- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
Kızlarrrr anca yazabildim... Bgn kontrolüm vardı ve bebişi gördükk 11+2 dedi nasıl zıplıyo anlatamam sürekli haraket halindeydi :) veeeeeeee şok haber bizimki bacaklarını kaldırdı orda bi çıkıntı görüyorum erkek olabilir dedi bizde bariz gördük..tabi ben dondum kaldım öle bi hazırlamışım ki kendimi kız olucak diğe eşimde bende kız hastasıyız :)) ipadden yazdığım için resmleri yükleyemedimşimdi soruyorum sizeee sizce yanılır mı gerçi doktorum söledi kesin diil diğe ama görmese sölemezdi gibime geliyo.. bu arada doktorum çok tatlı bi kadın acıbadem hastanesinde Habibe Hanım..
bide şu 200 güne insin diye taktım günler geçmiyor..
çocuk olsun diye uğraşırken bi bakıyodum yaz olmuş bi bakıyodum kış..
şimdi günler geçmiyor..bi türlü 200 güne düşemedik:)
Bu haftalarda ne kadar yaniltici olsada bebegin erkek cnm nub yukari bakiyor iki haftacik daha beklersen tam kesinlesir
Kizlar bana dua edin ne olur sonuclar iyi ciksin
kızlar dün görümcemle çıktık bisiklet kiraladık, sahil boyu keyif yaptık. En son 10 yıl önce kullandım, titrek titrek sürdümAma popom çok acıyor yaşlandım mı ne?
kıs maksat annemı ıkna etmekk hanı gusel falan dıyekte bı baksınnn hahaaaaa :)
ama gerceketen bebeklıgım pek bı tatluu bembeyaz kar gıbı bı kızce
Bu haftalarda ne kadar yaniltici olsada bebegin erkek cnm nub yukari bakiyor iki haftacik daha beklersen tam kesinlesir
Selam güzel anneler ve bebişleri :) nasılsınız,nasıl gidiyor hamilelik?? uzun zamandır giremiyordum ancak fırsat buldum,herkesin bebişi iyidir inşallah.. benim sabah bulantı ve kusmalarım devam ediyor 3. ayımın dolmasına az kaldı inşalllah biter yaa..!! sizlerin hamileliği nasıl gidiyor benim gibi olan varmı kızlar?????
ohhhh sefan olsunnn vallaaa bende ıs ev ıs evv cok bunaldım beee bıde ac ac dolanıyorum ortalıkta hortlak gıbı
ay ay ne güsel şeyler okudum öyle bebişlerini zıpzıp zıplarken görenler bisikletle sefaya gidenler oh oh :)))) mutluluğunuz daim olsun:)))) bizde birazdan pikniğe gidiyorussssss:))))))))) öpüyorum hepinizii:))))))
hangi bebek güzel değil canım:)
çok güldüm ama bu benim değil:))
canım ne sonucu ben kaçırmışım ya..patolojimi..inş. iyi çıkar canım..
Kontrolün ne zaman canım? İçini ferah tut, olumlu düşün. Düşünce gücüne çok inanırım ben.
Patoliji sonuclari bir haftadan cikacak
Sali gunu randevum var jinekologda ondan takviyeler istiycem kan pihtilasmasi sonradan olurmu onu sorucam
Esim icin klomen istiycem sperm kalitesi icin insAllah bu sefer olurda kizimin yuzu guler saglikli sihatli hayirli evlat istiyorum Allahim
Kizim bebek sevmez oldu yengemide gormek istemiyorum evine gitmiycem diyor
Ben bile arayamiyorum yaaa Allahim sen buyuksun sen sen herseyin iyisini bilirsin bizim icin
Duaniza ihtiyacim var cok perisanim yaa dusunmekten bi hal oldum
bitanem dualarım seninle sağsalim geçer inşallah her şey.. benimde cuma günü ikili testim olucak.. nub nedemek bu arada :))
Patoliji sonuclari bir haftadan cikacak
Sali gunu randevum var jinekologda ondan takviyeler istiycem kan pihtilasmasi sonradan olurmu onu sorucam
Esim icin klomen istiycem sperm kalitesi icin insAllah bu sefer olurda kizimin yuzu guler saglikli sihatli hayirli evlat istiyorum Allahim
Kizim bebek sevmez oldu yengemide gormek istemiyorum evine gitmiycem diyor
Ben bile arayamiyorum yaaa Allahim sen buyuksun sen sen herseyin iyisini bilirsin bizim icin
Duaniza ihtiyacim var cok perisanim yaa dusunmekten bi hal oldum
Cinsel organ tip dilinde cnmm ultraasal bolumune ekleyin resimleri yorumlarim ben insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?