bu bence kız daha önce forumda okuduğum genital nub falan vardı ordaki resimler oklar falan biraz incelemeiştim tabi daha hakim biri cevap verirse daha iyi olur ama anladığım kadarıyla kız gibi
ayy canim buyumus masallah ne kadarlik oldun senle satlarimiz ayniydi fasulyem 8 gun onden gidiyormus :) buyumus.hareketlerini gormedin mi
hayatım ben heyecandan sormayı unutuyorum. yarın tam 11 hafta dolmuş olacak. 10+6 mış bügün takvim hesabına göre. ama bebeğin kini sormayı unuttum heyecandan :) büyümüş görünce kaldım öyle :) 35.4mm yazıyor ultrasonda. perşembeye tarama testine gitmem gerekiyormuş, ultrasona göre. inşallah sonuç hayırlı çıkar.
bende carsamba ikili test icin gidecegim senin son regl 26 ocak degil miydi.11+6 olman lazim degil mi canim doktor ve ultr. hesabina gore benim 12.hafta bitiyor bugun sata gore 11+6 yim
ayy canim buyumus masallah ne kadarlik oldun senle satlarimiz ayniydi fasulyem 8 gun onden gidiyormus :) buyumus.hareketlerini gormedin mi
evet canım 26 ocak? biz 10+6 dayız. alttaki takvimde de bu yüzden 11. hafta yazıyor. içinde olduğumuz için. yanlış mı biliyorum diye takvime yine baktım burada da öyle diyor bak
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
ayyy pardon canim benim doktor kafami karistirdi dogru biz sat a gore 10+6 yiz bugun benim bebiste doktora gore 11+7 bugun kafami karistirdisenin gunune gore gidiyor :) benim kafa gitti
canım ben kaçıyorum. feci acıktımayyy pardon canim benim doktor kafami karistirdi dogru biz sat a gore 10+6 yiz bugun benim bebiste doktora gore 11+7 bugun kafami karistirdisenin gunune gore gidiyor :) benim kafa gitti
daha erken döllenmiştir belki. benim tarihe göre 3gün gerideydi en son. geç döllenme olmuştur önemli olan aynı şekilde devam etmesi demişti doktorum. Hamilelik akıl bırakmıyor insanda seni anlıyorum
canım ben kaçıyorum. feci acıktımkendine ve bebişe iyi bak
Kızlarrrr anca yazabildim... Bgn kontrolüm vardı ve bebişi gördükk 11+2 dedi nasıl zıplıyo anlatamam sürekli haraket halindeydi :) veeeeeeee şok haber bizimki bacaklarını kaldırdı orda bi çıkıntı görüyorum erkek olabilir dedi bizde bariz gördük..tabi ben dondum kaldım öle bi hazırlamışım ki kendimi kız olucak diğe eşimde bende kız hastasıyız :)) ipadden yazdığım için resmleri yükleyemedimşimdi soruyorum sizeee sizce yanılır mı gerçi doktorum söledi kesin diil diğe ama görmese sölemezdi gibime geliyo.. bu arada doktorum çok tatlı bi kadın acıbadem hastanesinde Habibe Hanım..
Kızlarrrr anca yazabildim... Bgn kontrolüm vardı ve bebişi gördükk 11+2 dedi nasıl zıplıyo anlatamam sürekli haraket halindeydi :) veeeeeeee şok haber bizimki bacaklarını kaldırdı orda bi çıkıntı görüyorum erkek olabilir dedi bizde bariz gördük..tabi ben dondum kaldım öle bi hazırlamışım ki kendimi kız olucak diğe eşimde bende kız hastasıyız :)) ipadden yazdığım için resmleri yükleyemedimşimdi soruyorum sizeee sizce yanılır mı gerçi doktorum söledi kesin diil diğe ama görmese sölemezdi gibime geliyo.. bu arada doktorum çok tatlı bi kadın acıbadem hastanesinde Habibe Hanım..
Kizlar günaydin
Ben güne kötü bir rüya görerek basladim ..
Rüyamda dogum yapiyormusum , sonra kendi evimizde anneme sesleniyorum öyle -anne bebek nasil diye
Annem hic ses vermiyor yanina gidiyorum nasil agliyor bebek iyi ama sirtini acip gösteriyor bana yara var diye .. Bebekde kizz okadar tatliydiki anlatamam ..
Bende 4 ay önce karnimda ölen bebekde kizdi acaba onumu gördüm 
hepiniz gunaydin ve güzel hafta sonlari
benim ipad arizasi yüzünden dun yine giremedim , biraz sabah girdim sonra yine gitti ipad , bende bu sabah kalktim notbookumu cikardim , pazartesi oğlan gelecek o bakana kadar bununla idare artik
geçmiş cokkkk kalabalık sohbet bol bayagi kalabalık ve çeneli bir hamiş gurubu olduk :)
dun neler olmuş birazdan okuyacagim umarim hep güzel haberler vardir
görüşmek uzere
herkeslere gunaydınnn anneler bebıslerınız col dadluu MAŞALLAHHHHHH
benim bı arkadasım var doktor obana 12 -13 haftada gorunurse erkek gorunmezse uyk olasılıkla kız olur dedı ama kısmet tabıkısı
teyzesi bebiş iyi ama kese altında epey bi kanama alanı oluşmuştu çok şükür 15-20 gün kadar yattım progestan hapı kullandım o alan azaldı. Ama doktorum çalışmamı istemedi. Ben de sözleşmeli öğretmenlik yapıyodum ayrıldım, yatmaya devam, 6 mayısta randevumuz var hayırlısıyla. Senin minnağın nasıl
canımmmm bel ağrısında ölüyorum şuan çok fenayım, 20 gündür yatıyodum 2 gündür biraz fazla yürüdüm ondan mı oldu acabaaz öncede kahvaltı yapacaktım birden sıcak bastı midem altüst oldu
canımm biz de 7 ay önce hakkariden geldik eşim asker. allah kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?