2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

o zaman bana niye verdi ki?
ben de 3-4 gün kullandım ama sonra bıraktım

o zaman bana niye verdi ki?
ben de 3-4 gün kullandım ama sonra bıraktım

Her doktorun uygulaması farklı oluyor kimisi ilaca karşı,kimisi ilaç vermekte sakınca görmüyor.Senin doktorun ilaç veren türden demek ki kafana takma.Dedim ya başta ben de kullandım,hem de 10 gün.

Çok sevindim canım kalp attığı sürece sorun olmaz demiştik rabbim tamamıne erdirsin yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah pazarteside güzel haberlerini alırız canım sıkma canını moraller yüksek :)))

2li testler için ne dedi canım ? 12. hafta tam zamanı çünkü onları ne zaman istedi.. dobler bir de kan testi varmış..

merhaba kızlarrrr
geçmişi okuyamadım haberler nasıl dicem ama yine kimse bana cevap vermicek biliyorum
koskoca topikte kendimi yanlız hissediyorum
sıla üçüzlerin hayırlı olsun canım çok sevindim çok zorlanıcaksın ama bir yaşına kadar en fazla sonra rahatlıcaksın bir seferde halletmiş olucaksın onlar birbirleriyle oynucaklar arkadaşa ihtiyaçları olmucak buda çok güzel birşey benim oğlum yanlız olduğu için çok sıkılıyo yanında birtane daha olsaydı eminim daha çok rahat ederdim
bende miğdemde bir yanma var sanki kızlar hem tok hemde açmışım gibi hissediyorum aranızda öyle olan varmı dicem ama yine kimse cevap vermicek

canım yanmalar normal ben çıkardığım halde yanıyor midem zaten acıkmıyorum ama bişeyler yemem gerekiyor ne yiceimi şaşırıyorum. kendini nie yanlız hissettin sen bakiim bak burda hepimiz varız ne istiosan sor çekinme. arada kaynamıştır yoksa burda herkes birbirine cevap veriyor

selam kızlar.. geçmişi okuyamadım. umarım herkesten güzel haberler vardır...

benden sok bi haber var.

ÜÇÜZ HAMİLEYİM

Gerçekten şok haber.İnşallah hepsini sağlıkla kucağına alırsın canım.
Güzel birşey bence benim de gönlümden hep ikiz olsa diye geçiyor.
Tedaviyle mi oldu yoksa normal mi?

Kızlar bir bakayım dedim üçüzlere takıldım.Birazdan mesai bitecek ben ancak gelebildim.
Umarım herkes iyidir.
Günaydın diyemedim iyi akşamlar diyeyim bari.
Yarın kontrolümüz var bizimde.Heyecanlıyım ben de.
Umarım herşey yolundadır,kalp atışlarını duyarız.

Kuzum lütfen öyle düşünme ben de çok katılamıyorum sohbetlere.
Hatta çok olmak istediğim bir konuyu sonra okuyunca üzülüyorum.
Üzerinden sayfalar geçtiği içinde tekrar dönemiyorum.

Midemde yanma yok ama aynı anda açlık ve tokluk hissini ben de yaşıyorum.
Aç olduğumu biliyorum ama yemeye gelince sanki sofradan yeni kalkmışım gibi
tok hissediyorum kendimi.

benim midem de aynı. hem tok hem aç gibiyim ve berbat yanıyor. rennie duo içmek da fayda etmiyor. midem bulanıyor gibi ama kusma yok. çok pis bi durum. ağzımın da tadı yok.
rabbim hepimize tez vakitte şifa versin inş.

yanlız hissettimmm:2::2: çünkü iki üç kere üst üste bana kimse cevap vermedi:2::2:evet sonra dikkat ettim herkes birbirine cevap veriyo sonra sonra:2:daha çok üzüldüm bende kendi kendime küstüm:2:
şu andada dikkat çekmeye çalışıyorum çocuklaştım sanırım ahhh şu hormonlar

evet evet yaaa aynen bende çok kötü bir duygu bu ama şeyden sanırım canımız birşey istiyoda ne onu bilmiyoruz galiba akşam yine öle oldum eşim böyle söyledi sonra tvde birşey gördüm yüz ifadem değişince eşim gitti aldı geldi iki tane birden yedim geçti o yanma

canım gözün aydın. Bizim doğum günümüz aynı. 2 kasım şimdilik :) Bende neredeyse 3 haftadır göremedim bebeğimi. yarın randevum var göreceğim inşallah. Hem heyecanlıyım hem tedirgin. 2 hafta sonra gel demişti doktorum gidemedim inşallah bir sorun yoktur. Ayyy demek hareket ediyordu, bende görebilecek miyim acaba???

aşkolsun tatlım neden cevap vermeyelim.. benimde öle miğdem yanıyo açım çok açım ama bişey yiyesim yok.... allahımm sen yardım et bize

aminn canım ne kadar sürecek bunlar yaaa ben ilk gebeliğimi anladığımda tam üç buçuk aylık olmuştu o yüzden bulantılar ne kadar sürdü ne oldu farketmedim şimdi herşeyi uzun uzun yaşıyorum

Maşallah hayırlı olsun :))) sağ salim elinize alırsınız inşallah :)

evet canım benimde korkulu hayalimdi hamilelikte dişçiye gitmek, dolgum kırıldı gittim. 3 ayın dolması gerekiyormuş beni geri gönderdi. Kontrolünde de lokal anestezi zararlı olur mu doktoruna sor dedi. Yarın unutmazsam soracağım.

Bugün ben eve gitmeden eşim pişirmiş olacak.Bakalım bir de bu yöntemi deneyeceğiz:)

canım evin içinde pişirecekse 2 gün o koku çıkmaz. özellikle sen daha çok algılarsın. Ben geçen gün kızartma yaptım biraz, kapı pencere açıp çıktık kv. oturmaya gittik. gece geldik koku gitmemiş öğüre öğüre kendimden geçtim. Yine dene ama ya koku evde kalacak yada sen :)

küsme küsme hepimiz burdayız birinde görmessek birinde görüyoruz bazen o kadar hızlı ilerlioki takip edemiyorum o yüzden dedim gözden kaçmıştır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…