hoş heldın şeker sen nasılsın
Canım onlarda nane aroması olduğu için midemi bulandırıyor araştırdım rocs diye ahududulu bir macun varmış onu denicem. Ayrıca 1 haftadır dişlerim ağrıyor çürük gibi oda baş ağrısı yapıyor...
kızlar geçenlerde bir arkadaş mantar olmuştu çok kaşımaktan su gibi birşey geldi demişti, dünde ben lavobaya gittim sıkışmıştım önce tuvalet kağıdı ile sildim sonrasında 3-4 damla suya benzer bir şey geldi ama akıntı gibi değildi , sizce önemli birşey midir?
:))çin takviminde erkek çıkıyo yani..
bakalım belli olur yakında..dediğin gibi sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter..
canım bılemıyorum kontrole gıttgımde doktyora sor ıstersen bendede akıntı var hep vardı zaten ama hamılelıkten berı daha az ve rengı saydam laştı
sağol canım haftaya randevum var soracağım
ozman kızın olacakkkkhalk arasında anne cırkınleşiyorsa bebgı kız olacak derler
cıkss:18::18:ben 2.kızımda okadar güzelleşmiştimki saçlarım bile parlıyordusafsata
bebeğin duruşunda popo kısmındaki cıkıntıdan 10 11 inci haftadki ultrason görüntüsünden anlıyolar canım 4 5 safya önce yorumlamışlar araştır tabiaa o nasıl bir şey. merak ettim bir araştırayım internetten. Kızlar başka fikri olan var mı ???
canım kıyamam çok etkilendim ya ben eskiden hiç rüya görmesdim hamileliğimden beri her gece çeşit çeşit rüyalar görüyorum muhtemelen o bebeğini görmüşsündür insanı derinden etkileyecek bir olayKizlar günaydin
Ben güne kötü bir rüya görerek basladim ..
Rüyamda dogum yapiyormusum , sonra kendi evimizde anneme sesleniyorum öyle -anne bebek nasil diye
Annem hic ses vermiyor yanina gidiyorum nasil agliyor bebek iyi ama sirtini acip gösteriyor bana yara var diye .. Bebekde kizz okadar tatliydiki anlatamam ..
Bende 4 ay önce karnimda ölen bebekde kizdi acaba onumu gördüm 
sırtımda yüzümde kocaman sivilceler çıktı..
çıkacağını biliyodum bu kadar kocaman olacağını bilmiyodum..her biri ayrı bi cumhuriyet:)
ay çok çirkin oldum ben:))
cıkss:18::18:ben 2.kızımda okadar güzelleşmiştimki saçlarım bile parlıyordusafsata
Eki Görüntüle 684416
Kızlar bu bebişte benim işte....Heyecanımı kimseyle paylaşamıyorum henüz korkudan.
Sizinle paylaşmak istedim, idare edin beni :?
Hala erkek olacak bu velet dedi, annesi kız hissediyor.
canım rahatsızlığın ne bılmıyorum ama ALLAH yardımcın olsun şifa versin tez zamnda saglık bır evlat nasıp etsın İNŞALLAH
selammmm kızlar yatmaktan okdar sıkıldım ki anlatamam progestan benı mahvedıyr gunde 800 mg nasıl dayanıcam bılmıyorum
çok HALSIZIM HEP uyku halındeyım bebek ıyı olsunda ben dayanırım dıyorum ama allahım yatalak olan ınsanlara yardım etsın daha ii anladım çok zor kanama durdu şükür olsun rabbime ama wc dısında kalkmak yasak halahepınız ıyısınızdır umarım
gece ne guzel ruya gordum oglum oluydu oyle guzeldiki anlatamam benım ruyalar tersıne cıkar asılama zamanındada hastalandımı gormstum hayırlısı olur ınsallahhh :18:çok optum herkexi
cnm bende 2013 kasim annelerindeydim gecen hafta cuma kurtaj oldum kanamam oldu
3. düsüsügüm
cok sükür gözle görülür bir problem yok
hic ilac kullnamadim simdiye kadar
bas agrisi icin bile ilac cok ender alirim
sadece esim yüksek tansiyona bagli beyin kanmasi gecirdi
yükselmesin tansiyon diye
oda sadece kan sulandirici ilac kullaniyor dra sordum zararli degil dedi
biran önce bende hamisler kervanine katilmak istiyorum
insAllah Rabbim layik görur yeterki saglikli hayirli gelsin
selammmm kızlar yatmaktan okdar sıkıldım ki anlatamam progestan benı mahvedıyr gunde 800 mg nasıl dayanıcam bılmıyorum
çok HALSIZIM HEP uyku halındeyım bebek ıyı olsunda ben dayanırım dıyorum ama allahım yatalak olan ınsanlara yardım etsın daha ii anladım çok zor kanama durdu şükür olsun rabbime ama wc dısında kalkmak yasak halahepınız ıyısınızdır umarım
gece ne guzel ruya gordum oglum oluydu oyle guzeldiki anlatamam benım ruyalar tersıne cıkar asılama zamanındada hastalandımı gormstum hayırlısı olur ınsallahhh :18:çok optum herkexi
cnm bende 2013 kasim annelerindeydim gecen hafta cuma kurtaj oldum kanamam oldu
3. düsüsügüm
cok sükür gözle görülür bir problem yok
hic ilac kullnamadim simdiye kadar
bas agrisi icin bile ilac cok ender alirim
sadece esim yüksek tansiyona bagli beyin kanmasi gecirdi
yükselmesin tansiyon diye
oda sadece kan sulandirici ilac kullaniyor dra sordum zararli degil dedi
biran önce bende hamisler kervanine katilmak istiyorum
insAllah Rabbim layik görur yeterki saglikli hayirli gelsin
Canim tam çıkıyordum seni gordum selam vermek istedim , insallah iyisindir bu gunlerin ne kadar zor geçtiğine eminim Allah kimseye bu tür bir acı vermesin ama bir evladin var onun icin direyetli durduğuna eminim.
En kisa zamanda kendini toparlayıp aramiza dönmeni yüce Rabb'imden dilerim Allah çekmeyeceği dert vermediği gibi çaresizde dert vermezmis , en kisa zamanda saglikla , hayirli çaren sana gelsin senden hic ayrılmasın.
Sık sık uğra buralara seni gormek cok hoşuma gider optummm
ewet burdaymıssın ısmın cok gecıyor bı ara uzucu bır msj yazmıstın orda okudum cok uzulmstum yazmstım buraya.Canım ALLAH gönlüne göre versın İNŞALLAH sende tekrardan aramıza donersın tez zamanda umarım
canım çok geçmiş olsun ben yeni öğrendim bebeğinin dştüğünü çok üzüldüm ya Allah biran önce yeni sağlıklı bebişler nasip etsin kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?