günaydın güzel anneler ve minik bebişleriii
anam doguma kaden deme yawwww dusundukce cok fena oluyorum bu arada MAŞALLAH bebişine
Günaydınlar annişlerr
nasılsınız bakalım? valla herkesin bulantısı azalmaya başladı benım bulantım eni başlıyoo pazartesi sevdromu +hamilelik sendromu eklenınce bayağı bunalımdayım anlıycağınızzKızlar sizden anadolu yakası için 2 li test yaptırabileceğimiz yer varmı die öğrenemk istorum doktorlarınız istediyse sizden araştırdınızmı.Erdem hastesinde 300 tlymiş.Zeynep kamilde yaptıırsak once doktora gun alıp muayene olmamaız gerekiyomus ondan sonra orda test için gün veriliyomus sanırım .
saolun arkadaslar tüm iyi dilekleriniz için
Rabbim hayırlı sağlıklı sıhatli elleri ayakları düzgün akılları basında mutlu cocuklar nasip etsin c,mlemize
hamileliğini yatarak geçiren mide bulantılarından basını alamayan tüm arkadaslara Allah şifa versin
elbet gececek bu g,nler ama zor be arkadaslar aklım cıkıyor bısey olacak dıye
ben benlikten cıktım kımıldamadan yatıyorum 1 haftadır ne ev isi suyumu bıle almıyorum cok zor Allah kimseye muhtac etmesin
Ama sonuc güzel olacak rabbim kuzucularımızı insallah sağ sağlim verecek kucagımıza
gunaydın dunyanın en guzel annelerıherkese hayırlı saglıklı mutlu huzurlu haftalar.benım mıde bulantılarım hala devam edıyor.anneme cektım herhalde onun doguma kadar surmus.cumartesı kontrolum vardı.mınısımı gordum masallah suphanallah cok tatlıydı doyamadım ayın 25nde ıkılı test yapıcak.ınsallah o da ıyı gecer.allah hepımızın yardımcısı olsun
Gunaydinnnnnnnn
Guzel haberler olan , hepimizin huzurla ve saglikla geçireceği bir hafta olmasini dilerim
Opuldunuz anneler ve bebisleri.
günaydın güzel anneler ve minnak davşanları. hepinize ii haftalar dilerimhafta sonu giremedim vakit buldukça okucam geçmişi. dün çok kötüydüm. acayip bir baş ağrısı midem zaten ona keza her yediğimi çıkardım. birde üzerine çarpıntı yaptı. çok kötü oldum. ayağa kalkamadım. bide böle sanki bebişi hissediodumda dünden beri hissetmiorum gibi biraz endişeliyim. dün gece eşime acile gidelim dedim bi baktıralım. sonradanda vazgeçtim cuma kontrolüm var zaten diye. bu sabah biraz daha iyiyim. inşallah kötü birşey yoktur
sorma canım benım bıttım ben
sizlerede günaydın...
gitmek istediğim doktora 9 mayıs için randevu verdiler taa bir ay önce aldığım halde...ama dayanamadım bugün için başka doktora randevu ladım... inşallah bi sıkıntı yoktur...
karnımın üstüne yatmadan uyuyamıyorum... bunu sorcam doktora... sizdede böyle dert var mı... birde bi sorum daha var ikili test yaptırmayı düşünüyormu herkes...
sizlerede günaydın...
gitmek istediğim doktora 9 mayıs için randevu verdiler taa bir ay önce aldığım halde...ama dayanamadım bugün için başka doktora randevu ladım... inşallah bi sıkıntı yoktur...
karnımın üstüne yatmadan uyuyamıyorum... bunu sorcam doktora... sizdede böyle dert var mı... birde bi sorum daha var ikili test yaptırmayı düşünüyormu herkes...
Herkese gunaydinn. Bebeginin cinsiyetini ogrenen var mi??
Günaydın annişler :) cinsiyetleri öğrenenler adına çok sevindim darısı bizlerin başına
sizlerede günaydın...
günaydın kızlaaaar,nasılsınız.ben kendimi iyi hissediyorum bakalım yarın ne diyecek dr,çok korkuyorum uyku falan kalmadı vallahi ama,ben iyimser düşnüyorum.var mı bir değişiklik topikte bir kaç gündür giremiyorum,dün de pikniğe gittik birazcık top da oynadım
ya kızlar 2-3 gündür bir baş ağrısı tutuyor beni gözlerim de çok ağrıyor,bildiğim kadarıyla migrenim yok ama varsa da bilemeyeceğim artık.size de oluyor mu böyle,ilaç falan alıyor musunuz?yarın kontrole gidince soracağım dra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?