2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar geçenlerde bir arkadaş mantar olmuştu çok kaşımaktan su gibi birşey geldi demişti, dünde ben lavobaya gittim sıkışmıştım önce tuvalet kağıdı ile sildim sonrasında 3-4 damla suya benzer bir şey geldi ama akıntı gibi değildi , sizce önemli birşey midir?

dıkkat e dıslerıne canım bol bol kalsıyum al cunku hamılelıkte dıs ve sac kaybı cok yasanıyor.hımmm benı dahada bı ferahlatıyor nane tadı

canım bılemıyorum kontrole gıttgımde doktyora sor ıstersen bendede akıntı var hep vardı zaten ama hamılelıkten berı daha az ve rengı saydam laştı

cıkss:18::18:ben 2.kızımda okadar güzelleşmiştimki saçlarım bile parlıyordu safsata

hadı yaaa ama ben cok ornek gormustum gercekten erkek annelerının gıttıkce guzellstıklerını kız anelerınınde yuzu bole cırkınlemıstı amaannn hepsi koca koca teyzelerımzın lafları ıste

aa o nasıl bir şey. merak ettim bir araştırayım internetten. Kızlar başka fikri olan var mı ???
bebeğin duruşunda popo kısmındaki cıkıntıdan 10 11 inci haftadki ultrason görüntüsünden anlıyolar canım 4 5 safya önce yorumlamışlar araştır tabi
canım kıyamam çok etkilendim ya ben eskiden hiç rüya görmesdim hamileliğimden beri her gece çeşit çeşit rüyalar görüyorum muhtemelen o bebeğini görmüşsündür insanı derinden etkileyecek bir olay
sırtımda yüzümde kocaman sivilceler çıktı..
çıkacağını biliyodum bu kadar kocaman olacağını bilmiyodum..her biri ayrı bi cumhuriyet:)
ay çok çirkin oldum ben:))

cıkss:18::18:ben 2.kızımda okadar güzelleşmiştimki saçlarım bile parlıyordu safsata

asıl bennn nasıl çirkinleştim anlamam kızlar suratımın her karesi soyuluyor kırmızı lekeler heryerde 2 gün sonra cildiyeye randevu aldım 3 gün sonraa doktoruma randevum var bakalım ne diyecekler çirkinleşince kız derler evet dogruysa benim 4 tane falan kızım olur heraldi kendimi tanıyaıyorum sokaga cıkasım cok suratım yüzünden çok mutsuzum

selammmm kızlar yatmaktan okdar sıkıldım ki anlatamam progestan benı mahvedıyr gunde 800 mg nasıl dayanıcam bılmıyorum
çok HALSIZIM HEP uyku halındeyım bebek ıyı olsunda ben dayanırım dıyorum ama allahım yatalak olan ınsanlara yardım etsın daha ii anladım çok zor kanama durdu şükür olsun rabbime ama wc dısında kalkmak yasak hala hepınız ıyısınızdır umarım
gece ne guzel ruya gordum oglum oluydu oyle guzeldiki anlatamam benım ruyalar tersıne cıkar asılama zamanındada hastalandımı gormstum hayırlısı olur ınsallahhh :18:çok optum herkexi

canım rahatsızlığın ne bılmıyorum ama ALLAH yardımcın olsun şifa versin tez zamnda saglık bır evlat nasıp etsın İNŞALLAH

cnm bende 2013 kasim annelerindeydim gecen hafta cuma kurtaj oldum kanamam oldu
3. düsüsügüm
cok sükür gözle görülür bir problem yok
hic ilac kullnamadim simdiye kadar
bas agrisi icin bile ilac cok ender alirim
sadece esim yüksek tansiyona bagli beyin kanmasi gecirdi
yükselmesin tansiyon diye
oda sadece kan sulandirici ilac kullaniyor dra sordum zararli degil dedi
biran önce bende hamisler kervanine katilmak istiyorum
insAllah Rabbim layik görur yeterki saglikli hayirli gelsin

bgunlerde gecer canım sonu iyi olsunda.Bu arada ruyada erkek bebek gormek hayırlı bır haber alacagın anlamına gelır

ewet burdaymıssın ısmın cok gecıyor bı ara uzucu bır msj yazmıstın orda okudum cok uzulmstum yazmstım buraya.Canım ALLAH gönlüne göre versın İNŞALLAH sende tekrardan aramıza donersın tez zamanda umarım

filizim yavrum gecmis olsun guzelimmm
duacinim cnm kalkma yat dinlen yapacak birsey yok
bebegin seninle kalacak insAlllah
dua et elini karnina koy surekli salavat getir guzelim

canım çok geçmiş olsun ben yeni öğrendim bebeğinin dştüğünü çok üzüldüm ya Allah biran önce yeni sağlıklı bebişler nasip etsin kendine iyi bak

cnm sagolasin umudumu yitirmedim olacak er veya gec insAllah kizimin yuzu gulecek
dua edin bana ne olur saglicakla gelsin bebem saliyi iple cekiyorum insAllah guzel seyler olur
sizi bende sevdim ugrayacagim yiyenlerimizin cinsiyet tahmini bile yapicam

canım çok geçmiş olsun ben yeni öğrendim bebeğinin dştüğünü çok üzüldüm ya Allah biran önce yeni sağlıklı bebişler nasip etsin kendine iyi bak

amin kizlar main dua edin bana cok cok insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…