canim bu kanamalar nedeen oluyormus acaba ne diyor doktorlar
Evet canım benım kanama alanım çok azdı ıns gıtmıştır
kıyamam yaaa halini düşünemiyorum. ama bi o kadar da kuvvetli etkili bi ilaçmış. bak benim kanama alanlarını 1 haftada yok etti.
Canım ben zaten vajınal alıodun crıone ama kanama çok olunca dr zarar vermesin die ve geri gelmesin die jel yerine hap verdiNehar , filiz kizlar neden doktor vajinal alin demiyorki yan etkisi cok az oluyor .. Bende gunluk 600 aliyorum sabah oglen aksam ama bunlar olmuyor mideye gitmedigi icin sanirim .. Doktora tekrardan sorsaniz
..
Nehar , filiz kizlar neden doktor vajinal alin demiyorki yan etkisi cok az oluyor .. Bende gunluk 600 aliyorum sabah oglen aksam ama bunlar olmuyor mideye gitmedigi icin sanirim .. Doktora tekrardan sorsaniz
Bugun mercimekleri goren herkese masallah diyorum 😘telefondan girdigimden begenemiyorum guzel msjlari ve fotograflarini :) bilgisayara girip gene bakacagim. Filizim kahverengiler de beyaz olacaklar insallahhhhh atlatacaksin arkadasim inaniyorum, uzme kendini ❤
Nehar , filiz kizlar neden doktor vajinal alin demiyorki yan etkisi cok az oluyor .. Bende gunluk 600 aliyorum sabah oglen aksam ama bunlar olmuyor mideye gitmedigi icin sanirim .. Doktora tekrardan sorsaniz
Dilekdlk biran icin kendi göruntumuzu sandim canim :)) ne kadar benziyorlar kese pozisyon okarak :))
Masallah minik fasulyeye allah kucagina almayi basip etsin..
Bugunki iyi dikekte bulunan dua eden herkese cok cok tesekkur ederim , allah hepinizde razi olsun ..
Toxoplasma negatif cikti . Hayvanlara ve etlere dikkat etmem gerekiyor .. Neger oglumdaykende boyleymis hic aklimda kalmamis ..
Canım bugun çok az geldi kahverengi inş gelmez bidahada devamlı uyku halındeyım halsızım ve tansion dusuyor tuzlu ayran içe içe bıktımbende tlf gırıyorum
Kizlar cok sükür bugün ilk defa yenek yiyebildim hemde iki tabak bakalim simdi su an su dakikada hersey cok güzel gidiyor :))darisi tüm bulananlara
bende bulantı yokta ıstahsızlık fazlasıyla hala yıyemıyorumaman canım hızlı gıtme :)zaten ne oluyorsa bulantilardan sonra oluyormus hizla kilo alimi olabilir
ben 400 den 300 e düşürdüm , oral alınca yan etkileri çok oluyormuş o yüzden vajenden alın diyor dr.lar.Kızlar günde 400mg progestan kullanıyorum, öğlen 14.00 oldumu gözümü açamıyorum uykusuzluktan ve en az 2-3 saat uyuyorum, kullananlar benim gibi olan var mı aranızda?
Ayrıca şuan açlıktan ölüyorum ama bişey yiyemiyorum midem bulanıyooo
Maşallah
Anladim canim , kahverengi lekelerinde cabucak gider insallah ..Evet canım benım kanama alanım çok azdı ıns gıtmıştır
Canım ben zaten vajınal alıodun crıone ama kanama çok olunca dr zarar vermesin die ve geri gelmesin die jel yerine hap verdi
Bencede ozamana biraktiri artik canim , benim ikili testten sonra biraktiracaklarmis cogu ilaci ..bilmiyorum canım doktorum öyle bişey demedi. Zaten randevum taa 6 mayısta, o zaman da bıraktırır muhtemelen
Aaa evet cimlerde vardi .. Daha dikkatli olmam gerekecek .. Hicbir et urununu yiyemedigimden dolayi negatif ciktigini düsünuyorum bende canim..Benim toksoplazma pozitif Turkiye' de 12 yasinda kedim var kesin ondan bagisiklik kazanmisimdir farketmeden diyorum!! Negatifse cok cimlere fln da yatma oturna yerde kedi kopek diskisi olabiliyor
Kizlarr saka yapti galiba bebegim bana yarim saattir iyiydim ama agzimda sulanmalar ve bulantilar basliyor yavas yavas((
Bu arada kurtlukiraz arkadasdan felan bi haber varmi bide yurtdisindan olan arkadas vardi cuma günü tekrar kontrolu vardi bebek yok demislerdi ne yaptilar acaba
Anladim canim , kahverengi lekelerinde cabucak gider insallah ..
Bencede ozamana biraktiri artik canim , benim ikili testten sonra biraktiracaklarmis cogu ilaci ..
Haftada iki kere progestan ignem var , her seferinde igne vurulurken gozum karariyor , bayilma boyutuna geciyorum .. O igneyi birakirlarsa cok sevinecegim bende ..
Aaa evet cimlerde vardi .. Daha dikkatli olmam gerekecek .. Hicbir et urununu yiyemedigimden dolayi negatif ciktigini düsünuyorum bende canim..
Kurtlukirazin bebegi gelisiyor insallah birakmayacak annesini.. Diger arkadastan haberim yok malesef ..
ewet canım ya dolabı actgım anda bıtiyorum ıste bu bulantı tıksınmeyle karısınc acok daha kotu olyou dun b.makınesı calıştrfım aksam boaltamadım kokusundan bugun eve gıdınce yapıcam artık o dedgını yapayım ben saol cnm
hayırlı haberlerle gel canım
benimde normalde kilolu olmama rağmen hiç selülitim yoktu şimdi berbat3 ayı doldurayım bende yürüyüşe başlıcam. aynaya bakınca çok kötü hissediyorum kendimi
merhaba annecikler kontrolümüse 4 gğn kaldı 1 aydır ilk defa gidices cok heycanlıyıs daha bebişimisi görmedik hiç birtek keseyi görmüştük cok oldu tabi onu ilk defa görücemmm
Eki Görüntüle 684416
Kızlar bu bebişte benim işte....Heyecanımı kimseyle paylaşamıyorum henüz korkudan.
Sizinle paylaşmak istedim, idare edin beni :?
Hala erkek olacak bu velet dedi, annesi kız hissediyor.
Eki Görüntüle 684416
Kızlar bu bebişte benim işte....Heyecanımı kimseyle paylaşamıyorum henüz korkudan.
Sizinle paylaşmak istedim, idare edin beni :?
Hala erkek olacak bu velet dedi, annesi kız hissediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?