aman amaniyi olalım hep benımde sıkıntılarım bıtınce mutlu hamıs olacagım İNŞALLAH ALLAH baska sıkıntı vermesın
oyoyoyyyy midem berbat canım hala herseyden tisiniyorum yemek yemek dıye bısey kalmadı bende aç aç dolanoyum sen nasılsınn canımmm
umarım en kısa zamanda kurtulurus tüm sıkıntılarımızdan...Buaralar ben çaydanlığın içinde yaşıyorum ay kendimi engelleyemıyorum çocugum kemençeyle çıkacak vala:))))))))) süt içemiyorumyumurtayla aram bozulmak üzere gibi hissediyorum ay ben napıcammm kızlar yaaa (((((((((((((
günaydın puffy abla :)
geçmiş olsun tatlım. hemen kötü şeyler düşünme lütfen. bebişi hissetmemek falan şişşşttt sankın böyle şeyler düşünme
Ogrenennn var mi????
günaydın kızlaaaar,nasılsınız.ben kendimi iyi hissediyorum bakalım yarın ne diyecek dr,çok korkuyorum uyku falan kalmadı vallahi ama,ben iyimser düşnüyorum.var mı bir değişiklik topikte bir kaç gündür giremiyorum,dün de pikniğe gittik birazcık top da oynadım
kızlaaarrr eşim oğlumun adına iş yerime çiçek yollamış :) Hemde beyaz orkide :) çok mutlu oldummmmm
Çok seviyorum aşkımı ya çok mutluyummmmmmmmm
Günaydın çilekeş analar
Kızlar benim tarama testim bu hafta perşembe daha erken olan yada bu hafta yaptıracak olan var mı?? Sabaha kadar uyuyamıyorum stresten heyecandan. Allah'ım sen yardım et bize atlatalım 9 ayı.
Herkese gunaydinn. Bebeginin cinsiyetini ogrenen var mi??[/QUO:) çok erken ekim anneleri yeni yyeni öğrenmeye başladı.
Sanada gec bir gunaydinnnnnnn
Benim doktorum erkek diyor , ama yinede onumuzdeki hafta daha netlesir diye uyardi
Canim seni cok iyi gordum moralin bayagi düzelmiş , yarin insallah guzel haberlerle geleceksin :)
Ay ay ay adamlar cicek gönderinde onlardan iyisi yokhadi cikar bakalim bu gunlerin tadini Allah daha cok versin muhabbetiniz artsin
Ben varım galiba sana yakın benim onumuzdeki Pazartesi
Herkese gunaydinn. Bebeginin cinsiyetini ogrenen var mi??[/QUO:) çok erken ekim anneleri yeni yyeni öğrenmeye başladı.
ben perşembe soracağım söylerse tabi.. ama yine de değişme ihtimalini unutmamak lazım....
Kizlar ben hamile günlüğü tutuyordum ama oyle not kağıtlarına simdi su hamile günlüklerinden alayım dedim İnternet'e baktım bir iki model beğendim sizin bana tavsiyeniz varmı , siz neler yaptınız bu konuda
Kızlar
şimdi Özel üsküdar selimiye hastanesiyle görüştüm nette bulmuştum biri yaptırmış ordan arayayım dedim. Fiyatı 70 tl ve 3 boyutlu ve 4 boyutlu cıhazlarla bakılıyomus.Bilginiz olsun.Ben şimdi zeynep kamile randevu aldım 30 nisan için ama olurda bana ileri tarih için 2 li test verirse ve haftam geçerse ona göre burda yaptırabilir.
Anne hamileliğinde çok fazla kıllanmaya tüylenmeye başladıysa bebeğin cinsiyeti erkek olurmuş
geçen de bi yerde okudum
ben yumurtayı yeni yeni yemeye başladım. Tiksinmemek için süpermarketten en yakın üretimli olanı alıyorum. Ne kadar beklemiş olursa o kadar kokusu oluyor. kısık ateşte tam pişiriyorum. zaten cıvık olması hamileler için zararlıymış. 4-5 parçaya böldükten sonra karabiber -tuz koyuyorum. Karabiber tadı ve kokusunu bastırıyor. Dediğim gibi en yakın üretimli kutuyu alırsan yumurta da koku olmuyor zaten
Çayı da çok aramazdım ama bıraktımcanım çok çekerse kahvaltı harici yemekten bir kaç saat sonra içiyorum ki yediğimin faydasını öldürmesin.
kıyamam geçmiş olsun. ben iyiyim bazen hamile değil miyimi diyorum :)
canım merhaba, atasehir modern tıp merkezi var internetten de bakabilirsin orasıda yapıo ve çok komik bi rakam.. ben ama artık başka doktora başladığımdan onun olduğu yerde yaptırıcam.. bu cuma yaptırıcam bende.. bana doktorum tek bir gün verdi çok önemli dedi zamanı geçerse net sonuç alamassın dedi istediğin yerde yaptır dedi ama artık başladım bi hastaneye o yüzden orda yaptırıcam.. ben de anadolu yakasında oturuyorum.. dur özelden mesaj atiim sen nereye gidiosun devamlı ??
kıyamam geçmiş olsun. ben iyiyim bazen hamile değil miyimi diyorum :)
Hayırlı haberler olsun inşallah. ilk ben haber vereceğim demek ki.
canım merhaba, atasehir modern tıp merkezi var internetten de bakabilirsin orasıda yapıo ve çok komik bi rakam.. ben ama artık başka doktora başladığımdan onun olduğu yerde yaptırıcam.. bu cuma yaptırıcam bende.. bana doktorum tek bir gün verdi çok önemli dedi zamanı geçerse net sonuç alamassın dedi istediğin yerde yaptır dedi ama artık başladım bi hastaneye o yüzden orda yaptırıcam.. ben de anadolu yakasında oturuyorum.. dur özelden mesaj atiim sen nereye gidiosun devamlı ??
canım banada bilgi verebilirmisin bende anadolu yakasındayım hanı zamanı gelınce olaya hakım olayım ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?