seninki de ilacı salınca cok yakıyor mu canım.ben kullanmaya başlayalı 3 gün oldu öyle bi yakıyor kı nasıl kullanıcam o kadar uzun süre bilemiyorum.
Ben kullaniyorum canim igneyi 1 aydan beri .. Cok az morluk oluyor bende .. Hep karindan yaptim .. Bazen cok aciyor bazen hic yerine gore degisiyor acisi..arkadaşlar geçmişi okudum ama göremedım.clexane isimli iğneyi kullanan var mı benden başka aramızda?ben bunu günde 400 mg progestana ek olarak kullanıyorum düşük olmaması için tedbir amaçlı.kan pıhtılaşmasını önlüyormuş.kullanan arkadaşlar varsa yazabilirler mi?
Telefondan baktigim kadariyla herkesten guzel haberler gelmis insallah hep boyle gider. Filizcigimle Gurbet ablam da ugramislar ❤ dualarim sizle. Biz de uzun sureden beri ilk defa sehir disina 1 saatlik yola gidecegiz simdi gunubirlik . Evde otur otur bacaklarim artik agriyor. Havalar da guzellesti artik yavastan yuruyuslere baslarim diyorum. Ben de birden selulitler cikti ve de... Herhalde hormonlardan ve oturmaktan.
canım ilk başlarda öyle oluyor ilk göbeğimden vuruyordum dokunamıyordum sonra acıdan iğneden sonrada dokunduğumda acıyor morarıyordu doktora sordum her yerine dik bi şekilde yapabilirsin damar istemiyor kas iğnesi dedi kollarıma kolay yaptım ama yatamıyordum sonra acıyordu şimdi göbeğime girmiyor zorluyorum ağlıyorum ama olmuyor bende kendim kalçadan yapıyorum hem daha kolay oluyor hem daha az acıyor ayaktayken bi elimle sıkıp bi elimle vuruyorum canım sende öle dene daha az yanıyor ilk önceleri nasılda ağlıyordum evin içinde dönüyordum şimdi alıştım eskisi gibi acı hissetmiyorum çok az oluyor sabret sende alışacaksın
İyi akşamlar kızlar hava bugün çok güzeldi eşimle eskişehirin altını üstüne getirdik gezdik dolaştık bir mağza keşfettik 4 katlı ve her katda bebek kıyafetleriyle doluydu bayıldık herşeye fiyatları da uygundu cinsiyet belli olsun soluğu orda alıcaz :)) parklarda oturduk temiz hava aldık oh nefis bir gündü mide bulantılarımı kısa da olsa unuttum enerjiyle doldum geldim :))
işte doktorun erkek olabilir dediği görüntü bacakları kaldırmış bizimki sen hala beni kız mı hissediosun diğo sanki :) ben hala kordondur belki diorum
Cok sagol canim bana da bacağima yapmak daha kolay geldi ama birde oyle deneyeyim bakalim.sol kol denedim zorlandim umarim alisirim bende zamanla.
erkek canım hayırlı olsun nasıldın bulantın falan çok olmuşmuydu
kızlar çoğumuzun bebeği akrep olucak..bununla ilgili ne düşünüyorsunuz ? :)))
Kızlarrrr anca yazabildim... Bgn kontrolüm vardı ve bebişi gördükk 11+2 dedi nasıl zıplıyo anlatamam sürekli haraket halindeydi :) veeeeeeee şok haber bizimki bacaklarını kaldırdı orda bi çıkıntı görüyorum erkek olabilir dedi bizde bariz gördük..tabi ben dondum kaldım öle bi hazırlamışım ki kendimi kız olucak diğe eşimde bende kız hastasıyız :)) ipadden yazdığım için resmleri yükleyemedimşimdi soruyorum sizeee sizce yanılır mı gerçi doktorum söledi kesin diil diğe ama görmese sölemezdi gibime geliyo.. bu arada doktorum çok tatlı bi kadın acıbadem hastanesinde Habibe Hanım..
Patoliji sonuclari bir haftadan cikacak
Sali gunu randevum var jinekologda ondan takviyeler istiycem kan pihtilasmasi sonradan olurmu onu sorucam
Esim icin klomen istiycem sperm kalitesi icin insAllah bu sefer olurda kizimin yuzu guler saglikli sihatli hayirli evlat istiyorum Allahim
Kizim bebek sevmez oldu yengemide gormek istemiyorum evine gitmiycem diyor
Ben bile arayamiyorum yaaa Allahim sen buyuksun sen sen herseyin iyisini bilirsin bizim icin
Duaniza ihtiyacim var cok perisanim yaa dusunmekten bi hal oldum
Oy eskisehir eskisehir..esimde eskisehirli ve ben oraya bayiliyorum.gorev nedeniyle maalesef hakkari yuksekovadayiz.bizim icinde gezin bi dahakine olur mu?
marmara hastanesine canım gidiyorum leyla ereneYatutarsa canım sen izmitte hangi doktora gidiyorsunbende izmitte oturuyorum ve Acıbadem'e gidiyorum ama bazen acaba 2. Bir doktora görünsem mi diyorum
hiç istifra etmedim bitanem ama mide bulantısı halsizlik beni benden aldı hala da geçmedi.. bu gun başım çok ağrıdı dayanamadım minoset içtim doktor içebilirsin demişti.. Çok net di mi ultrason görüntüsünde de kordon olabilir gibi durmuyo
cnm bende 2013 kasim annelerindeydim gecen hafta cuma kurtaj oldum kanamam oldu
3. düsüsügüm
cok sükür gözle görülür bir problem yok
hic ilac kullnamadim simdiye kadar
bas agrisi icin bile ilac cok ender alirim
sadece esim yüksek tansiyona bagli beyin kanmasi gecirdi
yükselmesin tansiyon diye
oda sadece kan sulandirici ilac kullaniyor dra sordum zararli degil dedi
biran önce bende hamisler kervanine katilmak istiyorum
insAllah Rabbim layik görur yeterki saglikli hayirli gelsin
amin kizlar main dua edin bana cok cok insAllah
Sirf sana mesaj atmak icin girdim bu saatte canim hic birseyi kafaya takma bide iyi yönünden düsün hatta sevinki vücudun sagliksiz olan gebelikleri sonlandirip düsük oluyor .. Ben cok acilar yasadim canim bende 2013 mart annesi olacaktim .. Bebegim benden koptugunda 4 bucuk aylikdi canim ne zorluklar yasadim ne günler gecirdim bi bilsen ve hatta icimde korku vardi acaba yeniden hamile kalabilecekmiyim diye her günün üzüntüyle aglamakla gecerdi cok sükür rabbim fazla bekletmedi gecen sene 27.10 da esimin kucagiba ölü bebek vermistim buna bile nasil aglamistim bidaha esimin dogum gününü kutlayamam acim icimi yakacak diye RABBiM okadar büyükki canim simdide dogumuma esim benim dogum günümde gelecek diye bekliyor .. Herkes belirli bi asamalardab geciyoe canim .. Benimde bir kizim var ona kardesin artik bizimle degil dedigimde cok üzülmüstü ve daha 4 yasina girmemisti .. Simdi yeniden geldi dedik tam emin olduktan sonra , hergün karnimi öpüp seviyor canim kardesim diye sende umudunu sakin kaybetme canim hatta hergününp degerlendir bi anda hamile kalinca , bulantilar insana felegini sasirtiyor .. Ne olur üzülme olurmu .. Her günümüze cok sükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?