2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Herkese gunaydinlar , kotu bir gec geçirdim malesef dun kalabalık misafirim vardi gerci bahçede ağırladık ama galiba fazla ayakta kaldım sabaha kadar kasik sancisiyla kıvrandık Kizlar dua edin bazen cok korkuyorum

Herkese gunaydinlar , kotu bir gec geçirdim malesef dun kalabalık misafirim vardi gerci bahçede ağırladık ama galiba fazla ayakta kaldım sabaha kadar kasik sancisiyla kıvrandık Kizlar dua edin bazen cok korkuyorum

Geçmiş olsun bende dün çok gezdim ağrım olur dedim ama allaha şükür olmadı bol bol dinleniceksin artık her aklıma geldiğimde dua ediyorum herkes için rabbim yavrularımızı bize bağışlasın

Kizlar günaydin ...
Bende bazen afedersiniz ama sabah uyanip idrarimi yaptigimda büyük büyük parcalar halinde akinti var acaba bu normalmi ??

Günaydin canim kalbini ferah tut , o korkularin hepsini bizde yasiyoruz malesef , hatta doktordan geldigim ilk gün cok rahattim bir daha hic bir agriyi dert etmem diye , simdide zaman gecmiyor bebegim ne halde görmeyi cok istiyorum ...
Kasik agrisi dün bendede cok fazlaydi rabbime emanetler artik

amin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla.

Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.

Geçmiş olsun, ben de dün ilk defa çarşıda gezdim benim de kasıklarımda ağrı oldu .

Günaydın minnak tavşan anneleri Bugün pazar ve benim kocişim malesef nöbetçi

Ahhh ablacım geçmiş olsun,bişey olmayacak Allahın izzniyle ama sen de biliyorsun daha daha fazla dikkat etmen lazım. en azından 3-5 ay sen oturacaksın, sana hizmet etcekler.

Nehar bugün pazar ve ben de seninle aynı kaderi paylaşıyorum.

rabbıme sukur olsun bıttı cok az gelıo nokta nokta gunluk ped koydum bakıyorum devamlı
yarın sabAHın korunde randevum var okadar korkuyorum kı nolur duanı eksık etme kuşumm

Kanama alanı kesenin yakınında değilmiş korkma bişeycik olmaz ALLAHIN izniyle dualarım seninle

evet cok azdı 2 tane ınsallah gecmıstır ve bebegım benımledır

Benim daha önce 3 kez kanamam oldu ve ikisi keseye çoook yakınmış, sonradan öğrendim Allah korusun. Yatıyorum sıkılıyorum diye dert etme hepimiz aynı durumdayız dün ilk defa çarşıya çıktım gözüm gönlüm açıldı, sana da az kaldı inş gezmene

hadı yaa 3 sefer mı oldu senın leke mı kanamamı oldu canım benım bı sefer oldu leke seklınde kahverengı sonra 3 gun sonra gene geldı kahverengı
en sonki gelen aman aman adet kanaması hak getıre parca dustu gece 4 de onu cocuk sandım allahım kımseye yasatmasın yaa su gıbı aktı pembe olarak basladı kırmızıyla son buldu pıhtılasma olmus 2 tanede kese altında var mınık mınık ama ınsallah gecmıstır cok uzucu bır durum
yatmaktan sıkayetcı degılımde eşime cok uzuluyorum sabah 9 aksam 9 calısıyor sabah kahvaltımı hazırlıo oglen gelıo eve yemegımı hazırlıo aksam yemegı hazırlıo mutfagı topluyor
cok uzuluyorum neysekı annem gelıcek salı gunu umreden sükür orda yatarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…