ay hadi hayırlısı canımmm:))))) çok sevındım:)))) arkadaşımında 11+2 erkek demişti doktor ölede olduuu:)))))) Allah gönlüne göre versin :)))))))
arkadaşlar bugün kontrole gittim 11+1 haftalık dedi ense kalınlığı ultrosonde iyi görünüo dedi boyu 42.6mm kesin olmayabilir ama erkek dedi başına böle bişe gelen varmı sonra değişen çok merk ediorum sizin bebişlr nasıl
Geçmiş olsun bende dün çok gezdim ağrım olur dedim ama allaha şükür olmadı bol bol dinleniceksin artık her aklıma geldiğimde dua ediyorum herkes için rabbim yavrularımızı bize bağışlasın
Günaydin canim kalbini ferah tut , o korkularin hepsini bizde yasiyoruz malesef , hatta doktordan geldigim ilk gün cok rahattim bir daha hic bir agriyi dert etmem diye , simdide zaman gecmiyor bebegim ne halde görmeyi cok istiyorum ...
Kasik agrisi dün bendede cok fazlaydi rabbime emanetler artik
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.
Geçmiş olsun, ben de dün ilk defa çarşıda gezdim benim de kasıklarımda ağrı oldu .
Günaydın minnak tavşan anneleriBugün pazar ve benim kocişim malesef nöbetçi
Ahhh ablacım geçmiş olsun,bişey olmayacak Allahın izzniyle ama sen de biliyorsun daha daha fazla dikkat etmen lazım. en azından 3-5 ay sen oturacaksın, sana hizmet etcekler.
Canım Puffyciğim ya, arkadaş listemde olduğun için görebiliyorum yazdıklarını. Ne işin var senin kalabalık misafirle. Bu durumda misafir de anlayışlı olur bence. Bir kere olmuş ama, aman dikkat et lütfen. İş yapmasan bile sen şu durumda istediğin zaman yatıp istediğin zaman kalkabilmelisin. Bi daha yapma bak kızarım sonra. İyi bak bebişe annesi.
Iyi pazarlar annecikler ..
Puffy , scorpion gecmis olsun ikinizede ... Rabbim bebeklerimizi korusun..
Sanirim hicbirimiz tam anlamiyla relax olamiyoruz , hepimide korkular tedirginlikler umarim cabuk atlatiriz bu tedirginlikleri ..
Filiz canim daha iyi olmusum sevindim insallah yarin iyi haberler alirsin ..
Hep kontrollerime 1 haftada gidiyordum , bir sonraki 12 gun sonra cok uzun geliyor ..
Gecen sayfalarda gunes alerjisi ile ilgili birsey sormustum kizlar gunes hassasiyeti alerjisi olan varmi ??
sağol tatlım Rabbim korkutmasın hiçbirimizi..
puffyciğim sen de bu zamanlar misafiralma tatlım..bol bol dinlenmen lazım..bebişini de yorma lütfen..napalım hami,leyiz azcık gelen giden olmayıversinnnn
normalde hıc kıl yoktu suan cok kıl cıktı napıcam bılmıyorum ya sıvılcelerım azaldı allahtan
orası ole tabı canım sadece okudugum kadarı ıle dedım ben
rabbıme sukur olsun bıttı cok az gelıo nokta nokta gunluk ped koydum bakıyorum devamlı
yarın sabAHın korunde randevum var okadar korkuyorum kı nolur duanı eksık etme kuşumm
kızlar ben hangısıne gore gıdecegım sımdı ultrasyona gore bugun 12+2 sat a gore 11+1 salı gunu ıkılı test ıcın gıdecegız fark degısır mı dersınız
Benim daha önce 3 kez kanamam oldu ve ikisi keseye çoook yakınmış, sonradan öğrendim Allah korusun. Yatıyorum sıkılıyorum diye dert etme hepimiz aynı durumdayız dün ilk defa çarşıya çıktım gözüm gönlüm açıldı, sana da az kaldı inş gezmene
yok canım o degıl yanı haftam hangısı olacak onu hesaplayamıyorum :26:cnm zaten 11-14 haftalar arasi yapiliyor test ondan farketmez
kızlar ben hangısıne gore gıdecegım sımdı ultrasyona gore bugun 12+2 sat a gore 11+1 salı gunu ıkılı test ıcın gıdecegız fark degısır mı dersınız
canım doktor tarih söylemedi mi test için? Ben son kontrole gittiğimde doktorum ultrasona göre gün verecem dedi, sonra da perşembe günü dedi.
ya benim 3 gündür bulantım olmuyo..şak diye kesildi
bişeymi oldu acaba diye korkuyorum ama dr.olur demişti bununla avunuyorum..
şimdi kalkıp gitsem 1 haftada 3.kez ultrasona girmiş olucam..
bebekte bişey yoksada ultrasondan olacak Allah korusun..
herşeyden korkar olduk bu fasulyeler sayesinde:)
benim eşim öyle silemez..yalandan süpürüyodu..bu gün silindi ama kendim yapmayınca içime sinmiyor..
aman olsun dediğin gibi yapacak bişey yok:)
ablacigim yorulunca sanci oluyor, korkma. yorulmamaya bak, hassas bir donemdeyiz benim evi gorsen..oyle muthis durumda ki :) kocam topluyor temizliyor firsat buldukca o kadar. misafir almadim daha. dinlen gecer hic merak etme.
Henüz daha cinsiyeti bile öğrenmeden eşim isim konusuna takmış vaziyette. Biz anlaşmıştık. kız olursa asya, erkek olursa eren olacak diye. Önceleri şaka yapıyor dedim ama bugün itibariyle çok fazla duygusal baskı yapmaya başladı.
İsmini ''İnan Eren'' olarak koyalım diye tutturdu. 'İnan' eşimin ismi, ve kendi ismini de çocuğumuza vermek istiyor. Resmen yalvarıyor bana( Zaman kazanmak için cinsiyet öğrenelim diyorum ama sanki bir söz almak ister gibi sürekli konuyu açıyor bana. Çok sıkıştırıyor. sizden isim için ve baba ismini alması ne kadar doğru danışmak istedim.
Henüz daha cinsiyeti bile öğrenmeden eşim isim konusuna takmış vaziyette. Biz anlaşmıştık. kız olursa asya, erkek olursa eren olacak diye. Önceleri şaka yapıyor dedim ama bugün itibariyle çok fazla duygusal baskı yapmaya başladı.
İsmini ''İnan Eren'' olarak koyalım diye tutturdu. 'İnan' eşimin ismi, ve kendi ismini de çocuğumuza vermek istiyor. Resmen yalvarıyor bana( Zaman kazanmak için cinsiyet öğrenelim diyorum ama sanki bir söz almak ister gibi sürekli konuyu açıyor bana. Çok sıkıştırıyor. sizden isim için ve baba ismini alması ne kadar doğru danışmak istedim.
canim once dede nine ismine takardi bu erkekler simdi de kendileri turediler ben olsam diretirim eren tek basina daha guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?