2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Guzel anneler selam ..
Is yerinde oldugum icin bakamiyorum , cok yogun oluyor isler .. Simdi molayi firsat bildim selam vereyim istedim bebislerle size..
Allahtan hergun calismiyorum bu tempoya dayanamazdim ....

Insallah kimsede bir aksilik yoktur ...

selam canım bende bu gusel ısatanbul gununu ıste gecırenlerdenımm mağlesef

canım benım kıyamam abla sana ınsallh emınım ben saglıkla kavusucaksın bebegıne bıdha sorun yasamıycaksın rabbım yar ve yardımcın olsun dualarımız senınle
bgunlerde gecer canım sonu iyi olsunda.Bu arada ruyada erkek bebek gormek hayırlı bır haber alacagın anlamına gelır
aaaaa ciddenmiii canımmm ınsLLH çok ıhtıyacım var guzel seyler duymaya
filizim yavrum gecmis olsun guzelimmm
duacinim cnm kalkma yat dinlen yapacak birsey yok
bebegin seninle kalacak insAlllah
dua et elini karnina koy surekli salavat getir guzelim
ablacım bol bol dua edıyorumm rabım hyırlısnı versın dıyorum napalım elımden hıcbısey gelmıooo
sonuc ne olucak ck merak edıyorum ıns guzel olur sonu kanamam cok fazla ıdı cunku gercı ablamla arkadasınında olmustu nasıp oldu saglıkla dogurdular darısı ıns bana olur

progestan benı mahvedıyor yaa delircemmm valla elım ayagım kesılıo bıran once dozu azaltsam cok ii olucak gunde 4 tane cok agır gelıyor bayılıcak gıbıym

Merhaba güzel anneler benimde tahimini doğum tarihim 30 kasım. ilki düşük oldu kan pıhtılaşması varmış şimdi iğne kullanıyorum yanında progestan coraspin folik asit ve elevit. Progestanı içer içmez uyuyorum çok halsiz düşüyorum birde bulantılarım var dışarı bile çıkmaya korkuyorum)

arkadaşlar geçmişi okudum ama göremedım.clexane isimli iğneyi kullanan var mı benden başka aramızda?ben bunu günde 400 mg progestana ek olarak kullanıyorum düşük olmaması için tedbir amaçlı.kan pıhtılaşmasını önlüyormuş.kullanan arkadaşlar varsa yazabilirler mi?

ivit cok cıddyımmmm canımmm

bende kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorum ama adı fraxiparine 0,4 ml günlük 400 mg progestan kullanıyorum bende

Selam kızlarrr,biz temizlik yaptık, daha doğrusu eşim yaptı, Allah razı olsun bal dök yala oldu valla anasından bin kat daha iyi yaptı hemde. Sigarayı bıraktığı için biraz gergindi ama olsun Bi de anlaşma yaptı benle,bundan sonra temizliği o yapacakmış ama 2 haftada birmiş

Kızlar bi de bişey sorcam. Ekim anneleri deneyimlidir diye onlara sordum. kimse tenezzül edip cevap verme gereği duymadı. Herkes biz gibi değilmiş. Neyseeeee sorum şu; 2li taramayı devlette yapsak aynı gün yapar mı,yoksa o da başka bir güne mi randevu verir:44:

Selam canım o da aynı güne verir tabi ama devlet hastanesine gidip onun da doktoruna muaine olman gerekiyo.. o da reçetesine yazıcak sonra o reçeteyle söylediği gün hastaneye gidicen yaptırıcan.. benim de cuma günü ikili testim:26:

canim Rabbimin bir bildiği vardir , onlar masum sabi bizim elimize kalmis bize onlara bakmak kendi kanindan canindan ayırmamak düşer, elbetteki temiz kalp her mukafati bulur zaman içerisinde
sende unutma onlar bizim sinavimiz :)

burcucugum güzel haberler vermişsin cok sevindim Allah nazarlardan sakinsin

teşekkürler canim , sende kendine cok dikkat et oyle kv ve kp sinir yapma bebeği kasma
hadi bakalim sirayla duyalim kipirtilari

canim tebrikler Allah hep böyle yuzunu guldursun , hazir baskasina vekaleten doğurtuyorken sen sik sik yaparsin artik:)

hayirlisi olsun Rabbime emanet olun

hayirlisi olsun sizede Allah hep güzel günler nasip etsin

bu gun hep güzel haberler veriyorsunuz Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin

hayirli olsun hemşerim , demek senden bir oğlan geliyor topiği sehzadeler basti :)

o erkek doğuran doğurana , lilyum tebrikler canim , bizde kiz istiyorduk ama doktor kesin olmamakla beraber erkek diyor sendeki goruntunun aynisi bendede var

canim ben amerikanda yaptiracagim 350tl , devlette yaptirirsan once kadin doğum doktoruna gorunuyorsun , onlar yönlendiriyormuş testte ayni gun yapmıyorlar ama zaman geçmesin diye bir iki gun içinde yapiyorlarmis

işte doktorun erkek olabilir dediği görüntü bacakları kaldırmış bizimki sen hala beni kız mı hissediosun diğo sanki :) ben hala kordondur belki diorum

bende kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorum ama adı fraxiparine 0,4 ml günlük 400 mg progestan kullanıyorum bende

seninki de ilacı salınca cok yakıyor mu canım.ben kullanmaya başlayalı 3 gün oldu öyle bi yakıyor kı nasıl kullanıcam o kadar uzun süre bilemiyorum.

Canim esim erkek hissediyor. Ben ruyamda hep erkek gordum ama aradayim. Burda da18-20. Haftadan once soylemiyorlar. Artik olmadi goruntusunu koyarim siz yorumlarsiniz 😘daha benim kontrolle ikili teste var 3 ve 6 mayis

Telefondan baktigim kadariyla herkesten guzel haberler gelmis 😊insallah hep boyle gider. Filizcigimle Gurbet ablam da ugramislar ❤ dualarim sizle. Biz de uzun sureden beri ilk defa sehir disina 1 saatlik yola gidecegiz simdi gunubirlik . Evde otur otur bacaklarim artik agriyor. Havalar da guzellesti artik yavastan yuruyuslere baslarim diyorum. Ben de birden selulitler cikti ve de... Herhalde hormonlardan ve oturmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…