2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
o zaman 12+2 yiz bugun 3 ayi bitirdik vahsihatunle benim fasulyeler topigin tosunlari oluyor

abloşummm ben de iyiyim ama son zamanlarda biraz fazla yordum kendimi, mide bulantım da 2 gündür azaldı gibi. İnsanlar hakikaten çok düşüncesiz, bence böyle durumlarda sen kalkma sakın paşa paşa kalkıp yapsınlar. biz şuan bi tatil beldesinde görev yapıyoruz biliyosun. evim denize 300 metre, ve geçen yaz hakkariden buraya taşınalı 1 hafta olmadan bizi arayıp sormayan insanlar patır patır tatile geliyodu, bizi özledikleri için(!) Sonra afedersin evimin içine edip gittiler. Bu sene gelmek isteyenlere muhakkak bahane uydurcam zaten düşünceli insanlarsa anlayıp gelmezler. Gelecek olan 2 aile dostumuz var çookk önceden planlamışlar beraber gelcekler ikisinin de 1-2 yaşlarında çocuğu var,çok severiz onları ama yemek yeniyor, kaldırılacak vakit biri alt değiştirmeye biri emzirmeye gidiyor. O yüzden bu sefer hiiiiççç kalkmamayı düşünüyorum, hoş ben bunu kendime nasıl dinlettircem onu da bilmiyorum ya
Geçen sene yemin ediyorum evi yerinden oynatıp gitmişti biri, üstelik ben daha yeni yerleşmişken çok uzun yazdım şişmişim heralde

zaten bu gunlerde huuu deseler kafaya takiyoruz daha cinsiyet belli degil birsey belli degil sebesiz stres yaptiriyorlar.hadi kendi ismini takani anlamaya calisir insanda benim kocamda biara kardesinin ismini sayikliyordu sinir krizi gecirtti bana neyse cenesini kesti ya buna ne demeli

Allah önce sağlık versin tabi de bu konudan sonra kız olsun diye içten içe istemeye başladım. Tabiki hitap Eren olur ama bilemedim açıkçası. Bana bir anda böyle bir istek garip geldi şaşırdım. Yani empati kurdum, bana annemin ismini vermiş olsalardı 'isim sıkıntısı mı yaşadın anne' derdim.
Çok fazla istiyor ve yeter ki ismimi verelim ne istersen yaparım başka bir şeye de karışmam diyor. Bir dediğimi ikiletmiyor, bu nedenle kabul etmemi istiyor.

kardeşinin ismi... ilginçmiş gerçekten şanslı hissettim kendimi.

Canım benimmm sakın anormal karşılama bu hiç ama hiç tuhaf bi konu değil. Çok istemiş baksana bence kırma derim. Biraz fazla üstüne gelip baskı yapmış sanırım seni strese sokan bu. Demekki gerçekten çok istiyor. İsmi de fena değil. Ama senin kararın da önemli. Kaya çilingiroğlunun babasının adı da kaya oğlunun da onlar da babadan oğula kaya
Hem benimki gibi babasının ismini koycam diye tuttursaydı ne yapardınıııııııııııyyyyyy nefret ediyorum onlardaaaaaannnn neyseki kızı kendisi buldu da erkeği bana bıraktı ben de eren olsun çok istedim hem de çoookkk ama eşim istemiyor

bu yıl bunu duyduğum 3.kişi..modamı oldu ne..
bana pek hoş gelmiyor ama eşin çok istiyorsa yapacak bişey yok..

Kızlar benim eşim bundan 2 yıl önce rüyasında bir kızımız olduğunu ve onu yeşil çimenlerin olduğu bi yerde Irmak diye seslenerek aradığını söyledi.Ki eşim çok çok az rüya gören bir insandır. O gün bugündür kız olursa ismi Irmak olcak diye tutturdu. Ben beğeniyorum,sizce nasıl?

Son düzenleme:
Endiselenme canim benim iki gundur hic bulanıyordu bu sabah bir kalktım oluyorum bulantıdan , aksama kadar ac yattim , zaten artik bulantilarim bitme dönemine giriyoruz , benimkide boyle yavas yavas azalacak

:))

ya işte benim birden kesildi..
sabahları çok az bi bulantı oluyo..
kafaya takacak olaymı yok :))

ben de cok killandim yaaa normalde de killi biri degildim ve beyaz tenli de oldugum icin cok fena durumlar

dualarimiz seninle canim benim!

Çok saol canım dualarını esırgemedıgın için korkularım kat kat fazla zaten ....kıl konusunu hıc sorma hayatımda hıc kıl tuy yoktu bende çok az vardı onuda epılasyonla hallettım geri çıktı hepsi ay uyuz oldum

yorumun için çok teşekkür ederim canım. Fikir almak insanı rahatlatıyor. Ben en iyisi cinsiyet belli olana kadar oyalıyayım, bu süreçte de iki isme alışmaya çalışayım. O kadar içten diledi ki kırmak da istemiyorum.

beterin beteri var diyosun yani tatlımmmmm
yav hangi çağdayız napcak babasının ismini çocukta..
benim de annemle kvaldem adaş..diyorum eşime kız olsa koysak çok siyasetçi bi davranış olurduuuutabii işin şakası ne gerek varr

bu yıl bunu duyduğum 3.kişi..modamı oldu ne..
bana pek hoş gelmiyor ama eşin çok istiyorsa yapacak bişey yok..

evet çevresindeki kişiler de kendi ismini koy deyince biraz gaza geldi galiba :? daha önce şaka yapar gibi söylüyordu. Birileri ciddi ciddi düşündürmüş olmalı

Anne hamileliğinde çok fazla kıllanmaya tüylenmeye başladıysa bebeğin cinsiyeti erkek olurmuş
geçen de bi yerde okudum

bence duyunca sinirden kriz gecirdim birdaha agzina almadi giki cikmiyor simdi hangi akil mantikdir yahuu

neyse ki eşim gibi baskı yapmamış. Ben etkiye tepki olarak numaradan ağladım istemiyorum diye ama yemedi. Bu numaraları zamanında fazla yapmasaydım keşke adam gözyaşına inanmıyor artık

Kızlar yarın benden baska randevusu olan ykmu ..uyku tutmıycak beni bugn duş aldım çok ılık suyla dualarımıda ettım inş kabul olur

çok hoş bence. Anlam olarak da güzel. Rüyalarım geçekleştiği için, rüyaları boşa görmediğimize inanırım. Bir anlamı vardır elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…