2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Nergisyasemin dun yazilarini okuyup yazamamistim.. Tatliya baglanmasina sevindim .. Sende bebisi uzme annesi dikkat et kendine .

Kizlar benim yine kontrol var yarin .. Burda anne bebek kitapcigi denen birsey var hamilelikten cocuk 6 yasina gelene kadar herseyin kayit edildigi bir not defteri gibi bisi .. Insallah hersey yolunda giderse yarin onu verecekler ..
Cok heycanliyim yine ... Icimde kocaman umudumvar .. Insallah hersey yolunda gider diye bol dua ediyorum ..

maşallah üçüzz hee Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok güzel yaaa :)

Cok sevindim Maasallah Ucuzun Olacakmis Rabbim Sag salim Kucagina Almak Nasip Etsin Bende Ikizim Olsun Cok Isterdim

sılacım inanamıyorum gerçektenmi hadi hayırlısı allah üçüçnüde bağışlasın sana kendine dikkat et iyi bak.
ilki kızdı değilmi seninde artık kızın yardımcı olur annesine.

Sıla, tebrik ederim üçüzlerin hakkında hayırlısı olsun:) Gerçekten Şok:)Güzel şok ama.
Kan şekerim düştü sanırım birsürü çikolata yedim ve midem bulandı açlığımda gitti.

Maşallah hayırlı olsun :))) sağ salim elinize alırsınız inşallah :)

hepinize cok teşekkür ediyorum kızlar.. rabbim sağlıkla sıhhatle tamamına erdirir inş. dualarınızda beni unutmayın olur mu??

kabilarda normal yolla oldu canım..

Son düzenleme:
Kizlar sonunda gelebildim eve ,doktor dönüşü bebek mevludune gittim , bir duygulandim sormayın Allah hepimize nasip etsin o gunleri

Benim sut kuzu kocaman olmus eli , yuzu , ayagi , kolu her bir seyi gayet net gozukuyor , birde hareketli maşallah zıp zıp zıpliyor , eli kolu hic durmuyor , fikir fikir oynuyor , doktorum cok hareketli bir bebek olacak dedi :))
Ultrasona gore 11+6 gözüküyorum , her sey yolunda , kese , bebek gayet sorunsuz bu gunümüzede sukur , 10 gun sonra ikili testim yapılacak gayet heyecanlıyım
Bu arada genital nub teorisine ve doktorumun on görusune gore erkek geliyor bize :)))) ama kesin bir sey yok Allah hayirlisini saglikla sihhatle nasip etsin
Gecmisi simdi okuyacagim guzel bir gun olmuştur dilerim herkese

idrar tahlilinde lokositi yuksek cikan var mi kizlar bi bu yuksek birde sodyum(na) dusuk diger hersey normal yaziyor.doktoruma haftaya gidecem anca

canim benim idrarda degil de kanda lokositim cok hafif yuksek cikti. 11000 olmasi gerekirsen 11,300. ama idrarda falan bir sey bulamadilar,bazi hamilelerde olurmus. netten arastirdim.

HAMİLELİKTE (GEBELİKTE) WBC DEĞERİ YÜKSEKLİĞİ
Hiç bir enfeksiyon ve başka bir neden olmaksızın tamamen normal bir hamilelikte anne kanında lökosit (wbc) sayısında artış meydana gelebilir ancak çoğu zaman gebe olmayanlar ile benzer değerlerdedir. Enfeksiyon ve diğer nedenler normal dışı daha fazla yülkselmelere neden olabilir. Gebelikte yaklaşık olarak 15.000 civarına kadar lökosit sayısı artışı normal kabul edilebilir, ayrıntılı normal değer aralıklarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Doğum sırasında ve sonrasında wbc sayısı daha fazla artabilir, 25000-30000 civarına kadar yükselmeler izlenebilmektedir. Anne kanında WBC sayısı genellikle doğumdan 1 hafta sonra normale döner.

Cok guzel yaa :)).. . Oh oh masallah aslan parcasina , hareketli cikti demek ..
Insan duyuncaa bile cok duygulaniyor .. Bu yavrucuklar ne guzel mucizeler boyle ... Ikili test icin gec degilmiymis puffy .. Sanirim 13+4 olacaksin yani 14. hafta ??banada 12+6 ya randevu vermislerdi erkene almaya calisacaktim..
..

gozun aydın puffy abla nasıl oynuyor degıl mı senınle aynı mercımekler :) boyu ne kadarmis ohhh rahatlamissindir.puffy abla bende resim eklemistim onceki sayfalarda nub dan anliyorsan banada bakar misin :13:

arkadaslar ben sizlerden 7 saat geriden geldigim icin hep gecmisi okuyorum ben cevap yazana kadar her sey ilerlemis oluyor

ucuzlere kocaman bir masallahhh cektim zatenn :))) kocama bile hemen anlattim o kadar heyecanlandim,Allah nazarlardan saklasin.

Filizcigim ve Meltemcigim hepsi gececek insallah,ne kirmizilar,ne kahverengiler,bembeyaz hepimiz devam edecegiz bu yola.

zuzucugum size de masallah kocaman olmus yavrun :)))

puffy ablam size de bir masallah,insallah haberler hep boyle guzel gider.

unuttugum biri varsa kusura bakmasin,7 saat geriden olunca anca toparliyorum.

bana da cok komik bir sey oldu: bir haftadir canim tipik bir Turk yemegi cekiyordu,ama brudaki Turk lokantalarinda falan da yok. esimin doktora yaptigi laboratuara yeni bir genc Turk cocuk geldi. dun elinde o yemegin paketinden yarim kiloluk bir paketle esime gelmis:" Turkiye'den bir arkadasim bana yollamis,aklima Neslihan ve bebek geldi,hamiledir cani ceker,onlar yesin dedim" demis ve paketi esime vermis :) hamileligimin basindan beri ilk defa 2 tabak yedim bir yemekten :)))) cocugun haberi olmadan resmen sevaba girdi :)))

ne kusma ne bulanti olmadi 3 aydir ama birde benim canim birseyler cekse istahsizlik cok fazla hicbirsey yiyemiyorum allahtan doktorum vitamin verdi onlarla biraz ayakta kalirim

nesleeeeecim afiyet olsunn yarasin kuzusunaaaa

Nergisyasemin dun yazilarini okuyup yazamamistim.. Tatliya baglanmasina sevindim .. Sende bebisi uzme annesi dikkat et kendine ..

Bağladık gibi canım. Kocam kötü diil aslında ama biraz düşüncesiz baktım oda üzülmüş bende çok uzatmadım :)

Gözün aydın ablacım. Maşallah diyelim minnak tavşana :)

kızlar merhaba.. ya bu haftanın belirtilerini okuyordum da, rahim büyüdüğünden mesaneye baskı yaparak, buna bağlı olarak da sık idrara çıkma olurmuş. ben gece en az 3 kere tuvalete kalkıyorum ama bu hamileliğin başından beri böyle. gün içinde öyle saat başı tuvalete gitmiyorum, millet öyle yazmış, gidiyorum ama aşırı sık değil. ters giden bişeyler mi var of yine sardı paranoyalar. herkes bu haftalarda sık sık gidiyor mu? yani herkeste aynı olmayabilir belirti, belki benim mesanem geniştir :)

Maşallah allah anzarlardan saklasın seni ve yavrunu allahım bana da böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin

canım hiç canını sıkma ben de aynıyım seninle,zaten sık idrara çıkmaktan şüphelendim kendimden.ben de geceleri iki kere gidiyorum.

canım hiç canını sıkma ben de aynıyım seninle,zaten sık idrara çıkmaktan şüphelendim kendimden.ben de geceleri iki kere gidiyorum.

canım demek bizim mesaneler geniş yani millet alışverişe gitmeye korkuyorum, hemen tuvaletim geliyor yazınca korktum, acaba bende ters giden birşeyler mi var diye. normal insan gibi çıkıyorum ben idrara :)

Bundan once 2 kurtaj toplamda 3 dusuk yasadigim icin doktorum yaptir dedi ..

Gecen yilki dusuk olayim hala unutamiorum : , once dogal yoldan dussun diye ilac verdiler .. Hastanede kontrollu sekilde dusurdum keseyi (. Sonra bir ay hcg dusmedi meger hersey gitmemis parca kalmis bir ay sonra silbastan full narkozla kurtajq aldilar ..
Rabbim kimseye yasatmasin ...

Kabakcicegi bunun sorun oldugunu dusunmuyorum ben .. Sivi tuketiminede cok bakiyor bu ..
Oldum olasi cok :sIk wc ye giderim .. Ama bazen sabah iś yerinde 12 ye kadar gitmiyorum ..
Geceleri 3-4 kere kalkiyorum..

Puffycimm,ablacımm çok sevindim gözümde canlandı bebeğin hareketleri,hayal ettim.bende çok istiyordum yarın USG ye girmeyi ama Dr.um gerek yok keyfi yere bakmanın anlamı yok,dedi.daha 2hafta olmamıştı.Bekliycem artık ne yapayım.

Açım ama benim için dünyada hiç yemek yok sanki.Hepsi benim ağız tadıma uzak.Eşimle şöyle kocaman içi dolu dolu ekmek arası yemeği özledim.Karnımın doymasını çılgınlar gibi yemeği özledim.Açken mutsuzum,yerken öyle,yedikten sonrada öyle.Ama bebeğimle çoookk mutluyum:))
Birde yemekten sonra öksürüğüm var benim,işte herşeyin tuzu biberi oluyor.midem sakinse bile ayaklanıyor.Tr ye geleyim hemen KBB ye muayene olacağım.

canım demek bizim mesaneler geniş yani millet alışverişe gitmeye korkuyorum, hemen tuvaletim geliyor yazınca korktum, acaba bende ters giden birşeyler mi var diye. normal insan gibi çıkıyorum ben idrara :)

yok ben de normalden cok cikiyorum ama oyle abarti bir durum olmadi henuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…