2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Önce sağlık tabi bitanem, ama insanın kendini hazırlaması çok kötüymüş nedense ilk günden beri içimde hep kız hissi vardı belki eşim de kız istediği içindir .. senin içinden geçen ney eşin ve senin cinsiyet ne olsun isterdiniz sağlıktan sonra tabi

neyse başladı :)
fasulyem geç uyandı bu gün galiba

günaydın kızlar nasılsınız? çoktandır giremedim evde hep yatıyorum...ne var ne yok bakalım?

bizimki merak işte. aslında özel bir istek yok tek derdimiz sağlıkla kavuşmak. Allah hepimizi sağlıkla bebişimize kavuştursun. :)

bana dogana kadar erkek demısler annem dogurunca kızınıs oldu gozunuz aydın degınce demıskı benım degıl benım oglum olacak demıs anlıycan ben bır sure sahıpsız kalmısmsonra hemsıre ısrar etmıs ama cok tatlı bı bebek hepımız bayıldık bı bakın demıs annem gozunun ucuyla bakmıs amaannnn bu benım kesın aynı babası demısss

canim hayirli olsun :)) kocaman olmus masallah. bazen doktorlar 11-12. haftadan bile tahmin edebiliyorlar. bir sonaki randevun ne zamansa o zaman da yaramaz uygun pozisyonda olursa kesinlesir :)

cuma günü ikili testim olucak daha sonra ki kontrolüm de 4 hafta sonra dedi.. nedense kendimi kız diğe şartlamışım her yerde de kız çıkmıştı eşim de bende kızlara deli oluruz :)) sağlıklı olsun da başka bi şey istemem gerçi.. sizin içinizden geçen var mı cinsiyetle ilgili eşin de sen de ne hissediosunuz

Sen ne çekmişsin be Burcuhayal Kıyamam sana annen istemedi mi seni kadın şoka girmiş ne yapsın.

hemşirelr de ayrı olay..tatlı diye mi alın diyolar.
çirkin olsan kalacakmıydın hastanede :)))ay çok güldüm sabah sabah

benimde bugün haftam doluyor dün 10+6 idi. takvimin 12. haftayı göstermesi lazım ama hep bir gün sonra oluyor. yarına düzelir sanırım

bakalım yarına değişmezse dayanırım yönetimin kapısına:))

benım hep pazarları degışıyo canım bugun tam 9 haftalık yarına 9+1 olcaz

yok benim cumadan cumaya haftam doluyo ..dün 9 bitti bu gün +1im..hepde öyle değişiyodu..
niye böyle oldu anlamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…