canım dün bende fotoğraf ekledikten sonra şu nub teorisine bakayım dedim. Benim bebiş ikisi arasında tam anlayamadım. ama seninki baya dik görülüyor, teoriye göre erkek görünüyor. Allah sağlık versin her türlü seveceksiniz nasılsa dimi?
ve ben 9+1 oldum bu takvim neden 10 göstermiyo
günaydın...dün arkadaşı teselli ettim bu gün bana oldu..
dün sabahki bulantımdan sonra hiç bulantım olmadı..
böyle bıçak gibi kesilirmi,..
bildiğim sabah bulantısı azalarak devam eder ama.
pöff bulansa bi dert bulanmasa bi dert..
ultrasona girsem 10 gün içinde 3. olacak...
ne zormuş bu ilk hamilelik hiçbişeyi bilmiyosun:))
Önce sağlık tabi bitanem, ama insanın kendini hazırlaması çok kötüymüşnedense ilk günden beri içimde hep kız hissi vardı belki eşim de kız istediği içindir .. senin içinden geçen ney eşin ve senin cinsiyet ne olsun isterdiniz sağlıktan sonra tabi
Yeğenim için önce bir süre kız demişlerdi. Sonra iyice gelişince erkek olduğu meydana çıktı. cinsiyet öğrensek de alışveriş için biraz beklemek gerekecek sanırımSanada günaydın bu arada canım unuttum ekleyeyim dedim
canim hayirli olsun :)) kocaman olmus masallah. bazen doktorlar 11-12. haftadan bile tahmin edebiliyorlar. bir sonaki randevun ne zamansa o zaman da yaramaz uygun pozisyonda olursa kesinlesir :)
canım daha 9 olduk benımde senınle aynı yarına 10 olur
bana dogana kadar erkek demısler annem dogurunca kızınıs oldu gozunuz aydın degınce demıskı benım degıl benım oglum olacak demıs anlıycan ben bır sure sahıpsız kalmısmsonra hemsıre ısrar etmıs ama cok tatlı bı bebek hepımız bayıldık bı bakın demıs annem gozunun ucuyla bakmıs amaannnn bu benım kesın aynı babası demısss
e cuma değişiyodu hep:)
neyse yarın olsun artık:))
Sen ne çekmişsin be BurcuhayalKıyamam sana annen istemedi mi seni kadın şoka girmiş ne yapsın.
bana dogana kadar erkek demısler annem dogurunca kızınıs oldu gozunuz aydın degınce demıskı benım degıl benım oglum olacak demıs anlıycan ben bır sure sahıpsız kalmısmsonra hemsıre ısrar etmıs ama cok tatlı bı bebek hepımız bayıldık bı bakın demıs annem gozunun ucuyla bakmıs amaannnn bu benım kesın aynı babası demısss
e cuma değişiyodu hep:)
neyse yarın olsun artık:))
benimde bugün haftam doluyor dün 10+6 idi. takvimin 12. haftayı göstermesi lazım ama hep bir gün sonra oluyor. yarına düzelir sanırım
benım hep pazarları degışıyo canım bugun tam 9 haftalık yarına 9+1 olcaz
hemşirelr de ayrı olay..tatlı diye mi alın diyolar.
çirkin olsan kalacakmıydın hastanede :)))ay çok güldüm sabah sabah
hemşirelr de ayrı olay..tatlı diye mi alın diyolar.
çirkin olsan kalacakmıydın hastanede :)))ay çok güldüm sabah sabah
bakalım yarına değişmezse dayanırım yönetimin kapısına:))
yok benim cumadan cumaya haftam doluyo ..dün 9 bitti bu gün +1im..hepde öyle değişiyodu..
niye böyle oldu anlamadım:)
Ne kadar çaresiz kalmışlarsa artık
imzamı atarım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?