kızlar neden kanamanız oluyor acaba yerleşme kanaması falanmı yaşıyorsunuz yoksa başka bişeymi ben okuduğum kadarıyla bişey anlayamadımm
selam tatlım..valla temizlik falan yapmamalıyız şu an..bizim nesil böyle anacım..annelerimiz her işi yapmış ama bizim bebeler pamuk ipliğinde duruyor resmen..valla eşim evi süpürdü ama benim silmeye halim yoktu bıraktım..yardımcı ablam geldi ütüyapıyor şu an..ben anca iki günlük yemekleri yapabildim..ee buna da şükür..yormayın canlarım kendinizi..bebişlerimiz herşeyden önemli..varsın pis kalsın amannnnnn siz hamişliğin tadını çıkarınnn
valla kuzum bilmem ki sebep ne. benim açık kahve oldu dün..ama tam 8. ahftam bitti.normalde 28 de bir regl olurum..ikinci regl döngümdü belkide ondan..ben yerleşme kanaması falan da yaşamamıştım zaten
Kizlar banada bi cvb verin sabahtan buyana bekliyorum belki cvb yazarsiniz diye acaba bi anda bu kadar akinti cokmu ??
Kizlar banada bi cvb verin sabahtan buyana bekliyorum belki cvb yazarsiniz diye acaba bi anda bu kadar akinti cokmu ??
üşüttün mü acaba canım
akıntı çok normal canım bende de çok var korkmana gerek yok kokulu olmadığı sürece sorun yok
Nehar bugün pazar ve ben de seninle aynı kaderi paylaşıyorum.
vala annemler yada kızkardeşlerim yakın olsa keşke:/ kimsem yok kocaelide .. eşim yapıo herşeyı bende kıyamadım yardım ediim istedim ama yrmaya gelmıo gercektende:)))
oluyo benim bazen jelle birlikte geliyor bazen su gibi..
ama birden fazlaca geliyor..
ilk zamanlar kama zannediyodum ödüm kopuyodu..şimdi alıştım
aynı durumdayım ..yakınlarda kimse yok bi süpürge açacak..
bu gün temizlikçi geldi..oda hiç içime sinmedi ama iyi kötü temizlendi işte..
biraz daha büyüsün kuzular ufaktan yaparız..
şimdi kadına bi iki bişey gösterdimbelim koptu
ay hadi hayırlısı canımmm:))))) çok sevındım:)))) arkadaşımında 11+2 erkek demişti doktor ölede olduuu:)))))) Allah gönlüne göre versin :)))))))arkadaşlar bugün kontrole gittim 11+1 haftalık dedi ense kalınlığı ultrosonde iyi görünüo dedi boyu 42.6mm kesin olmayabilir ama erkek dedi başına böle bişe gelen varmı sonra değişen çok merk ediorum sizin bebişlr nasıl
ya benim 3 gündür bulantım olmuyo..şak diye kesildiAyni bende cok korktum .. Bide aklim cok karisik acaba kalbi atiyormu hareket ediyormu aklima cok sacma seyler geliyor ..
O yüzden kücücük birseyde korkuyorum
eşim yapıo benımde:) yınede içime sinmio ama duymasın:)))) arkasından dolnırken yoruluyorum:)) ama olacak bunlar azıcık dişimizi sıkalım bebişler sağlıklı olsunda gerisii olur gider:)))))
ya benim 3 gündür bulantım olmuyo..şak diye kesildi
bişeymi oldu acaba diye korkuyorum ama dr.olur demişti bununla avunuyorum..
şimdi kalkıp gitsem 1 haftada 3.kez ultrasona girmiş olucam..
bebekte bişey yoksada ultrasondan olacak Allah korusun..
herşeyden korkar olduk bu fasulyeler sayesinde:)
benim eşim öyle silemez..yalandan süpürüyodu..bu gün silindi ama kendim yapmayınca içime sinmiyor..
aman olsun dediğin gibi yapacak bişey yok:)
ya benim 3 gündür bulantım olmuyo..şak diye kesildi
bişeymi oldu acaba diye korkuyorum ama dr.olur demişti bununla avunuyorum..
şimdi kalkıp gitsem 1 haftada 3.kez ultrasona girmiş olucam..
bebekte bişey yoksada ultrasondan olacak Allah korusun..
herşeyden korkar olduk bu fasulyeler sayesinde:)
benim eşim öyle silemez..yalandan süpürüyodu..bu gün silindi ama kendim yapmayınca içime sinmiyor..
aman olsun dediğin gibi yapacak bişey yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?