2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
üçünün de kalbini yerim. yardan rabbim nelere kadir. Allahım ne güzel yaratıyor bir bedende 4 can.Allahım sen koru valla gözlerim doldu.İnşallah rabbim sana bağışlasın kuzum

selam kızlar.. geçmişi okuyamadım. umarım herkesten güzel haberler vardır...

benden sok bi haber var.

ÜÇÜZ HAMİLEYİM

maşallah barekallah canım Allah tamamına erdirsin inş. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. gerçekten mucizevi...

canım benim tekrar tebrikler. rabbim sağlıkla doğurmanı nasip etsin.

kızlar ben ishal olmuşum, berbat bir haldeyim. gidip serum yiyip uyumak ve uyumak istiyorum.
ne yapabilirim lütfen söyleyin?

İnş 3 ü de yaşar sağ salim doğurmak, kucağına almak nasip kısmet olur

Hayyy bre maşallah :) allah sağlık versin kuzularına eminim şok olmuşsundur. inşallah sağlıkla kucana alırsın canım allah kolaylık versinnn :):):)):

Hayyy bre maşallah :) allah sağlık versin kuzularına eminim şok olmuşsundur. inşallah sağlıkla kucana alırsın canım allah kolaylık versinnn :):):)):

İnş 3 ü de yaşar sağ salim doğurmak, kucağına almak nasip kısmet olur

sen ılk defa mı gıttın canım.daha once gorunmemıs mıydı bebeklerın ucun oldugu

hepinize cok teşekkür ederim oncelikle.. ilk defa gitmedim canım. ilk gittiğimde ikinci bir kese goruldu ama kanama alanı mı bebek mi bilmiyorum dedi. ilk defa kendi doktoruma gittim dün. rahmim tersmiş. vajinal bakmadan hicbişi anlayamıyorum dedi. bir bakarız uc kese. ikisi yanyana. bir tanesi ki o diğerlerinden 1 gün büyük arkada saklanmış duruyo.. doktor da ben de booole bakakaldık

selam kızlar.. geçmişi okuyamadım. umarım herkesten güzel haberler vardır...

benden sok bi haber var.

ÜÇÜZ HAMİLEYİM

Amanın üçüz allah tamamına erdirsin midem bulanıyordu yazını görince şaşkınlıktan bulantım geçti :)) maşallah allah anzarlardan saklasın

Hey masallahh :))))

idrar tahlilinde lokositi yuksek cikan var mi kizlar bi bu yuksek birde sodyum(na) dusuk diger hersey normal yaziyor.doktoruma haftaya gidecem anca

idrar tahlilinde lokositi yuksek cikan var mi kizlar bi bu yuksek birde sodyum(na) dusuk diger hersey normal yaziyor.doktoruma haftaya gidecem anca

canım ben de yüksek çıktı. ama öyle aşırı değil bol su içsen yeterli, ciddi değil dedi,yani çok üstünde durmadı.

canım benimde yüksek çıkmıştı. daha öncedede başıma geliyordu. ben günde en az 3 lt su içmeye çalışıyorum. ancak öyle düşüyor. tuvalete gittiğinde sadece beyaz renk görmen lazımmm .bütün derde deva su anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…