Anne hamileliğinde çok fazla kıllanmaya tüylenmeye başladıysa bebeğin cinsiyeti erkek olurmuş
geçen de bi yerde okudum
Kızlar benim eşim bundan 2 yıl önce rüyasında bir kızımız olduğunu ve onu yeşil çimenlerin olduğu bi yerde Irmak diye seslenerek aradığını söyledi.Ki eşim çok çok az rüya gören bir insandır. O gün bugündür kız olursa ismi Irmak olcak diye tutturdu. Ben beğeniyorum,sizce nasıl?
beterin beteri var diyosun yani tatlımmmmm
yav hangi çağdayız napcak babasının ismini çocukta..
benim de annemle kvaldem adaş..diyorum eşime kız olsa koysak çok siyasetçi bi davranış olurduuuutabii işin şakası ne gerek varr
neyse ki eşim gibi baskı yapmamış. Ben etkiye tepki olarak numaradan ağladım istemiyorum diye ama yemedi. Bu numaraları zamanında fazla yapmasaydım keşke adam gözyaşına inanmıyor artık
Canım, benim de 2 gündür epey azaldı. Geçen de böyle bir gün çok rahat geçirdim,ertesi gün mahfoldumBunlar bizi kandırıyor bence
Evet okudugum kıtaptada yazıyor :) ya zaten erkek olur bence o yuzden cınsıyet hıç merak etmiom
oyy çok güzel isim tatlım..hemde kibar..ayrıca rüyada görünce koymak gerek derler..eğer kızçeniz olursa tabiii..paşa da geebilirrrrrrrrrrrrrrrr
Anne hamileliğinde çok fazla kıllanmaya tüylenmeye başladıysa bebeğin cinsiyeti erkek olurmuş
geçen de bi yerde okudum
çok hoş bir isim..hem çok yaygın değil hemde söylenişi güzelKızlar benim eşim bundan 2 yıl önce rüyasında bir kızımız olduğunu ve onu yeşil çimenlerin olduğu bi yerde Irmak diye seslenerek aradığını söyledi.Ki eşim çok çok az rüya gören bir insandır. O gün bugündür kız olursa ismi Irmak olcak diye tutturdu. Ben beğeniyorum,sizce nasıl?
bilmiyorum ki arada hep kesilirdi de 3 gündür sadece bulanıyo..çıkarmıyorum hiç..Canım, benim de 2 gündür epey azaldı. Geçen de böyle bir gün çok rahat geçirdim,ertesi gün mahfoldumBunlar bizi kandırıyor bence
yaa arkadaşı benimkine de kendi imini koy demiş..dedim sen bitanesin olmaz:))evet çevresindeki kişiler de kendi ismini koy deyince biraz gaza geldi galiba :? daha önce şaka yapar gibi söylüyordu. Birileri ciddi ciddi düşündürmüş olmalı
geçen de bi yerde okudum
bideee... kız annenin güzelliğini alır derler. Ben çözemedim. Bir hafta cildim bozuk sivilceli, bir hata gün pürüzsüz. Bizim tombik yanak henüz karar verememiş olmalı...
çok hoş bir isim..hem çok yaygın değil hemde söylenişi güzel
bizim topic komple erkekmi..ergenlik dönemi hiç çekilmez bunların :))
Yaa bende bişey yok şuan ama geçen ay hamile kaldığımı öğrenmeden 1 hafta 10 gün önce eşim sürekli çok çirkinleştin bu ara diyoduşimdi de güzelleştin diyor ama bence bi değişiklik yok
badezuzu teyzesi ben aslında zeynep ırmak koycaktım ama hatırlarsan sen zeynep çok var diyince, biraz üzüldüm ama sonra dikkat ettim hakikaten zibil gibisonra vazgeçtim,iyiki uyarmışsın bak hiç farkında değildim
abloşummm ben de iyiyim ama son zamanlarda biraz fazla yordum kendimi, mide bulantım da 2 gündür azaldı gibi. İnsanlar hakikaten çok düşüncesiz, bence böyle durumlarda sen kalkma sakın paşa paşa kalkıp yapsınlar. biz şuan bi tatil beldesinde görev yapıyoruz biliyosun. evim denize 300 metre, ve geçen yaz hakkariden buraya taşınalı 1 hafta olmadan bizi arayıp sormayan insanlar patır patır tatile geliyodu, bizi özledikleri için(!) Sonra afedersin evimin içine edip gittiler. Bu sene gelmek isteyenlere muhakkak bahane uydurcam zaten düşünceli insanlarsa anlayıp gelmezler. Gelecek olan 2 aile dostumuz var çookk önceden planlamışlar beraber gelcekler ikisinin de 1-2 yaşlarında çocuğu var,çok severiz onları ama yemek yeniyor, kaldırılacak vakit biri alt değiştirmeye biri emzirmeye gidiyor. O yüzden bu sefer hiiiiççç kalkmamayı düşünüyorum, hoş ben bunu kendime nasıl dinlettircem onu da bilmiyorum ya
Geçen sene yemin ediyorum evi yerinden oynatıp gitmişti biri, üstelik ben daha yeni yerleşmişkençok uzun yazdım şişmişim heralde
Kızlar yarın benden baska randevusu olan ykmu ..uyku tutmıycak beni bugn duş aldım çok ılık suyla dualarımıda ettım inş kabul olur
Yaa bende bişey yok şuan ama geçen ay hamile kaldığımı öğrenmeden 1 hafta 10 gün önce eşim sürekli çok çirkinleştin bu ara diyoduşimdi de güzelleştin diyor ama bence bi değişiklik yok
badezuzu teyzesi ben aslında zeynep ırmak koycaktım ama hatırlarsan sen zeynep çok var diyince, biraz üzüldüm ama sonra dikkat ettim hakikaten zibil gibisonra vazgeçtim,iyiki uyarmışsın bak hiç farkında değildim
Şuana kadar bizim topikte 2-3 kişinin belli oldu gibi ve onlar da erkek. Yani erkeklerle açtık bakalım ilk kız kimden gelceeeeekkk
ayy erkek olur bi de rahmetli dayısına çekerse ben yandımmmmmmmmmmmmbi de üstüne dayısı yengeçti benimki akrep..vay anammm kafaya huni takar gezerim yaaaaaaa:18::18::18:
Allah rahmet etsin..erkek çocukların ergenliği zor da Allah hayırlı evlat versin inş...
bizleri hiç yormayan üzmeyen çocuklar olsunlar
Amaninnnnn dolmuş bu kiz once misafirler sonra kayınvalide , üzmüş bunlar bizim nazik hamisi :)
İsin sakası kabul etme kimseyi acik acik soyle , sonra basina kalır hersey kimse kimseye acımıyor malesef , kimse sana üzülmez her kes kendi canına bakıyor , sana ne oldu kimse aldırmaz , sen kendine ve bebise bak darilanda darılsın
Benim zaten sanırım bu son esim cok fena pisman sabahtan bu yana ne yapacagını sasirdi ben aglayip duruyorum , cingar çıkarsam bu kadar etkili olmazdı , gerci ben numaradan ağlamıyorum gercekten ağlıyorum , yüzüme bakıyor yaslar sel oldu akıyor, dünden beri cok sinirlendim ama hadi laf soyleyip tartışıp dahada kasmayayım kendimi dedim , bu sefer sinir icimde kaldi herhal acısını çıkaramadım çevremde dolaştıkta sinirimden ağlıyorum kafası dondü oh olsun kivransin simdi
ayyy daha öğrenmemize çook var yaaa.off zaman geçmiyo ki kuzummmmmmmmmmmmmmmm:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?