2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

onu farkediyorum canim su icince idrar beyaz diger sapsari koyu ahh icebilsem su midem mahfetti beni

slm kızlar ben de dün aşle drmuza gittim ultrasonla baktı halen kalbi atıyor çok şükür.bir de sıkıntı yapma bu böyle devam edecel bence dedi.oradaki ebe de biz çok karşılaşıyoruz böyle durumlarla dedi.dr da senin kesen küçük olsa da bebeğin büyüyor kalbi atıyor dedi.bebek de büyümeseydi kalbi dursaydı o zaman sıkıntı olurdu dedi.bu doğuma kadar böyle devam edecek bence kanaman da yok zaten dedi.çok mutlu oldum ama yine de içim rahat değil tabi.bakalım p.tesi kontrolüm var o ne diyecek.bu arada dün dr bana devit d3 vitamini verdi.15 gün sonra kullanmaya başla dedi.

ayy hadi insallahh canim sevindirdin bizi bebisin demir gibi masallah guclu bir bebek hayata tutunacak o

ayy hadi insallahh canim sevindirdin bizi bebisin demir gibi masallah guclu bir bebek hayata tutunacak o

sağolasın canım benim.ilk çocuğumda da böyle olmuştu,2,5 aylıkken öğrenmiştim hamile olduğumu ve kayınvalidemlerle çok sorunlarım oldu istemediler bebeğimi,aldır diye tutturdular ben de çok kötü günler geçiriyordum ve düşün mutfak tezgahından atlardım düşsün diye ama bir kere yaptım ve hiç bir şey olmadı oğluşum sıkı sıkı tutunmuş hayata.inşallah miniğim de öyle olur(kızım diyesim geldi).o günlerimi ne unutacağım ne de onlara zamanı gelince unutturacağım.

er

onlara neymis bakacak buyutecek olan sensin tek anasi yeter ona yeterki istesin kuzusunu canina katar bakar.sen bunlari dusunme canim hersey guzel olacak bebisinde herkese herseye inat annecigiyle olacak

slm kızlar bende kasım 2013 annesi olucam sanırım son kontrolde bebegiğimin kalp atışını gördü dr ama ben görmedim haftaya bidaha kontrole gidicem,sanırım şu an 8. haftadayım ve çok bulantım var çok halsiz ve keyifsizim ilk bebeğimde böyle olmamıştı galiba tam hatırlamıyorum ama. kızım 3 yaşında bu arada,bende 29 yaşındayım:) sizden ne haber bulantı halsizlik keyifsizlik varmı sizdede,bide bahara denk geldi diyemi bukadar modum düşük bilmiyorum

canım sarı leblebiler varya onlardan al kendine onlardan yee biraz iyi gelir.

Cok sevindim Maasallah Ucuzun Olacakmis Rabbim Sag salim Kucagina Almak Nasip Etsin Bende Ikizim Olsun Cok Isterdim

selam kızlar.. geçmişi okuyamadım. umarım herkesten güzel haberler vardır...

benden sok bi haber var.

ÜÇÜZ HAMİLEYİM

sılacım inanamıyorum gerçektenmi hadi hayırlısı allah üçüçnüde bağışlasın sana kendine dikkat et iyi bak.
ilki kızdı değilmi seninde artık kızın yardımcı olur annesine.

canımmm çok sagol migrenim yok ama dun gece kabusdu basımın agrısı mıdeme vurdu ıstıfra ettim hep.. ay bu hamileliği zor geçirenlerdenim allah böle zor geçirenlere yardım etsin...

idrar tahlilinde lokositi yuksek cikan var mi kizlar bi bu yuksek birde sodyum(na) dusuk diger hersey normal yaziyor.doktoruma haftaya gidecem anca

Ben de bol bakteri bol lökosit var.Zaten gebeliğim enfeksiyonla başladı.4 gün 40 derece ateşle yattım ki sonradan öğrendiğime göre gebeliğimin 3.4. haftaları böyle geçmiş :) Hala da devam ediyor ve doktorum riskli dönem diye ilaç vermiyor. Bazı insanlarda hamileliğini bu şekilde yani sürekli enfeksiyonla geçirirmiş. Su içmekten başka yapacak birşey yok. Çok riskli bir durum olsa doktor zaten ilaç verirdi.

Çok sevindimmmm demek ki kesenin normalden biraz küçük olması bebeğine sıkıntı yaratmıyor maşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş.

kızlar pufyy den haber varmı?

Puff eti puf pufff akşama gelirim dediiiii inş güzel haberlerle gelirrrr

selam kızlar.. geçmişi okuyamadım. umarım herkesten güzel haberler vardır...

benden sok bi haber var.

ÜÇÜZ HAMİLEYİM

amanınnnnn ikize çok derken hay maşallah allah bağışlasın. ne güzel 3ünüde bi kerede halletceksin. bakcak kimse var mı bari sana yardımcı olcak. ben kalabalık aileleri çok severim hep derdim 3 - 4 tane doğurcam diye şimdi bebiş beni hırpalayınca vazgeçtim bi tane yeter diorum sen ne güzel bi kerede halletceksin hepsini. inşallah cinsiyetleri değişik olur. yoksa evde 4 tane erkek düşünemiyorum ama 4 bayan güzel olur çoğunluk

canım bana doktor ilaç verdi. hamileliğim başlar başlamaz ben de idar yıollar enfek. olmuşum hemen antiiyotik verdi ve travazol krem.
amoklavindi sanırım ilacın adı da

ayyyy muciye bak maşşallah bebişime.. bende seninle aynıyım aynı şeyleri görücem demek ki.. benim de kontrolum yarın cinsiyeti zorlıcam belki görür :) sana bi şey dedi mi cinsiyetle ilgili ?????

hadi insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz benim fsaulye buyuk cikti onden gidiyormus 8 gun masallah:) heryeri hareketliydi sende goreceksin ellerini nasil salliyor agzina koyuyor cinsiyeti soramadim ya bir turlu utandim aslinda ayaklarida acikti sirtustu yatiyor zaten :) doktor surasida mesanesi olusmaya baslamis dedi :) sen sor canim ben haftaya zorlayacagim insallah

canım bana doktor ilaç verdi. hamileliğim başlar başlamaz ben de idar yıollar enfek. olmuşum hemen antiiyotik verdi ve travazol krem.
amoklavindi sanırım ilacın adı da

İlk başladığın da bana da vermişlerdi antibiyotik,o zaman hamilelik ihtimalim vardı sadece ama şimdi ilaç veremem deyip kestirip atıyor dr.Bakterilerimle birlikte yaşamaya alışmaktan başka çarem yok sanırım :)

Sıla, tebrik ederim üçüzlerin hakkında hayırlısı olsun:) Gerçekten Şok:)Güzel şok ama.
Kan şekerim düştü sanırım birsürü çikolata yedim ve midem bulandı açlığımda gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…