2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
girmeyeli nasılsınız nasıl geçiyo günleriniz benim bol bulantılı halsizlik ve şu sürekli açlık hissi mahvediyo beni
cumartesi randevum var süpriz yumurtamı görücem..

girmeyeli nasılsınız nasıl geçiyo günleriniz benim bol bulantılı halsizlik ve şu sürekli açlık hissi mahvediyo beni

Aynen senin gibi geçiyor benimde:) Ama midem bulandıkça bebeğimi hissediyorum orda ,içimde ve yaramazlık peşinde.En son nezaman gitmiştin Dr.a?

Alinganlik yapmayin kizlar , inanin elimizden geldigi kadar birbirimize yardim etmeye destek olmaya calisiyoruz .. Kasti birsey kesinlikle yok .. Sahsen bilmedigim birseye cevap vermiyorum , yanlis birseyler yazmamak adina ..

Gunlerden beri adi gecen eksi meyveyi gidip turk marketine yine sordum yarin gelecekmis :))) cok sevincliyim ... Dusundukce agzim sulaniyor ..

Aynen senin gibi geçiyor benimde:) Ama midem bulandıkça bebeğimi hissediyorum orda ,içimde ve yaramazlık peşinde.En son nezaman gitmiştin Dr.a?

bende hissediyorum aslında canım sol tarafımda kelebekler uçuşuyo sanki büyüklerde diyorki eğer öyle hissediyosan erkektir diyolar erkek bebek 40 günü geçtikten sonra oynamaya başlarmış annede hissedermiş inş erkektir gerçekten ben en son 2 hafta önce gitmiştim
ama bir hatfa geriden gidiyor gebeliğim gec gebelikmiş kızımdada böyleydi

:)))))))Sevindim o meyvenin gelmesine.ben hevesimi aldım sanki:) onu beklemek zor.ben normalde de nisan ayı başında kedinin fareyi beklemesi gibi beklerdim hep,iyi tesadüf olduda hamileliğimde de yedim.

Bir kızın var demek,ne güzel hayırlısı olsun.ben artık hiçbişey hissedemiyorum.azönce eşimede aynısını söyledim.ilk başlarda kesin erkek diyordum kendi kendime,sonra eşim oğlum oğlum diye ortalıkta dolaşmaya başlayınca birden kız hissediverdim:)))) hiç bilmiyorum tek bildiğim sağ salim sağlıklı sıhhatli olsun hiç önemli değil benim için,il gözağrım olacak.

benim esim kesin erkek diyor. kayinvalidemle annem de erkek hissediyor ki kiz istiyor ikisi de normalde. ben bir sey demiyorum, simdi bir sey derim obur cinsiyet cikar alinmasin yavrum diyorum :::))))

bu arada ben de solda hissediyorum,hani ortada olur diyorlarmis doktorlar ama ben anlamadim bariz solda hissediyorum

neslecimm,adın Neslihan sanırım bi üst yazından öyle hatırlıyorum.en sevdiğim dostumun adıda Neslihan ama ben ona kısaca nessssss derim:)
azönce eşim diyorki "oğlumuz beni sever dimiii" bu gidişe kzıımız seni zor sever dedim:))bende ilk başlarda solda hissediyordum ama artık onu bile hissedemiyorum:)

Sürpriz yumurtanı gördükten sonra biz de görmek istiyoruz :))) ben sizi okudukça kendimi çok şanslı hissediyorum bulantılarım var ara ara ama yemek yemekle ilgili bi sıkıntım yok şükür, inş sizin de bir an önce normale döner.

Oyyy kıyamam ben de en az senin kadar sevindim, orda olmadıgını bilmiyordum ya, kaç tl olursa olsun alcan dimi

evet canım 2.5 yaşında dünya tatlısı bir kızım var senin ilk demek ilkler bir başka oluyo kızımda hamile olduğumu öğrenince hem ağladım hemde üzüldüm o gün kötü şeyler yaşamıştım ama hep heyecan vardı bundada var ama ilki gibi değil sağlıkları yerinde olsun sağ salim kucağımıza alalımda erkek kız faretmez ama işte herkesin gönlünde (tabiri caizse)bi aslan yatıyo bende erkek istiyorum ama yine olacak sanki..

evet canim Neslihan ismin ve yakin arkadaslarimin hepsi Nes derler

benim esim de oglumuz oglumuz diyor, illa erkek istediginden degil de cok bariz oyle hissediyorum diyor. diger topiklerden bir arkadasim babalar ne hissederse cikiyor valla dedi bana. her oglumuz dediginde azarliyorum ama kizsa bozulacak sus diye, kizsa da erkek Fatma gibi bir sey cikacak diyor

Evet canım, ilkler özeldir benim ilkim cennette beni bekliyor inşallah.Düşük oldu,kürete edilmiştim.
Bu 2.hamileliğim tek dileğim sağ salim sağlıklı kucağıma almak.

:))bakalım heycanla beklemedeyiz.
Ben arkadaşımla ilk tanıştığım halde umursamaz bir şekilde nessssss dedim,"bana nes deme yakınlarım bana nesliiii" der dedi.allla alla dedim.o günden sonra hep nessss dedim oda kabullendi.oda bana özzzz diyo:) sanada nessss diycem artık:)

Evet canım, ilkler özeldir benim ilkim cennette beni bekliyor inşallah.Düşük oldu,kürete edilmiştim.
Bu 2.hamileliğim tek dileğim sağ salim sağlıklı kucağıma almak.

benimde cennette bir meleğim var ilk gebeliğim 6 haftalıkken düşük yaptım kendiliğinden düştü ama gece acilde öyle bir doktora denk geldimki ona uysaydım kürtaj yapacaktı ..

benimde cennette bir meleğim var ilk gebeliğim 6 haftalıkken düşük yaptım kendiliğinden düştü ama gece acilde öyle bir doktora denk geldimki ona uysaydım kürtaj yapacaktı ..

maalesef cogumuzun cennette melekleri bekliyor benim de 8 haftalik bir kurtajim var kalbi durmus,dusmedigi icin kurtaja alinmistim. Allah hic birimize yasatmasin bir daha.

ahhh canım benim yaaaa bak canının çektiği birşey olursa ne olursa olsun söyle bana kargoyla gönderirim hiç zahmet olcak diye düşünme çok sevaptır gebişlerin canı isteyince yapmak o bana yeter hatta bana büyük bir iyilik yapmış olursun varsa canı türkiyeden birşey isteyen, yemekte olur elimden hepsi gelir iyi kötü söyleyin hemen yapıp gönderirim kızlar ayyy içim parçalandı valla yaaa vatandan uzak olmak kim bilir ne kötüdür allah yardımcınız olsun
çok ciddiyim bak lütfen yazın bana türkiyedende olur sevdiğiniz bi yemek vardır yapılışını bilmiyorsunuzdur ben gönderirim kızlar söyleyin yeter

bende öle canım çok su içtiğimiz içinde öle oluyo e baskıda var tabi

neslicim söylemem yetmez yapmak isterim gerçekten doya bildinmi o yemeğe bak yaz özelden göndeiym yine cnın istiyorsa
bakıym şimdi o topişede

puffy abla güzel haberlerine çok sevindim allah hepimiize bütün güzellikleri nassip etsin inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…