amin kizlar main dua edin bana cok cok insAllah
Guzel anneler selam ..
Is yerinde oldugum icin bakamiyorum , cok yogun oluyor isler .. Simdi molayi firsat bildim selam vereyim istedim bebislerle size..
Allahtan hergun calismiyorum bu tempoya dayanamazdim ....
Insallah kimsede bir aksilik yoktur ...
canım benım kıyamam abla sana ınsallh emınım ben saglıkla kavusucaksın bebegıne bıdha sorun yasamıycaksın rabbım yar ve yardımcın olsun dualarımız senınlecnm bende 2013 kasim annelerindeydim gecen hafta cuma kurtaj oldum kanamam oldu
3. düsüsügüm
cok sükür gözle görülür bir problem yok
hic ilac kullnamadim simdiye kadar
bas agrisi icin bile ilac cok ender alirim
sadece esim yüksek tansiyona bagli beyin kanmasi gecirdi
yükselmesin tansiyon diye
oda sadece kan sulandirici ilac kullaniyor dra sordum zararli degil dedi
biran önce bende hamisler kervanine katilmak istiyorum
insAllah Rabbim layik görur yeterki saglikli hayirli gelsin
aaaaa ciddenmiii canımmm ınsLLH çok ıhtıyacım var guzel seyler duymayabgunlerde gecer canım sonu iyi olsunda.Bu arada ruyada erkek bebek gormek hayırlı bır haber alacagın anlamına gelır
ablacım bol bol dua edıyorumm rabım hyırlısnı versın dıyorum napalım elımden hıcbısey gelmıooofilizim yavrum gecmis olsun guzelimmm
duacinim cnm kalkma yat dinlen yapacak birsey yok
bebegin seninle kalacak insAlllah
dua et elini karnina koy surekli salavat getir guzelim
canım benım kıyamam abla sana ınsallh emınım ben saglıkla kavusucaksın bebegıne bıdha sorun yasamıycaksın rabbım yar ve yardımcın olsun dualarımız senınle
aaaaa ciddenmiii canımmm ınsLLH çok ıhtıyacım var guzel seyler duymaya
ablacım bol bol dua edıyorumm rabım hyırlısnı versın dıyorum napalım elımden hıcbısey gelmıooo
sonuc ne olucak ck merak edıyorum ıns guzel olur sonu kanamam cok fazla ıdı cunku gercı ablamla arkadasınında olmustu nasıp oldu saglıkla dogurdular darısı ıns bana olur
arkadaşlar geçmişi okudum ama göremedım.clexane isimli iğneyi kullanan var mı benden başka aramızda?ben bunu günde 400 mg progestana ek olarak kullanıyorum düşük olmaması için tedbir amaçlı.kan pıhtılaşmasını önlüyormuş.kullanan arkadaşlar varsa yazabilirler mi?
Selam kızlarrr,biz temizlik yaptık, daha doğrusu eşim yaptı, Allah razı olsun bal dök yala oldu valla anasından bin kat daha iyi yaptı hemde. Sigarayı bıraktığı için biraz gergindi ama olsunBi de anlaşma yaptı benle,bundan sonra temizliği o yapacakmış ama 2 haftada birmiş
Kızlar bi de bişey sorcam. Ekim anneleri deneyimlidir diye onlara sordum. kimse tenezzül edip cevap verme gereği duymadı. Herkes biz gibi değilmiş. Neyseeeee sorum şu; 2li taramayı devlette yapsak aynı gün yapar mı,yoksa o da başka bir güne mi randevu verir:44:
Ablacim gözün aydin darisi bize insallah.
Allah razi olsun abla eşinin cocugunun gönlünü ve kalbini kazandinki rabbim sana yine evlat verdi. Benimde eşimin ilk evliliginden 2 çocuğu var 11 yasinda erkek 6 yasinda kiz. Ikisinide cok seviyorum sevdigimin sevdikleri. Anneleri ile kaliyorlar ama her cuma eşim getiriyor bizimle kaliyorlar pazar aksamina kadar, kiz benimle yatiyor sürekli yanak yanagayiz, esim akşam daha kapidan girer girmez aradinmi cocuklari ara diye daha uzerini degistirmeden arattiriyorum. Eşim 2 yildan once cocuk istemiyordu bende hapla korunuyordum ocakta artik icme ilaç çocuğumuz olsun istiyorum dedi ve ilk aydan hamile kaldim herkez kendini dinleme hap kullandin yaza anca diyorlardi ama rabbim beni mukafatlandirdi, senin okadar merhametin var demek al sana bendw merhametimden bir parca cok istediğin çocuk dedi. Neden anlatmak istedim bilmiyorum ama istedim
Yani onlara gösterilen merhamete karşılık rabbimin mukafati yavrilarimiz
dun doktora gıttıkk bebısımın kalp atıslarını duyduk okadar duygulandımkı ağlıycaktım nerdeyse gozlerım doldu.
ama varya kızla bır kacgundur resmen ac yasıyorum mıgdem bulanıyor tıksınıyorum herseyden oyuzdende cok halsızım
kızlar geçmişi oku oku bitmedi :) Puffy abla güzel haberlerini aldım çok sevindim.
Diğer tüm güzel anneler sizin de hayırlı haberlerinizi takip ediyorum :) maşallah herkesten güzel haberler geliyo. Ben de nasipse 5 Mayısta gideceğim kontrole o zaman bebeğim 11+2 olucak inşallah benim de bebeğim hareket edecek kıpır kıpır :)
Ben geldim annisler ... Sukur rabbime hersey cok iyi .. Minik yavrum nerdeyse 2cm olmus 19mm:)
Cok sevincliyim yaa anlatamam , rabbim kucagima kucagimiza almayi nasip etsin yavru kuslarimizi ..
TSh degerim 1,91 iyi dedi doktorum .. Butun ilaclara iignelere simdilik devam .. Saglikli olsunda yavrum 9 ay vurayim ihneyi ..
Sabah doktordayken gecmisi okudum biraz ..
Kanamalari olan arkadaslarimizin rabbim biran once sifalarini verir insallah
Taze annisler gelmisler hosgelmisler ..
Iyi haberle donen kese , bebegi goren butun anneleri tebrik ediyorum ( teldeyim alinti yapamadim)
Rabbim sana binlerce kez sukur olsun ..
Nehar :)) sabahtan beri guluyorum , oglumu zor dogurunca bilinc altim kolaya kacmis :)))
Kızlar hepinize merhaba.
Bugün bizim kontrol günümüzdü.Kalp atışlarını duyduk çok şükür.
Yalnız idrar yollarında enfeksiyon çıktı bende de.İdrarda lökosit varmış.
Bebeğe zararı olmayan bir antibiyotik yazdı mutlaka kullanmalısın dedi.
Bir de bol su içmemi söyledi.Zaten çok su içen biriydim ama son zamanlarda
mide bulantısından ister istemez azaltmıştım.
Sanırım benim gibi olan arkadaşlar vardı.Genelde gebelikte yaşanılan bir durummuş zaten.
Bugün oğlum için de dişe randevu almıştık.O da yanımızdaydı,ben daha sonraki aylarda
bizimle götürmeyi düşünüyordum.Baktım merak ediyor onu da aldık yanımıza.
Babasınını kucağında kardeşini görmeye çalışıyordu,hep beraber dinledik kalp atışlarını.
Çok güzeldi oğlumun gözlerinde o şaşkın bakışları görmek ve tabii ki gümgümleri duymak.
Mayısın 2.haftası için de randevu verdi doktor 2'li test için.
Bizden bu kadar,biraz geçmişe bakayım.
şşşşştttttt sakın öle düşünme allah korusun .
selam bile vermeden konuya daldım kusuruma bakmayın kızlar
melekleriniz ve sizler nasılsınız .biz iyiyiz bugün doktor amcaya gittik herşey yolunda çok şükür .iki hafta sonraya ense kalınlığı ölçmek için tekrar çağırdı.
bende iki gün önce kendimi çooook iyi hissetmeye başladım hamilelik belirtisi falan kalmadı korktumm tabiki ama çok şükür herşey yolunda .iyi düşünelim canım bebişler üzülmesin sonra
kızlarr merhabaa;
bizde bugun mercimeği gordukk resmını yuklerım bırazdan 9-1 oldukk:) ve kıpırdamasını gordukkk çok guzeldııı :)) 2 li test hakkında bılgı aldıkk biras pahalıymıs ozellerde artık devllette yaptırıcaz . Bakalım daha araştırmadım.
Eki Görüntüle 684416
Kızlar bu bebişte benim işte....Heyecanımı kimseyle paylaşamıyorum henüz korkudan.
Sizinle paylaşmak istedim, idare edin beni :?
Hala erkek olacak bu velet dedi, annesi kız hissediyor.
Kızlarrrr anca yazabildim... Bgn kontrolüm vardı ve bebişi gördükk 11+2 dedi nasıl zıplıyo anlatamam sürekli haraket halindeydi :) veeeeeeee şok haber bizimki bacaklarını kaldırdı orda bi çıkıntı görüyorum erkek olabilir dedi bizde bariz gördük..tabi ben dondum kaldım öle bi hazırlamışım ki kendimi kız olucak diğe eşimde bende kız hastasıyız :)) ipadden yazdığım için resmleri yükleyemedimşimdi soruyorum sizeee sizce yanılır mı gerçi doktorum söledi kesin diil diğe ama görmese sölemezdi gibime geliyo.. bu arada doktorum çok tatlı bi kadın acıbadem hastanesinde Habibe Hanım..
Selam kızlarrr,biz temizlik yaptık, daha doğrusu eşim yaptı, Allah razı olsun bal dök yala oldu valla anasından bin kat daha iyi yaptı hemde. Sigarayı bıraktığı için biraz gergindi ama olsunBi de anlaşma yaptı benle,bundan sonra temizliği o yapacakmış ama 2 haftada birmiş
Kızlar bi de bişey sorcam. Ekim anneleri deneyimlidir diye onlara sordum. kimse tenezzül edip cevap verme gereği duymadı. Herkes biz gibi değilmiş. Neyseeeee sorum şu; 2li taramayı devlette yapsak aynı gün yapar mı,yoksa o da başka bir güne mi randevu verir:44:
İşte doktorun erkek olabilir dediği görüntü :)
bende kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorum ama adı fraxiparine 0,4 ml günlük 400 mg progestan kullanıyorum bende
seninki de ilacı salınca cok yakıyor mu canım.ben kullanmaya başlayalı 3 gün oldu öyle bi yakıyor kı nasıl kullanıcam o kadar uzun süre bilemiyorum.
cuma günü ikili testim olucak daha sonra ki kontrolüm de 4 hafta sonra dedi.. nedense kendimi kız diğe şartlamışım her yerde de kız çıkmıştı eşim de bende kızlara deli oluruz :)) sağlıklı olsun da başka bi şey istemem gerçi.. sizin içinizden geçen var mı cinsiyetle ilgili eşin de sen de ne hissediosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?