valla canım bana yaptırmak istersen şu haftalarda yaptır dedi
ben ilk oğluşumdada yaptırmamıştım sadece üçlü testleri yaptırmıştım polikılinikte beş kuruş vermeden bunada ikiliyi yaptırmayı düşünmüyorum doğrusu, bazı doktorlar gerek görmüyo eğer özelse kesin istiyo ne biliym işte ben yaptırmıycam
yok tatlım elimle hissedemiyorum mesla içten içten pıt pıt vuruyo arada arka arkaya çok güzel yaaa eminim bebişimi hissetttiğimehadi ya seninle aynı zamanlardayız nasıl bişey net mi
bizim ki ilk bebek o yüzden eşim hiç birinden kaçınmıyo elinden gelse her hafta doktora gönderecek ne yapıyo sıpa diye günler geçmiyo :))
3 lü testleri sağlık ocağında mı yaptırdın polikılınik derken
yok tatlım elimle hissedemiyorum mesla içten içten pıt pıt vuruyo arada arka arkaya çok güzel yaaa eminim bebişimi hissetttiğime
çok zayıfım ben ilk bebemde daha zayıftım karnımda keseyi bile bulup mıncırıyordum düşün artık kiloyla çok ilgili bence bu bende bir deri var o kadar, bu arada ilk bebemide miyomum sanmıştım aaaa ne kadar büyümüş bu deyip ölçü almaya çalışıyordum eşime mıncıklatmıştım mesela bir seferindede ben mıncıklarken pat diye içeri kaçtı koca şey şaşırdım kaldım hamile olduğumu bilmiyordum ve o ara üç buçuk aylıktı
yok artık demek geçti bi an içimden :))) desene ben hissedebilmek için daha bekleyeceğim çünkü bede zaten bi 3 4 aylık göbeği vardı :)
İkili test kesinlikle yapilmali bence, geri donusu olmayan bisi yasamamak icin, zarari yok yarari var, ense kalinligi gebelikle uyumlumu gelisimi diye bkmk icin... Ben yaptirmamamyi hic duunmedim , simdi burda gorunce cook sasirdim... Ne sebeple yaptirmayi dusunmuyosun canim ??? Tip ilerledikce bumaylerinden yararlanmak getek, doktorlarin gebelikte geteksiz bisi isteyecegini sanmiyorum. Fiyati ne olursa olsun , bu yola girmek sorumluluk
Keske dememek icin ..
İkili test kesinlikle yapilmali bence, geri donusu olmayan bisi yasamamak icin, zarari yok yarari var, ense kalinligi gebelikle uyumlumu gelisimi diye bkmk icin... Ben yaptirmamamyi hic duunmedim , simdi burda gorunce cook sasirdim... Ne sebeple yaptirmayi dusunmuyosun canim ??? Tip ilerledikce bumaylerinden yararlanmak getek, doktorlarin gebelikte geteksiz bisi isteyecegini sanmiyorum. Fiyati ne olursa olsun , bu yola girmek sorumluluk
Keske dememek icin ..
yok tatlım elimle hissedemiyorum mesla içten içten pıt pıt vuruyo arada arka arkaya çok güzel yaaa eminim bebişimi hissetttiğime
çok zayıfım ben ilk bebemde daha zayıftım karnımda keseyi bile bulup mıncırıyordum düşün artık kiloyla çok ilgili bence bu bende bir deri var o kadar, bu arada ilk bebemide miyomum sanmıştım aaaa ne kadar büyümüş bu deyip ölçü almaya çalışıyordum eşime mıncıklatmıştım mesela bir seferindede ben mıncıklarken pat diye içeri kaçtı koca şey şaşırdım kaldım hamile olduğumu bilmiyordum ve o ara üç buçuk aylıktı
yok artık demek geçti bi an içimden :))) desene ben hissedebilmek için daha bekleyeceğim çünkü bede zaten bi 3 4 aylık göbeği vardı :)
bunun hikaesni yazmıştım aslında ama sana denk gelmemiş sanırım tabi böle okuyuncada çok saçma geldi sana
hissetmeye bilirsin canım rkaaşım byabi kiloluydu 6 aylık filan olunca hissetmeye başladı doktor doğumda kalp atışlarını bulamamış kilodan düşün artık100 le doğuma girdi
paasında değilim tatlım evlat bu sonuçta zaten belirttiğim gibi prada vermiyorum testlere filan, sanırım korkuyorum kötü birşey çıkarsa diye allah korusun kötü birşey çıksada kıyamazmışım gibi geliyo yani son kararım ne olursa olsun doğurucam olabilir o sıkıntıyı yaşamak istemiyorum sanırım çok kaderciyim yanlış yapıyorum eminim ama hep birşey beni tutuyo
bunun hikaesni yazmıştım aslında ama sana denk gelmemiş sanırım tabi böle okuyuncada çok saçma geldi sana
hissetmeye bilirsin canım rkaaşım byabi kiloluydu 6 aylık filan olunca hissetmeye başladı doktor doğumda kalp atışlarını bulamamış kilodan düşün artık100 le doğuma girdi
yeni geldim sayfaya :) ayyy allah korusun 6 aya kadar çatlarım yahuu :))
ben de yaptıracağım arkadaşa down sendromu var demişler şimdi sağlıklı bi bebeği var maşallah yanılma fayı da var
paasında değilim tatlım evlat bu sonuçta zaten belirttiğim gibi prada vermiyorum testlere filan, sanırım korkuyorum kötü birşey çıkarsa diye allah korusun kötü birşey çıksada kıyamazmışım gibi geliyo yani son kararım ne olursa olsun doğurucam olabilir o sıkıntıyı yaşamak istemiyorum sanırım çok kaderciyim yanlış yapıyorum eminim ama hep birşey beni tutuyo
yeni geldim sayfaya :) ayyy allah korusun 6 aya kadar çatlarım yahuu :))
belli olmaz canım kişiden kişiye değişir bunlar bebeklede çok alakalı bazısı cenin pozisyonunda durur bazılarıda hiç yerinde durmaz benimki çok hareketliydi maşşallah şimdide öle
Kızlar günde 400mg progestan kullanıyorum, öğlen 14.00 oldumu gözümü açamıyorum uykusuzluktan ve en az 2-3 saat uyuyorum, kullananlar benim gibi olan var mı aranızda?
Ayrıca şuan açlıktan ölüyorum ama bişey yiyemiyorum midem bulanıyooo
Canım sen gene az alıosun ben 800 mg alıyorum günde düşün halimi elim. Ayagım tutmuo baygın gibi yatıyorum çok fena 2 sabah 2 aksam alıyorum
kıyamam yaaa halini düşünemiyorum. bi o kadar da kuvvetli etkili bi ilaçmış. bak benim kanama alanlarını 1 haftada yok etti.
ayy ayyy masallahhh kuzuyaa benim mercimek gibi sagda yatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?