Herkese gunaydinlar , kotu bir gec geçirdim malesef dun kalabalık misafirim vardi gerci bahçede ağırladık ama galiba fazla ayakta kaldım sabaha kadar kasik sancisiyla kıvrandık Kizlar dua edin bazen cok korkuyorum
Herkese gunaydinlar , kotu bir gec geçirdim malesef dun kalabalık misafirim vardi gerci bahçede ağırladık ama galiba fazla ayakta kaldım sabaha kadar kasik sancisiyla kıvrandık Kizlar dua edin bazen cok korkuyorum
Allahim sagsalim versin kusmayA bulabti cekmeye raziyim
Yeterki saglikli hayirli olsun Alahim buyuk ne hikmetler var
Kimbilir Yuce Allahi bizi dusunuyor
Sali gunu gerekli tedbirleri konisucam
InsAllah bir hafta sonrada patolojiden sonuc cikar
Sadece sizden bana dua etmenizi istiyorum
Allahim beni feraha cikarsin
Hepinizi opuyorum cnm
Günaydın minnak tavşan anneleriBugün pazar ve benim kocişim malesef nöbetçi
Ahhh ablacım geçmiş olsun,bişey olmayacak Allahın izzniyle ama sen de biliyorsun daha daha fazla dikkat etmen lazım. en azından 3-5 ay sen oturacaksın, sana hizmet etcekler.
Nehar bugün pazar ve ben de seninle aynı kaderi paylaşıyorum.
benım tanıdık ordakı kız :) fotocu olan12.45'te show tv'de İLK NEFES programını unutmayınnnnnn
Nehar bugün pazar ve ben de seninle aynı kaderi paylaşıyorum.
kanaman durmuş sevindim kahverengilerde bitti mi
rabbıme sukur olsun bıttı cok az gelıo nokta nokta gunluk ped koydum bakıyorum devamlı
yarın sabAHın korunde randevum var okadar korkuyorum kı nolur duanı eksık etme kuşumm
Kanama alanı kesenin yakınında değilmiş korkma bişeycik olmaz ALLAHIN izniyle dualarım seninle
evet cok azdı 2 tane ınsallah gecmıstır ve bebegım benımledır
Benim daha önce 3 kez kanamam oldu ve ikisi keseye çoook yakınmış, sonradan öğrendim Allah korusun. Yatıyorum sıkılıyorum diye dert etme hepimiz aynı durumdayız dün ilk defa çarşıya çıktım gözüm gönlüm açıldı, sana da az kaldı inş gezmene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?