2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bu bence kız daha önce forumda okuduğum genital nub falan vardı ordaki resimler oklar falan biraz incelemeiştim tabi daha hakim biri cevap verirse daha iyi olur ama anladığım kadarıyla kız gibi

aa o nasıl bir şey. merak ettim bir araştırayım internetten. Kızlar başka fikri olan var mı ???

ayy canim buyumus masallah ne kadarlik oldun senle satlarimiz ayniydi fasulyem 8 gun onden gidiyormus :) buyumus.hareketlerini gormedin mi

hayatım ben heyecandan sormayı unutuyorum. yarın tam 11 hafta dolmuş olacak. 10+6 mış bügün takvim hesabına göre. ama bebeğin kini sormayı unuttum heyecandan :) büyümüş görünce kaldım öyle :) 35.4mm yazıyor ultrasonda. perşembeye tarama testine gitmem gerekiyormuş, ultrasona göre. inşallah sonuç hayırlı çıkar.

bende carsamba ikili test icin gidecegim senin son regl 26 ocak degil miydi.11+6 olman lazim degil mi canim doktor ve ultr. hesabina gore benim 12.hafta bitiyor bugun sata gore 11+6 yim

bende carsamba ikili test icin gidecegim senin son regl 26 ocak degil miydi.11+6 olman lazim degil mi canim doktor ve ultr. hesabina gore benim 12.hafta bitiyor bugun sata gore 11+6 yim

evet canım 26 ocak? biz 10+6 dayız. alttaki takvimde de bu yüzden 11. hafta yazıyor. içinde olduğumuz için. yanlış mı biliyorum diye takvime yine baktım burada da öyle diyor bak
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi

ayy canim buyumus masallah ne kadarlik oldun senle satlarimiz ayniydi fasulyem 8 gun onden gidiyormus :) buyumus.hareketlerini gormedin mi

bende hareket eder diye bekledim hareket yoktu. sordum, şuan sadece zıplar şekilde hareket eder dedi. çok ümitliydim ama başka bahara artık :)

ayyy pardon canim benim doktor kafami karistirdi dogru biz sat a gore 10+6 yiz bugun benim bebiste doktora gore 11+7 bugun kafami karistirdi senin gunune gore gidiyor :) benim kafa gitti

ayyy pardon canim benim doktor kafami karistirdi dogru biz sat a gore 10+6 yiz bugun benim bebiste doktora gore 11+7 bugun kafami karistirdi senin gunune gore gidiyor :) benim kafa gitti

daha erken döllenmiştir belki. benim tarihe göre 3gün gerideydi en son. geç döllenme olmuştur önemli olan aynı şekilde devam etmesi demişti doktorum. Hamilelik akıl bırakmıyor insanda seni anlıyorum

canım ben kaçıyorum. feci acıktım kendine ve bebişe iyi bak

daha erken döllenmiştir belki. benim tarihe göre 3gün gerideydi en son. geç döllenme olmuştur önemli olan aynı şekilde devam etmesi demişti doktorum. Hamilelik akıl bırakmıyor insanda seni anlıyorum

3 hafta oncesine kadar gununde gidiyordu baska doktor degistirdim bu sefer farkli cikti onda ya fasulyem buyudu :))bilemedim.hakket oyle ya doktorda anlatiyor erken dollenme olmustur diye daha ne kadar erken dollenecek o zaman ben regliden 1 gun sonra hamile kalmisim oluyor hatta hesapladim simdi regliden once olmus oluyor iyice kafa gitti bende

Son düzenleme:
Kızlarrrr anca yazabildim... Bgn kontrolüm vardı ve bebişi gördükk 11+2 dedi nasıl zıplıyo anlatamam sürekli haraket halindeydi :) veeeeeeee şok haber bizimki bacaklarını kaldırdı orda bi çıkıntı görüyorum erkek olabilir dedi bizde bariz gördük..tabi ben dondum kaldım öle bi hazırlamışım ki kendimi kız olucak diğe eşimde bende kız hastasıyız :)) ipadden yazdığım için resmleri yükleyemedim şimdi soruyorum sizeee sizce yanılır mı gerçi doktorum söledi kesin diil diğe ama görmese sölemezdi gibime geliyo.. bu arada doktorum çok tatlı bi kadın acıbadem hastanesinde Habibe Hanım..

Eklentiler

• $image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 40

aaaa eklemişimm çok sevindim :)))

canim hayirli olsun :)) kocaman olmus masallah. bazen doktorlar 11-12. haftadan bile tahmin edebiliyorlar. bir sonaki randevun ne zamansa o zaman da yaramaz uygun pozisyonda olursa kesinlesir :)

Kizlar günaydin
Ben güne kötü bir rüya görerek basladim ..
Rüyamda dogum yapiyormusum , sonra kendi evimizde anneme sesleniyorum öyle -anne bebek nasil diye
Annem hic ses vermiyor yanina gidiyorum nasil agliyor bebek iyi ama sirtini acip gösteriyor bana yara var diye .. Bebekde kizz okadar tatliydiki anlatamam ..
Bende 4 ay önce karnimda ölen bebekde kizdi 😭😭😭acaba onumu gördüm 😭😭😭

hepiniz gunaydin ve güzel hafta sonlari
benim ipad arizasi yüzünden dun yine giremedim , biraz sabah girdim sonra yine gitti ipad , bende bu sabah kalktim notbookumu cikardim , pazartesi oğlan gelecek o bakana kadar bununla idare artik
geçmiş cokkkk kalabalık sohbet bol bayagi kalabalık ve çeneli bir hamiş gurubu olduk :)

dun neler olmuş birazdan okuyacagim umarim hep güzel haberler vardir
görüşmek uzere

canım dün bende fotoğraf ekledikten sonra şu nub teorisine bakayım dedim. Benim bebiş ikisi arasında tam anlayamadım. ama seninki baya dik görülüyor, teoriye göre erkek görünüyor. Allah sağlık versin her türlü seveceksiniz nasılsa dimi?

Hayır olsun canım. Bende sabaha kadar tahlillerle boğuştum korkudan. hepimizde kaybetme korkusu olduğundan tedirgin uyuyoruz etki etmiştir. Kötü bir tecrübe de yaşamışsın tabi...

günaydın canım. dün bebişini görenler arasındaydım pek bir mutlu oldum. Darısı herkesin başına...

herkeslere gunaydınnn anneler bebıslerınız col dadluu MAŞALLAHHHHHH

benim bı arkadasım var doktor obana 12 -13 haftada gorunurse erkek gorunmezse uyk olasılıkla kız olur dedı ama kısmet tabıkısı

herkeslere gunaydınnn anneler bebıslerınız col dadluu MAŞALLAHHHHHH

benim bı arkadasım var doktor obana 12 -13 haftada gorunurse erkek gorunmezse uyk olasılıkla kız olur dedı ama kısmet tabıkısı

Yeğenim için önce bir süre kız demişlerdi. Sonra iyice gelişince erkek olduğu meydana çıktı. cinsiyet öğrensek de alışveriş için biraz beklemek gerekecek sanırım Sanada günaydın bu arada canım unuttum ekleyeyim dedim

Son düzenleme:

benımde eşim asker o yüzden buradayız bız de geçen yaz geldik.

günaydın...dün arkadaşı teselli ettim bu gün bana oldu..
dün sabahki bulantımdan sonra hiç bulantım olmadı..
böyle bıçak gibi kesilirmi,..
bildiğim sabah bulantısı azalarak devam eder ama.
pöff bulansa bi dert bulanmasa bi dert..
ultrasona girsem 10 gün içinde 3. olacak...
ne zormuş bu ilk hamilelik hiçbişeyi bilmiyosun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…