Canım düşündüm de benim de aklıma bi soru gelmedi. Yumurtalıklarına baktır. Kaç yıldır bebek istiyosun da olmuyo belki rahim filmi isteyebilir.
tez zamanda normale dönersiniz inşallah topikte çok kişi var böyle ben şanslı olanlardan biriyim sanırım. Teyzesi sen benim bebişimin resmini gördün mü kocaman oldubakkala ekmek almaya yolluycam nerdeyse http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/604446-2013-kasim-anneleri-ultrason-goruntuleri-5.html
aslında çokta sağlıklıydım kıpır kıpır hiç erimde durmazdım tek problemim zayıflık yüzünden regli olamamaktı tatlım
sağol canım aslında çok iyi biridir dört dörtlüktür her konuda ama işte türk erkeği olması konusundada dört dörlük öle olmayaydı iydi temizlik filan kadının görevi şeklinde bakıyo olaya hamile olduğumu kaçırıyo ne yazıkki ama o hasta olunca ben hiç dayanamıyorum, ben hasta ikende hep aç kalırım bi yemek yapanım olmaz
sağol tatlımm ben normal yoldan kaldım topiktekilerin çoğuda öle
yeni hamişede bol göz aydınları allah tamamına erdirsin canım
saol tatlım tabiki içim rahatlıocanım ben sana söliym tam adamına denk geldin, yumurtalıklarında bir problem yoksa hemen hamile kalabilirsin hiç sorun olmaz
ben altı yedi yıl kullandım + miyomlarım vardı + kistlerim vardı + ilaç kullanmayınca yılda bir egli oluyordum buna rağmen bıraktığım ay hamile kaldım
hiç takma bunları kafana allah onun kaderini ne zaman başlatacaksa o gün hamile kalırsın allahın izniyle
ama neler sorabilirsin bilmiyorum canım umarım yardımcı olabilmişimdir
canım düşündüm de benim de aklıma bi soru gelmedi. Yumurtalıklarına baktır. Kaç yıldır bebek istiyosun da olmuyo belki rahim filmi isteyebilir.
Zatem muaynesine gitcem orda herşeyi war tamam tatlım saol.3yıldır hap la korunuorum güzelim bu ay bırakıcam yani daha hiç beklemedik allahımda bekletmesin inşallah başka bi durumla karşılaşmam 3 yıldırda aynı dr a gidiorum her yıl konrol yapıyor falan
tez zamanda normale dönersiniz inşallah topikte çok kişi var böyle ben şanslı olanlardan biriyim sanırım. Teyzesi sen benim bebişimin resmini gördün mü kocaman olduBakkala ekmek almaya yolluycam nerdeyse http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/604446-2013-kasim-anneleri-ultrason-goruntuleri-5.html
cok az geldı canım gozume kucukcuk bıseydın osman
YANLIŞ YERE YAZMIŞIM
SAOLUN KIZLAR Zatem muaynesine gitcem orda herşeyi war tamam tatlım saol.3yıldır hap la korunuorum güzelim bu ay bırakıcam yani daha hiç beklemedik allahımda bekletmesin inşallah başka bi durumla karşılaşmam 3 yıldırda aynı dr a gidiorum her yıl konrol yapıyor falan
evet gormustum canım hatta begenmıstım bıle bu espırıyede cok gulmustum haaaaaaaa
sankı bı an yazını sen benım kızımın resmını gordun mu dıye okudum aaa dıyorum kendı kendıme cınsıyet ıcın erken değilmii
bu ahılelık acayıp ıq dusuklugu yapıyor sabahta ısyerınde bılgısaydrda excell deyım rakam gırıyorum ama rakamları telefonden gırdyom santral telefonundan dıyorum nıye yazmıyorrrr bıde baktmkıııı:26::26::26::26::26::26:
Ben baktımda şimdi bu testler yok bende de.Hatta burada okuduğum diğer arkadaşlara
yapılan testler de yapılmadı bana.
Rutin biyokimya,hemogram,ths,hbsag ve idrar tetkiki bana yapılan bunlar.
Acaba daha ayrıntılı testleri neye göre istiyorlar merak ediyorum.
Daha önce düşük yaptığını ya da riskli gebelik yaşayıp yaşamadığını baz alıyorlardır
diye düşünüyorum.Benim 2.bebeğim olacak,diğeri de çok şükür normaldi belki o yüzden
daha ayrıntılı istememişlerdir testleri.
Cam ev eşyası üreten bir yer,hem de çok ünlü bir yer,ama beni kendisinden tiksindirmiş olan bir yer :)
Nefretimden şiir yazdım resmen :)
Ankara yı da iyice kötüledik,hadi sen neyse de bana ayıp aslında :)
Servisin falan var mı?Senin çalıştığın yerle ev arası da hayli mesefa.
YANLIŞ YERE YAZMIŞIM
SAOLUN KIZLAR Zatem muaynesine gitcem orda herşeyi war tamam tatlım saol.3yıldır hap la korunuorum güzelim bu ay bırakıcam yani daha hiç beklemedik allahımda bekletmesin inşallah başka bi durumla karşılaşmam 3 yıldırda aynı dr a gidiorum her yıl konrol yapıyor falan
bir sorum olcaktı annişler :26:
doktora şuana kadar kan uyuşmazlığımız varmı diye sormadım.
benim kan grubum AB+ eşiminki A rh +
bir uyuşmazlık varmı :26:
hiç anlamam bu konulardan
bebiş düşünüyosan folik asite başla canım. Benim ablamda 6 yıl hap kullandı bırakır bırakmaz hamile kaldı. Bi zararı olmamış demek. Ben hap kullanamadım mesela bana çok yan etki yaptı devam etseydimde kesin bişey çıkardı 2 ay zor kullandım
slm kızlarr hepinize hayırlı olsun allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :) bişey soracağım doktor ikili test (zeka testi) istedi mi ?
kızlarrrrr sanırım şu anda bebişimi hissediyorummmm küçük küçük vuruyo sanki sağdan sağdan
iki üç gündür bunu çok yoğun hissetmeye başladım:26::26::26:
slm kızlarr hepinize hayırlı olsun allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :) bişey soracağım doktor ikili test (zeka testi) istedi mi ?
valla canım bana yaptırmak istersen şu haftalarda yaptır dedi
ben ilk oğluşumdada yaptırmamıştım sadece üçlü testleri yaptırmıştım polikılinikte beş kuruş vermeden bunada ikiliyi yaptırmayı düşünmüyorum doğrusu, bazı doktorlar gerek görmüyo eğer özelse kesin istiyo ne biliym işte ben yaptırmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?