vahşihatun bebişin erkek bacım hazırla kendini
yani tedaviyle derken nasıl oldu bebişler aşılamamı yerleştirmemi orasını anlamadım canım
bana da erkek demistin canim nub goronuyor mu bende :)))
vahşihatun bebişin erkek bacım hazırla kendini
ilk fotoda erkek duruyor canım ikinci yanıltıyor tam yanıltan bir hafta bidakihaftada netleşir ama ilk foto erkek duruyor
Hadi ya nerden anladın bacımpipisini mi gördün yoksa ultrason görüntüsündeki o çıkıntı nub mu değil mi anlamadım ben de , bide dikkatli bakınca iki tane çıkıntı var birisi altta birisi onun devamında üstte alttaki sanki yatay gibi üstteki dikey gibi anlayamadım valla:26: ama bana da erkek gibi geliyo içime öyle doğuyor.
carsamba gidecegiz bakalim doktoru zorlayacagim birazcinsiyetler belli olsada kiyafetlere baslasak
orkiş gelince der sana kesin ne olduğunu
gelmiyor nete galiba bayadir yok orkiss
bılmıyorum canım hep ole dıyorlar ve bızım topıkte cogu arkadas tedavı ıle kaldı hep erkek 1 tane kız vardı oda kendılıgınden olmus tedavısız
okudugum bu spermlerle alakalı dıyor herkez geercı rabbım bılır ne olucagını ama ole duydum ben
canım benim tedavisiz oldu hatta plansız supriz oldu.. evleneli 3 ay olmustu 1.5 aylık hamile oldugumu ogrendim :) ve erkek miş... bizde kıza hazırlamıştık kendimizi hepde kız hissediodum kim baksa senin kızın olucak gibi dedi ama işte Allahtan başkası bilemio
normalde hıc kıl yoktu suan cok kıl cıktı napıcam bılmıyorum ya sıvılcelerım azaldı allahtanbenim gobekte ince ince tuylenmeler mi oluyor galiba:) killi birsey mi olacagim yoksa allahtan sivilcem birseyim yok
orası ole tabı canım sadece okudugum kadarı ıle dedım bencanım benim tedavisiz oldu hatta plansız supriz oldu.. evleneli 3 ay olmustu 1.5 aylık hamile oldugumu ogrendim :) ve erkek miş... bizde kıza hazırlamıştık kendimizi hepde kız hissediodum kim baksa senin kızın olucak gibi dedi ama işte Allahtan başkası bilemio
kime sorsam "amaaaan tuttuğunu koparan cabbar biri olucak" diğo :))
kızlar çoğumuzun bebeği akrep olucak..bununla ilgili ne düşünüyorsunuz ? :)))
çıkıntı gayet dikey canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?