İlk başladığın da bana da vermişlerdi antibiyotik,o zaman hamilelik ihtimalim vardı sadece ama şimdi ilaç veremem deyip kestirip atıyor dr.Bakterilerimle birlikte yaşamaya alışmaktan başka çarem yok sanırım :)
o zaman bana niye verdi ki?
ben de 3-4 gün kullandım ama sonra bıraktım
slm kızlar ben de dün aşle drmuza gittim ultrasonla baktı halen kalbi atıyor çok şükür.bir de sıkıntı yapma bu böyle devam edecel bence dedi.oradaki ebe de biz çok karşılaşıyoruz böyle durumlarla dedi.dr da senin kesen küçük olsa da bebeğin büyüyor kalbi atıyor dedi.bebek de büyümeseydi kalbi dursaydı o zaman sıkıntı olurdu dedi.bu doğuma kadar böyle devam edecek bence kanaman da yok zaten dedi.çok mutlu oldum ama yine de içim rahat değil tabi.bakalım p.tesi kontrolüm var o ne diyecek.bu arada dün dr bana devit d3 vitamini verdi.15 gün sonra kullanmaya başla dedi.
hadi insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz benim fsaulye buyuk cikti onden gidiyormus 8 gun masallah:) heryeri hareketliydi sende goreceksin ellerini nasil salliyor agzina koyuyorcinsiyeti soramadim ya bir turlu utandim aslinda ayaklarida acikti sirtustu yatiyor zaten :) doktor surasida mesanesi olusmaya baslamis dedi :) sen sor canim ben haftaya zorlayacagim insallah
merhaba kızlarrrr
geçmişi okuyamadım haberler nasıl dicem ama yine kimse bana cevap vermicek biliyorum
koskoca topikte kendimi yanlız hissediyorum
sıla üçüzlerin hayırlı olsun canım çok sevindim çok zorlanıcaksın ama bir yaşına kadar en fazla sonra rahatlıcaksın bir seferde halletmiş olucaksın onlar birbirleriyle oynucaklar arkadaşa ihtiyaçları olmucak buda çok güzel birşey benim oğlum yanlız olduğu için çok sıkılıyo yanında birtane daha olsaydı eminim daha çok rahat ederdim
bende miğdemde bir yanma var sanki kızlar hem tok hemde açmışım gibi hissediyorum aranızda öyle olan varmı dicem ama yine kimse cevap vermicek
selam kızlar.. geçmişi okuyamadım. umarım herkesten güzel haberler vardır...
benden sok bi haber var.
ÜÇÜZ HAMİLEYİM
merhaba kızlarrrr
geçmişi okuyamadım haberler nasıl dicem ama yine kimse bana cevap vermicek biliyorum
sıla üçüzlerin hayırlı olsun canım çok sevindim çok zorlanıcaksın ama bir yaşına kadar en fazla sonra rahatlıcaksın bir seferde halletmiş olucaksın onlar birbirleriyle oynucaklar arkadaşa ihtiyaçları olmucak buda çok güzel birşey benim oğlum yanlız olduğu için çok sıkılıyo yanında birtane daha olsaydı eminim daha çok rahat ederdim
bende miğdemde bir yanma var sanki kızlar hem tok hemde açmışım gibi hissediyorum aranızda öyle olan varmı dicem ama yine kimse cevap vermicek
merhaba kızlarrrr
canım yanmalar normal ben çıkardığım halde yanıyor midem zaten acıkmıyorum ama bişeyler yemem gerekiyor ne yiceimi şaşırıyorum. kendini nie yanlız hissettin sen bakiimbak burda hepimiz varız ne istiosan sor çekinme. arada kaynamıştır yoksa burda herkes birbirine cevap veriyor
Kuzum lütfen öyle düşünme ben de çok katılamıyorum sohbetlere.
Hatta çok olmak istediğim bir konuyu sonra okuyunca üzülüyorum.
Üzerinden sayfalar geçtiği içinde tekrar dönemiyorum.
Midemde yanma yok ama aynı anda açlık ve tokluk hissini ben de yaşıyorum.
Aç olduğumu biliyorum ama yemeye gelince sanki sofradan yeni kalkmışım gibi
tok hissediyorum kendimi.
slm annısler ve mercımeklerı bızde bugun doktorumuza gıttık hersey yolunda fasulyem 1 hafta onde gıdıyormus kocaman olmus doktorun hesabına gore 11+5 ız :) 4.50 cm olmus.bakarken eli agzindaydi kuzumun sonra cikardi ellerini salladi bacaklari:) asagidan yukari zipladi:)mucizevi bir olay insan cok duygulaniyor. testlerımı de yaptırdım sonuclara haftaya bakacak doktor ıdrarda Lökosit yuksek cikmis (<5 olmasi gerekirken 24 yaziyor) sodyum(na)dusuk cikmis diger hersey normal bunlar neyi ifade ediyor acaba kizlar bilen var mi
insallahhhhh herkesten guzel haberler duyariz herkesin bebisi saglikli sihatli buyusun aminnnnn.
merhaba kızlarrrr
benim midem de aynı. hem tok hem aç gibiyim ve berbat yanıyor. rennie duo içmek da fayda etmiyor. midem bulanıyor gibi ama kusma yok. çok pis bi durum. ağzımın da tadı yok.
rabbim hepimize tez vakitte şifa versin inş.
aşkolsun tatlım neden cevap vermeyelim.. benimde öle miğdem yanıyo açım çok açım ama bişey yiyesim yok.... allahımm sen yardım et bize
dayanamıyorumm yaaaaa
kafam o kadar karısıkkii.. ne düşünsem bilemiyorum. korku endişe sevinç hepsi birbirine girdidoktor cok nadiren 3 ü birden yoluna devam ediyor. herseye hazırlıklı ol dedi. ikiz hatta teke bile düşebilir dedi. ama su an 3 ü nün de kalbi atıyo
kızlar dikkat :)) bnm dişler problemli ve doktorum 2 diş arasındaki etten bir parça alcak tabi uyusturması gerekcek 2 doktora sordum kendı doktorum sorun olmaz dedi.. baska bi doktorda normalde dişciler ilk 3 ay yapmazlar dedi kafam karıstı ? yarında randevum var napcam ben ? hiç böle bi tecrubesi olan oldumu bir bildiginiz falan ?
Bugün ben eve gitmeden eşim pişirmiş olacak.Bakalım bir de bu yöntemi deneyeceğiz:)
yanlız hissettimmm:2::2: çünkü iki üç kere üst üste bana kimse cevap vermedi:2::2:evet sonra dikkat ettim herkes birbirine cevap veriyo sonra sonra:2:daha çok üzüldüm bende kendi kendime küstüm:2:
şu andada dikkat çekmeye çalışıyorumçocuklaştım sanırım ahhh şu hormonlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?