2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canim bu kanamalar nedeen oluyormus acaba ne diyor doktorlar

canım benim dışda bi kanamam yok.kese altında bi kanama alanı oluşmuştu. doktora sorduk nedenini, bilmeden ağır bişe kaldırmış ya da düşmüş olabilirsin dedi. düşününce hakikaten hamile olduğumu öğrenmeden yani yaklaşık 4 haftalıkken 3lü kanepeyi kaldırmıştım. Ama netten bakınca bazen vücut bu kanamaları kendisi de yapabiliyormuş.bebek tutunurken oluyomş

kıyamam yaaa halini düşünemiyorum. ama bi o kadar da kuvvetli etkili bi ilaçmış. bak benim kanama alanlarını 1 haftada yok etti.
Evet canım benım kanama alanım çok azdı ıns gıtmıştır
Nehar , filiz kizlar neden doktor vajinal alin demiyorki yan etkisi cok az oluyor .. Bende gunluk 600 aliyorum sabah oglen aksam ama bunlar olmuyor mideye gitmedigi icin sanirim .. Doktora tekrardan sorsaniz

..
Canım ben zaten vajınal alıodun crıone ama kanama çok olunca dr zarar vermesin die ve geri gelmesin die jel yerine hap verdi

Nehar , filiz kizlar neden doktor vajinal alin demiyorki yan etkisi cok az oluyor .. Bende gunluk 600 aliyorum sabah oglen aksam ama bunlar olmuyor mideye gitmedigi icin sanirim .. Doktora tekrardan sorsaniz

bilmiyorum canım doktorum öyle bişey demedi. Zaten randevum taa 6 mayısta, o zaman da bıraktırır muhtemelen

Bugun mercimekleri goren herkese masallah diyorum 😘telefondan girdigimden begenemiyorum guzel msjlari ve fotograflarini :) bilgisayara girip gene bakacagim. Filizim kahverengiler de beyaz olacaklar insallahhhhh atlatacaksin arkadasim inaniyorum, uzme kendini ❤

Canım bugun çok az geldi kahverengi inş gelmez bidahada devamlı uyku halındeyım halsızım ve tansion dusuyor tuzlu ayran içe içe bıktım bende tlf gırıyorum

Benim toksoplazma pozitif Turkiye' de 12 yasinda kedim var kesin ondan bagisiklik kazanmisimdir farketmeden diyorum!! Negatifse cok cimlere fln da yatma oturna yerde kedi kopek diskisi olabiliyor

Canım bugun çok az geldi kahverengi inş gelmez bidahada devamlı uyku halındeyım halsızım ve tansion dusuyor tuzlu ayran içe içe bıktım bende tlf gırıyorum

O tansiyon ztn hamilelikten dusuyor hem de ustune ilac aliyorsun hem de stres yasiyorsun cok normal canim. Yat bol bol, cok su icmeye calis unutma. Gececek insallah canim az kaldi. Doktor ne zaman ?

Kizlar cok sükür bugün ilk defa yenek yiyebildim hemde iki tabak bakalim simdi su an su dakikada hersey cok güzel gidiyor :))darisi tüm bulananlara

Kizlar cok sükür bugün ilk defa yenek yiyebildim hemde iki tabak bakalim simdi su an su dakikada hersey cok güzel gidiyor :))darisi tüm bulananlara

bende bulantı yokta ıstahsızlık fazlasıyla hala yıyemıyorum aman canım hızlı gıtme :)zaten ne oluyorsa bulantilardan sonra oluyormus hizla kilo alimi olabilir

Kizlarr saka yapti galiba bebegim bana yarim saattir iyiydim ama agzimda sulanmalar ve bulantilar basliyor yavas yavas ((

Bu arada kurtlukiraz arkadasdan felan bi haber varmi bide yurtdisindan olan arkadas vardi cuma günü tekrar kontrolu vardi bebek yok demislerdi ne yaptilar acaba

bende bulantı yokta ıstahsızlık fazlasıyla hala yıyemıyorum aman canım hızlı gıtme :)zaten ne oluyorsa bulantilardan sonra oluyormus hizla kilo alimi olabilir

Bendede istahsizlik vardi ilk defa bugün yedim ama .. Simdi etkileri basliyor birazdan yatakda alirim solugu 😭😭😭

ben 400 den 300 e düşürdüm , oral alınca yan etkileri çok oluyormuş o yüzden vajenden alın diyor dr.lar.

Maşallah

Evet canım benım kanama alanım çok azdı ıns gıtmıştır

Canım ben zaten vajınal alıodun crıone ama kanama çok olunca dr zarar vermesin die ve geri gelmesin die jel yerine hap verdi
Anladim canim , kahverengi lekelerinde cabucak gider insallah ..
bilmiyorum canım doktorum öyle bişey demedi. Zaten randevum taa 6 mayısta, o zaman da bıraktırır muhtemelen
Bencede ozamana biraktiri artik canim , benim ikili testten sonra biraktiracaklarmis cogu ilaci ..

Haftada iki kere progestan ignem var , her seferinde igne vurulurken gozum karariyor , bayilma boyutuna geciyorum .. O igneyi birakirlarsa cok sevinecegim bende ..

Benim toksoplazma pozitif Turkiye' de 12 yasinda kedim var kesin ondan bagisiklik kazanmisimdir farketmeden diyorum!! Negatifse cok cimlere fln da yatma oturna yerde kedi kopek diskisi olabiliyor
Aaa evet cimlerde vardi .. Daha dikkatli olmam gerekecek .. Hicbir et urununu yiyemedigimden dolayi negatif ciktigini düsünuyorum bende canim..

Kurtlukirazin bebegi gelisiyor insallah birakmayacak annesini.. Diger arkadastan haberim yok malesef ..

Cok sevindim kurtlukiraz icin allahim hepimize saglikli bir sekilde almayi nasip eder insallah

canım, bulaşık demişken aklıma bir şey geldi.

TEFLON TAVA TENCERE vs. KULLANIYORSANIZ, kullanmadan önce biraz su koyup ocakta ısıtın. Tava da kalan kimyasal veya yağ suya geçsin. Ben kaçtır yemek yaparken hep b. makinasındaki deterjan kokusu aldım huylandım. Elle yıkıyayım dedim. Elle yıkayınca da illaki yağ kalıyor. bende böyle çözüm buldum. İnan ki o suya bakınca yada kokusuna bakınca anlarsın ne demek istediğimi. Paylaşayım dedim...

hayırlı haberlerle gel canım

Çok şükür iyimiş bebişim. Doktora cümbür cemaat gittik hepimiz gördük bebeğimi :) perşembe günü ikili tarama testi için randevu aldım. Hayırlısı inşallah...

benimde normalde kilolu olmama rağmen hiç selülitim yoktu şimdi berbat 3 ayı doldurayım bende yürüyüşe başlıcam. aynaya bakınca çok kötü hissediyorum kendimi

valla bende çok üzülüyorum. hepimizde oluyor yada olacak demek ki... yapacak bişey yok :) vücut bebek var diye stok mu yapıyor ne??

merhaba annecikler kontrolümüse 4 gğn kaldı 1 aydır ilk defa gidices cok heycanlıyıs daha bebişimisi görmedik hiç birtek keseyi görmüştük cok oldu tabi onu ilk defa görücemmm

Kızlar bu bebişte benim işte.... Heyecanımı kimseyle paylaşamıyorum henüz korkudan.
Sizinle paylaşmak istedim, idare edin beni :?

Hala erkek olacak bu velet dedi, annesi kız hissediyor.

merhaba annecikler kontrolümüse 4 gğn kaldı 1 aydır ilk defa gidices cok heycanlıyıs daha bebişimisi görmedik hiç birtek keseyi görmüştük cok oldu tabi onu ilk defa görücemmm

inşallah doktorun çok güzel şeyler söylesin canım. Bende bugün 3 hafta göremedim diye bir tedirgindim. şükürler olsun gördüm rahatladım. Darısı başına :)

bu bence kız daha önce forumda okuduğum genital nub falan vardı ordaki resimler oklar falan biraz incelemeiştim tabi daha hakim biri cevap verirse daha iyi olur ama anladığım kadarıyla kız gibi

ayy canim buyumus masallah ne kadarlik oldun senle satlarimiz ayniydi fasulyem 8 gun onden gidiyormus :) buyumus.hareketlerini gormedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…