Arkadaşlar özel kullandığınız bir diş macunu var mı?
sırtımda yüzümde kocaman sivilceler çıktı..
çıkacağını biliyodum bu kadar kocaman olacağını bilmiyodum..her biri ayrı bi cumhuriyet:)
ay çok çirkin oldum ben:))
bak o benim dikkatimi çekmemişti. Bende gün geçsin de yazısı değişsin diye sabırsızlaşıyorum
aynen bende hergun yazıyı okumak istoyum bu gun neresı oluyor dıye
Patoliji sonuclari bir haftadan cikacak
Sali gunu randevum var jinekologda ondan takviyeler istiycem kan pihtilasmasi sonradan olurmu onu sorucam
Esim icin klomen istiycem sperm kalitesi icin insAllah bu sefer olurda kizimin yuzu guler saglikli sihatli hayirli evlat istiyorum Allahim
Kizim bebek sevmez oldu yengemide gormek istemiyorum evine gitmiycem diyor
Ben bile arayamiyorum yaaa Allahim sen buyuksun sen sen herseyin iyisini bilirsin bizim icin
Duaniza ihtiyacim var cok perisanim yaa dusunmekten bi hal oldum
ilahiii... güldürdün beni... Çektiğimiz çile kutsaldır dert etme canım :)
sensitive kullanıyorum canım. diş etim daha iyi. arada ağız suyu ile çalkalıyorum.
hangi bebek güzel değil canım:)
çok güldüm ama bu benim değil:))
canım ne sonucu ben kaçırmışım ya..patolojimi..inş. Iyi çıkar canım..
kızlar ben biraz anne ziyareti yapayım, gelince neler yazmışsınız okuyacam. öptüm sizi :)
sırtımda yüzümde kocaman sivilceler çıktı..
çıkacağını biliyodum bu kadar kocaman olacağını bilmiyodum..her biri ayrı bi cumhuriyet:)
ay çok çirkin oldum ben:))
Az daha sabır gülüm. Çok zor biliyorumbenim şansım evde yatarak geçirdim. yatınca mide bulantısı daha hafifliyor sanki. çok zorlandığımda uyudum.
Arkadaşlar özel kullandığınız bir diş macunu var mı?
ozman kızın olacakkkkhalk arasında anne cırkınleşiyorsa bebgı kız olacak derler
canlarım nasılsınız ?
kızlar ben biraz anne ziyareti yapayım, gelince neler yazmışsınız okuyacam. öptüm sizi :)
çinli abiler erkek diyo..etrafımda rüya görenler hep oğlunolacak diyo..benim de hep içime doğan erkek..
ama kız olursa dadından yenmez:))veya çok güzel bi oğlum olacak:)))
yok yaa çok zayıfladım ondan böyle oldu heralde.
çinli abiler mı?
bana bakan kız dıyor herhalde cırkınlestın dıyemıyorlar kısaca kızın olcak dıyorlar.ama bazılarıda erkek dıyor ben erkek hıssedıyorum ama aslında kıs bebeklere duskunum sağlılklı olsunda yeter ya fark etmez bırıncıde
sensodyne kullanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?