canım benimde yüksek çıkmıştı. daha öncedede başıma geliyordu. ben günde en az 3 lt su içmeye çalışıyorum. ancak öyle düşüyor. tuvalete gittiğinde sadece beyaz renk görmen lazımmm .bütün derde deva su anlayacağın
slm kızlar ben de dün aşle drmuza gittim ultrasonla baktı halen kalbi atıyor çok şükür.bir de sıkıntı yapma bu böyle devam edecel bence dedi.oradaki ebe de biz çok karşılaşıyoruz böyle durumlarla dedi.dr da senin kesen küçük olsa da bebeğin büyüyor kalbi atıyor dedi.bebek de büyümeseydi kalbi dursaydı o zaman sıkıntı olurdu dedi.bu doğuma kadar böyle devam edecek bence kanaman da yok zaten dedi.çok mutlu oldum ama yine de içim rahat değil tabi.bakalım p.tesi kontrolüm var o ne diyecek.bu arada dün dr bana devit d3 vitamini verdi.15 gün sonra kullanmaya başla dedi.
ayy hadi insallahh canim sevindirdin bizi bebisin demir gibi masallah guclu bir bebek hayata tutunacak o
ersağolasın canım benim.ilk çocuğumda da böyle olmuştu,2,5 aylıkken öğrenmiştim hamile olduğumu ve kayınvalidemlerle çok sorunlarım oldu istemediler bebeğimi,aldır diye tutturdular ben de çok kötü günler geçiriyordum ve düşün mutfak tezgahından atlardım düşsün diye ama bir kere yaptım ve hiç bir şey olmadı oğluşum sıkı sıkı tutunmuş hayata.inşallah miniğim de öyle olur(kızım diyesim geldi ).o günlerimi ne unutacağım ne de onlara zamanı gelince unutturacağım.
maşallah barekallah canım Allah tamamına erdirsin inş. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. gerçekten mucizevi...
canım benim tekrar tebrikler. rabbim sağlıkla doğurmanı nasip etsin.
kızlar ben ishal olmuşum, berbat bir haldeyim. gidip serum yiyip uyumak ve uyumak istiyorum.
ne yapabilirim lütfen söyleyin?
selam kızlar.. geçmişi okuyamadım. umarım herkesten güzel haberler vardır...
benden sok bi haber var.
ÜÇÜZ HAMİLEYİM
Canım ben de migren hastasıyım. eğer eşin ya da başka biri varsa yanında ışıkları kapatıp limon kolonyasıyla şakaklarını ve alnını güzelce ovsun, ayrıca elleriyle senin kafatasını iyice sıksın. bi de sol elinin baş parmağınla işaret parmağın arasında kalan kısmı güzelce canın yanana kadar sıkarak ov çok etkili oluyor. geçmiş olsun canım
gunaydınnnn
fasulyemle bız geldık
Eki Görüntüle 682237 Eki Görüntüle 682238 Eki Görüntüle 682239
kızlar gordugunuz gıbı elını kaldırrıyor sonradan11+5 ız
idrar tahlilinde lokositi yuksek cikan var mi kizlarbi bu yuksek birde sodyum(na) dusuk diger hersey normal yaziyor.doktoruma haftaya gidecem anca
Çok sevindimmmm demek ki kesenin normalden biraz küçük olması bebeğine sıkıntı yaratmıyor maşallahslm kızlar ben de dün aşle drmuza gittim ultrasonla baktı halen kalbi atıyor çok şükür.bir de sıkıntı yapma bu böyle devam edecel bence dedi.oradaki ebe de biz çok karşılaşıyoruz böyle durumlarla dedi.dr da senin kesen küçük olsa da bebeğin büyüyor kalbi atıyor dedi.bebek de büyümeseydi kalbi dursaydı o zaman sıkıntı olurdu dedi.bu doğuma kadar böyle devam edecek bence kanaman da yok zaten dedi.çok mutlu oldum ama yine de içim rahat değil tabi.bakalım p.tesi kontrolüm var o ne diyecek.bu arada dün dr bana devit d3 vitamini verdi.15 gün sonra kullanmaya başla dedi.
kızlar pufyy den haber varmı?
selam kızlar.. geçmişi okuyamadım. umarım herkesten güzel haberler vardır...
benden sok bi haber var.
ÜÇÜZ HAMİLEYİM
Ben de bol bakteri bol lökosit var.Zaten gebeliğim enfeksiyonla başladı.4 gün 40 derece ateşle yattım ki sonradan öğrendiğime göre gebeliğimin 3.4. haftaları böyle geçmiş :) Hala da devam ediyor ve doktorum riskli dönem diye ilaç vermiyor. Bazı insanlarda hamileliğini bu şekilde yani sürekli enfeksiyonla geçirirmiş. Su içmekten başka yapacak birşey yok. Çok riskli bir durum olsa doktor zaten ilaç verirdi.
ayyyy muciye bak maşşallah bebişime.. bende seninle aynıyım aynı şeyleri görücem demek ki.. benim de kontrolum yarın cinsiyeti zorlıcam belki görür :) sana bi şey dedi mi cinsiyetle ilgili ?????
canım bana doktor ilaç verdi. hamileliğim başlar başlamaz ben de idar yıollar enfek. olmuşum hemen antiiyotik verdi ve travazol krem.
amoklavindi sanırım ilacın adı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?