herkese mutlu pazarlar canlarımmmm..günlerdir takipedemiyorum..cuma ve cumartesi geceleri 10 da yatıp sabah 10 da kalktımmmmAllahım bu benim rekorummmm koltukta sızıyorum eşim yatağa götürüyo..sabah kavaltıyı hazırlayıp beni uyandırıyo..sanırım hafta içi çalışmanın acısı haftasonu çıkıyor..
dün ben de bi korku yaşadım kızlar..gündüz annemle alışverişe çıktıkdolaştık geldik..akşam 8 de wc ye gittim baktım günlük pede böyle açık kahverengi akıntı gelmiş..hemen doktoruma mesaj attım neyapayım diye..çünkü ne iş yapıyorum..ne de doktor serbest bıraktığı halde kocişle yaramazlık.hastaneye git kalpatışına baktır dedi..neyse gittik nöbetçi doktor şansıma ameliyata girmiş 1 saat bekledik..neyse çok şükür bebişin kalp atışını gördük..kese ve etraf da sağlıklı..kanama yok..bebeğin eşine kadar bktı herşey n ormal dedi..dinlen dedi..ilişki yasak dedi..devam ederse ptesi rapor alırsın dedi..kırmızıya dönerse saat kaç olursa gel dedi..
şimdi çok şükür bişeyim yok akıntım da normlae döndü ama eşim de bende stres olduk çok fena..acaba tam adet döngümün olduğu gündü ondan mı oldu tabi bilemiyorum..zavallı kocişim de diyoki yok ben sana dokunmam dana dokunmadan alarm veriyo vucudun diyo
işte böyle canlarım herkes iyidir inşallah..ben az geçmişe bakayımm
kızlar ben ,akrep eşim akrep, çocuk akrep
size akrepleri kısaca anlatayım kesinlikle sanatçı ruhludurlar.çokiyi insan sarrafıdırlar..az dost edinirler..çokinsan seçerler..eğer bir akrep size bu insan yaramaz.kötüelektrik aldım derse iki kere dşünündorttur sırdaştır..ya çok sever ya nefret eder..siyah beyaz gibi..grisi pek yoktur akreplerin
inatçılardır..hükmedilmeye asla gelemezler..serbest bırakacaksınız seçimlerini kendileri yapacaklar..ve onların 6. hislerine güvenin..değil 6. hislerim rüyalarıma bile güveniyorum ben..
Geçmiş olsun canım şükürler olsun sen ve bebeğin iyiymişsiniz allah bir daha göstermesin ben zorlu bir süreçten geçtim bu gebelik için tam ümidimi yitirdiğim bir anda geldi mucizem ve her tualetten çıkışımda eşim soruyor hala bir şey var mı diye hala tedirgin ve temkinliyiz kalp atışını duyduğumda bile tepki veremedim kaldım öyle yıllardır beklediğim andı ama doğana kadar içimde acaba kalacak sanırım
Desene bizim evde fırtınalar kopacak ben balık eşim başak zaten zıt karakterdeyiz zıtların uyumunu yakalamışız aramıza akrep geliyor uğraştıracak beni bilhassa :)) sağ salim olsunda uğraşırız artık :))
bende de hamile kaldığımdan beri tedirginlik var cnm..aslında rahat olmamız lazım kafaya bişey takmamamız lazım..ama işte insan kendine engel olamıyor..inşallah sağ sağlim atlatıcaz kalan 7 ayı ve bebişlerimizi kucağımıza alıcaz..
oo sizin evde de şenlik var deseneeee..valla bizde de şenlik bekliyorum ben..akrepler zordur..3 tanesi bir evde olunca hiç kolay olmayacakkkk
Şenlik mi olur başka birşey mi görücez bakalım neler olcak allah yardımcımız olsun :))
korunarak mi hamile kaldin canim bende 1.5 yillik evliyim erkek tarafi baskisi yuzunden bebis sevdasina dustuk allahim aratmadi zamaninda geldi kuzucum.seninde oylesi kismetmis benim yasta gelmisti zaten 30 a ne kalmisti hahaha 1 yil
Herkese gunaydinlar , kotu bir gec geçirdim malesef dun kalabalık misafirim vardi gerci bahçede ağırladık ama galiba fazla ayakta kaldım sabaha kadar kasik sancisiyla kıvrandık Kizlar dua edin bazen cok korkuyorum
Iyi pazarlar annecikler ..
Puffy , scorpion gecmis olsun ikinizede ... Rabbim bebeklerimizi korusun..
Sanirim hicbirimiz tam anlamiyla relax olamiyoruz , hepimide korkular tedirginlikler umarim cabuk atlatiriz bu tedirginlikleri ..
Filiz canim daha iyi olmusum sevindim insallah yarin iyi haberler alirsin ..
Hep kontrollerime 1 haftada gidiyordum , bir sonraki 12 gun sonra cok uzun geliyor ..
Gecen sayfalarda gunes alerjisi ile ilgili birsey sormustum kizlar gunes hassasiyeti alerjisi olan varmi ??
Iyi pazarlar annecikler ..
Puffy , scorpion gecmis olsun ikinizede ... Rabbim bebeklerimizi korusun..
Sanirim hicbirimiz tam anlamiyla relax olamiyoruz , hepimide korkular tedirginlikler umarim cabuk atlatiriz bu tedirginlikleri ..
Filiz canim daha iyi olmusum sevindim insallah yarin iyi haberler alirsin ..
Hep kontrollerime 1 haftada gidiyordum , bir sonraki 12 gun sonra cok uzun geliyor ..
Gecen sayfalarda gunes alerjisi ile ilgili birsey sormustum kizlar gunes hassasiyeti alerjisi olan varmi ??
hadi yaaaa oy cokmus benım 4mm falandı en fazla 2 tane kanama alanı vardı kese altında ay gecsın artık bu korkularımız keske bıranda 6 aylık olsak dımı
benım dr da cok ıyıydı gece memorıala gıttık nobetcı dr cok ıyıydı kanama alanımı herseyı gosterdı serum verdı 1000 lik yedım onu sabaha kadar rahım gerılmesın dıye
parcaları dusurmen cok ıyı dedı cunku pıhtı olmus dedı 2 tane daha var korkma dedi hap gercekten cok ıyı 200 mg benım senın 400 mu gercı bende 4 tane alıyorum 2 sabah 2 aksam
dıkkat et kendını yorma ınan ev umrumda deıl
canım bencede erkek ya ınan tedavıyle olanların hepsı erkek duydum okudum hele bızım pko topıgınde hep erkekdi
herkese mutlu pazarlar canlarımmmm..günlerdir takipedemiyorum..cuma ve cumartesi geceleri 10 da yatıp sabah 10 da kalktımmmmAllahım bu benim rekorummmm koltukta sızıyorum eşim yatağa götürüyo..sabah kavaltıyı hazırlayıp beni uyandırıyo..sanırım hafta içi çalışmanın acısı haftasonu çıkıyor..
dün ben de bi korku yaşadım kızlar..gündüz annemle alışverişe çıktıkdolaştık geldik..akşam 8 de wc ye gittim baktım günlük pede böyle açık kahverengi akıntı gelmiş..hemen doktoruma mesaj attım neyapayım diye..çünkü ne iş yapıyorum..ne de doktor serbest bıraktığı halde kocişle yaramazlık.hastaneye git kalpatışına baktır dedi..neyse gittik nöbetçi doktor şansıma ameliyata girmiş 1 saat bekledik..neyse çok şükür bebişin kalp atışını gördük..kese ve etraf da sağlıklı..kanama yok..bebeğin eşine kadar bktı herşey n ormal dedi..dinlen dedi..ilişki yasak dedi..devam ederse ptesi rapor alırsın dedi..kırmızıya dönerse saat kaç olursa gel dedi..
şimdi çok şükür bişeyim yok akıntım da normlae döndü ama eşim de bende stres olduk çok fena..acaba tam adet döngümün olduğu gündü ondan mı oldu tabi bilemiyorum..zavallı kocişim de diyoki yok ben sana dokunmam dana dokunmadan alarm veriyo vucudun diyo
işte böyle canlarım herkes iyidir inşallah..ben az geçmişe bakayımm
Yok kuzum ben yanlış anlattım heralde benim de 200mg, sabah akşam alıyorum, yani toplamda 400mg. Ben de bir an önce 6 aylık olmak istiyorumhemen alışverişe başlamak istiyorummm doktorum da bana öyle demişti kanaman olursa iyi olur, en azından dışarı atar demişti. Haaa bu arada sana cinsiyet anketi ekle dicektim. diğer topiklerin hepsinde var.mesela.kızımız geliyo,oğlumuz geliyo şeklinde,istersen moderatöre mesaj at nasıl yapılacağını söyler.
.
Yok kuzum ben yanlış anlattım heralde benim de 200mg, sabah akşam alıyorum, yani toplamda 400mg. Ben de bir an önce 6 aylık olmak istiyorumhemen alışverişe başlamak istiyorummm doktorum da bana öyle demişti kanaman olursa iyi olur, en azından dışarı atar demişti. Haaa bu arada sana cinsiyet anketi ekle dicektim. diğer topiklerin hepsinde var.mesela.kızımız geliyo,oğlumuz geliyo şeklinde,istersen moderatöre mesaj at nasıl yapılacağını söyler.
scorpimmm geçmiş olsun. adet döngüsüne denk gelen günlerde kanamanın olması çok normal.
sağol tatlımm.işte insan panık oluyo..neyseki oanlıkmış.şimdilik sorun yok.inşallah ta olmaz..sen nasıl oldun tatlımmm..dikkat et kendine ve teyzesinin kuzusunaaaaaaaaaaa
iyiyim kuzum ama son bir kaç günde yordum kendimi, yat yat sıkıldım. kalktım yürüdüm,oturdum kalktım çamaşır çırptım. yarın da gezmeye gitcez. bunaldım artık.azıcık da kaderci olmak lazım.olacağı varsa yatsan da olur, olmayacağı varsa da zıp zıp zıpla bişeycik olmaz. tabi daha dikkatli olmam lazım ama ne yapayım
kuzum haklısın çık gez ama ev işi falan yapma tatlım..öyleipe çamaşır falan asmaya uzanmayın diyolar..sen yine de dikkatli ol..gerisi zaten Allaha emanet.bende iki gündür evde bunaldım otur otur şiştim valla..neyseki sabah işe gidicem de hava alırım biraz
kızlar neden kanamanız oluyor acaba yerleşme kanaması falanmı yaşıyorsunuz yoksa başka bişeymi ben okuduğum kadarıyla bişey anlayamadımm
ah ahh sıkılıpta kendimizi yormalarımız yok mu:// bugun bende resmen temızliğe kalkıştım sonrasında bel ağrısı oldu tabii şimdiiii uzandım... dikat etmek lasımm annecikler bizim minnaklar pek bi nazlı:))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?