2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım benim aminnn inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin seninkide hop hop hoplayıp zıplıyordur kesin sizlerden iyi haberler aldıkça kendiminki gibi okadar çok seviniyorumki anlatamam...

vekaleten doğum hahahaha kız öle bişey olsa ne güzel olar benim yengem hemencecik doğuruyo hiç anlamıyo ağrı acı hop diye ilk çocuğunu evde doğuruyodu neredeyse hemen ona vekalet verirdim allah herkese öyle kolay bir doğum nasip etsin. isimlerde güzelmiş eğer kızın olursa ikinsinden birini tercih edebilrsin. hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cuma gününün hayırları gibi(amin.)

kızlar bu sabah cok komık bısey oldu.ben banyoda her sabah kı oguruyoru.bı baktım benım koca da basladısana ne oldu dıyorum ama gulmekten kendımı unuttum.onun da kac gundur mıdesı bulanıyormusayy adam da benımle hamıle kaldı

Yediklerin bile yeter doktorum yumurta , sut ve peynir yesen onların bile faydası cok dedi birde elma ve ananas
Burcu canim benim doktorum ozel muaynehanesi 200.-tl , testleri disarida yaptiriyorum medipolde alışkanlık hep oraya gidiyoruz is'te ,
ama akıllandim artik fiyat soracagim , her hast. Anlaşması farkliymis SGK ile , yalnız bende torch tamami yapildi pahalli olan oymuş
Bundan sonra arastiracagim is'te

Niye gocunayim ki 4 yasından beri ben bakiyorum bizde tam tersi hafta sonu annesine gidiyor , doğurma ile anne olmuyor insan is'te annelik emekle oluyor :)) ben 44 yasindayim , daha dogrusu 44 bitti 45 e girdim

Allah hayirli haberlerle gelmeni nasip etsin , sende gel anlat seninkinden haberleri bekliyoruz FLAS FLAS FLAS

Günaydın hayırlı cumalar annecikler...herkese güzel günler diliyorum.Rahatsız olan arkadaslar Allah yardımcınız olsun. bebeklerimize kavuşma gününe gün gün yaklaşıyoruz,bazen öyle sabırsızlanıyorum ki hemen geçsin günler diyorum eminim hepinizde aynı şeyleri düşünüyorsunuz :)
Ne güzel bir grup burası ne kadar da hızlı ilerliyoruz,birbirimizi tanımamıza rağmen birbirimizin sevinciyle sevinip,üzüntüsüyle üzülüyor,dua ediyoruz birbirimize.... iyiki varsınız arkadaşlar :)

Günaydın annişler ve cücüleri Ben hala bel ağrısından bitaaabım, bugün 9.haftaya girdim ondan mı acaba:44:
Bugün kontrolü olan herkesten güzel haberler gelir inşAllaaaaahhhh; Selayhus, rengarenk ve diğer tüm annişler.
Bu arada Selayhus vekaleten doğum olayınaa koptum, dilimden kurtulamazsın artııkkkk

süper koca

Evet canım birlikte aynı şeyleri yaşamak çok güzel. Hemen hemen benzer şeyleri hissediyoruz. Sen de iyi ki varsın. Eşime diyorum yaa bi an önce doğsa da öpsem koklasam ama daha 7 ay vaarrr

Mide bulantısı henüz ben de yok ama eşim de aynı sanki o da hamileymiş gibi davranıyor :)

Herkese günaydin.. Bugün kontrolu olan arkadaslar , hayirli haberlerle gelirsiniz insallah .. Kizlar size iki sorum var
1. sizinde sol karin tarafinizda ayni kalp seklinde atiyormu ??

2. sorum bazen tvde yada herhangi biryerde bir hastalik olayi duydugumda cok korkuyorum acaba diyorum .. Sonra kendi kendimi ferahlatiyorum sizdede oluyormu bu durum ?

günaydın hepinize cici anneler ve cici bebişler..
benim biraz kaşıntım vardı ve akıntım ama dün bi anda suyum gelir gibi altıma kaçırır gibi bi akıntı oldu hemen doktora gittim ben hemen felaket senaryosunu yazdım tabi, suyum geliyo azar azar bebeğin suyu bitiyo falan .. nedense bi kaybetme korkusu var ALLAH korusun... çok şükür basit bi mantarmış krem falan verdi kese sağlam dedi. dün gittiğim doktorumdan daha memnun kaldım sanırım onunla devam edicem hem daha sakin fdazla kalabalık değil.
bu arada alanya ya da antalyada olan annişler var mı ???

Geçmiş olsun

Benimde bugün doktor kontrolum var, cok korkuyorum, bende hic bir hamilelik belirtisi
yok icimde tuhaf bir his var. Ne olur dualarinizi eksik etmeyin.

Canım bazen benim de sol kasığımda seyirme oluyor, kelebek kanat çırpar gibi Ama hamilelikle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü bende önceden de olurdu ara ara.
Hastalık olayını ya da diğer türlü şeyleri kafama takmam zaten yapı olarak da evhamlı biri değilimdir, her şey olacağına varır. Güzel düşün güzel olsun

Annecikler sabah bir haber izledim şaşırdım,kadının biri menopoza girdim sanmış doktora gitmiş 8 aylık hamile olduğunu öğrenmiş, çok ilginç geldi bana

aminn canım ne kadar sürecek bunlar yaaa ben ilk gebeliğimi anladığımda tam üç buçuk aylık olmuştu o yüzden bulantılar ne kadar sürdü ne oldu farketmedim şimdi herşeyi uzun uzun yaşıyorum

keşke ben de geç öğrenseydim. 2 haftalıkken öğrendim ve vakit bir türlü geçmiyor, daha bebişi göremedik bile.
yarın kontrolüm var rabbim sağlıkla görmeyi kalp atışlarını duymayı nasip etsin inş.
eşimle ilk kez gideceğiz bakalım heyecanlıyım

yaaa açımm ağzım boğazım kupkuru ama hiç bişey yiyemiyorum yarabbim napıcam ben nasıl geçicek bu isyan etmiyorum ama bi yol istiyorummm... dayanıcak gücüm kalmadı

gecemavisy bende de durum aynı. rabbim beterinden koru ama sen bize acı diyorum, ağzımın tadı iğrenç. haftalar geçmiyor günler geçmiyor. beyaz ekmek ve peynirden başka bişey yiyemiyorum.

girmeyeli nasılsınız nasıl geçiyo günleriniz benim bol bulantılı halsizlik ve şu sürekli açlık hissi mahvediyo beni
cumartesi randevum var süpriz yumurtamı görücem..

batcım cumartesi saat 11de benim de randevum. inş. görelim bebişlerimizi sağlıkla.
benim de çok kötü geçiyor, bulantım var halsizim, bacaklarım titriyor resmen

ben de ilk başlarda solda hissediyordum şimdi bişey anlamıyorum sağ sol orta :)

son adet:13,02,2013
thmnı dogum :21,11,2013
ilk bebeğim.

tebrikler canım hoşgeldin aramıza.
Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.

Ben Antalyadayım canım Kemer'e yakın. Bizim topikte 2-3 kişi var öyle. Hatta Alanya'da olan da var ama pek girmiyor

Teşekkür ederim bebişimmm

artık sadece ben degıl bız hamıleyız

oooo yeeaaa baby Hamileyim hamilesin hamile Hamileyiz de Yemekteyiz gibi oldu

Kızlar buarada dün bebişimiz için ilk alışverişi yaptık, bana göre daha çok erken ama babamız acele ediyor,şimdiden alalım hepsini almak zor olur diyor. bebeğimize küvet, bataniye ve zıbın aldık

Son düzenleme:
Annecikler sabah bir haber izledim şaşırdım,kadının biri menopoza girdim sanmış doktora gitmiş 8 aylık hamile olduğunu öğrenmiş, çok ilginç geldi bana

Benim eşimin köyde yaşayan bi teyzesi var 7-8 aylıktı bebek öğrendiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…