2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Sevyus-88 sagol tatlim gondermis kadar oldun :)).. Zaten biraz daha gelmeseydi isteyecektim kargoyla :)))

Vahsihatun paranin ne onemi var kiz :)), altin olsada alacagim pirlanta olsada alacagim :))
Ben daha cinsiyet konusunda birsey hissedemiyorum ..esimin tarafi nerdeyse hep erkekcocuk :)) o yuzden buda erkek olur diye bir varsayimdan yola cikiyorum ... Hayirlisi saglikli olsunda ..

hahaha para pırlanta hiçbirşey canının çektiği gönlünün istediği ise paha biçilemezzzzz

puuffyyy ablaaaaaaaa şehzade mi geliyo gözün aydın her şeyin yolunda olmasına sevindimm

canim benim valla simdi bile yiyorum doydum cok sukur :) coook tesekkurler, niyetin yeter canim benim, soylerim tabii ki istersem gene, coook saol :)

Ah puffy ahh bi okuyamadın şu geçmişi, o topik senin bu topik benim yok yok olmuycak böyle ben boşuycam bu pufffy

rica ederim canım aklınızda olsun yinede bir mail uzaktayım

canim benim valla simdi bile yiyorum doydum cok sukur :) coook tesekkurler, niyetin yeter canim benim, soylerim tabii ki istersem gene, coook saol :)

oh oh sevindim yarasın mercimeğimize, rica ederim tatlım ne demek

Ah puffy ahh bi okuyamadın şu geçmişi, o topik senin bu topik benim yok yok olmuycak böyle ben boşuycam bu pufffy

ayyy çok şekersin, yok harbi puffyy sesimizi duyuramadık

Oncelikle sana yazacağım kaçmadan , ben ipadden giriyorum bunda ip çakışması problemi var surekli okurken kapanıyor gicik oldum gittim esimin iPadi aldim oda yapiyor bir saattir söyleniyorum gicik alete , tam yazacağım kilitlenin kapanıyor , tam okuyacagim kapanıyor e kızlarımda merak ediyorum :))
Günahımı aldın ama ben yinede öpücem seni hamis yanaklarından
O genital nub teorisinde bakan Ben degildim eşimde merak etmiş bir elinde resim inceleme yapıyordu :))

Vallaha doktorum kesin konuşmadı ama buyuk ihtimalle şehzade geliyor galiba kiz doğurmayı beceremiyorum :))

Ben de tam o konudaydım inceliyodum bide baktım aa eti puffff tamam affedildin şimdilik boşamıyorum seni en yakın zamanda şehzadenin resmin istiyoruz bide ben yorumlayım bakıyım nub teorisine göre şehzademi sultan mı:13: sen benim bebişin resmine bakmıştın dimi o görünen çıkıntı nub muydu aacaba? hea bide zuzu da resmini koydu onun bebişini de yorumlamanı istiyor
muck iyi geceler

Soz bı daha dolaşmayacağım orai burası , vallaha simdide yapmıyordum ama

Ayyy güldürme beni gece gece ama böyle korkutmak lazım dimi tehditi gördünmü hazır hemen boşuyorum, bana hamiş mi yok ayol, elimi sallasam kasım hamişine çarpıyor ona göre ayağını denk al hmmm

İPad'in azizliğine uğradım alıntı yapamadan cevaplayacağım ,
Sila84
Bakiyorum cift kale mac icin takım kurmaya başlamışsın :)) vallaha ne guzel bir kalemde ucuz Allah saglikla sihhatle tek tek kucagina almayi nasip etsin

Kurtlukiraz
Senden cok guzel haberler geliyor kalp attıgı müddetçe hep umut vardır unutma bu günlerinde hep beraber atlatacagiz Allah'ın izniyle

Selayhus
Canim benim ikili test icin doktor 21 Nisan'a gun verdi gec degilmi dedim yok tam zamani dedi vallaha artik ne derlerse uyuyoruz is'te :)

Zuzu
Canim benim kuzunun boyu 5.7mm olmus , kocaman oldu teyzesi artik beraber oynarlar sennkinle :))
Senin resimlerine bakarım simdi netse biraz anlayabiliyorum , bugun doktorda anlattı su genital nub teorisini ama tabi bu tamamen bir tahmin , birazdan bakar yazarim
Malesef ben resim yukleyemiyorum bir sorun var yüklemiyor benim buyuk sipa gelsin diye bekliyorum o bilgisayar okuyor bir bakar artik, kardesinin resmini yükler

Kizlar ultrason topiginde baktım ama resimlerinizi bulamadım yaşlılıktan herhalde :))
Nerede bunlar Kizlar

Kızlar belim kopuyo ağrıdan

Canim gecmis olsun dikkat et kendine cok ayakta durma bu aralar

bu gün görmüşsün galiba paşayı..gözün aydın..güzel haberler daim olsun inş.

Badecigim sagol canim gorduk pasayi :)) ama babamiz hala kiz olur umudunu koruyor :)) zaten doktor cokta kesin konuşmadı ama ikili testte kesin belli olur diyorlar bakalim hayirlisi
Eve geldiğimizden beri esim bizim kuzunun el kol hareketlerinin taklidini yapiyor güldürüyor beni :))
Allah hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…