2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

3 lü testleri sağlık ocağında mı yaptırdın polikılınik derken

hadi ya seninle aynı zamanlardayız nasıl bişey net mi
yok tatlım elimle hissedemiyorum mesla içten içten pıt pıt vuruyo arada arka arkaya çok güzel yaaa eminim bebişimi hissetttiğime
çok zayıfım ben ilk bebemde daha zayıftım karnımda keseyi bile bulup mıncırıyordum düşün artık kiloyla çok ilgili bence bu bende bir deri var o kadar, bu arada ilk bebemide miyomum sanmıştım aaaa ne kadar büyümüş bu deyip ölçü almaya çalışıyordum eşime mıncıklatmıştım mesela bir seferindede ben mıncıklarken pat diye içeri kaçtı koca şey şaşırdım kaldım hamile olduğumu bilmiyordum ve o ara üç buçuk aylıktı

bizim ki ilk bebek o yüzden eşim hiç birinden kaçınmıyo elinden gelse her hafta doktora gönderecek ne yapıyo sıpa diye günler geçmiyo :))

oda zararlı tatlım çok fazla aletere girip çıkmamak lazım ben alışveriş merkezlerine bile gitmiyorum yüksek oranda radyasyon içeriyo bütün mağzaların ısıtma sistemleri elektrikli aletleri filan zati kısa süredede baş ağrısı yapıyo o kadar yüksek

İkili test kesinlikle yapilmali bence, geri donusu olmayan bisi yasamamak icin, zarari yok yarari var, ense kalinligi gebelikle uyumlumu gelisimi diye bkmk icin... Ben yaptirmamamyi hic duunmedim , simdi burda gorunce cook sasirdim... Ne sebeple yaptirmayi dusunmuyosun canim ??? Tip ilerledikce bumaylerinden yararlanmak getek, doktorlarin gebelikte geteksiz bisi isteyecegini sanmiyorum. Fiyati ne olursa olsun , bu yola girmek sorumluluk
Keske dememek icin ..

ben de yaptıracağım arkadaşa down sendromu var demişler şimdi sağlıklı bi bebeği var maşallah yanılma fayı da var

paasında değilim tatlım evlat bu sonuçta zaten belirttiğim gibi prada vermiyorum testlere filan, sanırım korkuyorum kötü birşey çıkarsa diye allah korusun kötü birşey çıksada kıyamazmışım gibi geliyo yani son kararım ne olursa olsun doğurucam olabilir o sıkıntıyı yaşamak istemiyorum sanırım çok kaderciyim yanlış yapıyorum eminim ama hep birşey beni tutuyo

ben de yaptıracağım arkadaşa down sendromu var demişler şimdi sağlıklı bi bebeği var maşallah yanılma fayı da var

heh işte bende bundan korkuyorum işte var deseler bile yanılıyorlarsa dicem boşu boşuna hamileliğide kendime eziyete çeviricem allah korusun benim arkadaşımın bebeğide sonradab sarılık yüzünden down sendromuna yakalandı hemde en yüksek düzeyde yaşaması mucize ama zavallıcık hiç birşey yapamıyo beyin ölmüş tamamen evlerden ırak

Kızlar günde 400mg progestan kullanıyorum, öğlen 14.00 oldumu gözümü açamıyorum uykusuzluktan ve en az 2-3 saat uyuyorum, kullananlar benim gibi olan var mı aranızda?
Ayrıca şuan açlıktan ölüyorum ama bişey yiyemiyorum midem bulanıyooo

Canım sen gene az alıosun ben 800 mg alıyorum günde düşün halimi elim. Ayagım tutmuo baygın gibi yatıyorum çok fena 2 sabah 2 aksam alıyorum

kızlarr merhabaa;

bizde bugun mercimeği gordukk resmını yuklerım bırazdan 9-1 oldukk:) ve kıpırdamasını gordukkk çok guzeldııı :)) 2 li test hakkında bılgı aldıkk biras pahalıymıs ozellerde artık devllette yaptırıcaz . Bakalım daha araştırmadım.

Canım sen gene az alıosun ben 800 mg alıyorum günde düşün halimi elim. Ayagım tutmuo baygın gibi yatıyorum çok fena 2 sabah 2 aksam alıyorum

kıyamam yaaa halini düşünemiyorum. ama bi o kadar da kuvvetli etkili bi ilaçmış. bak benim kanama alanlarını 1 haftada yok etti.

Nehar , filiz kizlar neden doktor vajinal alin demiyorki yan etkisi cok az oluyor .. Bende gunluk 600 aliyorum sabah oglen aksam ama bunlar olmuyor mideye gitmedigi icin sanirim .. Doktora tekrardan sorsaniz

Dilekdlk biran icin kendi göruntumuzu sandim canim :)) ne kadar benziyorlar kese pozisyon okarak :))
Masallah minik fasulyeye allah kucagina almayi basip etsin..

Bugunki iyi dikekte bulunan dua eden herkese cok cok tesekkur ederim , allah hepinizde razi olsun ..

Toxoplasma negatif cikti . Hayvanlara ve etlere dikkat etmem gerekiyor .. Neger oglumdaykende boyleymis hic aklimda kalmamis ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…