maşallah üçüzz hee Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok güzel yaaa :)
Cok sevindim Maasallah Ucuzun Olacakmis Rabbim Sag salim Kucagina Almak Nasip Etsin Bende Ikizim Olsun Cok Isterdim
sılacım inanamıyorum gerçektenmihadi hayırlısı allah üçüçnüde bağışlasın sana kendine dikkat et iyi bak.
ilki kızdı değilmi seninde artık kızın yardımcı olur annesine.
amanınnnnnikize çok derken hay maşallah allah bağışlasın. ne güzel 3ünüde bi kerede halletceksin. bakcak kimse var mı bari sana yardımcı olcak. ben kalabalık aileleri çok severim hep derdim 3 - 4 tane doğurcam diye şimdi bebiş beni hırpalayınca vazgeçtim bi tane yeter diorum sen ne güzel bi kerede halletceksin hepsini. inşallah cinsiyetleri değişik olur. yoksa evde 4 tane erkek düşünemiyorum ama 4 bayan güzel olur çoğunluk
Sıla, tebrik ederim üçüzlerin hakkında hayırlısı olsun:) Gerçekten Şok:)Güzel şok ama.
Kan şekerim düştü sanırım birsürü çikolata yedim ve midem bulandı açlığımda gitti.
merhaba kızlarrrr
geçmişi okuyamadım haberler nasıl dicem ama yine kimse bana cevap vermicek biliyorum
koskoca topikte kendimi yanlız hissediyorum
sıla üçüzlerin hayırlı olsun canım çok sevindim çok zorlanıcaksın ama bir yaşına kadar en fazla sonra rahatlıcaksın bir seferde halletmiş olucaksın onlar birbirleriyle oynucaklar arkadaşa ihtiyaçları olmucak buda çok güzel birşey benim oğlum yanlız olduğu için çok sıkılıyo yanında birtane daha olsaydı eminim daha çok rahat ederdim
bende miğdemde bir yanma var sanki kızlar hem tok hemde açmışım gibi hissediyorum aranızda öyle olan varmı dicem ama yine kimse cevap vermicek
Gerçekten şok haber.İnşallah hepsini sağlıkla kucağına alırsın canım.
Güzel birşey bence benim de gönlümden hep ikiz olsa diye geçiyor.
Tedaviyle mi oldu yoksa normal mi?
Kızlar bir bakayım dedim üçüzlere takıldım.Birazdan mesai bitecek ben ancak gelebildim.
Umarım herkes iyidir.
Günaydın diyemedim iyi akşamlar diyeyim bari.
Yarın kontrolümüz var bizimde.Heyecanlıyım ben de.
Umarım herşey yolundadır,kalp atışlarını duyarız.
Maşallah hayırlı olsun :))) sağ salim elinize alırsınız inşallah :)
Sadece bir tahmindi canim .. Birde kk da bir topik var nub tahmini dini oraya biraz bakinmistim :))
Annesi SIki SIkI tutunmustur insallah bebisin sana , dualarimiz seninle ..
Gozun aydin canim .. Her bebek degisik ilerliyor annesi oda sonra ilerler :)) kafana takma ..
Ben gecen hafta 7+3 dum 14 mm demisti ..
Supermis :)) masallah tebrik ederim , allahim devamini getirsin insallah
Seni merak etmistim cok sevindim bu habere canim , insallah boyle devam eder ve bebegin birakmaz seni ..
idrar tahlilinde lokositi yuksek cikan var mi kizlarbi bu yuksek birde sodyum(na) dusuk diger hersey normal yaziyor.doktoruma haftaya gidecem anca
Kizlar sonunda gelebildim eve ,doktor dönüşü bebek mevludune gittim , bir duygulandim sormayın Allah hepimize nasip etsin o gunleri
Benim sut kuzu kocaman olmus eli , yuzu , ayagi , kolu her bir seyi gayet net gozukuyor , birde hareketli maşallah zıp zıp zıpliyor , eli kolu hic durmuyor , fikir fikir oynuyor , doktorum cok hareketli bir bebek olacak dedi :))
Ultrasona gore 11+6 gözüküyorum , her sey yolunda , kese , bebek gayet sorunsuz bu gunümüzede sukur , 10 gun sonra ikili testim yapılacak gayet heyecanlıyım
Bu arada genital nub teorisine ve doktorumun on görusune gore erkek geliyor bize :)))) ama kesin bir sey yok Allah hayirlisini saglikla sihhatle nasip etsin
Gecmisi simdi okuyacagim guzel bir gun olmuştur dilerim herkese
Kizlar sonunda gelebildim eve ,doktor dönüşü bebek mevludune gittim , bir duygulandim sormayın Allah hepimize nasip etsin o gunleri
Benim sut kuzu kocaman olmus eli , yuzu , ayagi , kolu her bir seyi gayet net gozukuyor , birde hareketli maşallah zıp zıp zıpliyor , eli kolu hic durmuyor , fikir fikir oynuyor , doktorum cok hareketli bir bebek olacak dedi :))
Ultrasona gore 11+6 gözüküyorum , her sey yolunda , kese , bebek gayet sorunsuz bu gunümüzede sukur , 10 gun sonra ikili testim yapılacak gayet heyecanlıyım
Bu arada genital nub teorisine ve doktorumun on görusune gore erkek geliyor bize :)))) ama kesin bir sey yok Allah hayirlisini saglikla sihhatle nasip etsin
Cok guzel yaa :)).. . Oh oh masallah aslan parcasina , hareketli cikti demek ..
Insan duyuncaa bile cok duygulaniyor .. Bu yavrucuklar ne guzel mucizeler boyle ... Ikili test icin gec degilmiymis puffy .. Sanirim 13+4 olacaksin yani 14. hafta ??banada 12+6 ya randevu vermislerdi erkene almaya calisacaktim..
..[/QUOT
bana da 13'un basina verdiler canim 14.hafta bitene kadar olurmus
Cok guzel yaa :)).. . Oh oh masallah aslan parcasina , hareketli cikti demek ..
Insan duyuncaa bile cok duygulaniyor .. Bu yavrucuklar ne guzel mucizeler boyle ... Ikili test icin gec degilmiymis puffy .. Sanirim 13+4 olacaksin yani 14. hafta ??banada 12+6 ya randevu vermislerdi erkene almaya calisacaktim..
..[/QUOT
bana da 13'un basina verdiler canim 14.hafta bitene kadar olurmus
doktorum banada 12.13.14. hafatalarda yapilir ikili test dedi 12+5 de yaptircam bende daha vakit var. arkadaslarim var aralarinda yaptirmayanda var doktor gerek yok demis hepsi ayri telden caliyor
Nergisyasemin dun yazilarini okuyup yazamamistim.. Tatliya baglanmasina sevindim .. Sende bebisi uzme annesi dikkat et kendine ..
kızlar merhaba.. ya bu haftanın belirtilerini okuyordum da, rahim büyüdüğünden mesaneye baskı yaparak, buna bağlı olarak da sık idrara çıkma olurmuş. ben gece en az 3 kere tuvalete kalkıyorum ama bu hamileliğin başından beri böyle. gün içinde öyle saat başı tuvalete gitmiyorum, millet öyle yazmış, gidiyorum ama aşırı sık değil. ters giden bişeyler mi varof yine sardı paranoyalar. herkes bu haftalarda sık sık gidiyor mu? yani herkeste aynı olmayabilir belirti, belki benim mesanem geniştir :)
canım hiç canını sıkma ben de aynıyım seninle,zaten sık idrara çıkmaktan şüphelendim kendimden.ben de geceleri iki kere gidiyorum.
merhaba kızlarrrr
geçmişi okuyamadım haberler nasıl dicem ama yine kimse bana cevap vermicek biliyorum
koskoca topikte kendimi yanlız hissediyorum
sıla üçüzlerin hayırlı olsun canım çok sevindim çok zorlanıcaksın ama bir yaşına kadar en fazla sonra rahatlıcaksın bir seferde halletmiş olucaksın onlar birbirleriyle oynucaklar arkadaşa ihtiyaçları olmucak buda çok güzel birşey benim oğlum yanlız olduğu için çok sıkılıyo yanında birtane daha olsaydı eminim daha çok rahat ederdim
canım bende çok yazdım kimse cevap yazmadı bi kaç kişi dışında hepde öyle oldu girmedim bi kaç gün ama sonra dedimki kendi kendime sayfalar çok çabuk ilerliyo görmemişlerdir dedim çok sık giremiyorum girincede 10 sayfa geriden ancak okuyabiliyorum o kadar halsizimki hiç bişey yapamıyorum sende olan açlık tokluk hissi bendede var ne zaman gececek ya isyan etmiyorum ama kızımla
bile ilgilenemiyorum...
maşallah bebişe allah kalbine göre versin ablacım..
canım demek bizim mesaneler genişyani millet alışverişe gitmeye korkuyorum, hemen tuvaletim geliyor yazınca korktum, acaba bende ters giden birşeyler mi var diye. normal insan gibi çıkıyorum ben idrara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?