2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar neden kanamanız oluyor acaba yerleşme kanaması falanmı yaşıyorsunuz yoksa başka bişeymi ben okuduğum kadarıyla bişey anlayamadımm

valla kuzum bilmem ki sebep ne. benim açık kahve oldu dün..ama tam 8. ahftam bitti.normalde 28 de bir regl olurum..ikinci regl döngümdü belkide ondan..ben yerleşme kanaması falan da yaşamamıştım zaten

vala annemler yada kızkardeşlerim yakın olsa keşke:/ kimsem yok kocaelide .. eşim yapıo herşeyı bende kıyamadım yardım ediim istedim ama yrmaya gelmıo gercektende:)))

8.haftada hafif bi kanama olabiliyor vücut eski sisteme alışık oldugundan regl olcakmış gibi rahimde kasılmalar oluyormuş bu kasılmalar sonucu da leke,kanama olması gayet normalmiş. Gitsin kırmızılar gelsin beyazlar

valla kuzum bilmem ki sebep ne. benim açık kahve oldu dün..ama tam 8. ahftam bitti.normalde 28 de bir regl olurum..ikinci regl döngümdü belkide ondan..ben yerleşme kanaması falan da yaşamamıştım zaten

canımmm benımde ilk haftalarda olmuştu açık kahve renklii lekelenmem doktorum yerleşme kanaması dedi...korkma dedi ama progestan kullanıyorum hala...

Kizlar banada bi cvb verin sabahtan buyana bekliyorum belki cvb yazarsiniz diye acaba bi anda bu kadar akinti cokmu ??

Kizlar banada bi cvb verin sabahtan buyana bekliyorum belki cvb yazarsiniz diye acaba bi anda bu kadar akinti cokmu ??

oluyo benim bazen jelle birlikte geliyor bazen su gibi..
ama birden fazlaca geliyor..
ilk zamanlar kama zannediyodum ödüm kopuyodu..şimdi alıştım

vala annemler yada kızkardeşlerim yakın olsa keşke:/ kimsem yok kocaelide .. eşim yapıo herşeyı bende kıyamadım yardım ediim istedim ama yrmaya gelmıo gercektende:)))

aynı durumdayım ..yakınlarda kimse yok bi süpürge açacak..
bu gün temizlikçi geldi..oda hiç içime sinmedi ama iyi kötü temizlendi işte..
biraz daha büyüsün kuzular ufaktan yaparız..
şimdi kadına bi iki bişey gösterdimbelim koptu

oluyo benim bazen jelle birlikte geliyor bazen su gibi..
ama birden fazlaca geliyor..
ilk zamanlar kama zannediyodum ödüm kopuyodu..şimdi alıştım

Ayni bende cok korktum .. Bide aklim cok karisik acaba kalbi atiyormu hareket ediyormu aklima cok sacma seyler geliyor ..
O yüzden kücücük birseyde korkuyorum

eşim yapıo benımde:) yınede içime sinmio ama duymasın:)))) arkasından dolnırken yoruluyorum:)) ama olacak bunlar azıcık dişimizi sıkalım bebişler sağlıklı olsunda gerisii olur gider:)))))

arkadaşlar bugün kontrole gittim 11+1 haftalık dedi ense kalınlığı ultrosonde iyi görünüo dedi boyu 42.6mm kesin olmayabilir ama erkek dedi başına böle bişe gelen varmı sonra değişen çok merk ediorum sizin bebişlr nasıl

ay hadi hayırlısı canımmm:))))) çok sevındım:)))) arkadaşımında 11+2 erkek demişti doktor ölede olduuu:)))))) Allah gönlüne göre versin :)))))))

Ayni bende cok korktum .. Bide aklim cok karisik acaba kalbi atiyormu hareket ediyormu aklima cok sacma seyler geliyor ..
O yüzden kücücük birseyde korkuyorum
ya benim 3 gündür bulantım olmuyo..şak diye kesildi
bişeymi oldu acaba diye korkuyorum ama dr.olur demişti bununla avunuyorum..
şimdi kalkıp gitsem 1 haftada 3.kez ultrasona girmiş olucam..
bebekte bişey yoksada ultrasondan olacak Allah korusun..
herşeyden korkar olduk bu fasulyeler sayesinde:)

eşim yapıo benımde:) yınede içime sinmio ama duymasın:)))) arkasından dolnırken yoruluyorum:)) ama olacak bunlar azıcık dişimizi sıkalım bebişler sağlıklı olsunda gerisii olur gider:)))))

benim eşim öyle silemez..yalandan süpürüyodu..bu gün silindi ama kendim yapmayınca içime sinmiyor..
aman olsun dediğin gibi yapacak bişey yok:)

:))) benımkininde çok gönüllü sildiği söylenemez yınede hakkını yemeyeyım:))))) ya bende en son 6+4 gitim doktora 30unda gidicem tekrar ama meraktan çatlıyoum:)))))

Bulanti bendede kesildi canim eskisi gibi cok fazla degil bi sabahlari sati su cikiyor onada alistim artik tek saglikli gelsinlerde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…