küsme küsme hepimiz burdayız birinde görmessek birinde görüyoruzbazen o kadar hızlı ilerlioki takip edemiyorum o yüzden dedim gözden kaçmıştır diye
canım dün akşama bende aynısını yaşadım. o kadar berbat bir ağrıydıki. en sonunda kafamı sıkı sıkı sardım. sabahta bildiğin kafam aciyordu nasıl bir ağrıysa. ben progestan hap kullanıyorum ve onun tetiklediğini düşünüyorum.
kızlarr çok kötü bişi oldu...
şirketteydik burda 6 aylık bi arkaşım var hamile 2 gündür kasıklarım ağrıyo diyodu.biraz önce kanaması başladı doktoru aradı hemen gel erken doğum olablir demiş.Kızlar 6 aylık erken doğum olabilirmi ya daha 800 gr bişeyyayy nasıll üzüldümm başıma ağrı girdii yaa
yaaa açımm ağzım boğazım kupkuru ama hiç bişey yiyemiyorum yarabbim napıcam ben nasıl geçicek bu isyan etmiyorum ama bi yol istiyorummm... dayanıcak gücüm kalmadı
merhaba kızlarrrr
geçmişi okuyamadım haberler nasıl dicem ama yine kimse bana cevap vermicek biliyorum
koskoca topikte kendimi yanlız hissediyorum
sıla üçüzlerin hayırlı olsun canım çok sevindim çok zorlanıcaksın ama bir yaşına kadar en fazla sonra rahatlıcaksın bir seferde halletmiş olucaksın onlar birbirleriyle oynucaklar arkadaşa ihtiyaçları olmucak buda çok güzel birşey benim oğlum yanlız olduğu için çok sıkılıyo yanında birtane daha olsaydı eminim daha çok rahat ederdim
bende miğdemde bir yanma var sanki kızlar hem tok hemde açmışım gibi hissediyorum aranızda öyle olan varmı dicem ama yine kimse cevap vermicek
yanlız hissettimmm:2::2: çünkü iki üç kere üst üste bana kimse cevap vermedi:2::2:evet sonra dikkat ettim herkes birbirine cevap veriyo sonra sonra:2:daha çok üzüldüm bende kendi kendime küstüm:2:
şu andada dikkat çekmeye çalışıyorumçocuklaştım sanırım ahhh şu hormonlar
evet evet yaaa aynen bende çok kötü bir duygu bu ama şeyden sanırım canımız birşey istiyoda ne onu bilmiyoruz galiba akşam yine öle oldum eşim böyle söyledi sonra tvde birşey gördüm yüz ifadem değişince eşim gitti aldı geldi iki tane birden yedim geçti o yanma
dayanamıyorumm yaaaaa
yaaa açımm ağzım boğazım kupkuru ama hiç bişey yiyemiyorum yarabbim napıcam ben nasıl geçicek bu isyan etmiyorum ama bi yol istiyorummm... dayanıcak gücüm kalmadı
benimde migrenim var.Migrenim tuttumu seruma ilaç verip uyutuyorlar beni.doktorum tamol diye bir ilaç vermişti güvenle kullan dedi ama içime sinmiyor işte. Baş ağrıma kalsa her gün içmek zorunda kalacam. Dün geçmeyince anne usulü başımı bağladım biraz rahatladım, eşim de ovdu ama tam geçmedi tabi. Bu dönemler kan basıncının artmasından baş ağrımız sık olacakmış.
geçmiş olsun canım bi baş ağrımız eksik zati oda gelsin tam olsun neyse neyse dayanalım güzel günler bizi bekliyor allahın izniyle
Kuzenimde prematüre doğurdu. Doktorun açıklamasına göre bazı bünyeler hamileliği yani bebeği kabul etmiyormuş. Bakımı zor olacak ama toparlanır elbet üzülme.
canım bende bazen yazıyorum yazıyorum hatta bazı sorulara cevap veriyorum ama yazan olmuyor. Bu topikte çok hamiş var takip etmek herkese cevap yazmak zor tabi. bazen bende alıngan oluyorum girmicem artık diyorum ama birbirimize destek oluyoruz burda. Hep aynı şeyleri yaşıyoruz sonuçta. :) üzülme sen
benim regli düzensizliğim vardı ama öle böle değil yılda bir ya oluyordum yada bir sonraki yıla kalıyordu
altı yedi yıl doğum kontrol hapı kullandım doktorlar çok zor çocuk sahibi olman diyordu (yani bazılarıda yok öle birşey diyordu)
sonunda kullandığım ilaçlar miyom yapmış doktor kesti ilacı normal yöntemlerle hamile kalmaya çalış dedi olmazsa müdahale edicez
nasıl olurki dedim bende regli olamamki ilaç kullanmazsam doktor kestirip attı
ilacı bırakır bırakmaz ilk denemede hamile kalmışım regli olmadım ilaç bitince olmam gerekiyordu ama önemsemedim tabi yılda bir oluyo nasıl olsa diye bir yandanda doktoruma kızıyorum
aradan biraz zaman geçti başka doktora gittim miyomlar için ameliyat etmeye karar verdi
sonra ben korktum gitmedim gitseydim hamileyken ameliyata giricekmişim muhtemelen küçük olduğu için görmedi aradan birbuçuk ay geçti işten ayrıldım mide bulantılarım başladı ama acayip günde üç dört defa çıkarıyorum şüpelendim test yaptım biri koyu diğeri silik çıktı yok dedik kendi kendimize kağıtta ikisinie aynı koyulukta gösteriyordu silikte çıksa pozitif diye birşey yazmıyordu
velhasıl anlamadık biz karnım büyümeye başladı sertleşti bende miyomlar iyice büyüdü onlar rahatsız ediyo diyorum
miğde bulantımı iten ayrılmış olma psikolojisine bağladık
bel ağrılarımı koltuk çektim ona bağladık(hamileyken bide koltukların yerini değiştirdim odadan odaya) annem belim arıyo diye belimi çekti, sırtıma çıkıp çiğnicekti izin vermedim allahtan
neler neler yaaa içki içmediğim halde o dönem hepsinin tadına baktım diskolarda atladım zıpladım
en sonunda bir arkadaşım karnıma dokundu kızım annemdede var miyom hiç böle olmadı senin karnın hamile karnı gibi sertleşmiş üstelik erkek çocuk gibi sivri dedi ben hemen eve gelip bir test yaptım ikinci çizgi diğerinden bile koyu çıktı ertesi gün hemen doktora koştuk(tamda eşimin doğumgünüydü) doktor aleti karnıma koyar koymaz bebişim kafasını çevirip bize bakmazmı barmaklarını filan oynatıyo şok olduk doktorda öle cinsiyetide erkek dedi üç buçuk aylık
kimse inanmadı bana hep bilinçi olarak gizlediğimi sandı arkadaşlarım çok dalga geçtiler inananlarda halende espiri konusudur
yaaa kızlar işte böylebu sefer öle olmasın diye karar verdikten sonra yakın takibe aldım ve ertesi gün anladım hamile kaldığımı
bende öle canım yedi buçuk aylık doğum yaptım çok zor allah yardımcıları olsun, doğum yaptığım hastahaneye çok güveniyorum o yüzden beş aylık bebeği bile yaşattılar parmakları doğduktan sonra gelişimini tamamladı düşünün artık 500 gr doğmuş
evet bende kaç gün girmedim dayanamadım sonra haklısın canım alınmamak lazım aslında muhabbet çok koyu oluyor arada kaynayabilir
canım havuçta çok iyi geliyor yemek yiyemiyorum bende ama böle şeyler gidiyo salatalık havuç filan
patatete iyi fikirmiş canım çekti yapam bari
doğum nerde oldu? hangi ilde? birilerine fikir olur belki. ben böyle (izmir için) çok ihtiyaç duyuyorum tedirginim biraz.
Kızlar canı ekşi-tuzlu isteyenin bebek cinsiyeti ne oluyordu. Ye tatlıyı çıkar Hakkıyı derlerdi, benim kız mı oluyor yani
haklısın canım arkadaş uyarmasa uyanamazdım belkide doğuma kadar
bide erken doğum yapınca hamileliğimden hiç birşey anlamadım aaaa hamileymişim ne yapçam filan derken birde baktım doğuma giriyorum
canım ben istanbul kanuni sultan s. hastahanesinde doğum yaptım yine orada yapıcam kısmetse
muane kısmında yeni yetme doktorlar var insanın morali bozuluyo çokta kalabalık ama arka tarafta bütün doktorlar süper ve her alan için acayip gelişmiş bi sistemleri var
ben doğum yaptığımda 15 gün boyunca emzirmeye gitmiştim ve orada birçok anneyle konuşma fırsatım oldu çoğu başka hastahanelerden sevk edilmiş doğumdan sonra veya doğmadan önce bebek çok küçük veya sorunlu biz alamayız deyip oraya göndermişler ve orada sorunsuz bir şekilde yaşatılmış bebişler allah razı olsun çok iyi ilgileniyorlar
canım bence o kişiden kişiye ve bebeğin büyümesine göre değişiyo o dönem bebiş neye ihtiyaç duyuyorsa ona göre birşey istiyor bence, benimde ilk bebişte yediklerime bakılırsa kızdı ama erkek oldu şimdide tam tersi şeyler istiyo
bu arada ilk bebeğimde çok fazla havuç yemiştim bebişim erken doğdu pramatüre bebeklerde göz problemi çok yaşanıyo çok şükür benimkiin hiç bir sıkıntısı almadı havuca bağlıyorum ben onu mesela yedim ydim gözleri erken gelişti
Ozaman bilinçli olarak 4 ay kadar anne oldun. olsun bu aslında bir şans belki de. zamanın nasıl geçtiğini anlamamışsındır. Bende İzmirdeyim nerede doğum yapacağımı bilemiyorum. bir iki hastane var bana yakında ama özel gibi pahallılar. Bir miktar bütçeyi gözden çıkardık ta inşallah şansımız da olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?