2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Bu haftalarda ne kadar yaniltici olsada bebegin erkek cnm nub yukari bakiyor iki haftacik daha beklersen tam kesinlesir

Kizlar bana dua edin ne olur sonuclar iyi ciksin

Son düzenleme:
kızlar dün görümcemle çıktık bisiklet kiraladık, sahil boyu keyif yaptık. En son 10 yıl önce kullandım, titrek titrek sürdüm Ama popom çok acıyor yaşlandım mı ne?

Selam güzel anneler ve bebişleri :) nasılsınız,nasıl gidiyor hamilelik?? uzun zamandır giremiyordum ancak fırsat buldum,herkesin bebişi iyidir inşallah.. benim sabah bulantı ve kusmalarım devam ediyor 3. ayımın dolmasına az kaldı inşalllah biter yaa..!! sizlerin hamileliği nasıl gidiyor benim gibi olan varmı kızlar?????

bide şu 200 güne insin diye taktım günler geçmiyor..
çocuk olsun diye uğraşırken bi bakıyodum yaz olmuş bi bakıyodum kış..
şimdi günler geçmiyor..bi türlü 200 güne düşemedik:)

bak o benim dikkatimi çekmemişti. Bende gün geçsin de yazısı değişsin diye sabırsızlaşıyorum

Bu haftalarda ne kadar yaniltici olsada bebegin erkek cnm nub yukari bakiyor iki haftacik daha beklersen tam kesinlesir

Kontrolün ne zaman canım? İçini ferah tut, olumlu düşün. Düşünce gücüne çok inanırım ben.

kızlar dün görümcemle çıktık bisiklet kiraladık, sahil boyu keyif yaptık. En son 10 yıl önce kullandım, titrek titrek sürdüm Ama popom çok acıyor yaşlandım mı ne?

ohhhh sefan olsunnn vallaaa bende ıs ev ıs evv cok bunaldım beee bıde ac ac dolanıyorum ortalıkta hortlak gıbı

kıs maksat annemı ıkna etmekk hanı gusel falan dıyekte bı baksınnn hahaaaaa :)
ama gerceketen bebeklıgım pek bı tatluu bembeyaz kar gıbı bı kızce

hangi bebek güzel değil canım:)
çok güldüm ama bu benim değil:))

canım ne sonucu ben kaçırmışım ya..patolojimi..inş. iyi çıkar canım..

selam canım. Benim şükürler olsun bulantım yok bu hafta. Ama kokular etkiliyor yine biraz. her şeyi yiyemiyor olsam da içimi rahat tutacak iyi kahvaltı yapabiliyorum.

ohhhh sefan olsunnn vallaaa bende ıs ev ıs evv cok bunaldım beee bıde ac ac dolanıyorum ortalıkta hortlak gıbı

Az daha sabır gülüm. Çok zor biliyorum benim şansım evde yatarak geçirdim. yatınca mide bulantısı daha hafifliyor sanki. çok zorlandığımda uyudum.

ay ay ne güsel şeyler okudum öyle bebişlerini zıpzıp zıplarken görenler bisikletle sefaya gidenler oh oh :)))) mutluluğunuz daim olsun:)))) bizde birazdan pikniğe gidiyorussssss:))))))))) öpüyorum hepinizii:))))))

ay ay ne güsel şeyler okudum öyle bebişlerini zıpzıp zıplarken görenler bisikletle sefaya gidenler oh oh :)))) mutluluğunuz daim olsun:)))) bizde birazdan pikniğe gidiyorussssss:))))))))) öpüyorum hepinizii:))))))

ayyy bugün piknik nasıl istedim nasıl istedimmm.... bol bol eğlen canım. bizim yerimize de keyif yap.

hangi bebek güzel değil canım:)
çok güldüm ama bu benim değil:))

canım ne sonucu ben kaçırmışım ya..patolojimi..inş. iyi çıkar canım..

Kontrolün ne zaman canım? İçini ferah tut, olumlu düşün. Düşünce gücüne çok inanırım ben.

Patoliji sonuclari bir haftadan cikacak
Sali gunu randevum var jinekologda ondan takviyeler istiycem kan pihtilasmasi sonradan olurmu onu sorucam
Esim icin klomen istiycem sperm kalitesi icin insAllah bu sefer olurda kizimin yuzu guler saglikli sihatli hayirli evlat istiyorum Allahim
Kizim bebek sevmez oldu yengemide gormek istemiyorum evine gitmiycem diyor
Ben bile arayamiyorum yaaa Allahim sen buyuksun sen sen herseyin iyisini bilirsin bizim icin
Duaniza ihtiyacim var cok perisanim yaa dusunmekten bi hal oldum

bitanem dualarım seninle sağsalim geçer inşallah her şey.. benimde cuma günü ikili testim olucak.. nub nedemek bu arada :))

Allah yardımcın olsun ,güç versin canım..
ama böyle üzme bu kadar kendini..sağlığından olursun Allah korusun..
çok şükür kızın var ..inş.Allah nasip eder kardeşide olur ama önce sen iyi ol..

sırtımda yüzümde kocaman sivilceler çıktı..
çıkacağını biliyodum bu kadar kocaman olacağını bilmiyodum..her biri ayrı bi cumhuriyet:)
ay çok çirkin oldum ben:))

canım benim, ne desem bilemedim ki. Allah yardımcı olsun sana ve diğer tüm arkadaşlara. Dilerim sağlıklı, güzel bir bebek kucaklarsın. Her şeyi hayıra yor, olumlu düşün. Yapacak başka gücümüz olsaydı keşke. Şansın iyi olsun arkadaşım.

Iyi bakin hic birseyi dert etmeyin gebeligin cilvelerini sikayet etmeyin ne kadar zor olsada sonunda dunyalar tatlisi evladiniz kollarinizda olcak kaybetmek cok zor bide ust uste olunca imanliyiz cok sukur ne kadar uzulsekte aciziz Allahtan gelene boynumuz kildan ince olacak inaniyorum ben insAllah
Sistem ikide bi kapaniyor hepinizi opt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…