Canım benimki burda http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/604446-2013-kasim-anneleri-ultrason-goruntuleri-5.html , zuzununki bu topikte dur onu da bulurum şimdi
Canim resim net olmakla beraber , bu bir öngörü ilk once onu unutma , yani kesin bir sey yok ama galiba bir şehzadede senden geliyor :))
Canim gecmis olsun dikkat et kendine cok ayakta durma bu aralar
Badecigim sagol canim gorduk pasayi :)) ama babamiz hala kiz olur umudunu koruyor :)) zaten doktor cokta kesin konuşmadı ama ikili testte kesin belli olur diyorlar bakalim hayirlisi
Eve geldiğimizden beri esim bizim kuzunun el kol hareketlerinin taklidini yapiyor güldürüyor beni :))
Allah hepimize nasip etsin
Canim gecmis olsun dikkat et kendine cok ayakta durma bu aralar
Badecigim sagol canim gorduk pasayi :)) ama babamiz hala kiz olur umudunu koruyor :)) zaten doktor cokta kesin konuşmadı ama ikili testte kesin belli olur diyorlar bakalim hayirlisi
Eve geldiğimizden beri esim bizim kuzunun el kol hareketlerinin taklidini yapiyor güldürüyor beni :))
Allah hepimize nasip etsin
Oyyy oyyy kıpır kıpır dimi daha güzel bi duygu var mı ya Rabbim olmayanlara da nasip kısmet etsin.Bizde eve gelince bebişin taklidini yapmıştık uzun bir süre, maşallahAllah kazasız belasız doğurmayı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
halsizlik yorgunluk surekli bı mıdenın bulanması baş ağrısı derken yarın gene kontrol gunum geldiiii :) bakalım bebişim buyumuş mu cinsiyeti belli mi , 12. hafta testinin tarihi ne zaman3. ayda her şey geçer diodu herkes ama bende daha hiç biri geçmedi..
Canim zuzunun resme bakamıyorum cok ugrastim sayfa atlamıyor gicik alet kilitleniyor ve kapanıyor , vallaha deli etti beni bu aksam bu alet sorma cevap yazcam yazamiyorum , okuyacam okuyqmiyorum , herkes tebrik yazmis cevaplayamazsam ayip olur yazmaya ugrasiyorum , dünya para veiyorsun teknoloji diye alıyorsun İP çakışması varmis çakacağım sonunda görecek gicik.
Sabah erken kalkıyorum birde o zaman zuzu icin denerim insallah olur
Allah kiz erkek fark etmez hic kıpırtısını içimizden eksik etmesin , Rabbim olmayanlara çifter çifter versin :))
Kızlar belim kopuyo ağrıdan
Amin insallah canim .. Ayni sekilde yer gok duadan ibaret , dilimden eksit etmyorum ..Oncelikle bana her daim destek veren , her sorumda canı gonulden yanıt veren , her guzel haberimde tebriklerini esirgemeyen , haber gelmediginde merak edip soran tum kader arkadaslarıma en içten samimiyetimle cok cok teşekkur ederim.
Tek tek yanitlayamadim elimdeki teknolojik aletin kurbanı oldum bu gun kusuruma bakmayin
her duamda hepimiz icin saglikla sihhatle bebeklerimizi kucagimiza almamız icin dua etmekteyim rabbim kabul eder insallah
hayirli geceler
İyi geceler kızlarben dayanamıyorum artık uyku dalışına geçiyorum, Yarın kontrolu olan arklar inş güzel haberlerle gelirsiniz, iyi geceler tatlı rüyalar
Kizlar doktora gittim ve guzel haberlerle dondum com sukur... Moralim yerine geldi resmen anne olcagimi simdi hissediyorum.kanamam durmus ultrasonda bebegi gorduk tam gununde gidiyomus allahima cok sukur ki kalp atislari da normal dedi yani insallah dusuk riski gecmis.. Ama hep yattim doktorlari dinlenemedim hala da yatiyorum cunku kalkinca biraz agrim oluyo benim gibi kasiklarinda agrisi olan var mi yoksa benimki artik piskolojik mi :44:
İnş güzel haberlerle gelirsin canım, muayene saat kaçta
Öptüm seni iyi geceler
Dun bende cok kotuydum bel agrisindan bugun gecti sukur .. Cok kotu oluyor , rabbim sifa versin biran once ..
Lilyum yarin benimde kontrolum var iyi haberlerle donelim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?