ya canım bende yan yatarak ve karın ustune yatarak rahat uyuyorum yan donuyom bı bakmısım tekrar karnımın ustune donmusum sankıncası varmıdır acaba ya su halıe yastıklarındanmı alsak acaba
ya kızlar 2-3 gündür bir baş ağrısı tutuyor beni gözlerim de çok ağrıyor,bildiğim kadarıyla migrenim yok ama varsa da bilemeyeceğim artık.size de oluyor mu böyle,ilaç falan alıyor musunuz?yarın kontrole gidince soracağım dra.
bende genelde yüz üstü ya da sırt üstü yatardım. bazen unutuyorum yüz üstü yatıorum korkuyor insan nedense :S ama sırt üstü
yatamıyorum artık sanki tansiyonum düşüyor. yan yattığımda daha rahat etmeye başladım.genelde sol tarafıma yatmaya çalışıyorum.
o baş ağrısıdır benim de midemi bulandıran zatenilaç alınabiliyor bildiğim kadarıyla iki tane ağrı kesici var ama kullanmak istemiyorum. soğuk ya da sıcak kompres yapın diyorlar .iş yoğunluğu olunca iyi kompres oluyor bana daha da artıyor ağrılarım. sadece akşamı bekliyorum uyumak için
aa nasıl yani doktor cinsiyet söyleyebiliyor mu bu dönemlerde????? yoksa teoriye göre filan mı tahmin yürütüldü??? perşembe doktoru sıkıştırayım bari... :?
ya kızlar 2-3 gündür bir baş ağrısı tutuyor beni gözlerim de çok ağrıyor,bildiğim kadarıyla migrenim yok ama varsa da bilemeyeceğim artık.size de oluyor mu böyle,ilaç falan alıyor musunuz?yarın kontrole gidince soracağım dra.
kızlaaarrr eşim oğlumun adına iş yerime çiçek yollamış :) Hemde beyaz orkide :) çok mutlu oldummmmm
Çok seviyorum aşkımı ya çok mutluyummmmmmmmm
Nasıl yani? Bebeğinin cinsiyetini mi öğrendin? Ama daha çok erken değil mi?
günaydın güzel anneler ve minnak davşanları. hepinize ii haftalar dilerimhafta sonu giremedim vakit buldukça okucam geçmişi. dün çok kötüydüm. acayip bir baş ağrısı midem zaten ona keza her yediğimi çıkardım. birde üzerine çarpıntı yaptı. çok kötü oldum. ayağa kalkamadım. bide böle sanki bebişi hissediodumda dünden beri hissetmiorum gibi biraz endişeliyim. dün gece eşime acile gidelim dedim bi baktıralım. sonradanda vazgeçtim cuma kontrolüm var zaten diye. bu sabah biraz daha iyiyim. inşallah kötü birşey yoktur
evet canım.. benim 3 gün önceydi kontrolum. 11+2 olmuşum.. doktor bakar bakmaz gördü :) erkek gelio dedi.. bu haftalarda belirginleşio erkekse baya
kızlaaarrr eşim oğlumun adına iş yerime çiçek yollamış :) Hemde beyaz orkide :) çok mutlu oldummmmm
Çok seviyorum aşkımı ya çok mutluyummmmmmmmm
Nasıl yani? Bebeğinin cinsiyetini mi öğrendin? Ama daha çok erken değil mi?
yoo öğrenmedim canım. Babası oğlum olcak diyip duruyo :) oğluşun diye notun sonuna yazmış :)
canım geçmiş olsun. benimde dün başım fena tuttu ilaç içip yattım. Zaman zaman dediğin sıkıntıları yaşıyoruz, kendini tedirgin etme, için rahat edecekse randevuyu öne çek? Ben bebişimi hiç hissedemedim ki daha? küçücük bir şey hissetmemen normal değil mi zaten :)
günaydın annecikler bende haftasonları bakamıyorum.
çok kötü geçen iki günün ardından daha iyiyim. panik atak krizi geçirdim cuma akşamı ve eşimin yanındaki ilk krizimdi.ve benden daha çok korktuhastanelerin çoğu bakmadı ne iğne ne ilaç . tek korkum küçük meleğime bişey olması .sinirlerim daha yeni yeni kendine geldiği için üzerimden tır geçmiş gibi dilerim daha uğramaz
Günaydın Herkeseeeeeeeeeee,
nasılsınız kızlar
sizlerede günaydın...
gitmek istediğim doktora 9 mayıs için randevu verdiler taa bir ay önce aldığım halde...ama dayanamadım bugün için başka doktora randevu ladım... inşallah bi sıkıntı yoktur...
karnımın üstüne yatmadan uyuyamıyorum... bunu sorcam doktora... sizdede böyle dert var mı... birde bi sorum daha var ikili test yaptırmayı düşünüyormu herkes...
ben yaptımaya düşünmüyorum kötü bişey söylerlerse dayanamam ben aylarca o strese...
eşimde aynı şeyi sölüo nasıl hissediodunki diye. ama garip böle ince bi sızı gibi sürekli hissettiriodu kendini. bilemedimki acaba o zaman plesanta oluşuo diemi öyleydi. dün baş ağrım bulantım olmasına rağmen karnımda hiç ağrı falan hissetmedim. bugünde öyle. yani hamile gibi hissetmiyorum iki gündür kendimi. belkide göbüşüm alıştı artık tepki vermiyor. bilmiyorumki garip bişey bakalım cuma gününe kadar sıkıcam dişimi. ben normalde evhamlı bir insanım eşimde aksine öle evhamdan falan hiç hoşlanmaz. öyle olmasına rağmen sabaha kadar uyuyamamışsöz konusu bebiş olunca o da korkuo sanıom :18:
evet canım.. benim 3 gün önceydi kontrolum. 11+2 olmuşum.. doktor bakar bakmaz gördü :) erkek gelio dedi.. bu haftalarda belirginleşio erkekse baya
bendede var o canım ve hayatımda bilmem öle başım ağrıdığını. ben ilaç yutmuyorum. kafamı sımsıkı bağlayıp karanlık odada yatıyorum
eşimde aynı şeyi sölüo nasıl hissediodunki diye. ama garip böle ince bi sızı gibi sürekli hissettiriodu kendini. bilemedimki acaba o zaman plesanta oluşuo diemi öyleydi. dün baş ağrım bulantım olmasına rağmen karnımda hiç ağrı falan hissetmedim. bugünde öyle. yani hamile gibi hissetmiyorum iki gündür kendimi. belkide göbüşüm alıştı artık tepki vermiyor. bilmiyorumki garip bişey bakalım cuma gününe kadar sıkıcam dişimi. ben normalde evhamlı bir insanım eşimde aksine öle evhamdan falan hiç hoşlanmaz. öyle olmasına rağmen sabaha kadar uyuyamamışsöz konusu bebiş olunca o da korkuo sanıom :18:
Kızlar
şimdi Özel üsküdar selimiye hastanesiyle görüştüm nette bulmuştum biri yaptırmış ordan arayayım dedim. Fiyatı 70 tl ve 3 boyutlu ve 4 boyutlu cıhazlarla bakılıyomus.Bilginiz olsun.Ben şimdi zeynep kamile randevu aldım 30 nisan için ama olurda bana ileri tarih için 2 li test verirse ve haftam geçerse ona göre burda yaptırabilir.
canım o rahim kasılmaların seni yanıltmasın. Benimde bazen oluyor hatta eyvah düşüyorum galiba diyorum öyle sızlıyor. Bazen günlerce hiçbirşey yok... Ben hamile olmadığım zamanda bu sızlamayı hissediyordum hatta yumurta çatlıyor diye seviniyordumher şeye bir anlam yüklüyoruz yani. tedirgin olma sen
geçmiş olsun canım. Panik atak bende de var ama durduk yere sıkıntıya sokmamıştır. seni geren bişey oldu demekki. Güzel şeyler düşün en öenmlisi karnında bebişin sana destek olur onu düşün
günaydın şekercim. şükürler olsun bugün de iyiyiz..
ben oldum olası yüzüstü yatınca daha rahat uyuyorum canım. Özellikle karnımda şişkinlik olunca yüzüstü yatıyorum, bebek gibi uyuyorum :) bu son dönemlerimiz... göbiş büyüyünce yatamayacaz.
Ben testten çok korksamda yaptıracağım. Bu benim bebeğime karşı sorumluluğum. Sonuç sıkıntılı bile olsa başka yerlerde tekrarlayacam. Gerekirse aminosentez de yaptıracağım. Allah bu ihtimallerden uzak tutsun hepimizi.
Bende düşünmek bile istemiyorum stres halindeyim hatta. ama yaptırmazsam kendimi kötü hissederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?