2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Filizim iyi olmana sevindim. Hiiiiiiççç bişeycik olmayacak canım benimmm sen üzme kendini. Yavrularımız Rabbime emanet
İnanki afedersin her lavaboya gittiğimde şükrediyorum, o kadar korkuyorum ki. Yani hepimiz aynı durumdayız, bol bol dua ve pozitif düşünceyle aşcaz bu günleri. Hem daha cinsiyet öğrenceeeeeeeeeeeeeeeeezzzzz ayyy çok heyecanlıııııı bu arada yavrum listemize hemen cinsiyet çizelgesi de ekleeeeee

eklerım canım ekleyebılırsem tabi :))
ınsallah bebegım yaa yarın gıdıpte elı boş gelmek cok korkutuyor beni gercı yarın aksama anca gelırım ablama gıdıcem haber verırım sıze ıns aksama
ben 1 hafta yattım wc cok kalkamıyorum ama her dakka altıma bakıyorum kanama durdumu dıye ıycene pskolojım bozulmus durumdayım
1 hafta namazda kılamadım herseyı yasakladı dr
ılk nefes baksana ne guzel suslemısler odayı gordunmu ordakı sengül tanıyorum bende onu tutucam nasıp olursa:)
ayy bebege bak cok duygusal

cinsiyet zaten varmış kuzum görmemişim Neyse şuan salya sümük ağlıyorum bebek çoookkk tatlı, bu doğum anları beni mahfediyo. Allahım çok heyecanlanıyorum, biz de yaşicaz o günleri. Oda da çok hoş. Bak sen yarın minnağın kalp atışını duycaksın o anı düşün, muhteşem haberlerle geleceksinn ben inanıyorum, dua etcem sana bol bol, ediyorum da zaten emin ol Bak mutlaka tlf dan hemen haber ver bize,randevun kaçta?
Bi de bişe sorcam, progestandan sonra mide bulantın oldu mu hiç?

canım tlf net paketım yok evden gırıyorum anca habr vermeye calısıcam salı gunu yogun olurum zaten annem gelıcek p tesıde ablama gıdıcem
evet varmıs canım oraya yazarızz nasıp olursa.
bende cok agladım yaa ne kadar guzel bır duygu maşallah randevum yarın 10 da sabah saol kuzum duan ıcın eksık etme cok korkuyorum ınsallah hersey yolundadır.
progestanı ben 4 tane alıyorum gunde bas donmesı halsızlık uyku yapıyor sadece benım mıgdem bulanmadı hıc sadece yemek sonraları bulanıyor sen kac tane alıosun 200 mg benım gunde 4 sefer bıde canım bısey sorcam senın kese alanın cokmuydu kanama alanı :44: benım cok az ama kanamam cok olduda

Canım 3 sefer kanama oldu 2 tanesi azdı ama korkmama yetti, birinde benimde parça düştü aha dedim kesin düştü ama maşallah hiçbişeycik olmamış Kanamadan sonrada birkaç gün kahverengi lekeler geliyordu.Şükür geçti inş birdaha hiçççç olmaz.Yahu ne var bizim her zaman yaptıgımız işler yakında kalkcaz zaten ayağa inş. azıcık fedakarlık yapcak eşlerimiz bunlar sayılı günler geçicek inşallah tez zamanda.

Cinsiyet ya benim hep erkek gibi doğuyor içime herkesin de öyle , kız olursa sürpriz olcak tamamen erkeğe adapte olmuş durumdayım.Sen kız istiyodun herhalde filiz sen ne istiyosun? 2 hafta sonra muayenem var 14 haftalık oluyo inş belki dr cinsiyetini söyler

merhaba arkadaşlar benimde bebeğim 10 haftalık 2 hafta önce bendede kanama oldu.sizin gibi bende gerçekten çok korktum ilaç kullanmaya devam ediyorum.inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

ayy ne bılıyım kuzum yaaa kıyamadım kocama işide agır benım eşimin mobılyacı dukkanı var hergun dukkan onune mal cıkar aksam koy falan derken belı tutuluo hep :)
neyse napalım sabah dıyor ev işi zor şekerim dedım ıyı benı anladın ozaman :)
ay o parca gece gece benı mahvettı abım karsı daıremde oturuyordu allahtan hemen haber verdık goturdu bizi hastaneye
4 ayı bır gecırsek rahatlıcaz cokk
canım bende %99 erkek hıssedıyorum yanı banada kız olursa süpriz olur eşim kız ıstıyor saglıklı olsunda hıc farketmez zaten ılk cocuk
aslında nub teorısıne gore bakabılırler senın cınsıyete canım 12 haftada falan bılıomus drlar aslında

selam canım cokmu oldu pekı kanaman benım bıldıgın adet kanamasından fazla ıdı 2 gun surdu aman ılacı bırakma progestanmı alıosun

Ben de 400 mg alıyorum sabah akşam Çok fena uyku hali oluyor. Kanama alanım benim oldukça fazlaydı. Mesela kese 5mmyken kanama alanı 15mm gibi bişeydi yani 3 katı. 15 gün yattım senin gibi ve doktorum oldukça azalmış dedi, kanaman olabilir korkma demişti, çünkü onu dışarı atmalı dedi. ya da vücut onu emer dedi. benim heralde vücut tarafından emildi. BU ilaç gerçekten çok güçlü, bu ara fazla yordum kendimi, doktorum dikkat et tekrar artabilir demişti,inşallah bişe olmaz. bi de 3 ayı atlatalım sonra rahalarız demişti. benim randevum taa 2 mayısta

Kuzu evet ben ve eşim kız istiyoruz.hatta kızın ismi bile hazır ama ben erkek hissediyorum nedense Benim randevum 2 mayısta yani ancak 12 haftalık olcam muhtemelen benim cinsiyet öğrenmem bi sonraki randevuma yani hazirana kalır gibime geliyo, heralde hepiniz öğrenirken ben çatlarım ayrıca bence sen ve filizin de erkeeeekkk

Kızlaaarr komşu teyze beni bişeler yemeğe çağırdı gideyim bari Kocam asker,nöbetçi,bebeler aç

hadi yaaaa oy cokmus benım 4mm falandı en fazla 2 tane kanama alanı vardı kese altında ay gecsın artık bu korkularımız keske bıranda 6 aylık olsak dımı
benım dr da cok ıyıydı gece memorıala gıttık nobetcı dr cok ıyıydı kanama alanımı herseyı gosterdı serum verdı 1000 lik yedım onu sabaha kadar rahım gerılmesın dıye
parcaları dusurmen cok ıyı dedı cunku pıhtı olmus dedı 2 tane daha var korkma dedi hap gercekten cok ıyı 200 mg benım senın 400 mu gercı bende 4 tane alıyorum 2 sabah 2 aksam
dıkkat et kendını yorma ınan ev umrumda deıl
canım bencede erkek ya ınan tedavıyle olanların hepsı erkek duydum okudum hele bızım pko topıgınde hep erkekdi

Geçmiş olsun birdaha yaşamayız inş.

Bebiş uygun pozu verirse ben de anlarım inş söyler ya hiç merak etmiyodum kanama falan geçince hemen merak etmeye başladımbenim de eşim kız istiyor, hakkımızda hayırlısı olsun.

Hadi ya sen de erkek diyosun yani hayırlısı olsun bakalım sen de ultrason görüntülerinden anlamaya çalışırsın artık bebişinin cinsiyetini.
slm kizlarrrrrrr nasil geciyor haftasonunuz

selammm hoşgeldin, güzel bir gün hava açık
Kızlaaarr komşu teyze beni bişeler yemeğe çağırdı gideyim bari Kocam asker,nöbetçi,bebeler aç
Ohhh afiyet olsun birileri de beni çağırsa keşke sıkıldım iyice ya

nasıl yani tedaviyle olanların hep erkek nedenkiiii ne alakası var anlayamadım ben:44::44::44:

selam zuzum berbat evde tekım can sıkıntısıyla gecıyor benım moral zaten 0
canim zorlu bir surecten geciyorsun cok zor ama birazdaha sabir yarin guzel haberlerle geleceksin insallahhh.bende evde yalnizim bazen o kadar canim sikili
yorki anne yok kardes yok kimsem yok buralarda hic olmazsa sen sanslisin kapini calan birileri var moralini yuksek tut

nasıl yani tedaviyle olanların hep erkek nedenkiiii ne alakası var anlayamadım ben:44::44::44:

bılmıyorum canım hep ole dıyorlar ve bızım topıkte cogu arkadas tedavı ıle kaldı hep erkek 1 tane kız vardı oda kendılıgınden olmus tedavısız
okudugum bu spermlerle alakalı dıyor herkez geercı rabbım bılır ne olucagını ama ole duydum ben

yani tedaviyle derken nasıl oldu bebişler aşılamamı yerleştirmemi orasını anlamadım canım

benımde suan kımse yok annem umrede abımın eşi abımın yanında işte eşim calısıyor ablamlar gezıyor off offf ben yatıyorum bebek ıyı olsunda napalım yatmaya razıyım ben
komsu arkadas falan yokmuu hıc canım eşin gezdırsın azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…