2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Anne hamileliğinde çok fazla kıllanmaya tüylenmeye başladıysa bebeğin cinsiyeti erkek olurmuş
geçen de bi yerde okudum

Evet okudugum kıtaptada yazıyor :) ya zaten erkek olur bence o yuzden cınsıyet hıç merak etmiom

oyy çok güzel isim tatlım..hemde kibar..ayrıca rüyada görünce koymak gerek derler..eğer kızçeniz olursa tabiii..paşa da geebilirrrrrrrrrrrrrrrr

oo senin annelerin isimlerinin aynı olması duble etki yaratır

Canım, benim de 2 gündür epey azaldı. Geçen de böyle bir gün çok rahat geçirdim,ertesi gün mahfoldum Bunlar bizi kandırıyor bence

benim 11 haftaya girince bitti. Dilerim sizin de uzamaz. İnsanın güzel beslenebiliyor olması psikolojisini de çok etkiliyor.

Evet okudugum kıtaptada yazıyor :) ya zaten erkek olur bence o yuzden cınsıyet hıç merak etmiom

Filiiiiiiiiiiiiiiizz kız olursa aha böyle olcan Hayırlısı bence de seninki şehzadeeee

oyy çok güzel isim tatlım..hemde kibar..ayrıca rüyada görünce koymak gerek derler..eğer kızçeniz olursa tabiii..paşa da geebilirrrrrrrrrrrrrrrr

anaaaaaaaammm kız olursa uçarım havalara heraldeeeeeeee erkek olursa da biraz üzülürüm gibime geliyo ama olsun ilk çocuk hiç farketmez ikisi de lazım dimiiiiiiiiiiii

Anne hamileliğinde çok fazla kıllanmaya tüylenmeye başladıysa bebeğin cinsiyeti erkek olurmuş
geçen de bi yerde okudum

bideee... kız annenin güzelliğini alır derler. Ben çözemedim. Bir hafta cildim bozuk sivilceli, bir hafta pürüzsüz. Bizim tombik yanak henüz karar verememiş olmalı...

Son düzenleme:
çok hoş bir isim..hem çok yaygın değil hemde söylenişi güzel

Canım, benim de 2 gündür epey azaldı. Geçen de böyle bir gün çok rahat geçirdim,ertesi gün mahfoldum Bunlar bizi kandırıyor bence
bilmiyorum ki arada hep kesilirdi de 3 gündür sadece bulanıyo..çıkarmıyorum hiç..
dr.10.haftanda rahatlarsın demişti inanmamıştım:)
evet çevresindeki kişiler de kendi ismini koy deyince biraz gaza geldi galiba :? daha önce şaka yapar gibi söylüyordu. Birileri ciddi ciddi düşündürmüş olmalı
yaa arkadaşı benimkine de kendi imini koy demiş..dedim sen bitanesin olmaz:))
oda ver gazı deyip güldü..iç niyetlenmeden vazgeçti:))
geçen de bi yerde okudum

amaan bana bildiğin kabadayı şehzade filan geliyor o zaman..kıl yumağına döndüm:))

bizim topic komple erkekmi..ergenlik dönemi hiç çekilmez bunların :))

Son düzenleme:
bideee... kız annenin güzelliğini alır derler. Ben çözemedim. Bir hafta cildim bozuk sivilceli, bir hata gün pürüzsüz. Bizim tombik yanak henüz karar verememiş olmalı...

Yaa bende bişey yok şuan ama geçen ay hamile kaldığımı öğrenmeden 1 hafta 10 gün önce eşim sürekli çok çirkinleştin bu ara diyodu şimdi de güzelleştin diyor ama bence bi değişiklik yok

çok hoş bir isim..hem çok yaygın değil hemde söylenişi güzel

badezuzu teyzesi ben aslında zeynep ırmak koycaktım ama hatırlarsan sen zeynep çok var diyince, biraz üzüldüm ama sonra dikkat ettim hakikaten zibil gibi sonra vazgeçtim,iyiki uyarmışsın bak hiç farkında değildim

Şuana kadar bizim topikte 2-3 kişinin belli oldu gibi ve onlar da erkek. Yani erkeklerle açtık bakalım ilk kız kimden gelceeeeekkk

isim teyzesi olurda isimden döndüren teyze ben ilkim heralde
valla canım 2005 ten beri doğan 3 kızdan biri zeynep
çok da sevdiğim bir isim ama ben çok olunca hoşlanmıyorum..mesela elif mesela sude..bunları çok seviyodum ama artık hööh dedirttiler:)
yani bu benim fikrim kimseyi etkilemek istemezdim:))
zaten topicçe komple erkek olacaklar boşver

Amaninnnnn dolmuş bu kiz once misafirler sonra kayınvalide , üzmüş bunlar bizim nazik hamisi :)
İsin sakası kabul etme kimseyi acik acik soyle , sonra basina kalır hersey kimse kimseye acımıyor malesef , kimse sana üzülmez her kes kendi canına bakıyor , sana ne oldu kimse aldırmaz , sen kendine ve bebise bak darilanda darılsın
Benim zaten sanırım bu son esim cok fena pisman sabahtan bu yana ne yapacagını sasirdi ben aglayip duruyorum , cingar çıkarsam bu kadar etkili olmazdı , gerci ben numaradan ağlamıyorum gercekten ağlıyorum , yüzüme bakıyor yaslar sel oldu akıyor, dünden beri cok sinirlendim ama hadi laf soyleyip tartışıp dahada kasmayayım kendimi dedim , bu sefer sinir icimde kaldi herhal acısını çıkaramadım çevremde dolaştıkta sinirimden ağlıyorum kafası dondü oh olsun kivransin simdi

Kızlar yarın benden baska randevusu olan ykmu ..uyku tutmıycak beni bugn duş aldım çok ılık suyla dualarımıda ettım inş kabul olur

İçini ferah tut canım, iyi haberler alacaksın inşallah

Cinsiyetleri bir öğrensekte rahat etsek yahu :) Her gelişmede heyecan yapıyorum.

ayy erkek olur bi de rahmetli dayısına çekerse ben yandımmmmmmmmmmmmbi de üstüne dayısı yengeçti benimki akrep..vay anammm kafaya huni takar gezerim yaaaaaaa:18::18::18:

Allah rahmet etsin..erkek çocukların ergenliği zor da Allah hayırlı evlat versin inş...
bizleri hiç yormayan üzmeyen çocuklar olsunlar

Allah rahmet etsin..erkek çocukların ergenliği zor da Allah hayırlı evlat versin inş...
bizleri hiç yormayan üzmeyen çocuklar olsunlar

aminnn..erkek gerçekten ergenlite çok zro..ama bi de karakter yapısıyla da alakalı..eşimde hiç öyle olmamış..kendini baskete ve müziğe vermiş..kendince kafayı dağıtmış..hemde tek çocuk olmasına rağmen..zeten 15 yaşından beri de benle beraber..adam ergenlik göremedi yaniiii

ya şimdi normal bi hamilelik olsa belki anlamazlarda
biz o kadar uğraştık ettik bu çocuk için..misafir ne alaka..hemde bu dinlenmen gereken zamanlarda
erkekler düşüncesiz oluyo..sen ağla için rahatlar..güzelce de dinlen..ayaklarının altına yastık koy uyuyunca..

ayyy daha öğrenmemize çook var yaaa.off zaman geçmiyo ki kuzummmmmmmmmmmmmmmm:26::26:

aa nasıl yani doktor cinsiyet söyleyebiliyor mu bu dönemlerde????? yoksa teoriye göre filan mı tahmin yürütüldü??? perşembe doktoru sıkıştırayım bari... :?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…