son adet:13,02,2013
thmnı dogum :21,11,2013
ilk bebeğim.
gunaydın annıslerkontrolden ıyı haberlere gelen herkese cok sevındım.puffy cop adamının hoplamasına kurban olsun teyzelerı kızlar benım de yarın sabah kontrolum var ınsallah ıyı gecer.kontrol gunu yaklasınca bende stres oluyor.cuma gununun yuzu hurmetıne hepımız bebeklerımızı sag salım kucagımıza alalım ınsallah amın.
Guzel bir gune gunaydin anneler ... Ruyamda iki kiz cocugum oluyor :)).. Ikiz oldugu dogum aninda anlasiliyor .. Isin komik olan yani yengem benim adima doguruyor vekaleten :)))) hala guluyorum .. Benim isim cikmis cunku .. Hastaneye gidiyorum allahim bebeklerin birisi kocaman kiz yuzunde oglumun gulusu bana guluyor . Cok sekerdi
Sonra kk da topik aciyorum isim konusunda yardim icin :)).. Vruyamda kafamdan tasarladigim isimlerde betül ve beyza :)))
Burazdan cikacagim evden kontrole , dualarinizi eksik etmeyin ..
Mide bulantısından ağlıyorum geceleri dayanamayıp ne yapacağımı bilmiyorum elma bastırıyordu sadece artık o da en fazla beş dk şaşırdım kaldım ne yapacağımı allaha şükür yumurta yoğurt yiyebiliyorum sütüde ya kakaolu yada sıcak çikolata yaparak tüketebiliyorum verdiğin tarif bizim pazar kahvaltımızdır çok severim bu pazar yapayım tarif için teşekkürler
Bir şey sorucam ben özel hasteneye gidiyorum ve sizin ödediğiniz bu paraları testler için ben ödemiyorum muane parasıyla hallettim şimdiye kadar bu fark neden kafam karıştı sağlık güvencemden dolayı mı dicem ama yinede çok fazla ödemişsin merak ettiğim için soruyorum
Merhaba;
Ne güzel gocunmadan bakabilmen :) Benim de eşimin ilk evliliğinden 13 yaşında oğlu var. Tek fark o annesiyle yaşıyor,gerçi bu da baya büyük bir fark :)
Ben yeni üye oldum.Dün herkes senden abla diye bahsediyordu,kaç yaşındasın? Benim yaşımda hallice olduğundan merak ettim :)
gunaydın annıslerkontrolden ıyı haberlere gelen herkese cok sevındım.puffy cop adamının hoplamasına kurban olsun teyzelerı kızlar benım de yarın sabah kontrolum var ınsallah ıyı gecer.kontrol gunu yaklasınca bende stres oluyor.cuma gununun yuzu hurmetıne hepımız bebeklerımızı sag salım kucagımıza alalım ınsallah amın.
süper kocakızlar bu sabah cok komık bısey oldu.ben banyoda her sabah kı oguruyoru.bı baktım benım koca da basladısana ne oldu dıyorum ama gulmekten kendımı unuttum.onun da kac gundur mıdesı bulanıyormus ayy adam da benımle hamıle kaldı
Günaydın hayırlı cumalar annecikler...herkese güzel günler diliyorum.Rahatsız olan arkadaslar Allah yardımcınız olsun. bebeklerimize kavuşma gününe gün gün yaklaşıyoruz,bazen öyle sabırsızlanıyorum ki hemen geçsin günler diyorum eminim hepinizde aynı şeyleri düşünüyorsunuz :)
Ne güzel bir grup burası ne kadar da hızlı ilerliyoruz,birbirimizi tanımamıza rağmen birbirimizin sevinciyle sevinip,üzüntüsüyle üzülüyor,dua ediyoruz birbirimize.... iyiki varsınız arkadaşlar :)
kızlar bu sabah cok komık bısey oldu.ben banyoda her sabah kı oguruyoru.bı baktım benım koca da basladısana ne oldu dıyorum ama gulmekten kendımı unuttum.onun da kac gundur mıdesı bulanıyormus ayy adam da benımle hamıle kaldı
Günaydın annişler ve cücüleriBen hala bel ağrısından bitaaabım, bugün 9.haftaya girdim ondan mı acaba:44:
Bugün kontrolü olan herkesten güzel haberler gelir inşAllaaaaahhhh; Selayhus, rengarenk ve diğer tüm annişler.
Bu arada Selayhus vekaleten doğum olayınaa koptum, dilimden kurtulamazsın artııkkkk
süper koca
Evet canım birlikte aynı şeyleri yaşamak çok güzel. Hemen hemen benzer şeyleri hissediyoruz. Sen de iyi ki varsın. Eşime diyorum yaa bi an önce doğsa da öpsem koklasam ama daha 7 ay vaarrr
Herkese günaydin.. Bugün kontrolu olan arkadaslar , hayirli haberlerle gelirsiniz insallah .. Kizlar size iki sorum var
1. sizinde sol karin tarafinizda ayni kalp seklinde atiyormu ??
2. sorum bazen tvde yada herhangi biryerde bir hastalik olayi duydugumda cok korkuyorum acaba diyorum .. Sonra kendi kendimi ferahlatiyorum sizdede oluyormu bu durum ?
aminn canım ne kadar sürecek bunlar yaaa ben ilk gebeliğimi anladığımda tam üç buçuk aylık olmuştu o yüzden bulantılar ne kadar sürdü ne oldu farketmedim şimdi herşeyi uzun uzun yaşıyorum
yaaa açımm ağzım boğazım kupkuru ama hiç bişey yiyemiyorum yarabbim napıcam ben nasıl geçicek bu isyan etmiyorum ama bi yol istiyorummm... dayanıcak gücüm kalmadı
girmeyeli nasılsınız nasıl geçiyo günleriniz benim bol bulantılı halsizlik ve şu sürekli açlık hissi mahvediyo beni
cumartesi randevum var süpriz yumurtamı görücem..
neslecimm,adın Neslihan sanırım bi üst yazından öyle hatırlıyorum.en sevdiğim dostumun adıda Neslihan ama ben ona kısaca nessssss derim:)
azönce eşim diyorki "oğlumuz beni sever dimiii" bu gidişe kzıımız seni zor sever dedim:))bende ilk başlarda solda hissediyordum ama artık onu bile hissedemiyorum:)
son adet:13,02,2013
thmnı dogum :21,11,2013
ilk bebeğim.
günaydın hepinize cici anneler ve cici bebişler..
benim biraz kaşıntım vardı ve akıntım ama dün bi anda suyum gelir gibi altıma kaçırır gibi bi akıntı oldu hemen doktora gittim ben hemen felaket senaryosunu yazdım tabi, suyum geliyo azar azar bebeğin suyu bitiyo falan .. nedense bi kaybetme korkusu var ALLAH korusun... çok şükür basit bi mantarmış krem falan verdi kese sağlam dedi. dün gittiğim doktorumdan daha memnun kaldım sanırım onunla devam edicem hem daha sakin fdazla kalabalık değil.
bu arada alanya ya da antalyada olan annişler var mı ???
Geçmiş olsun
artık sadece ben degıl bız hamıleyız
Annecikler sabah bir haber izledim şaşırdım,kadının biri menopoza girdim sanmış doktora gitmiş 8 aylık hamile olduğunu öğrenmiş, çok ilginç geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?