2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

olsun canım havuç uzun süre dayanan bir sebze yani satılanlarda mevsiminde kopmuştur eminim ye sen yinede
üfff yaaa bende elma yemiyorum aslında severimde alırım ama önüme alıp yemek aklıma gelmez, o yüzdende genelde kabızım :)

hayırlısı olsun canım gönlüm kızdan yana ama babasıda rüyasında kız görmüş
bu arada biz daha çıkarken babası oğluşumuzu rüyasında görmüştü ismiyle beraber arışın kıvırcık saçlı adıda alperen aynene öle oldu ağluşum :)

evet özelleri sorgulamak lazım. Büyük hast. olmalı. bu pahallı dediklerim öyle yeni doğan yoğun bakım vs var. devlet hastanesi de dediğin açıdan iyi ama ben güven duymuyorum artık. Her gittiğim de lanet olsun dedim. :? en son bir tahlil için gittim 5 hasta birden içeri aldı. perdenin arkasında muayene ettiği kadınla konuşmalarını filan duydum ben utandım valla. Devlet hastanesinde ilgiyi geçtim, mahremiyet bile yok. Annem ameliyat oldu manyak hemşireler , kaprisli doktorlarla uğraştım. Özelde yapmacık olduklarını biliyorum evet müşteri gibi bakıyorlar bana bakınca TL görüyorlar onu da biliyorum ama beni sinirlendirmiyorlar en azından

evet haklısın canım sen bire denk gelmemişsin iysine sanırım yada ben kötüsüne denk gelmedim
birazda maddiyatla ilgili sanırım ödeme olanağımız olsaydı belki bende özel araştırırdım bilmiyorum
ilk doğumumda bi sıkıntı çekmedim gerçi muaneye özele gitmiştim onda
ilk defa devlette düzenli muane oluyorum şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım aşırı kalabalık ve yeni yetme doktorların suratsız ifadelerinin dışında

Yeşil elma alıyorum ama zamanı geçiyor zor buluyorum. Kabuklarını soyuyorum mideye dokunmasın diye. Ya sabah aç karnına yada gece yatmadan önce bir iki saat öncesi yersen biraz daha rahat olursun.

Diğer topikten canımiçi bir arkadaşım aylar önce benim için kv.den fal baktırmıştı. 3 vakitte hamiş kalacağımı ilkinin kız sonra hemen arkasından erkek olacağını söylemişti. 3 vakit tuttu gibi bakalım gerisi tutacak mı :) kendi kv. fal baktırınca ikiz gebelik var demişler. kısmette 2 çocuk görünüyor bakalım hayırlısı :)

evet canım elmayı alışknlık haline getirmeliyim
vyyy süpermiş iyi tutmuş harbi
kv ne canım cahilliğime ver

aaaa dur bir dkika senin ikizmi bebişlerin yanlışmı anladım aaaaaaa süper yaaa bak belki birinci kız hemen arkasındanda erkek doğucaktır ne süper yaaa bende hep ikizlerim olsun istemiştim tek seferde kurtulayım diye eşimin ailesinde ikiz çok ama hep üçüncü çocuklar ikiz olmuş bida hamile kalırsam ikiz olma ihtimalı yüksek yani tabi dört çocukla insan napar bilmiyorum

yok canımm nerde... tek gebelik benim. bir tanecik var. hamilelik sıkıntıları olduğunda da tek olduğu için şükür ediyorum. ama olsa da çok sevinirdim. Bazı gebeliklerde sonraki aylarda döllenme oluyormuş ya anca öyle olursa şansım olur Kv. çok sevinmişti ikiz diye ama onda da çok üzgünüm tek kese var dedim.

selayhusssssssss nasıl anladın canım ben hıc anlamıyorum :)doktorda daha birsey demedi saglikli olsunda canim farketmez
Sadece bir tahmindi canim .. Birde kk da bir topik var nub tahmini dini oraya biraz bakinmistim :))
Annesi SIki SIkI tutunmustur insallah bebisin sana , dualarimiz seninle ..
Arkadaslar kalp atislarini duydum dun allahima sukur.7+4 um 160 atiyordu.boyuna 9mm dedi kucukgibi geldi siizin nasildi bu haftalarda :18: :18:
Gozun aydin canim .. Her bebek degisik ilerliyor annesi oda sonra ilerler :)) kafana takma ..
Ben gecen hafta 7+3 dum 14 mm demisti ..
selam kızlar.. geçmişi okuyamadım. umarım herkesten güzel haberler vardır...

benden sok bi haber var.

ÜÇÜZ HAMİLEYİM
Supermis :)) masallah tebrik ederim , allahim devamini getirsin insallah

Seni merak etmistim cok sevindim bu habere canim , insallah boyle devam eder ve bebegin birakmaz seni ..

hımmm anladım
dur şimdidde sonradan döllenmeyi anlamadım nasıl yani sekiz hafta gebesin diyelim üstüne bir döllenme dahamı olabiliyo
sonradan çatlayan yumurtalarmı oluyo onlarmı dölleniyo

Teşekkürler canım ve biraz önce hafif bir kahve renkli sıvı geldi gibi gördüm umarım bir şey olmaz endişeliyim(

Zuzucum yukardaki mesajimda dini yazan yer diye olacakti :))) telde girince duzeltemedim :)))

hımmm anladım
dur şimdidde sonradan döllenmeyi anlamadım nasıl yani sekiz hafta gebesin diyelim üstüne bir döllenme dahamı olabiliyo
sonradan çatlayan yumurtalarmı oluyo onlarmı dölleniyo

çok detaylı bilgiye sahip değilim içerikle ilgili ama dediğin gibi, nadir bir durum olsa da öyle hamilelikler yaşanıyormuş. Hatta ben bir doktorun yazısını yazayım da daha bilimsel olsun

"Normalde insan neslinde gebelik oluştuktan sonra bunun üzerine gebelik oluşmaz. Sebebi ise kadınlarda üreme sisteminin her ay bir yumurta gelişmesine uygun olması ve gebelik oluştuktan sonra yumurtalıklarda yumurta gelişimindeki duraksamadır. Ancak literatürde çok nadir bu tür gebelikler bildirilmektedir. Bu durum iki şekilde ortaya çıkabilir. Birincisi çok nadiren aynı ay iki yumurtanın gelişmesi ve bir tanesinin daha sonra döllenmesi (süperfekundasyon), ikincisi ise kadın gebe kaldıktan sonraki aylarda başka bir yumurta ile döllenme olmasıdır (süperfetasyon)."Prof. Dr. Recai Pabuçcu

Yakaladım seni gelir gelmez cinsiyet tahmini yapmaya çalışıyo
Bizde burda meraktan çatlayalım zilli seniiiii
Hemen resmi ekle de teyzeleri ıssırsın onu

Teşekkürler canım ve biraz önce hafif bir kahve renkli sıvı geldi gibi gördüm umarım bir şey olmaz endişeliyim(

canım o zaman doktoruna danış mutlaka. riskli durum varsa hemen ilaç kullandırı. telaşlanma ama bekleme de.

vay be neler varmış

Ben çıkıyorum arkadaşlar, bilgisayar da baş ağrısı yapıyor ne kadar az dursak o kadar iyi dimi. Kendinize iyi bakın iyi akşamlar. :)

:) biraz şumaralım biraz şımartalım öyle böyle 9 ayı geçirelim :)

Bende aynen öyle sarıp yattım canım. Bende migrende yok ama ilk defa bu kadar şiddetli bir ağrı yaşadım. Hala başım acıyo. Eminim seninki daha kötüdür. Allah yardımcın olsun

Hay maşallah :) benim arkadaşımın çok yakın bir arkadaşıda doğuma kadar anlamamış. Karnıda içeri doğru büyümüş :) bide 2. Bebeiymiş öyleyken hiç anlamamış ilaçta yutmuş alkolde almış. Doğum zamanıda sancılanmış hasta diye acile gidince öğreniyolar :) ne güzel 9 ayını normal geçirmiş :) bizde sürünüyoruz

Ben çıkıyorum arkadaşlar, bilgisayar da baş ağrısı yapıyor ne kadar az dursak o kadar iyi dimi. Kendinize iyi bakın iyi akşamlar. :)

İyi akşamlar canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…