2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Geçmiş olsun canım şükürler olsun sen ve bebeğin iyiymişsiniz allah bir daha göstermesin ben zorlu bir süreçten geçtim bu gebelik için tam ümidimi yitirdiğim bir anda geldi mucizem ve her tualetten çıkışımda eşim soruyor hala bir şey var mı diye hala tedirgin ve temkinliyiz kalp atışını duyduğumda bile tepki veremedim kaldım öyle yıllardır beklediğim andı ama doğana kadar içimde acaba kalacak sanırım

Desene bizim evde fırtınalar kopacak ben balık eşim başak zaten zıt karakterdeyiz zıtların uyumunu yakalamışız aramıza akrep geliyor uğraştıracak beni bilhassa :)) sağ salim olsunda uğraşırız artık :))

bende de hamile kaldığımdan beri tedirginlik var cnm..aslında rahat olmamız lazım kafaya bişey takmamamız lazım..ama işte insan kendine engel olamıyor..inşallah sağ sağlim atlatıcaz kalan 7 ayı ve bebişlerimizi kucağımıza alıcaz..
oo sizin evde de şenlik var deseneeee..valla bizde de şenlik bekliyorum ben..akrepler zordur..3 tanesi bir evde olunca hiç kolay olmayacakkkk

Şenlik mi olur başka birşey mi görücez bakalım neler olcak allah yardımcımız olsun :))

korunarak mi hamile kaldin canim bende 1.5 yillik evliyim erkek tarafi baskisi yuzunden bebis sevdasina dustuk allahim aratmadi zamaninda geldi kuzucum.seninde oylesi kismetmis benim yasta gelmisti zaten 30 a ne kalmisti hahaha 1 yil

canım ben de 26 yaşındayım.. evet korunuyoduk tabi , 5 yıl istemioduk hatta :) ama kısmet işte daha 1.5 aylık evliyken hamile kalmışım baya zor oldu kabullenmek ama şimdialıştık artık planlarımızı erteledik.. ben anadolu yakasındayım ailem de avrupa yakasında uzak olmak çok zor geldi aslında bu süreçte .. senin ailen yakın mıı ??

Herkese gunaydinlar , kotu bir gec geçirdim malesef dun kalabalık misafirim vardi gerci bahçede ağırladık ama galiba fazla ayakta kaldım sabaha kadar kasik sancisiyla kıvrandık Kizlar dua edin bazen cok korkuyorum

Canım Puffyciğim ya, arkadaş listemde olduğun için görebiliyorum yazdıklarını. Ne işin var senin kalabalık misafirle. Bu durumda misafir de anlayışlı olur bence. Bir kere olmuş ama, aman dikkat et lütfen. İş yapmasan bile sen şu durumda istediğin zaman yatıp istediğin zaman kalkabilmelisin. Bi daha yapma bak kızarım sonra. İyi bak bebişe annesi.

Iyi pazarlar annecikler ..
Puffy , scorpion gecmis olsun ikinizede ... Rabbim bebeklerimizi korusun..
Sanirim hicbirimiz tam anlamiyla relax olamiyoruz , hepimide korkular tedirginlikler umarim cabuk atlatiriz bu tedirginlikleri ..
Filiz canim daha iyi olmusum sevindim insallah yarin iyi haberler alirsin ..

Hep kontrollerime 1 haftada gidiyordum , bir sonraki 12 gun sonra cok uzun geliyor ..

Gecen sayfalarda gunes alerjisi ile ilgili birsey sormustum kizlar gunes hassasiyeti alerjisi olan varmi ??

sağol tatlım Rabbim korkutmasın hiçbirimizi..
puffyciğim sen de bu zamanlar misafiralma tatlım..bol bol dinlenmen lazım..bebişini de yorma lütfen..napalım hami,leyiz azcık gelen giden olmayıversinnnn

şekerler ben mutfağa eçeyim bugün ve yarının yemeklerini yapayımmmmoff benim canım bişey yemek istemiyor da eşime yazık oluyor..adamcağız bir yılda didinerek verdiği 27 kilonun 5ini geri aldı.
azcık sebze yesin diyorum..
yardımcı birablam var oda ütüye gelecek birazdan..gerçi ıvırzıvırları koltukta oturarak yaptım benama çook gömlek birikmiş..tembel karı ldum..ah ah camlarımı bir görseniz valla felaket..ama abla da umreye gidecek..artık kocişin elinden öpecek sanırım camlarrr
öptüm canlarım yie görüşürüzzzzzzzzz

saol canım ınsallah tek temennım o suan guzel bırsey duymak
alerjım yok ama gunese bakamıyorum gozler yasarıyor hemen canım mutlaka krem falan sur ole cık cnm

Yok kuzum ben yanlış anlattım heralde benim de 200mg, sabah akşam alıyorum, yani toplamda 400mg. Ben de bir an önce 6 aylık olmak istiyorum hemen alışverişe başlamak istiyorummm doktorum da bana öyle demişti kanaman olursa iyi olur, en azından dışarı atar demişti. Haaa bu arada sana cinsiyet anketi ekle dicektim. diğer topiklerin hepsinde var.mesela.kızımız geliyo,oğlumuz geliyo şeklinde,istersen moderatöre mesaj at nasıl yapılacağını söyler.

scorpimmm geçmiş olsun. adet döngüsüne denk gelen günlerde kanamanın olması çok normal.

heh sımdı oldu canım senınde 200 mg .valla bende ıstıyorum cok evet yoksa 2 lı testlerı bıle etkılıyormus bılıomusun sorunlu cıkabılıyormus ablamında olmustu kanaması onunda 2 lı kotu cıkmıstı 4 lu ıyıydı dr bana dedı dısarı atman ıyı ınsallah yarın sorunsuz gelırım ınsallah rabbımmmmmmmmmmmm
cınsıyetlere cok az kaldı kı canım gerek varmı eklememıze soledımı dr yazarız oraya bakım hangı topıkte var lınk at kazene msj atılmıo zaten :44:

Kızlar bu sene erkek senesi diyolar. Ayrıca diğer topiklerin anketlerini incelediğimde bütün 2013 aylarında erkekler çoğunlukta

sağol tatlımm.işte insan panık oluyo..neyseki oanlıkmış.şimdilik sorun yok.inşallah ta olmaz..sen nasıl oldun tatlımmm..dikkat et kendine ve teyzesinin kuzusunaaaaaaaaaaa

sağol tatlımm.işte insan panık oluyo..neyseki oanlıkmış.şimdilik sorun yok.inşallah ta olmaz..sen nasıl oldun tatlımmm..dikkat et kendine ve teyzesinin kuzusunaaaaaaaaaaa

iyiyim kuzum ama son bir kaç günde yordum kendimi, yat yat sıkıldım. kalktım yürüdüm,oturdum kalktım çamaşır çırptım. yarın da gezmeye gitcez. bunaldım artık.azıcık da kaderci olmak lazım.olacağı varsa yatsan da olur, olmayacağı varsa da zıp zıp zıpla bişeycik olmaz. tabi daha dikkatli olmam lazım ama ne yapayım

kuzum haklısın çık gez ama ev işi falan yapma tatlım..öyleipe çamaşır falan asmaya uzanmayın diyolar..sen yine de dikkatli ol..gerisi zaten Allaha emanet.bende iki gündür evde bunaldım otur otur şiştim valla..neyseki sabah işe gidicem de hava alırım biraz

ah ahh sıkılıpta kendimizi yormalarımız yok mu:// bugun bende resmen temızliğe kalkıştım sonrasında bel ağrısı oldu tabii şimdiiii uzandım... dikat etmek lasımm annecikler bizim minnaklar pek bi nazlı:))))))))))))))))))

kızlar neden kanamanız oluyor acaba yerleşme kanaması falanmı yaşıyorsunuz yoksa başka bişeymi ben okuduğum kadarıyla bişey anlayamadımm

kızlar neden kanamanız oluyor acaba yerleşme kanaması falanmı yaşıyorsunuz yoksa başka bişeymi ben okuduğum kadarıyla bişey anlayamadımm

Canım bunun pek çok nedeni var.Ama bebek yerleşirken de bu tür kanamaları vücut kendiliğinden yapabiliyor.

selam tatlım..valla temizlik falan yapmamalıyız şu an..bizim nesil böyle anacım..annelerimiz her işi yapmış ama bizim bebeler pamuk ipliğinde duruyor resmen..valla eşim evi süpürdü ama benim silmeye halim yoktu bıraktım..yardımcı ablam geldi ütüyapıyor şu an..ben anca iki günlük yemekleri yapabildim..ee buna da şükür..yormayın canlarım kendinizi..bebişlerimiz herşeyden önemli..varsın pis kalsın amannnnnn siz hamişliğin tadını çıkarınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…