2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
küsme küsme hepimiz burdayız birinde görmessek birinde görüyoruz bazen o kadar hızlı ilerlioki takip edemiyorum o yüzden dedim gözden kaçmıştır diye

teşekkür edeerim canım çok iyisin
hpiniz çok iyisiniz şımartılasım gelmiş eksik olmayın sizde çok şımarttınız

size ilk hamilelik hikayemi anlatıym nasıl olduda çocuğun cinsiyeti belli olana kadar hiç birşey anlamadım çok gülüceksiniz
yanlız biraz uzun başlıyorum şimdi yazmaya bekleyin beni anacımmmm

yaaa açımm ağzım boğazım kupkuru ama hiç bişey yiyemiyorum yarabbim napıcam ben nasıl geçicek bu isyan etmiyorum ama bi yol istiyorummm... dayanıcak gücüm kalmadı

benimde migrenim var.Migrenim tuttumu seruma ilaç verip uyutuyorlar beni. doktorum tamol diye bir ilaç vermişti güvenle kullan dedi ama içime sinmiyor işte. Baş ağrıma kalsa her gün içmek zorunda kalacam. Dün geçmeyince anne usulü başımı bağladım biraz rahatladım, eşim de ovdu ama tam geçmedi tabi. Bu dönemler kan basıncının artmasından baş ağrımız sık olacakmış.

Kuzenimde prematüre doğurdu. Doktorun açıklamasına göre bazı bünyeler hamileliği yani bebeği kabul etmiyormuş. Bakımı zor olacak ama toparlanır elbet üzülme.

bazen gözden kaçıyor canım ya... benim de mide yanmam oluyor ama şimdilik bulantı iştahsızlık gibi bir durumum yok.

canım bende bazen yazıyorum yazıyorum hatta bazı sorulara cevap veriyorum ama yazan olmuyor. Bu topikte çok hamiş var takip etmek herkese cevap yazmak zor tabi. bazen bende alıngan oluyorum girmicem artık diyorum ama birbirimize destek oluyoruz burda. Hep aynı şeyleri yaşıyoruz sonuçta. :) üzülme sen

dayanamıyorumm yaaaaa

yaaa açımm ağzım boğazım kupkuru ama hiç bişey yiyemiyorum yarabbim napıcam ben nasıl geçicek bu isyan etmiyorum ama bi yol istiyorummm... dayanıcak gücüm kalmadı

canım biraz daha dayan. Ben geçen haftaya göre bu hafta daha iyiyim şükürler olsun bu hafta kahvaltı yapmaya başladım. Belki haftaya biraz daha rahatlarsın. çok zorlandığımda maden suyu içiyorum bir dene istersen. çok iyi geliyor. karpuz-çilek alıyorum hatta ağzımın tadı da düzeliyor.

benim regli düzensizliğim vardı ama öle böle değil yılda bir ya oluyordum yada bir sonraki yıla kalıyordu
altı yedi yıl doğum kontrol hapı kullandım doktorlar çok zor çocuk sahibi olman diyordu (yani bazılarıda yok öle birşey diyordu)
sonunda kullandığım ilaçlar miyom yapmış doktor kesti ilacı normal yöntemlerle hamile kalmaya çalış dedi olmazsa müdahale edicez
nasıl olurki dedim bende regli olamamki ilaç kullanmazsam doktor kestirip attı
ilacı bırakır bırakmaz ilk denemede hamile kalmışım regli olmadım ilaç bitince olmam gerekiyordu ama önemsemedim tabi yılda bir oluyo nasıl olsa diye bir yandanda doktoruma kızıyorum
aradan biraz zaman geçti başka doktora gittim miyomlar için ameliyat etmeye karar verdi
sonra ben korktum gitmedim gitseydim hamileyken ameliyata giricekmişim muhtemelen küçük olduğu için görmedi aradan birbuçuk ay geçti işten ayrıldım mide bulantılarım başladı ama acayip günde üç dört defa çıkarıyorum şüpelendim test yaptım biri koyu diğeri silik çıktı yok dedik kendi kendimize kağıtta ikisinie aynı koyulukta gösteriyordu silikte çıksa pozitif diye birşey yazmıyordu
velhasıl anlamadık biz karnım büyümeye başladı sertleşti bende miyomlar iyice büyüdü onlar rahatsız ediyo diyorum
miğde bulantımı iten ayrılmış olma psikolojisine bağladık
bel ağrılarımı koltuk çektim ona bağladık(hamileyken bide koltukların yerini değiştirdim odadan odaya) annem belim arıyo diye belimi çekti, sırtıma çıkıp çiğnicekti izin vermedim allahtan
neler neler yaaa içki içmediğim halde o dönem hepsinin tadına baktım diskolarda atladım zıpladım
en sonunda bir arkadaşım karnıma dokundu kızım annemdede var miyom hiç böle olmadı senin karnın hamile karnı gibi sertleşmiş üstelik erkek çocuk gibi sivri dedi ben hemen eve gelip bir test yaptım ikinci çizgi diğerinden bile koyu çıktı ertesi gün hemen doktora koştuk(tamda eşimin doğumgünüydü) doktor aleti karnıma koyar koymaz bebişim kafasını çevirip bize bakmazmı barmaklarını filan oynatıyo şok olduk doktorda öle cinsiyetide erkek dedi üç buçuk aylık
kimse inanmadı bana hep bilinçi olarak gizlediğimi sandı arkadaşlarım çok dalga geçtiler inananlarda halende espiri konusudur
yaaa kızlar işte böyle bu sefer öle olmasın diye karar verdikten sonra yakın takibe aldım ve ertesi gün anladım hamile kaldığımı

bende öle canım yedi buçuk aylık doğum yaptım çok zor allah yardımcıları olsun, doğum yaptığım hastahaneye çok güveniyorum o yüzden beş aylık bebeği bile yaşattılar parmakları doğduktan sonra gelişimini tamamladı düşünün artık 500 gr doğmuş

evet bende kaç gün girmedim dayanamadım sonra haklısın canım alınmamak lazım aslında muhabbet çok koyu oluyor arada kaynayabilir

ah be canım aynı durumdayım..halsizlikten başım dönüyor..
patates haşlayıp yemeyi denedinmi..ben tuz döküp yanıma bırakıyorum..azcık azcık tırtıklıyorum..
domates salatalık ye..onlar sulu içini ferahlatır. aslında serum alan 2 gün kesiyo bulantıyı..,
ben haftada bir alıyorum..

Gerçekten çok ilginç, şaka gibi. Allaha emanet hamile kalmışsın valla... İyi arkadaşın uyarmış seni yoksa doğumda öğrenecektin bebeğini

doğum nerde oldu? hangi ilde? birilerine fikir olur belki. ben böyle (izmir için) çok ihtiyaç duyuyorum tedirginim biraz.

canım havuçta çok iyi geliyor yemek yiyemiyorum bende ama böle şeyler gidiyo salatalık havuç filan
patatete iyi fikirmiş canım çekti yapam bari

canım havuçta çok iyi geliyor yemek yiyemiyorum bende ama böle şeyler gidiyo salatalık havuç filan
patatete iyi fikirmiş canım çekti yapam bari

ayy benim canım hepsinden çekti :) patates salatası yapayım diyorum ama soğan beni öldürür şimdi. ağzım ekşidi valla biraz t..şu yiyeyim bari bastırsın

Kızlar canı ekşi-tuzlu isteyenin bebek cinsiyeti ne oluyordu. Ye tatlıyı çıkar Hakkıyı derlerdi, benim kız mı oluyor yani

doğum nerde oldu? hangi ilde? birilerine fikir olur belki. ben böyle (izmir için) çok ihtiyaç duyuyorum tedirginim biraz.

haklısın canım arkadaş uyarmasa uyanamazdım belkide doğuma kadar
bide erken doğum yapınca hamileliğimden hiç birşey anlamadım aaaa hamileymişim ne yapçam filan derken birde baktım doğuma giriyorum

canım ben istanbul kanuni sultan s. hastahanesinde doğum yaptım yine orada yapıcam kısmetse
muane kısmında yeni yetme doktorlar var insanın morali bozuluyo çokta kalabalık ama arka tarafta bütün doktorlar süper ve her alan için acayip gelişmiş bi sistemleri var
ben doğum yaptığımda 15 gün boyunca emzirmeye gitmiştim ve orada birçok anneyle konuşma fırsatım oldu çoğu başka hastahanelerden sevk edilmiş doğumdan sonra veya doğmadan önce bebek çok küçük veya sorunlu biz alamayız deyip oraya göndermişler ve orada sorunsuz bir şekilde yaşatılmış bebişler allah razı olsun çok iyi ilgileniyorlar

Kızlar canı ekşi-tuzlu isteyenin bebek cinsiyeti ne oluyordu. Ye tatlıyı çıkar Hakkıyı derlerdi, benim kız mı oluyor yani

canım bence o kişiden kişiye ve bebeğin büyümesine göre değişiyo o dönem bebiş neye ihtiyaç duyuyorsa ona göre birşey istiyor bence, benimde ilk bebişte yediklerime bakılırsa kızdı ama erkek oldu şimdide tam tersi şeyler istiyo
bu arada ilk bebeğimde çok fazla havuç yemiştim bebişim erken doğdu pramatüre bebeklerde göz problemi çok yaşanıyo çok şükür benimkiin hiç bir sıkıntısı almadı havuca bağlıyorum ben onu mesela yedim ydim gözleri erken gelişti

Ozaman bilinçli olarak 4 ay kadar anne oldun. olsun bu aslında bir şans belki de. zamanın nasıl geçtiğini anlamamışsındır. Bende İzmirdeyim nerede doğum yapacağımı bilemiyorum. bir iki hastane var bana yakında ama özel gibi pahallılar. Bir miktar bütçeyi gözden çıkardık ta inşallah şansımız da olur.

Tüh havuç mevsimi de bitti... Benimde Allerjik astımım var elmayı çok severim, meğer elma solunum yollu için bebeğe iyi geliyormuş . hem kabızlığa da iyi geliyor.

Bu sefer kız olur inşallah ,bir kız - bir erkek olsa ne güzel olur.

evet canım öle oldu güzel bir anı kaldı bana farklı
ama eşime çok naz yapmak istiyordum yapamadım diye üzüldüm gerçi bundada yapmıyorum pek zati oda çok şımarıcamı bildiği için pek yüz ermiyo

valla canım ben devlet has. den yanayım zor oluyo biraz ama güveniyorum özeller gibi para odaklı çalışmadıkları için, özelde hep bir şüpe oluyo acaba gerçekten gereklimi yoksa para kazanmak içinmi yapıyorlar emin olamıyorum mesela sık sık utrosona girmemek gerekiyo diye biliyorum devlet ayda bir sokuyo çok kısa bakıyo özellerde haftada bir bakan var bilemedim yani topikteki arkadaşların çoğuda özele gidiyo anladığım kadarıyla allah hepimizi doğru insanlara denk getirsin
birazda ilk doğumdan sonra yaşadıklarımla ilgili, kaçtanesini özelde doğum olmuş beyinde problem var mesela çocuk erken doğmuş bizim yeterli aletimiz yok diyerek göndermişler oraya e bide o sıkıntıyı o ara yaşamak var düşünsene
sanırım önceden öğrenek lazım bi problem çıkarsa yeterli küvez varmı, her durumda müdahale edebilirmisiniz diye allah göstermesinde en iyisi erken doğum onda bile özelde yaptıysan sıçtın afedersin benim zamanımda saati 400 tl demişlerdi ödeyemeyiz diye devlete geçenler olmuştu, birde başka bir problem çıktığını düşün insan altından kalkamaz
aynı şeyi hatta bence daha iyisini devlettede yapıyorlar sadece yoğunluktan dolayı özeldeki gibi hoş bir ilgi alaka olmuyo o kadar
yani bu benim fikrim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…