selam kızlar.. geçmişi okuyamadım. umarım herkesten güzel haberler vardır...
benden sok bi haber var.
ÜÇÜZ HAMİLEYİM
benden sok bi haber var.
ÜÇÜZ HAMİLEYİM
teşekkür ederim kızlar. gerçekten sok olduk. ben ikiz fikrine bile alışamamışkenDua bekliyorum. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş. canım bu ay yumurta takibi yapılmıştı. 11 aydır olmadı diye. bir anda 4 çocuk annes mi olacam ben
kafam o kadar karısıkkii.. ne düşünsem bilemiyorum. korku endişe sevinç hepsi birbirine girdidoktor cok nadiren 3 ü birden yoluna devam ediyor. herseye hazırlıklı ol dedi. ikiz hatta teke bile düşebilir dedi. ama su an 3 ü nün de kalbi atıyo
canımmmm hmen patates haşla tuzlayıp ye anında keserkızlar ben ishal olmuşum, berbat bir haldeyim. gidip serum yiyip uyumak ve uyumak istiyorum.
ne yapabilirim lütfen söyleyin?
kafam o kadar karısıkkii.. ne düşünsem bilemiyorum. korku endişe sevinç hepsi birbirine girdidoktor cok nadiren 3 ü birden yoluna devam ediyor. herseye hazırlıklı ol dedi. ikiz hatta teke bile düşebilir dedi. ama su an 3 ü nün de kalbi atıyo
canımmmm hmen patates haşla tuzlayıp ye anında keser
Hayyy bre maşallah :) allah sağlık versin kuzularına eminim şok olmuşsundur. inşallah sağlıkla kucana alırsın canım allah kolaylık versinnn :):):)):
İnş 3 ü de yaşar sağ salim doğurmak, kucağına almak nasip kısmet olur
maşallah barekallah canım Allah tamamına erdirsin inş. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. gerçekten mucizevi...
canım benim tekrar tebrikler. rabbim sağlıkla doğurmanı nasip etsin.
kızlar ben ishal olmuşum, berbat bir haldeyim. gidip serum yiyip uyumak ve uyumak istiyorum.
ne yapabilirim lütfen söyleyin?
sen ılk defa mı gıttın canım.daha once gorunmemıs mıydı bebeklerın ucun oldugu
benden sok bi haber var.
ÜÇÜZ HAMİLEYİM
Amanın üçüz allah tamamına erdirsin midem bulanıyordu yazını görince şaşkınlıktan bulantım geçti :)) maşallah allah anzarlardan saklasın
iş yerindeyim haşlayamam ki.
evde püre yapmıştım ondan bile tiksindim.
acaba bebeğe sakıncalı mı ishal olmam?
idrar tahlilinde lokositi yuksek cikan var mi kizlarbi bu yuksek birde sodyum(na) dusuk diger hersey normal yaziyor.doktoruma haftaya gidecem anca
idrar tahlilinde lokositi yuksek cikan var mi kizlarbi bu yuksek birde sodyum(na) dusuk diger hersey normal yaziyor.doktoruma haftaya gidecem anca
benim galiba yüksekti ama hatırlamıyorum şu an tam.
bakteri gördüler, antibiyortik verdi.
canım ben de yüksek çıktı. ama öyle aşırı değil bol su içsen yeterli, ciddi değil dedi,yani çok üstünde durmadı.
bende bi belirtide yok canim ya enfeksiyon turu birsey galiba:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?