİM

Maşallah maşallah maşallah kirkbinkere maşallah sağlıkla sihhatle kucagina al yavrularini inşallah. Keşkebende coçoğul olsaydim cok istiyordum ikiz olsun ama nasip rabbim saglikli sihhatli kucaklarimiza almayi nasip etsin inşallah

aaaaaaaaaaaa süpeeeeeeeeeerrrr

teşekkür ederim kızlar.. rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

masallah ne guzel bır haber bu.kendıne cok dıkkat et.allah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…