Geçmiş olsun canım. inşallah sağ salim alırsın bebeğini,çok az kalmış 3 ayı doldurmaya.kızlar selam farkettim ki beni kimse merak etmemiş
bir haftadır kımıldamadan yatıyorum
kahverengi lekelenmeden 1 hafta sonra kırmızılar gorundu aklım cıktı
iğneler yapıldı ve kosulsuz yattım
yazık kocam ise gıderken kahvaltımı hazırladı oglen geldı yemeğimi koydu Allah razı olsun ondan
aklım cıkıyor hala yatıyorum su 3 ay bı geceydı sag salim
önceyi okuyamadım yatmam gerekıyor yenıden
herkesi cok ozledim ama yokluğumu kımse farketmedi diye cok bozuldum
1 tane bıle ozelden neredlerdesin dıye yazmamıs kımse
kızlar selam farkettim ki beni kimse merak etmemiş
yazık kocam ise gıderken kahvaltımı hazırladı oglen geldı yemeğimi koydu Allah razı olsun ondan
kızlar selam farkettim ki beni kimse merak etmemiş
günaydın güzel anneler ve minnak davşanları. hepinize ii haftalar dilerimhafta sonu giremedim vakit buldukça okucam geçmişi. dün çok kötüydüm. acayip bir baş ağrısı midem zaten ona keza her yediğimi çıkardım. birde üzerine çarpıntı yaptı. çok kötü oldum. ayağa kalkamadım. bide böle sanki bebişi hissediodumda dünden beri hissetmiorum gibi biraz endişeliyim. dün gece eşime acile gidelim dedim bi baktıralım. sonradanda vazgeçtim cuma kontrolüm var zaten diye. bu sabah biraz daha iyiyim. inşallah kötü birşey yoktur
günaydın annecikler bende haftasonları bakamıyorum.
çok kötü geçen iki günün ardından daha iyiyim. panik atak krizi geçirdim cuma akşamı ve eşimin yanındaki ilk krizimdi.ve benden daha çok korktuhastanelerin çoğu bakmadı ne iğne ne ilaç . tek korkum küçük meleğime bişey olması .sinirlerim daha yeni yeni kendine geldiği için üzerimden tır geçmiş gibi dilerim daha uğramaz
günaydın cici hamişler...
fazla giremiyorum ben hafta içi sabahları işteyken müsait oldukça girebiliyorum ancak
ama hepinizi merak ediyorum sayfalar çok hızlı ilerliyo geçmişi okumak saatler alıyo
inşallah hepiniz iyisinizdir ve tüm bebişler gayet sağlıklıdır.
ben hala bebişimin kalp atışını duyamadım bu cumartesi gidicem bakalım inşallah herşey yolundadır.. korkuyorum(
günaydın cici hamişler...
Fazla giremiyorum ben hafta içi sabahları işteyken müsait oldukça girebiliyorum ancak
ama hepinizi merak ediyorum sayfalar çok hızlı ilerliyo geçmişi okumak saatler alıyo
inşallah hepiniz iyisinizdir ve tüm bebişler gayet sağlıklıdır.
Ben hala bebişimin kalp atışını duyamadım bu cumartesi gidicem bakalım inşallah herşey yolundadır.. Korkuyorum(
[sıze=2][/sıze]
günaydın güzel anneler.nasıl geçiyor günleriniz?herşey gönlünüzce olsun. Sıkıntıdaki arkadaşlarım allah yardımcınız olsun.
saolun arkadaslar tüm iyi dilekleriniz için
Rabbim hayırlı sağlıklı sıhatli elleri ayakları düzgün akılları basında mutlu cocuklar nasip etsin c,mlemize
hamileliğini yatarak geçiren mide bulantılarından basını alamayan tüm arkadaslara Allah şifa versin
elbet gececek bu g,nler ama zor be arkadaslar aklım cıkıyor bısey olacak dıye
ben benlikten cıktım kımıldamadan yatıyorum 1 haftadır ne ev isi suyumu bıle almıyorum cok zor Allah kimseye muhtac etmesin
Ama sonuc güzel olacak rabbim kuzucularımızı insallah sağ sağlim verecek kucagımıza
Günaydınlar annişlerr
nasılsınız bakalım? valla herkesin bulantısı azalmaya başladı benım bulantım eni başlıyoo pazartesi sevdromu +hamilelik sendromu eklenınce bayağı bunalımdayım anlıycağınızzKızlar sizden anadolu yakası için 2 li test yaptırabileceğimiz yer varmı die öğrenemk istorum doktorlarınız istediyse sizden araştırdınızmı.Erdem hastesinde 300 tlymiş.Zeynep kamilde yaptıırsak once doktora gun alıp muayene olmamaız gerekiyomus ondan sonra orda test için gün veriliyomus sanırım .
gunaydın dunyanın en guzel annelerıherkese hayırlı saglıklı mutlu huzurlu haftalar.benım mıde bulantılarım hala devam edıyor.anneme cektım herhalde onun doguma kadar surmus.cumartesı kontrolum vardı.mınısımı gordum masallah suphanallah cok tatlıydı doyamadım ayın 25nde ıkılı test yapıcak.ınsallah o da ıyı gecer.allah hepımızın yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?