o zaman 12+2 yiz bugun 3 ayi bitirdikcanım ben de sata göre 9+6yım ama ultrasonda 8+3üm. ben ultrasona göre gidiyorum. atta muhtemel doğum tarihini de öyle yaptım.gebelik gelişimini öyle takip ediyorum,gerçekten de ultrasona göre gittiğim taktirde aynı belirtileri yaşıyorum,bebeğin boyu vs. de dahil. gerçi daha önümüzde 7 ay var daha çok oynar bizim minnaklar.
.
bu dediğinin aynısını söyledim biliyor musun? İnsanlar anne- baba ismi koymak için çırpınır sen kendi ismini koymaya çalışıyorsun, kendini bu kadar beğendiğini bilmiyordum dedim. Bana ,ben ölünce ismim kalsın istiyorum dedi. Allah'ım.... Psikolojimi bozuyor. Bu ara başı sık sık dönüyor dengesini şaşırıyor. Aslında vertigosu var ondan diyorum. Korkutuyor beni. Hafta içi ilk işim nörolojiden randevu almak olacak.
Duygusal baskıya dayanamıyorum
cnm valla benim tanıdıklarımvar bu şekilde yapan..hatta bir tanesi iki oğluna da 2. isim olarak koydu..ama kendisinin de kullanmadığı 2. ismiydi..
daha çok kullanılmayan 2. ismi koyuyorlar..bir arkadaşım da öyle yaptı..
sanırım eşin de bu tarz örneklerden özenmiş olabilir..ama koyarsanız da inan ismini kullanamayacaksınız zaten eşin kullandığı için..
yine de gönlü kırılmasın derim..hem daha cinsiyeti bile bellideğil..belki de kız gelecek kim bilir..
canım ben de sata göre 9+6yım ama ultrasonda 8+3üm. ben ultrasona göre gidiyorum. atta muhtemel doğum tarihini de öyle yaptım.gebelik gelişimini öyle takip ediyorum,gerçekten de ultrasona göre gittiğim taktirde aynı belirtileri yaşıyorum,bebeğin boyu vs. de dahil. gerçi daha önümüzde 7 ay var daha çok oynar bizim minnaklar.
Canım bence bu çok hoş olur. Biz de eşimin ismini 2. bir isim olarak düşünmüştük. Hatta bunun için ben eşime baskı yaptım. Bunun nesi kötü? Tabiki senin kararın ama yanlış olduğunu düşünmüyorum.
dedı canım salı gunu gıdecegım :) yani benim hamilelik haftam hangisi onu bilemedim
zaten bu gunlerde huuu deseler kafaya takiyoruz daha cinsiyet belli degil birsey belli degil sebesiz stres yaptiriyorlar.hadi kendi ismini takani anlamaya calisir insanda benim kocamda biara kardesinin ismini sayikliyordu sinir krizi gecirtti bana neyse cenesini kestiya buna ne demeli
Allah önce sağlık versin tabi de bu konudan sonra kız olsun diye içten içe istemeye başladım. Tabiki hitap Eren olur ama bilemedim açıkçası. Bana bir anda böyle bir istek garip geldi şaşırdım. Yani empati kurdum, bana annemin ismini vermiş olsalardı 'isim sıkıntısı mı yaşadın anne' derdim.
Çok fazla istiyor ve yeter ki ismimi verelim ne istersen yaparım başka bir şeye de karışmam diyor. Bir dediğimi ikiletmiyor, bu nedenle kabul etmemi istiyor.
Henüz daha cinsiyeti bile öğrenmeden eşim isim konusuna takmış vaziyette. Biz anlaşmıştık. kız olursa asya, erkek olursa eren olacak diye. Önceleri şaka yapıyor dedim ama bugün itibariyle çok fazla duygusal baskı yapmaya başladı.
İsmini ''İnan Eren'' olarak koyalım diye tutturdu. 'İnan' eşimin ismi, ve kendi ismini de çocuğumuza vermek istiyor. Resmen yalvarıyor bana( Zaman kazanmak için cinsiyet öğrenelim diyorum ama sanki bir söz almak ister gibi sürekli konuyu açıyor bana. Çok sıkıştırıyor. sizden isim için ve baba ismini alması ne kadar doğru danışmak istedim.
kardeşinin ismi... ilginçmiş gerçektenşanslı hissettim kendimi.
Endiselenme canim benim iki gundur hic bulanıyordu bu sabah bir kalktım oluyorum bulantıdan , aksama kadar ac yattim , zaten artik bulantilarim bitme dönemine giriyoruz , benimkide boyle yavas yavas azalacak
:))
ben de cok killandim yaaa normalde de killi biri degildim ve beyaz tenli de oldugum icin cok fena durumlar
dualarimiz seninle canim benim!
Canım benimmm sakın anormal karşılama bu hiç ama hiç tuhaf bi konu değil. Çok istemiş baksana bence kırma derim. Biraz fazla üstüne gelip baskı yapmış sanırım seni strese sokan bu. Demekki gerçekten çok istiyor. İsmi de fena değil. Ama senin kararın da önemli. Kaya çilingiroğlunun babasının adı da kaya oğlunun daonlar da babadan oğula kaya
Hem benimki gibi babasının ismini koycam diye tuttursaydı ne yapardınıııııııııııyyyyyy nefret ediyorum onlardaaaaaannnn neyseki kızı kendisi buldu da erkeği bana bıraktı ben de eren olsun çok istedim hem de çoookkk ama eşim istemiyor
Canım benimmm sakın anormal karşılama bu hiç ama hiç tuhaf bi konu değil. Çok istemiş baksana bence kırma derim. Biraz fazla üstüne gelip baskı yapmış sanırım seni strese sokan bu. Demekki gerçekten çok istiyor. İsmi de fena değil. Ama senin kararın da önemli. Kaya çilingiroğlunun babasının adı da kaya oğlunun daonlar da babadan oğula kaya
Hem benimki gibi babasının ismini koycam diye tuttursaydı ne yapardınıııııııııııyyyyyy nefret ediyorum onlardaaaaaannnn neyseki kızı kendisi buldu da erkeği bana bıraktı ben de eren olsun çok istedim hem de çoookkk ama eşim istemiyor
ya işte benim birden kesildi..
sabahları çok az bi bulantı oluyo..
kafaya takacak olaymı yok :))
bu yıl bunu duyduğum 3.kişi..modamı oldu ne..
bana pek hoş gelmiyor ama eşin çok istiyorsa yapacak bişey yok..
bence duyunca sinirden kriz gecirdim birdaha agzina almadigiki cikmiyor simdi hangi akil mantikdir yahuu
Kızlar benim eşim bundan 2 yıl önce rüyasında bir kızımız olduğunu ve onu yeşil çimenlerin olduğu bi yerde Irmak diye seslenerek aradığını söyledi.Ki eşim çok çok az rüya gören bir insandır. O gün bugündür kız olursa ismi Irmak olcak diye tutturdu. Ben beğeniyorum,sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?