2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ben haftaya yaptiracagim ikili testi bir cok yerden fiyat aldim medical park , medipol , erdem , Acıbadem , memorial , tek tek yazmayayım genelde fiyatlar 300-350 arasi , once kadin doğumcu goruyor ölçüm yapiyor ayni gun kan veriliyor , iki gun icinde sonuc alınıyormuş.
Zeynep Kamil bedelsiz ama randevu almak zormus o yuzden orada yaptıracaklar acele edin derim
Benim doktoruma yakın oldugu icin ben Amerika'nda yaptiracagim 350 tl
Bu arada bir arkadasim kendisine doktordur erdemi tavsiye ediyor :)

Canim her sey Allah'tan duamızı edecegiz bebekler Rabb'ime emanet :)

Bendede bulantı full su anelim kahvaltı hazırlıyor :))
Minisini gormusun gözün Aydın teyzelerinden öpücük gönderseydin ona , benim ikili testimde 21 inde Allah yardimcimiz olsun
Allah'a emanet olun

sizlerede günaydın...

gitmek istediğim doktora 9 mayıs için randevu verdiler taa bir ay önce aldığım halde...ama dayanamadım bugün için başka doktora randevu ladım... inşallah bi sıkıntı yoktur...

karnımın üstüne yatmadan uyuyamıyorum... bunu sorcam doktora... sizdede böyle dert var mı... birde bi sorum daha var ikili test yaptırmayı düşünüyormu herkes...

Gunaydinnnnnnnn
Guzel haberler olan , hepimizin huzurla ve saglikla geçireceği bir hafta olmasini dilerim
Opuldunuz anneler ve bebisleri.

günaydın puffy abla :)

geçmiş olsun tatlım. hemen kötü şeyler düşünme lütfen. bebişi hissetmemek falan şişşşttt sankın böyle şeyler düşünme

ya canım bende yan yatarak ve karın ustune yatarak rahat uyuyorum yan donuyom bı bakmısım tekrar karnımın ustune donmusum sankıncası varmıdır acaba ya su halıe yastıklarındanmı alsak acaba

Bende karnimin uzerine yatiyorum. Bende sorayim. İkili testi istege gore degil klasik herkese yapiyorlar sanirimmm

Günaydın annişler :) cinsiyetleri öğrenenler adına çok sevindim darısı bizlerin başına

ben yaptımaya düşünmüyorum kötü bişey söylerlerse dayanamam ben aylarca o strese...

Merhaba arkadaşlar nasılsınız biz de kontrole gittik 1.5 cm olmuş bebekim bulantılar hat safada sizler nasılsınız cinsiyet demişiniz öğrenen varmı merak ettim ............

Kızlar
şimdi Özel üsküdar selimiye hastanesiyle görüştüm nette bulmuştum biri yaptırmış ordan arayayım dedim. Fiyatı 70 tl ve 3 boyutlu ve 4 boyutlu cıhazlarla bakılıyomus.Bilginiz olsun.Ben şimdi zeynep kamile randevu aldım 30 nisan için ama olurda bana ileri tarih için 2 li test verirse ve haftam geçerse ona göre burda yaptırabilir.

günaydın kızlaaaar,nasılsınız.ben kendimi iyi hissediyorum bakalım yarın ne diyecek dr,çok korkuyorum uyku falan kalmadı vallahi ama,ben iyimser düşnüyorum.var mı bir değişiklik topikte bir kaç gündür giremiyorum,dün de pikniğe gittik birazcık top da oynadım

ya kızlar 2-3 gündür bir baş ağrısı tutuyor beni gözlerim de çok ağrıyor,bildiğim kadarıyla migrenim yok ama varsa da bilemeyeceğim artık.size de oluyor mu böyle,ilaç falan alıyor musunuz?yarın kontrole gidince soracağım dra.

aferin sana :) iyi ol iyi düşün inşallah herşey güzel olacak...

valla tatlım bende migren var ilaç almıyorum ama rabbim sabrını veriyor çok şükür. hamile kalmadan önce hergün ilaç alıyordum baş ağrısından krize giriyordum ama şuanda maşallahım var ağrısa bile geçiyor çok şükür. Bebeğimin hatirina sanırım

kızlaaarrr eşim oğlumun adına iş yerime çiçek yollamış :) Hemde beyaz orkide :) çok mutlu oldummmmm

Çok seviyorum aşkımı ya çok mutluyummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…