2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
puffyy sagolasın.. hakikaten cok şenlikli bir ev olacağız sanırımm

seninde haberler iiymiş.. masallaah bebişine..

halsizlik yorgunluk surekli bı mıdenın bulanması baş ağrısı derken yarın gene kontrol gunum geldiiii :) bakalım bebişim buyumuş mu cinsiyeti belli mi , 12. hafta testinin tarihi ne zaman 3. ayda her şey geçer diodu herkes ama bende daha hiç biri geçmedi..

Oyyy oyyy kıpır kıpır dimi daha güzel bi duygu var mı ya Rabbim olmayanlara da nasip kısmet etsin.Bizde eve gelince bebişin taklidini yapmıştık uzun bir süre, maşallah Allah kazasız belasız doğurmayı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

benim eşimde kız delisi bende tabi:)
kızım diye sevmiştik transferde psikolojik baskı yapmıştık :)ama benimde içime erkek doğuyo..
Allahım hayırlı sağlıklı evlat versin inş..
bizde geçen kontrolden gelince taklidini yapmıştık gün boyu:)
daha gelmeden evimizi neşe doldurdu kuzucuklar

Canim zuzunun resme bakamıyorum cok ugrastim sayfa atlamıyor gicik alet kilitleniyor ve kapanıyor , vallaha deli etti beni bu aksam bu alet sorma cevap yazcam yazamiyorum , okuyacam okuyqmiyorum , herkes tebrik yazmis cevaplayamazsam ayip olur yazmaya ugrasiyorum , dünya para veiyorsun teknoloji diye alıyorsun İP çakışması varmis çakacağım sonunda görecek gicik.
Sabah erken kalkıyorum birde o zaman zuzu icin denerim insallah olur

Allah kiz erkek fark etmez hic kıpırtısını içimizden eksik etmesin , Rabbim olmayanlara çifter çifter versin :))

İnş güzel haberlerle gelirsin canım, muayene saat kaçta

Öptüm seni iyi geceler

Oncelikle bana her daim destek veren , her sorumda canı gonulden yanıt veren , her guzel haberimde tebriklerini esirgemeyen , haber gelmediginde merak edip soran tum kader arkadaslarıma en içten samimiyetimle cok cok teşekkur ederim.
Tek tek yanitlayamadim elimdeki teknolojik aletin kurbanı oldum bu gun kusuruma bakmayin
her duamda hepimiz icin saglikla sihhatle bebeklerimizi kucagimiza almamız icin dua etmekteyim rabbim kabul eder insallah
hayirli geceler

İyi geceler kızlar ben dayanamıyorum artık uyku dalışına geçiyorum, Yarın kontrolu olan arklar inş güzel haberlerle gelirsiniz, iyi geceler tatlı rüyalar

Amin insallah canim .. Ayni sekilde yer gok duadan ibaret , dilimden eksit etmyorum ..
Ne guzel rahatlamis buldum seni , insallah hepimizin hamileligi dertsiz huzurlu gecer..

İyi geceler kızlar ben dayanamıyorum artık uyku dalışına geçiyorum, Yarın kontrolu olan arklar inş güzel haberlerle gelirsiniz, iyi geceler tatlı rüyalar

Sagol iyi dileklerin icin canim .. Benimkide sabah 9:45 de insallah yavrumun herseyi normal sekilde gelisiyordur ...
Iyi geceler

Kizlar doktora gittim ve guzel haberlerle dondum com sukur... Moralim yerine geldi resmen anne olcagimi simdi hissediyorum.kanamam durmus ultrasonda bebegi gorduk tam gununde gidiyomus allahima cok sukur ki kalp atislari da normal dedi yani insallah dusuk riski gecmis.. Ama hep yattim doktorlari dinlenemedim hala da yatiyorum cunku kalkinca biraz agrim oluyo benim gibi kasiklarinda agrisi olan var mi yoksa benimki artik piskolojik mi :44:

Canim cok sevindim :) insallah boyle gider! Benim arada ozellikle aksamlari kasiklarim agriyabiliyor

selam kızlar, uzun zamandır yazamıyorum çünkü sürekli yatıyorum. Geçen Cumartesi iş çıkışı otobüsten inip eve doğru yürürken kanamamın geldiğini fark edip inşallah değildir endişesi ile eve kadar dua ederek geldim. Kapıdan girer girmez baktım ki pantolonumun üzerine kadar geçmiş ve gelen kanama öyle pıhtılı yada koyu renk değildi, hemen acile gittik neyse ki kesemiz sağlamdı ancak düşük tehlikesi ile iki gün yattık. Pazartesi ultrasonda baktılar tekrar 13 mm lik kesemizin olduğunu 5+3 olduğumuzu söylediler, günde 3 defa progestan içip yatak istirahati vererek eve gönderdiler, raporum çarşamba günü bitiyor ve ben yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Birsürü doktor araştırdık ve en sonunda salı günü çekirge doruk evrim hanımdan randevu aldık, birşeyler aksi gidecek diye çok korkuyorum. Lütfen dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar, şimdiden allah hepinizden razı olsun

Hepinize güneşli ve neşeli bir istanbul sabahından gunaydinnnnnnn

Bu gun doktora gidecek herkesten guzel haberler alırız insallah , benim gibi hoplaya , ziplaya doktordan çıksınlar insallahhhhhh

Benim çöp adam bayagi bayagi bir şekil almış insan evladı olmus teyzeleri :)) kollar havada zıp zıp zipliyordu allah hepinize nasip etsin insallahhhhh

Ufak tefek sorunları olan , bu gunleri Allah'ın izniyle atlatacak olan tum arkadaslarımıza da acil şifalar dilerim Filizim ozellikle her duam senle , isimlerini sayamadigim tum arkadaşlarda ayni duaları gonderiyorum

Dun beni tebrik den temiz kalpli anneler cok cok opuldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…