2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

evet gormustum canım hatta begenmıstım bıle bu espırıyede cok gulmustum haaaaaaaa
sankı bı an yazını sen benım kızımın resmını gordun mu dıye okudum aaa dıyorum kendı kendıme cınsıyet ıcın erken değilmii
bu ahılelık acayıp ıq dusuklugu yapıyor sabahta ısyerınde bılgısaydrda excell deyım rakam gırıyorum ama rakamları telefonden gırdyom santral telefonundan dıyorum nıye yazmıyorrrr bıde baktmkıııı:26::26::26::26::26::26:

cok az geldı canım gozume kucukcuk bıseydın osman

saol tatlım tabiki içim rahatlıo

YANLIŞ YERE YAZMIŞIM
SAOLUN KIZLAR Zatem muaynesine gitcem orda herşeyi war tamam tatlım saol.3yıldır hap la korunuorum güzelim bu ay bırakıcam yani daha hiç beklemedik allahımda bekletmesin inşallah başka bi durumla karşılaşmam 3 yıldırda aynı dr a gidiorum her yıl konrol yapıyor falan

cok az geldı canım gozume kucukcuk bıseydın osman

evet canım öleydim cep tl gibi minyonum boy 1.50 şimdi daha iyim ama 46 olmak çok farketti yinede oğlumla gören kardeşim sanıyo şok oluyorlar benim dediğimde bir yöndende iyi yani kocişimde acayip kıskanıyo çok hoşuma gidiyo ama düz 50 kilo olmak isterim öle olunca bişeye benzicek kadın gibi olucam çocuk gibi görünüyorum şimdi

inşallah canım allah gönlüne göre versin hamiş kalıncada bizi unutma girip müjdeyi ver

Sen açlıktan bu haldesin bence aslında 12 haftalıkken görüyormuş dr.lar da söyleyen çok oluyor bidahaki kontrolümde belki söyler söylemezse de ben tahmin edebilirim gibi geliyo İnternetten o kadar çok ultrason resimleri,videoları ve genital nub teorisini (cinsiyet tahmini) inceledim ki

belkide canım ama bu testler çok önemliymiş. ablamın arkadaşının bebeğinde hiçbir problem yoktu ama bu testler sonucunda bebeği aldılar. durup dururken mi yaptılar o testleri bilemedim. ben gittiğimide doktoruma sorup bi öğreneyim bakalım burdada yazarım

bir sorum olcaktı annişler :26:
doktora şuana kadar kan uyuşmazlığımız varmı diye sormadım.
benim kan grubum AB+ eşiminki A rh +
bir uyuşmazlık varmı :26:
hiç anlamam bu konulardan

servis varda ben arabayla gidip geliyorum canım. aslında kalabalıkta olmuyor ama normaldede ben kokuya falan çok hassas bir insandım kalabalık olunca içim çıkıyor o yüzden arabayla gidip geliyorum. trafikte o yüzden yoruyo. aslında servise binebilsem uyuya uyuya gidip gelirim ama binemiyorum :26:

Son düzenleme:
asyaeren gelemedin kız zilli bir türlü doktordan hadi ama güzel haberlerini ver

burcu38 yenisinmi yokse benmi farketmedim hiç mesajını okuduğumu hatırlamıyorum şeker

bebiş düşünüyosan folik asite başla canım. benim ablamda 6 yıl hap kullandı bırakır bırakmaz hamile kaldı. bi zararı olmamış demek. ben hap kullanamadım mesela bana çok yan etki yaptı devam etseydimde kesin bişey çıkardı 2 ay zor kullandım

Saolun geziorum hep buralardayım topik topik sürtüorum :26::26::26::26:

bir sorum olcaktı annişler :26:
doktora şuana kadar kan uyuşmazlığımız varmı diye sormadım.
benim kan grubum AB+ eşiminki A rh +
bir uyuşmazlık varmı :26:
hiç anlamam bu konulardan

yok canım uyuşmazlık baba pozitif anne negatif olduğunda olur ki o da çocuk babanın kanını taşıyorsa annenin kanı çocuktaki bazı değerleri karşılayamadığı için gerçekleşir. bebek anne kanını taşıosa yine sıkıntı olmaz diye biliyorum. sizin ikinizde pozitisiniz. birşey olmaz ama doktorun en başta sorması lazımdı atlamış sanırım

ay bu inanılmaz haber çok ii geldi yarın dr werir heralde wermez soroım ok

slm kızlarr hepinize hayırlı olsun allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :) bişey soracağım doktor ikili test (zeka testi) istedi mi ?

kızlarrrrr sanırım şu anda bebişimi hissediyorummmm küçük küçük vuruyo sanki sağdan sağdan
iki üç gündür bunu çok yoğun hissetmeye başladım:26::26::26:

slm kızlarr hepinize hayırlı olsun allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :) bişey soracağım doktor ikili test (zeka testi) istedi mi ?

valla canım bana yaptırmak istersen şu haftalarda yaptır dedi
ben ilk oğluşumdada yaptırmamıştım sadece üçlü testleri yaptırmıştım polikılinikte beş kuruş vermeden bunada ikiliyi yaptırmayı düşünmüyorum doğrusu, bazı doktorlar gerek görmüyo eğer özelse kesin istiyo ne biliym işte ben yaptırmıycam

bizim ki ilk bebek o yüzden eşim hiç birinden kaçınmıyo elinden gelse her hafta doktora gönderecek ne yapıyo sıpa diye günler geçmiyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…