Sevyus-88 sagol tatlim gondermis kadar oldun :)).. Zaten biraz daha gelmeseydi isteyecektim kargoyla :)))
Vahsihatun paranin ne onemi var kiz :)), altin olsada alacagim pirlanta olsada alacagim :))
Ben daha cinsiyet konusunda birsey hissedemiyorum ..esimin tarafi nerdeyse hep erkekcocuk :)) o yuzden buda erkek olur diye bir varsayimdan yola cikiyorum ... Hayirlisi saglikli olsunda ..
neslicim söylemem yetmez yapmak isterim gerçekten doya bildinmi o yemeğe bak yaz özelden göndeiym yine cnın istiyorsa
bakıym şimdi o topişede
puffy abla güzel haberlerine çok sevindim allah hepimiize bütün güzellikleri nassip etsin inşalah
Sevyus-88 sagol tatlim gondermis kadar oldun :)).. Zaten biraz daha gelmeseydi isteyecektim kargoyla :)))
Vahsihatun paranin ne onemi var kiz :)), altin olsada alacagim pirlanta olsada alacagim :))
Ben daha cinsiyet konusunda birsey hissedemiyorum ..esimin tarafi nerdeyse hep erkekcocuk :)) o yuzden buda erkek olur diye bir varsayimdan yola cikiyorum ... Hayirlisi saglikli olsunda ..
canim benim valla simdi bile yiyorum doydum cok sukur :) coook tesekkurler, niyetin yeter canim benim, soylerim tabii ki istersem gene, coook saol :)
Ah puffy ahh bi okuyamadın şu geçmişi, o topik senin bu topik benim yok yok olmuycak böyle ben boşuycam bu pufffy
Oncelikle sana yazacağım kaçmadan , ben ipadden giriyorum bunda ip çakışması problemi var surekli okurken kapanıyor gicik oldum gittim esimin iPadi aldim oda yapiyor bir saattir söyleniyorum gicik alete , tam yazacağım kilitlenin kapanıyor , tam okuyacagim kapanıyor e kızlarımda merak ediyorum :))
Günahımı aldın ama ben yinede öpücem seni hamis yanaklarından
O genital nub teorisinde bakan Ben degildim eşimde merak etmiş bir elinde resim inceleme yapıyordu :))
Soz bı daha dolaşmayacağım orai burası , vallaha simdide yapmıyordum ama
rica ederim canım aklınızda olsun yinede bir mail uzaktayım
oh oh sevindim yarasın mercimeğimize, rica ederim tatlım ne demek
ayyy çok şekersin, yok harbi puffyy sesimizi duyuramadık
Vallaha doktorum kesin konuşmadı ama buyuk ihtimalle şehzade geliyor galiba kiz doğurmayı beceremiyorum :))
Kızlar belim kopuyo ağrıdan
Kizlar ultrason topiginde baktım ama resimlerinizi bulamadım yaşlılıktan herhalde :))
Nerede bunlar Kizlar
bu gün görmüşsün galiba paşayı..gözün aydın..güzel haberler daim olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?