selam kızlar, uzun zamandır yazamıyorum çünkü sürekli yatıyorum. Geçen Cumartesi iş çıkışı otobüsten inip eve doğru yürürken kanamamın geldiğini fark edip inşallah değildir endişesi ile eve kadar dua ederek geldim. Kapıdan girer girmez baktım ki pantolonumun üzerine kadar geçmiş ve gelen kanama öyle pıhtılı yada koyu renk değildi, hemen acile gittik neyse ki kesemiz sağlamdı ancak düşük tehlikesi ile iki gün yattık. Pazartesi ultrasonda baktılar tekrar 13 mm lik kesemizin olduğunu 5+3 olduğumuzu söylediler, günde 3 defa progestan içip yatak istirahati vererek eve gönderdiler, raporum çarşamba günü bitiyor ve ben yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Birsürü doktor araştırdık ve en sonunda salı günü çekirge doruk evrim hanımdan randevu aldık, birşeyler aksi gidecek diye çok korkuyorum. Lütfen dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar, şimdiden allah hepinizden razı olsun
Hepinize güneşli ve neşeli bir istanbul sabahından gunaydinnnnnnn
Bu gun doktora gidecek herkesten guzel haberler alırız insallah , benim gibi hoplaya , ziplaya doktordan çıksınlar insallahhhhhh
Benim çöp adam bayagi bayagi bir şekil almış insan evladı olmus teyzeleri :)) kollar havada zıp zıp zipliyordu allah hepinize nasip etsin insallahhhhh
Ufak tefek sorunları olan , bu gunleri Allah'ın izniyle atlatacak olan tum arkadaslarımıza da acil şifalar dilerim Filizim ozellikle her duam senle , isimlerini sayamadigim tum arkadaşlarda ayni duaları gonderiyorum
Dun beni tebrik den temiz kalpli anneler cok cok opuldunuz.
Amin insallah canim .. Ayni sekilde yer gok duadan ibaret , dilimden eksit etmyorum ..
Ne guzel rahatlamis buldum seni , insallah hepimizin hamileligi dertsiz huzurlu gecer..
Sagol iyi dileklerin icin canim .. Benimkide sabah 9:45 de insallah yavrumun herseyi normal sekilde gelisiyordur ...
Iyi geceler
ayyyy pufffyyyy aplaaaaaaaa,çok özendim sana.bende görmek istiyorum bebeğimin haareketlerin.Allah ım inşallah........
Kizlar doktora gittim ve guzel haberlerle dondum com sukur... Moralim yerine geldi resmen anne olcagimi simdi hissediyorum.kanamam durmus ultrasonda bebegi gorduk tam gununde gidiyomus allahima cok sukur ki kalp atislari da normal dedi yani insallah dusuk riski gecmis.. Ama hep yattim doktorlari dinlenemedim hala da yatiyorum cunku kalkinca biraz agrim oluyo benim gibi kasiklarinda agrisi olan var mi yoksa benimki artik piskolojik mi :44:
selam kızlar, uzun zamandır yazamıyorum çünkü sürekli yatıyorum. Geçen Cumartesi iş çıkışı otobüsten inip eve doğru yürürken kanamamın geldiğini fark edip inşallah değildir endişesi ile eve kadar dua ederek geldim. Kapıdan girer girmez baktım ki pantolonumun üzerine kadar geçmiş ve gelen kanama öyle pıhtılı yada koyu renk değildi, hemen acile gittik neyse ki kesemiz sağlamdı ancak düşük tehlikesi ile iki gün yattık. Pazartesi ultrasonda baktılar tekrar 13 mm lik kesemizin olduğunu 5+3 olduğumuzu söylediler, günde 3 defa progestan içip yatak istirahati vererek eve gönderdiler, raporum çarşamba günü bitiyor ve ben yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Birsürü doktor araştırdık ve en sonunda salı günü çekirge doruk evrim hanımdan randevu aldık, birşeyler aksi gidecek diye çok korkuyorum. Lütfen dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar, şimdiden allah hepinizden razı olsun
Ozaman bilinçli olarak 4 ay kadar anne oldun. olsun bu aslında bir şans belki de. zamanın nasıl geçtiğini anlamamışsındır. Bende İzmirdeyim nerede doğum yapacağımı bilemiyorum. bir iki hastane var bana yakında ama özel gibi pahallılar. Bir miktar bütçeyi gözden çıkardık ta inşallah şansımız da olur.
Günaydın anneler ve yavruları gününüz mide bulantısız kasık ve bel ağrısız ayrıca bir iki lokmada yiyebilceğiniz bir gün olsun herkese hayırlı cumalar cumamız mübarek dularımız kabul olsun
Bugün doktora gidecek annelerinde güzel haberlerini bekliyorum
günaydın yawru kuşlar ve minnak serçeler.... ya kızlar ben sağlık bakanlığının bir açıklamasını duymuştum. normal doğum 350 gibi sezeryan 450 civarlarında olucak özel hastanelerde de diye sizin bu konuyla ilgili ir bilginiz varmı? bir araştırsak aslında
Canim sanada bol bulantısiz , bol lokma yiyeceğin bir gun olsun , ben sut iciyorum bir yandan simdi , her seyden midem bulandı hic bir seyi yiyemedim ama 3 seyi hic bırakmadım Allah sukur sut , yoğurt , yumurta , bunlari ep sevmisimdir . Biraz sabir yavas yavas azalacak bu bulantılar benim bulanımda hic azalma yok ama eskisi gibi degilim en azından yemeler basladi , doktorumda dun dedi yavas yavas azalacak diye insallah sende de geçecek az kaldi.
Sana bir tavsiye ben sabahları oyle yiyorum hemde icinde faydalı her sey var ,bir kaba 1 yumurta kır , 1 küçük domates doğrama , 1 yeşil biber doğra, bir parça yumusak peynir koy hepsini karıştır , ez , sonra bayat ekmeğin uzerine sür , fırına ver 10 dk yeter
Cok lezzetli ve besleyici kesin yersin , bir dene ,
Kizlar ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum benim sabah servisim bitmez :))
Esimin ilk evliliğinden 8 yasinda oğlu var bizimle yaşıyor 4 yasından beri ben bakiyorum , her sabah 7 de onu erken kaldırıp kahvaltı ettirip okula gonderiyorum , esim ise gec gidiyor sonrada ona kahvaltı hazırlıyorum kaldırıp kahvaltı ettirip ise gonderiyorum :))
Bir de hala hiçbir belirtim yok gayet iyiyim ama belirti olmaması da kafama takılmıyo değil
Bir de hala hiçbir belirtim yok gayet iyiyim ama belirti olmaması da kafama takılmıyo değil
Canim bende okudum onu zaten acil olarak gittiginde doguma özellerde para bile alınmasi gerekiyormus , ama birileri istedigini söylesin dinleyen yok. Su isin basından bu yana harcadığımız para ile 20 dogum yaptırırsın , dun doktorum ikili testi devlettemi özeldemi yaptıracaksın dedi bende ozel ne kadar deim 200-300 civari değişiyormuş , o zaman özelde yaptırırım dedim zaten ilk testlere ve torch testine 875tl verdik , hala canim yanıyor düşündükte doktor demesini devlette yaptıraydın keske diye , e devlete gidiyorsun 3 dusuk yoksa yapmıyor , unv. Hast. Gidiyorsun kit yok diyor
Yani sözün ozu devlete gitsen halin harap , özellerin hepsi soyguncu saglık bakanlığımı dinlerler Allah yardimcimiz olsun
hayırlı olsun canım :)) benim de kasım sonu görünüyor. bende de belirti falan yok sadece halsizlik oluyor arada iştahım da yerinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?