2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Cok cok gecmis olsun ikinize de canlarim.insan ne diyecegini bilemiyor.hepimiz bu risklerle karsi karsiyayiz.Allah beterinden korusun.melekleriniz sizi cennette bekliyor olacak.
Rabbim tez zamanda saglikli bir hamilelik ve saglikli uzun omurlu hayirli evlatlar versin sizlere..

bu kasım bebişleri erkek yoğunluğu olucak duruma bakılırsainşallah banada nasip olur bitanesiiki çiçek bir böcek

Ben de geldim hoş geldim:) Şu ara halen bulantılarla koku krizleriyle uğraşıyorum. Rabbim sağlıklı sıhatli bebişlerimizi elimize almayı nasip etsin :)

vahşihatun bebişin erkek bacım hazırla kendini

Hadi ya nerden anladın bacım pipisini mi gördün yoksa ultrason görüntüsündeki o çıkıntı nub mu değil mi anlamadım ben de , bide dikkatli bakınca iki tane çıkıntı var birisi altta birisi onun devamında üstte alttaki sanki yatay gibi üstteki dikey gibi anlayamadım valla:26: ama bana da erkek gibi geliyo içime öyle doğuyor.

çıkıntı gayet dikey canım

herkese mutlu pazarlar canlarımmmm..günlerdir takipedemiyorum..cuma ve cumartesi geceleri 10 da yatıp sabah 10 da kalktımmmmAllahım bu benim rekorummmmkoltukta sızıyorum eşim yatağa götürüyo..sabah kavaltıyı hazırlayıp beni uyandırıyo..sanırım hafta içi çalışmanın acısı haftasonu çıkıyor..
dün ben de bi korku yaşadım kızlar..gündüz annemle alışverişe çıktıkdolaştık geldik..akşam 8 de wc ye gittim baktım günlük pede böyle açık kahverengi akıntı gelmiş..hemen doktoruma mesaj attım neyapayım diye..çünkü ne iş yapıyorum..ne de doktor serbest bıraktığı halde kocişle yaramazlık.hastaneye git kalpatışına baktır dedi..neyse gittik nöbetçi doktor şansıma ameliyata girmiş 1 saat bekledik..neyse çok şükür bebişin kalp atışını gördük..kese ve etraf da sağlıklı..kanama yok..bebeğin eşine kadar bktı herşey n ormal dedi..dinlen dedi..ilişki yasak dedi..devam ederse ptesi rapor alırsın dedi..kırmızıya dönerse saat kaç olursa gel dedi..
şimdi çok şükür bişeyim yok akıntım da normlae döndü ama eşim de bende stres olduk çok fena..acaba tam adet döngümün olduğu gündü ondan mı oldu tabi bilemiyorum..zavallı kocişim de diyoki yok ben sana dokunmam dana dokunmadan alarm veriyo vucudun diyo
işte böyle canlarım herkes iyidir inşallah..ben az geçmişe bakayımm

canım benim tedavisiz oldu hatta plansız supriz oldu.. evleneli 3 ay olmustu 1.5 aylık hamile oldugumu ogrendim :) ve erkek miş... bizde kıza hazırlamıştık kendimizi hepde kız hissediodum kim baksa senin kızın olucak gibi dedi ama işte Allahtan başkası bilemio

korunarak mi hamile kaldin canim bende 1.5 yillik evliyim erkek tarafi baskisi yuzunden bebis sevdasina dustuk allahim aratmadi zamaninda geldi kuzucum.seninde oylesi kismetmis benim yasta gelmisti zaten 30 a ne kalmisti hahaha 1 yil

benim gobekte ince ince tuylenmeler mi oluyor galiba:) killi birsey mi olacagim yoksa allahtan sivilcem birseyim yok
normalde hıc kıl yoktu suan cok kıl cıktı napıcam bılmıyorum ya sıvılcelerım azaldı allahtan
orası ole tabı canım sadece okudugum kadarı ıle dedım ben

kime sorsam "amaaaan tuttuğunu koparan cabbar biri olucak" diğo :))

kızlar çoğumuzun bebeği akrep olucak..bununla ilgili ne düşünüyorsunuz ? :)))

kızlar ben ,akrep eşim akrep, çocuk akrep
size akrepleri kısaca anlatayım kesinlikle sanatçı ruhludurlar.çokiyi insan sarrafıdırlar..az dost edinirler..çokinsan seçerler..eğer bir akrep size bu insan yaramaz.kötüelektrik aldım derse iki kere dşünündorttur sırdaştır..ya çok sever ya nefret eder..siyah beyaz gibi..grisi pek yoktur akreplerin
inatçılardır..hükmedilmeye asla gelemezler..serbest bırakacaksınız seçimlerini kendileri yapacaklar..ve onların 6. hislerine güvenin..değil 6. hislerim rüyalarıma bile güveniyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…