- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Canım rutin testlerdendi benimki.2 hafta önceydi testleri yaptırdığım zaman.
Kontrole sonuçlarla gelirsin demişti doktor.2 hafta önce çok akıntım vardı, daha çok su
içebiliyordum.Son zamanlarda su içmem azalmıştı ve kasıklarımda batma tarzı ağrı vardı.
Ağrıyı sorduğumda enfeksiyondan dedi.
Bir de ben üşüdüğüm için tuvalete gitmeyi geciktirebiliyorum,ondan da olabilirmiş.
Oh şükür kanaman durmuş, kahverengilerde 1 -2 güne geçer. inş sağlıklı beyaz günlere çok az kaldı
Hayırlı olsun canım maşallahdarısı duymak için bekleyenlerin başına inş.
Umarım dediğin gibi olur.
Ben 2 alıntıyı beceremedim yine,böyle devam :)
Ankaralılara ayıp olmaz,olsa bana olur,doğma büyüme buralıyım.Artık gerçekten çilesi çekilmiyor buranın.Özellikle trafiğini çekemiyorum.Ben hafta da 1 anneme giderken çekemiyorum üstelik,Allah size sabır versin.Gezebileceğin hiçbir yer yok,gece hayatı yok (olsa da artık bana yaramaz) vs.Asosyal yaşayıp üzerine bir de büyük şehir sıkıntısını çekiyorsun hepsi bu.
canım ankarada kı tarfık hıc bısey ınan ıstanbulun yanında burda araban yoksa bı yerden bıyere gıtmek ezıyet resmen
ama bende sole kucuk sahıl kasabasında böle bahçeli denıze bakan bı evde otursam bahcemızde havuzmuz olsa salıncagımız olsa renk renk cıcekler olsa cocgum dogunca sabahlaraı bahcede kahvaltı yaptrısam yuzdursem akaşamları esim ve sevdıklerım gelse bahcede yemek yesek oooooooo
Teşekkür ederim canım çok sağol.
Amin inşallah tüm bekleyenler duyar bu mucizeyi.
Sen ne yaptın alıştın mı diğer topiğe,burayı bırakmadığına sevindim valla.
canım sen napıyorsun nasılsın
anladım canım. bende gidebildiim kadar geç gidiyorum bida öle yapmiim barı hemen gideyim. ara sıra kasıklarım ağrıyo ama çok şiddetli değil. benim doktorumda pek konuşturmaz. ters birşey görürse söler diye çokta üzerine olmuyorum. bulantımı falan söylüyorum normal diyor. 19 unda kontrolüm var kan sonuçlarıma telefonla baktırdım normal dedi. ben görmedim yani gidince alıp bakıcam bakalım ablamın arkadaşı hamileyken bi değer yüksek çıktı diye bebeği almışlardı ablam özellikle o testi yaptır dedi. onu yapmışmı yapmamışmı ona bakıcam yapmadıysa isticem bakalım. anti CMV lgM ve anti CMV lgG bu ikisi çok önemliymiş
Kızlar bişi sormuştum
Benim bu topiği takip etmekten ekim topiğine vaktim kalmıyo ki gidemedim dahamaşallah bi çene bi çene
Canım iyilik nolsun elhamdülillah bebişlerin sağlığı yerinde olunca bizim de keyifler yerinde oluyor.Göbek büyütüyoruz bakalım tek sıkıntım sıkılıyorum işte avm lere dalıp deliler gibi alışveriş yapasım varrrr seni okuyorum iştahsızlık varmış , daha iyi fazla kilo almadan tamamlarsın hamileliği iyi tarafından bakmak lazım benim iştah yerinde kilo alcam diye korkuyorum :26:
aynen öyle. bu nedenlerle memleketimi çok arıyorumeve giderken o kadar yoruluyorum ki tekrar çıkmak gözümde büyüyor. ama esk de öyle değil. 6 da işten çıkıyordum 5 geçe evde oluyordum. yemek hazırlanıp çıkışım istediğim yere gidişim max 7 oluyordu. burda 6 da çıkıyorum min 7 hatta kaza falan varsa 8-8.30 u buluyo eve gitmem. zaten yolda yoruluyorum bide aynı yolu geri çekip dışarı çıkmak gözümde büyüyor 2 senedir sayılıdır dışarı çıktığım. h.sonuda ev işiydi ütüydü derken yine yemiyor gözüm. ömrümüz yollarda heba oluyo resmen. sen hangi sektörde çalışıosun?
biliyorum canım 2 yıl kadar istanbula çok yakın oturdum sürekli gelip gittim. ordada aynı durum. ama oranın insanı biraz daha alışık trafiğe. ankarada daha alışılamamış yoğunluğa o yüzden sürekli kaza oluyor o yüzden trafik felç oluyor.
dediğin gibi bir hayat hep hayalimdir. bahçede bide köpek olsa süper olur. temiz hava deniz. sakinlik. insan yaşlanmaz öyle biryerdeeşimi kandırabilsem taşınırızda o kanmıyor. oda aslen yozgatlı ama doğma büyüme ankaralı burayı seviyor. bide bizim işimiz açısından ankara çeşmenin başı diyor hep. bakalım hayırlısı
güzel haberlele gelen arkadaşlarımızın gözleri aydın olsun şimdi kontrolde olanlardanda güzel haberler gelsin inşallah
filizcim çok sevindim canım gözün aydın dahada iyi olursun inşallah
kilo konusunda ben bekarken hep 31 kiloydum evlendim 41 e çıktım o kiloylada hamile kaldım 55 le doğuma gittim ama bir buçuk ay erken doğmasa aha çok alırdım son haftalarda birer kilo alıyordum hep, bir yıl içindede yeniden 41e düştüm rejim filan yapmadan
şimdide 46 ile hamiş kaldım heralde 60ı geçerim inşallah çünkü doğum sonrası kendime bakamıyorum yanlızım kimsem yok yakınlarımda eşimde sağ olsun umrunda değil akşamdan yemek yapıymda aç kalmasın demez yemek yok diye surat yapar, yani bana kilo lazım hepte zayıflıktan çektiğim için ne kadar kilo alırsam alıym hoşuma gidiyo güzelde geliyo bana çirkinleşsem bile kendimi beğeniyorum
eşim hiç yardımcı olmuyo yardım edenlere maşşşşşşşaaaalllllaaaaah çok şanslısınız
inanırmısınız mutfağı bok götürüyo giremiyorum karnım ağrımaya başlıyo midem yanıyo iyne koyacak yer kalmayana kadar ellemiyorum sonra sinir ola ola topluyorum bide oğlm var mecbur girip yemek yapmaya çalışıyorum, daha bide eşim yatıyorum diye surat yapıyo napıym yani elim kolum kalkmıyo niye anlamıyor beni anlamıyorum
o mutfak öleyken nasıl sitres yapıyorum anlatamam rezillik temizleyene kadar sıkıntı bana, temizlerkende sıkıntı insan bi jest yapar dimi her sigara içmesinde birşeyi alıp makineye koysa biter zaten o yapmıyo bari ben yapıym dese bari oda yok doğumdan sonra napçam ben allah yardım etsin yine aç kalıcam ve zayıflıycam sonrada sütüm kesilicek ben birde sabah kahvaltısını hazırlayamadım diye üzülüyorum offfffff
içim daraldı yine gidip toplayıp yemek yapmak zorundayım ölümden beter benim için doğu yapmak daha kolay yani o derece şu durumda olmayayımda hergün doğuma gideyim hiç koymaz
güzel haberlele gelen arkadaşlarımızın gözleri aydın olsun şimdi kontrolde olanlardanda güzel haberler gelsin inşallah
filizcim çok sevindim canım gözün aydın dahada iyi olursun inşallah
kilo konusunda ben bekarken hep 31 kiloydum evlendim 41 e çıktım o kiloylada hamile kaldım 55 le doğuma gittim ama bir buçuk ay erken doğmasa aha çok alırdım son haftalarda birer kilo alıyordum hep, bir yıl içindede yeniden 41e düştüm rejim filan yapmadan
şimdide 46 ile hamiş kaldım heralde 60ı geçerim inşallah çünkü doğum sonrası kendime bakamıyorum yanlızım kimsem yok yakınlarımda eşimde sağ olsun umrunda değil akşamdan yemek yapıymda aç kalmasın demez yemek yok diye surat yapar, yani bana kilo lazım hepte zayıflıktan çektiğim için ne kadar kilo alırsam alıym hoşuma gidiyo güzelde geliyo bana çirkinleşsem bile kendimi beğeniyorum
eşim hiç yardımcı olmuyo yardım edenlere maşşşşşşşaaaalllllaaaaah çok şanslısınız
inanırmısınız mutfağı bok götürüyo giremiyorum karnım ağrımaya başlıyo midem yanıyo iyne koyacak yer kalmayana kadar ellemiyorum sonra sinir ola ola topluyorum bide oğlm var mecbur girip yemek yapmaya çalışıyorum, daha bide eşim yatıyorum diye surat yapıyo napıym yani elim kolum kalkmıyo niye anlamıyor beni anlamıyorum
o mutfak öleyken nasıl sitres yapıyorum anlatamam rezillik temizleyene kadar sıkıntı bana, temizlerkende sıkıntı insan bi jest yapar dimi her sigara içmesinde birşeyi alıp makineye koysa biter zaten o yapmıyo bari ben yapıym dese bari oda yok doğumdan sonra napçam ben allah yardım etsin yine aç kalıcam ve zayıflıycam sonrada sütüm kesilicek ben birde sabah kahvaltısını hazırlayamadım diye üzülüyorum offfffff
içim daraldı yine gidip toplayıp yemek yapmak zorundayım ölümden beter benim için doğu yapmak daha kolay yani o derece şu durumda olmayayımda hergün doğuma gideyim hiç koymaz
Yarın d.kontrol hapinı bıraktığım için doktora kontrole gidicem 3 yıldır kullanıodum herşey yolunda bebiş olur mu hemen gibilerinde yumurtalıklarımın durumna bakıckmış neler sorayım eve gelince keşke bunuda sorsaydım demiyim
tecrübelisiniz siz sonuçta
canlaarrr ben de hamileyiimmmmbu gün öğrendim kanda hcg 70,65 çıktı.. 2 gün sonra tekrar gitçem yüselmesi gerekiomuşşş...allahım ne stresli bişimiş yaaa :18:
Kızlar bişi sormuştum
canım sadece ıstahsız olsam ıyı mıde bulantısı herseyden tıkısınme var aclıktan basıma agrılar gırıyor bu seferde
canım benim tansiyon 8.4 seninki iyiymişEh idare eder canım benım tansıyonum çok dusuyor progestan çok yuksek 4 tane alıyorum bide kanama durdu bebekte iidir umarım
oyyyy canım ALLAH yardımcın olsun 31 kıloyla nası yasadın sen ya
Benim de böyle eşleri duyunca beynimde şimşekler çakıyor,pataklayasım geliyor.
Ayy çok sinir oldum yaa hem birşeye yardım etmiyor hemde yatıyorsun diye surat yapıyor.
Adamlar grip olunca yatak döşek yatıyorlar,zannediyorlar ki en büyük hastalık burunlarının akması.
Allah eşine vicdan sana da sabır versin canım işin zor.
Çokta zayıfmışın.41 kilo çok az yaa.Sen birşey yemiyormusun kuzum.
Ben de kiloyu çok dert etmiyorum.49,5 ile de ben hamile kaldım.
Şimdiye kadar da kilo almadım daha.
Daha önceki hamileliğimde de ne ben ne oğlum çok kilo alamamıştık.
Yaptığım il değişikliğinden sonra buranın havası bana değişik gelmişti.
Zaten iştahım da iyi değildi.O yüzden 2 kilo doğdu oğlum ve hep yaşıtlarından
geride gelişiyor.O yüzden özellikle 6.aydan sonra canım istemese bile çok ama çok
dikkat edeceğim yediklerime.
Merhaba sizi başkabir topikten okudum benim sorunumda sizinle aynı tebrik ederim allah kucağıza almayı da nasip etsin inş.ben normal yoldan mı yoksa tedavi ile mi hamile kaldınız merak ettim.cevaplarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?