2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ay hadi hayırlısı canımmm:))))) çok sevındım:)))) arkadaşımında 11+2 erkek demişti doktor ölede olduuu:)))))) Allah gönlüne göre versin :)))))))

çok saqol allah sanada hayırlısını verir inş. içimden çok kız geçiodu isim bile düşünmüştüm bnm ablamada o haftalarda söylendive doğru çıktı sağlıklı sıhhatlı olsunlarda olsun kız erkek

canım iki gündür bunu konuşuyorum resimleri koydum hep u kordon olabilir mi diğe danıştım arkadaşlara çoğu kişi cevap attı ben de 11+2 ydim cuma günü doktora gittiğimde.. inanamadım erkekği duyunca eşim de ben de kız diğe düşünüoduk.. ama doğru bitanem anlıcağın bu haftalarda erkekse çok belli oluyo ama kızsa doktor daha belli diil diip gönderiyo.. siz ne istiodunuz??? bizim gibi şok olanlardan mısınız ??

ya canım bende kız çok istiodum isim bile düşünmüştüm erkek olarak hiç hissetmemiştim eşim sevinio bizim tüp bebek o ne olursa olsun sağlıklı olsun dio gerçi öyle sağlıklı sıhhatlı doğsunlar inş. hayırlısı ile kucağımıza alırız

Geçmiş olsun bende dün çok gezdim ağrım olur dedim ama allaha şükür olmadı bol bol dinleniceksin artık her aklıma geldiğimde dua ediyorum herkes için rabbim yavrularımızı bize bağışlasın

Dualarin icin tesekkurler canim , malesef kotu sanci cektim ama kanamadan cok korkuyordum Rabb'ime sukur olmadi bir sey
Rabbim yardim etsin hepimize

Sanada gecmis olsun canim benim rahimde bir cok myonum var ayakta durunca onlarda agri yapiyor , ama dun geceki baskaydi halada devam Rabbim hepimize yardim etsin

Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.

Tesekkurler canim cok sagol :))

Geçmiş olsun, ben de dün ilk defa çarşıda gezdim benim de kasıklarımda ağrı oldu .

Vahşim nasilsin canim pek giremedim bu ara özledim hepinizi , birde bulantilarim azaliyor derken bu gun dahada yoğunlaştı ac yattim aksama kadar :)
Sanada gecmis olsun napcaz oturacağız evde artik , zaten doktorum dedi bana hic heves yapma gezeceğim diye dogum yapana kadar evdesin , arada az hareketle dışarıya çıkabilirsin , kart hamilenin durumu boyle oluyor galiba

Nehar canim sen nasilsin , ah herkes düşünceli olsa 15 kisi ağırlandi bahçede iste o baharda yapilan dumanli etkinlikten yapildi , arkadan meyvasi , tatlisi , cayi hic zamani degildi , sabah yine yedim igneleri yatiyorum , iste boyle tatli tatli yemenin acı acı çıkarması oluyor
Yasim gec oldugu icin sanırım bayagi Nazlı bir hamile olacagim :) Rabbim hepimize yardim etsin , sende kader deyip yorma kendini sakin

Canim sen ne yapıyorsun , yeni tedavi başladığı , insallah sende en kisa zamanda aramiza katılırsın
Canim benim bir seyden haberim yoktu esim ve annesi program yapmis benim sonradan haberim oldu ama aksam sancım olup sabaha kadar kivraninca ben esim cok pisman oldu , hele ben ağladıkta eridi bitti ona ders oldu bu bir daha yapacagını hic sanmam
Sabahtan bu yana deli gibi koşturuyor gözü hep uzerinde oda ben eğleneyim istedi ama galiba yanlis zaman
Kendine iyi bak optummmmmm

Sagol canim , sende kendine iyi bak

sağol tatlım Rabbim korkutmasın hiçbirimizi..
puffyciğim sen de bu zamanlar misafiralma tatlım..bol bol dinlenmen lazım..bebişini de yorma lütfen..napalım hami,leyiz azcık gelen giden olmayıversinnnn

Haklisin canim ama oldu bir kere , sanada gecmis olsun sen kendine dikkat et bu aralar elinden geldigince dinlen
Gerci çalışıyorsun Allah yardimcin olsun

normalde hıc kıl yoktu suan cok kıl cıktı napıcam bılmıyorum ya sıvılcelerım azaldı allahtan

orası ole tabı canım sadece okudugum kadarı ıle dedım ben

ben de cok killandim yaaa normalde de killi biri degildim ve beyaz tenli de oldugum icin cok fena durumlar

kızlar ben hangısıne gore gıdecegım sımdı ultrasyona gore bugun 12+2 sat a gore 11+1 salı gunu ıkılı test ıcın gıdecegız fark degısır mı dersınız

ablacigim yorulunca sanci oluyor, korkma. yorulmamaya bak, hassas bir donemdeyiz benim evi gorsen..oyle muthis durumda ki :) kocam topluyor temizliyor firsat buldukca o kadar. misafir almadim daha. dinlen gecer hic merak etme.

ben de dun ilk defa uzuncana ciktim yoruldum gece cok ama mutlu oldum :) artik yavastan yuruyuslere baslayacagim cunku bacaklarim agrimaya basladi oturmaktan yatmaktan

kızlar ben hangısıne gore gıdecegım sımdı ultrasyona gore bugun 12+2 sat a gore 11+1 salı gunu ıkılı test ıcın gıdecegız fark degısır mı dersınız

canım doktor tarih söylemedi mi test için? Ben son kontrole gittiğimde doktorum ultrasona göre gün verecem dedi, sonra da perşembe günü dedi.

Endiselenme canim benim iki gundur hic bulanıyordu bu sabah bir kalktım oluyorum bulantıdan , aksama kadar ac yattim , zaten artik bulantilarim bitme dönemine giriyoruz , benimkide boyle yavas yavas azalacak

Benimde sat ve ultrason ölçüsü tutmuyor doktoruna sorarsan iyi olur ama zaten 12-14 hafta arasi oldugu icin sorunda olmaz

ablacigim yorulunca sanci oluyor, korkma. yorulmamaya bak, hassas bir donemdeyiz benim evi gorsen..oyle muthis durumda ki :) kocam topluyor temizliyor firsat buldukca o kadar. misafir almadim daha. dinlen gecer hic merak etme.

Sagol canim benim ev sorunsuz senelerdir gelen bir yardımcım var haftada bir geliyor kendi evi gibi yapiyor her seyi , vallaha nasil onun hakkını ödeyeceğim bilemiyorum sanki aileden biri gibi koşuyor her isime Allah razı olsun
Eşimde gunluk isleri hallediyor misafirimde bana hoşluk olsun diye esim çağırmış ama pisman oldu oda ne bilsin boyle olacağını
Gece sancıdan uyuyamadim , bah mide bulantisi had safadaydi , birde he pazar proluton vuruluyorum progestron deposu o beni mahvediyor , galiba bugun moral çöküntüsü oldu biraz yarına toplarım kendimi , yattikca bunalıyor is'te insan
Sen iyisinde umarim , Allah sanada yardimci olsun uzaklarda oyle :))

Henüz daha cinsiyeti bile öğrenmeden eşim isim konusuna takmış vaziyette. Biz anlaşmıştık. kız olursa asya, erkek olursa eren olacak diye. Önceleri şaka yapıyor dedim ama bugün itibariyle çok fazla duygusal baskı yapmaya başladı.
İsmini ''İnan Eren'' olarak koyalım diye tutturdu. 'İnan' eşimin ismi, ve kendi ismini de çocuğumuza vermek istiyor. Resmen yalvarıyor bana ( Zaman kazanmak için cinsiyet öğrenelim diyorum ama sanki bir söz almak ister gibi sürekli konuyu açıyor bana. Çok sıkıştırıyor. sizden isim için ve baba ismini alması ne kadar doğru danışmak istedim.

Seni gördüğüme cok sevindim okuyorum ama hic denk gelmedik , okudugum kadarıyla bayagi toplamissin kendini cok sevindim :)
İnsallah iyi haberlerde alırsın doktordan , Rabbim bir an once hayirli bir gebelik nasip eder sana Allah emanet ol guzel kızını op benim icin

canim once dede nine ismine takardi bu erkekler simdi de kendileri turediler ben olsam diretirim eren tek basina daha guzel

cnm valla benim tanıdıklarımvar bu şekilde yapan..hatta bir tanesi iki oğluna da 2. isim olarak koydu..ama kendisinin de kullanmadığı 2. ismiydi..
daha çok kullanılmayan 2. ismi koyuyorlar..bir arkadaşım da öyle yaptı..
sanırım eşin de bu tarz örneklerden özenmiş olabilir..ama koyarsanız da inan ismini kullanamayacaksınız zaten eşin kullandığı için..
yine de gönlü kırılmasın derim..hem daha cinsiyeti bile bellideğil..belki de kız gelecek kim bilir..

canım ben de sata göre 9+6yım ama ultrasonda 8+3üm. ben ultrasona göre gidiyorum. atta muhtemel doğum tarihini de öyle yaptım.gebelik gelişimini öyle takip ediyorum,gerçekten de ultrasona göre gittiğim taktirde aynı belirtileri yaşıyorum,bebeğin boyu vs. de dahil. gerçi daha önümüzde 7 ay var daha çok oynar bizim minnaklar.

Canım bence bu çok hoş olur. Biz de eşimin ismini 2. bir isim olarak düşünmüştük. Hatta bunun için ben eşime baskı yaptım. Bunun nesi kötü? Tabiki senin kararın ama yanlış olduğunu düşünmüyorum.

canim once dede nine ismine takardi bu erkekler simdi de kendileri turediler ben olsam diretirim eren tek basina daha guzel

bu dediğinin aynısını söyledim biliyor musun? İnsanlar anne- baba ismi koymak için çırpınır sen kendi ismini koymaya çalışıyorsun, kendini bu kadar beğendiğini bilmiyordum dedim. Bana ,ben ölünce ismim kalsın istiyorum dedi. Allah'ım.... Psikolojimi bozuyor. Bu ara başı sık sık dönüyor dengesini şaşırıyor. Aslında vertigosu var ondan diyorum. Korkutuyor beni. Hafta içi ilk işim nörolojiden randevu almak olacak.

Duygusal baskıya dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…