2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

evet bazıları çok hırçın geçiriyor..dediğin gibi hem yapı biraz da arkadaş çevresi etkiliyo galiba..
eşinin ergenlik triplerini çektinmi

ayyy ne komik olur hepsi erkek olursa ooyy anaaaamm topikçe bipiliii

canım benim yaaaa çok kötüysen bi doktora git ablacım, sen önümüzdeki bir kaç gün sakın kalkmaaaa bize kimse acımaz çok haklısın

ayyy daha öğrenmemize çook var yaaa.off zaman geçmiyo ki kuzummmmmmmmmmmmmmmm:26::26:

Cinsiyetleri bir öğrensekte rahat etsek yahu :) Her gelişmede heyecan yapıyorum.

Ayyy vallaaaa ölcem meraktan. evde sürekli pipi mi kuku mu diye dolanıp duruyorum.eşim de kuku kuku diyor ikimiz de kuku istiyoz ama pipi hissediyoz

aa nasıl yani doktor cinsiyet söyleyebiliyor mu bu dönemlerde????? yoksa teoriye göre filan mı tahmin yürütüldü??? perşembe doktoru sıkıştırayım bari... :?

kuzum eğer erkekse senin haftanda görebiliyorlarmış..ama kız sa emin olamıyorlar..genelde söylemek istemiyorlar..sen yine de bi soruver doktorunaaaaa

doktorlar çocuğunu spora yönlendirin oraya odaklansın kötü alışkanlıklardan uzak durmasında büyük etkendir diyor. Kulağıma küpe oldu.

kuzum eğer erkekse senin haftanda görebiliyorlarmış..ama kız sa emin olamıyorlar..genelde söylemek istemiyorlar..sen yine de bi soruver doktorunaaaaa

tarama testinde ultrasonda detaylı bakacak nasılsa, onu da soruvereyim. Cinsiyet öğrensem de kıyafet için yine bekleyeceğim. Belli olmaz bu işler sonra değişir filan

ay biz bişey hissedemiyoz yaaaaa..bi rüyamda erkek gördüm o kadar yaniiiiiiiiii

canlarım ben kaçıyom şimdi uyuma vaktiii..
minnaklarımızı rüyamızda görürüz bu gece inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
iyi geceler tatlı rüyalarrrr

evett eşim sigaranın tadını bilmez meselaaaaa.

benim eşimde sporcuydu, ayak kırılınca ne yazık ki spor hayatı bitti tabi... Gerçekten de dediğin gibi hiç öyle alkol sigara tutkunluğu yok. Zevk olsun diye nadiren takılır. Bende hamilelik aracılığı ile sigarayı bıraktım, artık içmeyeceğim. Çocuğuna içme yapma demek yerine örnek olmak lazım.
Ben sigarayı ailem yüzünden merak edip başlamıştım. Kahve -sigara ile öyle keyif alıyorlardı ki denemek lazım demiştim

kesinlikle ailenin etkisi çok cnm..
sonra çocuğa müdahale etsen sana diycek eee sende içiyon..hem sigara hem alkol çocuğun önünde içilmememli bencede..
evet bazıları çok hırçın geçiriyor..dediğin gibi hem yapı biraz da arkadaş çevresi etkiliyo galiba..
eşinin ergenlik triplerini çektinmi

ay azcık çektim..kıskançlık yapardı paylaşamazdı ilk yıl beni.aynı okulda aynı sınıftaydık..ama bisürü başka arkadaşım vardı tabii.sevgili olunca sırf onunla takılayım istemişti...sonra hepsi geçti çok şükürrr

Cnm sagol gulum insAllah saglicakla hayirla gelecek bebegim umudumu yitirmedim

Sagol canim , konuştum biraz icim rahatladi iyiki varsınız , sabahtan giremedim mide bulantisindan kafam kalkmiyordu aksam biraz yiyince topladim kendimi , zaten doktor talimatıyla yine fazla ayakta kalmak yasak
Yatarak geçecek hamilelik doktorum evden çıkmak yok dedi ama raziyim bebis iyi olsun
Sende su mide bulantisindan takma kafana benim iki gun once birden kesildi tık yok sabah yine basladi , boyle yavas yavas geçecek , aman gecsin soyle rahat rahat zevk alarak yemek yemegi özledim

Ay güldürdü beni su mipi , kuku olayına cok guldum , benim doktorumun söylediğine gore buyuk ihtimal mipili :))
Sabah doktorla gorustum iğnemin dozunu arttırdı erkenden yaptırdık , artik kafam kalkmıyor doz yukseldigi icin sersem gibiyim , lekelenme olursa hemen gel dedi ama Allah'a sukur su ana kadar bir sey yok ama çamaşırına bakmaktan kafayı sıyrılacağım az kaldi

tarama testinde ultrasonda detaylı bakacak nasılsa, onu da soruvereyim. Cinsiyet öğrensem de kıyafet için yine bekleyeceğim. Belli olmaz bu işler sonra değişir filan

canim ikili teste genel kesin belli oluyormus ama söylediyorlarmış , benim onumuzdeki hafta testim var doktorum son ultrasona gore erkek dedi ama ikili testte bir daha soracagim

saol ablacigim :) uzak zor iste..esimle birbirimize destek olmaya calisiyoruz. anneleri internetten Skype'dan goruyoruz arada, o kadar. insallah her sey sag salim gider de benim annemi ekimde getirtmeyi dusunuyoruz yanima,o donunce de kayinvalide gelir. arada belki kiz kardesim gelir. boyle dunyanin obur ucunda idare etmeye calisiyoruz kendi basimiza :)

gayet iyi yapmissin canim zaten oyle yapmamiz lazim hepimizin

canim gecmis olsun ve Allah bir daha yasatmasin. ben seninle tipatip ayni aciyi yasadim ustelik o halde 3,5 hafta tasimisim bebegi,kahverengiyle baslayan kanamam o kadar zaman sonra geldi cunku, hic bir sey anlamadim. bu topikte maalesef bunu yasayan cok arkadas var ve bak hepsi gene hamile. Insallah saglikli bir hamileligin olacaktir tez vakitte.

kızlar selam farkettim ki beni kimse merak etmemiş

bir haftadır kımıldamadan yatıyorum

kahverengi lekelenmeden 1 hafta sonra kırmızılar gorundu aklım cıktı

iğneler yapıldı ve kosulsuz yattım

yazık kocam ise gıderken kahvaltımı hazırladı oglen geldı yemeğimi koydu Allah razı olsun ondan

aklım cıkıyor hala yatıyorum su 3 ay bı geceydı sag salim

önceyi okuyamadım yatmam gerekıyor yenıden

herkesi cok ozledim ama yokluğumu kımse farketmedi diye cok bozuldum
1 tane bıle ozelden neredlerdesin dıye yazmamıs kımse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…