2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
umarım en kısa zamanda kurtulurus tüm sıkıntılarımızdan...Buaralar ben çaydanlığın içinde yaşıyorum ay kendimi engelleyemıyorum çocugum kemençeyle çıkacak vala:))))))))) süt içemiyorum yumurtayla aram bozulmak üzere gibi hissediyorum ay ben napıcammm kızlar yaaa(((((((((((((

ben yumurtayı yeni yeni yemeye başladım. Tiksinmemek için süpermarketten en yakın üretimli olanı alıyorum. Ne kadar beklemiş olursa o kadar kokusu oluyor. kısık ateşte tam pişiriyorum. zaten cıvık olması hamileler için zararlıymış. 4-5 parçaya böldükten sonra karabiber -tuz koyuyorum. Karabiber tadı ve kokusunu bastırıyor. Dediğim gibi en yakın üretimli kutuyu alırsan yumurta da koku olmuyor zaten
Çayı da çok aramazdım ama bıraktım canım çok çekerse kahvaltı harici yemekten bir kaç saat sonra içiyorum ki yediğimin faydasını öldürmesin.

günaydın puffy abla :)

geçmiş olsun tatlım. hemen kötü şeyler düşünme lütfen. bebişi hissetmemek falan şişşşttt sankın böyle şeyler düşünme

Sanada gec bir gunaydinnnnnnn

Ogrenennn var mi????

Benim doktorum erkek diyor , ama yinede onumuzdeki hafta daha netlesir diye uyardi

Canim seni cok iyi gordum moralin bayagi düzelmiş , yarin insallah guzel haberlerle geleceksin :)

kızlaaarrr eşim oğlumun adına iş yerime çiçek yollamış :) Hemde beyaz orkide :) çok mutlu oldummmmm

Çok seviyorum aşkımı ya çok mutluyummmmmmmmm

Ay ay ay adamlar cicek gönderinde onlardan iyisi yok hadi cikar bakalim bu gunlerin tadini Allah daha cok versin muhabbetiniz artsin

Günaydın çilekeş analar

Kızlar benim tarama testim bu hafta perşembe daha erken olan yada bu hafta yaptıracak olan var mı?? Sabaha kadar uyuyamıyorum stresten heyecandan. Allah'ım sen yardım et bize atlatalım 9 ayı.

Ben varım galiba sana yakın benim onumuzdeki Pazartesi

Hayırlı haberler olsun inşallah. ilk ben haber vereceğim demek ki.

Kizlar ben hamile günlüğü tutuyordum ama oyle not kağıtlarına simdi su hamile günlüklerinden alayım dedim İnternet'e baktım bir iki model beğendim sizin bana tavsiyeniz varmı , siz neler yaptınız bu konuda

ben bulamadım, sıradan bir deftere yazarım dedim kilitli aradım özellikle. link varsa bende bakabilirim. Ben henüz başlamadım, bir şey olursa üzülürüm diye 3 ay dolsun, ilk hareketini hissettiğimde yazmaya başlayacağım dedim.

canım merhaba, atasehir modern tıp merkezi var internetten de bakabilirsin orasıda yapıo ve çok komik bi rakam.. ben ama artık başka doktora başladığımdan onun olduğu yerde yaptırıcam.. bu cuma yaptırıcam bende.. bana doktorum tek bir gün verdi çok önemli dedi zamanı geçerse net sonuç alamassın dedi istediğin yerde yaptır dedi ama artık başladım bi hastaneye o yüzden orda yaptırıcam.. ben de anadolu yakasında oturuyorum.. dur özelden mesaj atiim sen nereye gidiosun devamlı ??

slm kızlar ayyy geçmişi daha fazla okuyomadım içim fenalaştı başım döndü bir ağırlık çöktü üzerime vallahi. umarım herşey yolundadır. rahatsızlığı olan arkadaşlarımız dualarımız sizinle gurbetgüzeli dualarımız seninle inşallah herşey dilediğin gibi olur.

bebişlerde görülmüş ohhh ne güzel cinsiyet tahminleri yapılmış bile :) kızlar bence çoğumuzunkinin cinsiyeti aynı olucak

şükürler olsun su ve sigara dumanı kokusu hariç hiç bişeyden etkilenmedim ama 1 hafta kusmakan serum la yaşadım oda geçti çok şükür alalh yardımcımız olsun bebeişlerimizin canı saolsun

canım banada bilgi verebilirmisin bende anadolu yakasındayım hanı zamanı gelınce olaya hakım olayım ıstıyorum

Hayırlı haberler olsun inşallah. ilk ben haber vereceğim demek ki.

bizide rahatlatırsın inşallah hayırlı haberlerle. hemen belli oluomuki o testin sonucu. yoksa beklemekmi gerekio. o detaylı ultrason nası oluoki aynı aletlemi. benim doktoruma giden bi arkaradışm var da o söledi aynı ultrasondan baktı diye. arkasındanda kan vermiş ama kan sonuçları geç çıkıomuş öle demişti. bilemedim :26:

3 günlük bulantı kesintisinden sonra sahalara geri döndüm
fasulyem mola verdirmiş annesine
ama çok şükür 8.haftadaki gibi değil artık ..git gide azalıyo hamd olsun

Oraya çok yakın bir yerde çalışıyorum bende:):) modern tıp ve medi time var oralarada bakılabilir bu civardaysanız tabi.

canım banada bilgi verebilirmisin bende anadolu yakasındayım hanı zamanı gelınce olaya hakım olayım ıstıyorum

ben sancaktepe de yaşam tıp merkezine gidiyorum. doktoruma çok güveniyorum. ve bir çok yere göre inanılmaz uygun. geçen sene kardeşimin eşi herşey dahil sanırım 140 tl ye falan yaptırmıştı. bu yıl için sormadım ama o civarlardadır yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…